32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
lexia
rina-rina
iulia80
vivi
Bruni-My
florina1989
tiberici
anuta1971
annadanna
iulia1965
Theo_1
mihaela99
dana17
Garo
DENISA
alitheea
pissycutz
lica54
narcisa
elena
axxa246
Admin_dea05
florica
iulianagl
28 participanți
Pagina 24 din 43
Pagina 24 din 43 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Admin_dea05 a scris: si eu cred ca nu va accepta asa ceva ..saracuta a ramas socata cand i-a pus Levent intrabarea iar saracul Murat era pierdut in spatiu
Dea el şi aşa pare mai mereu a fi ameţit acum săracul plutea în aer.
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Admin_dea05 a scris: si eu cred ca nu va accepta asa ceva ..saracuta a ramas socata cand i-a pus Levent intrabarea iar saracul Murat era pierdut in spatiu
Mi-ar fi placut sa se intoarca, ca asa a avut intentia si sa-l ia de guler un pic pe Levent dar din pacate spatiul era prea mare pt. el de s-a pierdut in halul asta si cred ca tot pe Hasret o invinovateste tot in capul ei se sparg oalele.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
DENISA a scris:
Dea el şi aşa pare mai mereu a fi ameţit acum săracul plutea în aer.
E mereu cu doi, trei pasi mai multi in urma. E contra cronometru.Sa speram ca nu asa in viata de zi cu zi ca e vai de capul lui.
iulianagl- moderator
buna seara .daca o mai tin asa ratingul va fi peste minim ,nu se poate in felul asta cred ca m-a luat somnul de numai stiu de cate ori.of ya ma dezamagesc total,chiar nu m-am asteptat sa o balaceasca in halul asta ,am niste nervi tot ep a tinut-o pe tuba cu aceleasi haine,daca nu schimba regizorul ceva numai vedem noi ,,gonulcelen,,cel pe care il asteptam cu sufletul la gura.asa ca tot ,,ASI,,ramane febletea mea si acum daca ma uit ma i-au emotiile .va pup va urez un somnik pufos si va pup dulce pe toate .noapte buna tuturor.eu am fugit in pat.
Bruni-My- membru senior
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati
Noapte buna!!!..Nu mai fi suparata ca visezi urat la noapte. ..parca eu as fi altfel ... ..sa vezi peste doua ep ce tandrete vei vedea intre cei doiBruni-My a scris:buna seara .d
Toate ca toate las gluma la o parte mie mi-a placut finalul cel mai mult toti 3 au jucat perfect.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Bruni-My a scris:buna seara .daca o mai tin asa ratingul va fi peste minim ,nu se poate in felul asta cred ca m-a luat somnul de numai stiu de cate ori.of ya ma dezamagesc total,chiar nu m-am asteptat sa o balaceasca in halul asta ,am niste nervi tot ep a tinut-o pe tuba cu aceleasi haine,daca nu schimba regizorul ceva numai vedem noi ,,gonulcelen,,cel pe care il asteptam cu sufletul la gura.asa ca tot ,,ASI,,ramane febletea mea si acum daca ma uit ma i-au emotiile .va pup va urez un somnik pufos si va pup dulce pe toate .noapte buna tuturor.eu am fugit in pat.
Bun venit drăgălaşo !!!!
Asi va rămâne Numărul 1.
[/quote]la ep 32 vorbesti de pauza de iarna? la ei un sezon tine pana in iunie[/quote]
da,de pauza vorbesc
da,de pauza vorbesc
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
pacat daca nu e mai multa agitatie.asa e au jucat bn si asta e suparator ca ii trag inapoi cu atata amanare .cine nu ar vrea ptn fugareala intre ei doi indragostit .te pup.
Bruni-My- membru senior
Bruni-My a scris:pacat daca nu e mai multa agitatie.asa e au jucat bn si asta e suparator ca ii trag inapoi cu atata amanare .cine nu ar vrea ptn fugareala intre ei doi indragostit .te pup.
Murat e cam fricos , parcă îi e teamă şi de umbra lui.
si fritina cu yldirim si localaiulianagl a scris:
De pe buze la inima cu Lamia si Cengiz di Bezel.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Bun venit drăgălaşo !!!!
Asi va rămâne Numărul 1.[/color][/quote]
mersi mersi . pe tine te pup de mai multe ori.
Asi va rămâne Numărul 1.[/color][/quote]
Bruni-My- membru senior
Am reusit sa vad si eu... M-a uns pe suflet zbuciumul lui Murat !! sa vada si el cum e, ca a chinuit-o pe saraca Hasret....Din partea mea, sa-l mai chinuie un episod-doua... Poate isi da seama si ma-sa ce-i in sufletul lui, si nu mai e asa turbata !
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
alitheea a scris:si fritina cu yldirim si locala
te-ai uitat la Fiertura ?????
Vezi ca devinn geloasa ....Bruni-My a scris:
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Vin 05 Noi 2010, 11:33 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
ue]Murat e cam fricos , parcă îi e teamă şi de umbra lui.[/quote]
stii tu vorba aia:,,mutul .....pamantul ,,asa ca nu se stie ce zace in el
Bruni-My- membru senior
Admin_dea05 a scris:Vezi ca devinn geloasa ....
n-ai de ce stii doar ca si tu vei ramane la corasonul meu. uite te am pupat de 4 ori
Bruni-My- membru senior
asta aici depinde de regizorBruni-My a scris:[stii tu vorba aia:,,mutul .....pamantul ,,asa ca nu se stie ce zace in el
Admin_dea05- Admin
le-am primitBruni-My a scris:
n-ai de ce stii doar ca si tu vei ramane la corasonul meu. uite te am pupat de 4 ori
Admin_dea05- Admin
nu , doar la faza cum ii trage o hora cantata murat lu la nunta si m-am distrat teribil , oare o fi vocea lui ca prea o zice cu foc can:DENISA a scris:
te-ai uitat la Fiertura ?????
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Bruni-My a scris:
da , s-ar putea să ai dreptate că Demirel era mutălău ( ep final din primul sezon ASI , cel cu moartea lui Cemal , când Demir recunoaşte că o iubeşte pe ASi iar ae recunoaşte că a refuzat propinerea lui Ali ) dar sper să dreagă şi ăsta busuiocul în ultimile 2 episoade sau să înbolnăvească şi să stârnească mila celorlalţi .
la faza aia am asistat si eualitheea a scris:[nu , doar la faza cum ii trage o hora cantata murat lu la nunta si m-am distrat teribil , oare o fi vocea lui ca prea o zice cu foc can:
Admin_dea05- Admin
alitheea a scris:nu , doar la faza cum ii trage o hora cantata murat lu la nunta si m-am distrat teribil , oare o fi vocea lui ca prea o zice cu foc can:
eu cred că da , are o voce de-ţi vine să închizi geamurile când rage el .
alitheea a scris:nu , doar la faza cum ii trage o hora cantata murat lu la nunta si m-am distrat teribil , oare o fi vocea lui ca prea o zice cu foc can:
Aaaaa pai inseamna ca nu-i cine stie ce de capul lui si cred ca o sa fie chiar plictisitor pacat de actori sa-l aduca domle inapoi pe Cevdec.
iulianagl- moderator
asta aici depinde de regizor [/quote]
daca o face ca la asi ca ne benoclam la asi sa vedem daca e in pielea goala sau nu si surpriza era cu ,,maieu , pe ea ,iti dai seama ca aici poate va fii fara ca doar e mai oraseanca in film acolo era la tara
daca o face ca la asi ca ne benoclam la asi sa vedem daca e in pielea goala sau nu si surpriza era cu ,,maieu , pe ea ,iti dai seama ca aici poate va fii fara ca doar e mai oraseanca in film acolo era la tara
Bruni-My- membru senior
Bruni-My a scris:
cred că acolo le era teamă să nu cadă în păcat .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 05 Noi 2010, 11:40 pm, editata de 1 ori
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 43 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum