31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
DENISA
tiberici
pissycutz
iulia1965
iulianagl
narcisa
lica54
axxa246
alitheea
Garo
dana17
iulia80
elena
mihaela99
anuta1971
florica
rina-rina
Admin_dea05
22 participanți
Pagina 40 din 44
Pagina 40 din 44 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44
Re: 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
noapte buna draga mea , la cat i-am privit cred ca daca inchid ochii numai pe ei ii vad
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna dimineata zanute , va doresc o saptamana frumoasa si cu mult soare
https://www.youtube.com/watch?v=WJbKgXu9s8s
alitheea- vip
[Buna dimineata dragalaselor astazi va poftesc la cafea cafea cafea cafea cafea cafea mai dimineata findca am programare la medic si trebuie sa plec.Amsavurat cafeaua privind pozele si citind comentarile voastre a mers cafeaua ca unsa.Mai fac si eu o precizare daca va uitati mai atent cei doi iubiti ai nostri au la fel si dintii din fata. o saptamina frumoasa si plina de noutati bucuriisi tot ce va doriti sa avati parte si nu uitati ca va iubesc bunicuta din Galati
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
si noi te iubim draga mea
alitheea- vip
buna dimineata fetelor,ce surpriza frumoasa am avut de dimineata ,ce frumosi sunt , daca Lica v-a servit cu eu vin cu o tura de turceasca ,si un sau azi vine si cu multe stiri bune ,aici este si frumos nu este de loc, va doresc o saptamina usoara si rodnica,buna dimineata Ali o zi senina si calda
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna dimineata fetele
va doresc o zi frumoasa si o saptamana plina de bucurii
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
[quote="mihaela99"]Buna dimineata fetele
Buna dimineata Mihaela Vai ma-i dat gata cu cafeaua ta
Buna dimineata Mihaela Vai ma-i dat gata cu cafeaua ta
Ultima editare efectuata de catre elena in Lun 01 Noi 2010, 9:31 am, editata de 3 ori
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
florica a scris: buna dimineata fetelor,ce surpriza frumoasa am avut de dimineata ,ce frumosi sunt , daca Lica v-a servit cu eu vin cu o tura de turceasca ,si un sau azi vine si cu multe stiri bune ,aici este si frumos nu este de loc, va doresc o saptamina usoara si rodnica,buna dimineata Ali o zi senina si calda
Florica GRATIAS
elena- vip
lica54 a scris:[Buna dimineata dragalaselor astazi va poftesc la cafea cafea cafea cafea cafea cafea mai dimineata findca am programare la medic si trebuie sa plec.Amsavurat cafeaua privind pozele si citind comentarile voastre a mers cafeaua ca unsa.Mai fac si eu o precizare daca va uitati mai atent cei doi iubiti ai nostri au la fel si dintii din fata. o saptamina frumoasa si plina de noutati bucuriisi tot ce va doriti sa avati parte si nu uitati ca va iubesc bunicuta din Galati
Buna lica multam de cafea
elena- vip
[quote="elena"]
Buna Elena ce faci?
Buna Elena ce faci?
mihaela99- vip
[quote="mihaela99"]
Ce sa fac sunt fericita de ceea ce vad [[ asta este visul meu am spus ca astept o veste mareata si.. a venit]]
Ce sa fac sunt fericita de ceea ce vad [[ asta este visul meu am spus ca astept o veste mareata si.. a venit]]
elena- vip
cu placere Elena,Mihaela azi nu sarbatorim vestea de seara
florica- vip
elena a scris:[
ma bucur si eu pentru ei , dar mai astept un pic sa vad daca vor spune ceva oficial sa ma bucur mai cu foc , am rabdare, daca am avut pana acum ........ mai pot sa astept
mihaela99- vip
florica a scris:[] cu placere Elena,Mihaela azi nu sarbatorim vestea de seara
Buna dimineata te sarut dulce Flory, ba da ma bucur pentru ei si chiar vreau sa sarbatorim , dar eu zic sa mai asteptam un pic
mihaela99- vip
trebui ,da sa asteptam confirmarea oficiala,pina atunci mai facem repetitii cu dansatori din dotaremihaela99 a scris:
Buna dimineata te sarut dulce Flory, ba da ma bucur pentru ei si chiar vreau sa sarbatorim , dar eu zic sa mai asteptam un pic
florica- vip
mihaela99 a scris:
ma bucur si eu pentru ei , dar mai astept un pic sa vad daca vor spune ceva oficial sa ma bucur mai cu foc , am rabdare, daca am avut pana acum ........ mai pot sa astept
nu vor spune acum [[ si nici nu ar fi bine stiu eu de ce spun asta ]] vor recunoaste oficial dupa 20 noiembrie ]] dar si la acest nivel de zvon este exceptional asa si trebuie parca sunt cronometru cu aspectele din astrogramele lor [[ este formidabil ]] ce se intimpla Eu le -am analizat astrogramele de cind am auzit de gonulcelen [ anul trecut]] p.s ai incredere in mine te rog niciodata nu a-si fi facut niste afirmatii daca nu eram sigura asa cum am mai spus EU nu ma joc cu destinul oamenilor este juramantul pe care mi l-am facut mie insami si indiferent cat a si VREA eu ceva sunt foarte obiectiva cind ma pronunt asta pentru cunoasterea mea pentru ca nici nu am cerut niciodata nimic in schimb pentru ceea ce daruiesc din cunostintele mele [[ si 15 ani sunt este o perioada totusi destul de lunga]] de cind studiez si nu ma joc cu lucrurile astea
elena- vip
tu sti mai bine eu nu te contrazic ,dar sa fie bine si cu ei si cu filmulelena a scris:
nu vor spune acum [[ si nici nu ar fi bine stiu eu de ce spun asta ]] vor recunoaste oficial dupa 20 noiembrie ]] dar si la acest nivel de zvon este exceptional asa si trebuie parca sunt cronometru cu aspectele din astrogramele lor [[ este formidabil ]] ce se intimpla Eu le -am analizat astrogramele de cind am auzit de gonulcelen [ anul trecut]] p.s ai incredere in mine te rog niciodata nu a-si fi facut niste afirmatii daca nu eram sigura asa cum am mai spus EU nu ma joc cu destinul oamenilor este juramantul pe care mi l-am facut mie insami si indiferent cat a si VREA eu ceva sunt foarte obiectiva cind ma pronunt asta pentru cunoasterea mea pentru ca nici nu am cerut niciodata nimic in schimb pentru ceea ce daruiesc din cunostintele mele [[ si 15 ani sunt este o perioada totusi destul de lunga]] de cind studiez si nu ma joc cu lucrurile astea
florica- vip
buna dimineata,doamnelor! Multumim pt.aceste vesti minunate pe care ne-ati ajutat sa le primim! Eu am cerut parerea unor persoane neutre care nu au nici o treaba cu actorii sau serialul si toti au spus ca "seamana amindoi si se vede in ochii lor ca sint indragostiti"! Elena, o sa am grija sa te citesc cu si mai mare atentie desi in toate ai avut dreptate
Fetelor va doresc o saptamina rodnica cu sanatate si cit mai multe bucurii!
Narcisa,pt.tine
Narcisa,pt.tine
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Garo a scris:buna dimineata,doamnelor! Multumim pt.aceste vesti minunate pe care ne-ati ajutat sa le primim! Eu am cerut parerea unor persoane neutre care nu au nici o treaba cu actorii sau serialul si toti au spus ca "seamana amindoi si se vede in ochii lor ca sint indragostiti"! Elena, o sa am grija sa te citesc cu si mai mare atentie desi in toate ai avut dreptate
Narcisa,pt.tine
elena- vip
Mihaele, ti-ai schimbat avatarul? asteptam un nou clip pt.ca avem motive,nu?
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
alitheea a scris:buna dimineata zanute , va doresc o saptamana frumoasa si cu mult soare
Buna dimineata printesa scuza ma dar din cauza vitezei nu te am observat .La fel si tie o saptamana excelenta
elena- vip
eu dispar va sarut :hugs discutii placute o zi excelenta tuturor
elena- vip
fetelor va doresc spor la lucru mai vorobim daca am noroc ,deseara
florica- vip
Garo a scris:Mihaele, ti-ai schimbat avatarul? asteptam un nou clip pt.ca avem motive,nu?
Buna dimi Garo, da l-am schimbat pentru ca trebuia , clipuri o sa mai fac dar acum am luat o mica pauza de inspiratie te sarut o zi minunata iti doresc
mihaela99- vip
elena a scris: eu dispar va sarut :hugs discutii placute o zi excelenta tuturor
Elena te sarut dulce o zi frumoasa si tie , sa dea dumnezeu sa fie bine
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 40 din 44 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44
Subiecte similare
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum