32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
lexia
rina-rina
iulia80
vivi
Bruni-My
florina1989
tiberici
anuta1971
annadanna
iulia1965
Theo_1
mihaela99
dana17
Garo
DENISA
alitheea
pissycutz
lica54
narcisa
elena
axxa246
Admin_dea05
florica
iulianagl
28 participanți
Pagina 4 din 43
Pagina 4 din 43 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 43
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
multumesc dana din suflet , chiar aveam nevoie de "doza asta de optimism"dana17 a scris:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs960.snc4/75343_137761492940895_100001211350874_207813_5314893_n.jpg Buna fetelor... Eu sant asa bucuroasa si-as vrea sa va transmit si voua...dar nu stiu cum... Imposibil sa va uitati la ei si sa nu incercati macar un zambet...indiferent de cate probleme aveti... Va pup si va urez o zi minunata... Iar daca grijile va dau tarcoale ,uitati-va la ei...si poate pe moment un pic dispar , sau nu mai sant asa de mari... O sa ne faca multe bucurii si muuulte surprize...in timp...Vor fi mica noastra doza de optimism si fericire...Dragostea invinge si asta nu doar in povesti...si in filme...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
elena a scris:
scrie undeva numele CANSEL in acest interviu? aratati -mi si mie unde scrie CANSEL ca eu nu am vazut [[ poate mi -a scapat]
nu apare numele lui Cansel .
O fata frumoasa pt o seara frumoasa...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Tuba BÜYÜKÜSTÜN will be tomorrow , November the 3rd the guest of "1 hour with sherif program" on the egyptian satellite channel AL MEHWAR-TV. The program is aired on 06:30 PM (GMT+2).
Kaynak/Source: MR Sherif Madkou
Fetelor , Tuba este în Egipt , la Cairo ptr a face reclamă la Pantene , va fi invitată şi la o televiziune "AL MEHWAR TV"
elena , imi cer scuze ca ai inteles asta, dar efectiv nu am avut cum sa iti raspund pentru ca nu am fost la calculator , a ramas deschis , iar cand am plecat v-am spus ca ies , nu as vrea sa interpretezi gresit , nu am nimic cu tine iar fiecare lucru care ni-l spui il citesc cu cea mai mare atentie si bucurie [/quote]alitheea a scris:
Bine de data asta esti iertata dar altadata :bom: Nu-ti spun ca te iuby pentru ca astazi nu este bine Nu trebuie sa ma crezi asa ca doar
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
elena a scris:elena , imi cer scuze ca ai inteles asta, dar efectiv nu am avut cum sa iti raspund pentru ca nu am fost la calculator , a ramas deschis , iar cand am plecat v-am spus ca ies , nu as vrea sa interpretezi gresit , nu am nimic cu tine iar fiecare lucru care ni-l spui il citesc cu cea mai mare atentie si bucurie
Bine de data asta esti iertata dar altadata :bom: Nu-ti spun ca te iuby pentru ca astazi nu este bine Nu trebuie sa ma crezi asa ca doar [/quote]ma bucur ca m-ai inteles , dar zilele aste nici eu nu am stiut de capul meu , deocamdata iti spun ca te imbratisez si merg la bucatarie ca am lasat totul vraiste de obosita ce am fost si nu prea imi sta in obicei
alitheea- vip
DENISA a scris:http://img351.yukle.tc/images/243758465_433571367045_608077045_5685886_7451041_n.jpg
Quien es la senora? :nh8:
elena- vip
buna seara Denisa,Elena,Ali,Dana,Garo,Narcisa,Iuliana,Mihaela,Axxa si celelalte fete care vor mai veni,bine v-am gasit o seara frumoasa va doresc
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
elena a scris:
Quien es la senora? :nh8:
Nu ştiu dar e urâţică rău . Bună seara Florica !!
oare n-o fi mama lui?nu poate fi frumoasa tanti ca-i in virsta,am zis si eu ceva sa nu tacDENISA a scris:http://img351.yukle.tc/images/243758465_433571367045_608077045_5685886_7451041_n.jpg
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
bine v-am gasit zanute
i-a ramas mica camasa(nu am stiut cum sa scriu sa scap de cacafonie) si i se vede burtica gadi , gadi, gadi
i-a ramas mica camasa(nu am stiut cum sa scriu sa scap de cacafonie) si i se vede burtica gadi , gadi, gadi
alitheea- vip
florica a scris: buna seara Denisa,Elena,Ali,Dana,Garo,Narcisa,Iuliana,Mihaela,Axxa si celelalte fete care vor mai veni,bine v-am gasit o seara frumoasa va doresc
buna seara FLORICA
elena- vip
stiti ce ma gandeam spaland vase?
exista pe forum niste poze a lui cansel la louvru si la orsay admirand niste picturi celebre , deci ii place pictura , iar tuba si ea picteaza , deci , bingo , inca un punct comun , ati vazut ce perspicace sunt daca am dormit dupaamiaza
exista pe forum niste poze a lui cansel la louvru si la orsay admirand niste picturi celebre , deci ii place pictura , iar tuba si ea picteaza , deci , bingo , inca un punct comun , ati vazut ce perspicace sunt daca am dormit dupaamiaza
alitheea- vip
uite ce zice tuba
My dream is acting in the theater
Tuba told us about her future projects:
visul ei este sa faca teatru,
tuba vorbeste despre proiectele ei viitoare
alitheea- vip
alitheea a scris:uite ce zice tuba
si ce face nu mai joaca in seriale?
elena- vip
sper ca nuelena a scris:
si ce face nu mai joaca in seriale?
poate la pensie ca acum nu o lasam noi
https://www.youtube.com/watch?v=7aJX9amx7Hs&feature=player_embedded
alitheea- vip
fetelor, va spun noapte buna si discutii placute in continuare!; timpul meu expira la jumate, dar nu-i nimic va citesc cu drag miine, pa
(doamna blonda a aparut in mai multe poze alaturi de eroii din serial-probanil face parte din echipa- daca nu ma insel este alaturi de orchestra pe scena la concertul lui H.)
(doamna blonda a aparut in mai multe poze alaturi de eroii din serial-probanil face parte din echipa- daca nu ma insel este alaturi de orchestra pe scena la concertul lui H.)
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Buna seara fetele
v-am adus un clip nou de la mine sper sa va placa
o seara frumoasa va doresc
v-am adus un clip nou de la mine sper sa va placa
o seara frumoasa va doresc
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Floricico, ti puuup!florica a scris: buna seara Denisa,Elena,Ali,Dana,Garo,Narcisa,Iuliana,Mihaela,Axxa si celelalte fete care vor mai veni,bine v-am gasit o seara frumoasa va doresc
salut , ladies!!
ce se aude cu Tuba, vrea sa faca teatru la fel de Fulgerica?
mihaaaaaaaaaaaaa , te-am vazut in vecini si ti-am furat noul videoclip
https://www.youtube.com/watch?v=eFb7r2tQcKg
foarte frumos , bravo , mai vrem
alitheea- vip
MIHAELA,FELICITARI!; ma bucur ca am mai ramas putin si am putut sa-l vad acum seara;aste foarte sensibil, se potriveste si melodia iar sfirsitul este grozav! o sa-l mai vad odata si apoi pot sa eliberez locul la calculator, mi-ai reamintit multe scene frumoase din film; inca odata FELICITARI si mii de multumiri!! pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
alitheea a scris:mihaaaaaaaaaaaaa , te-am vazut in vecini si ti-am furat noul videoclip
Buna Ali saru mana , dar nu trebuia sa pleci la vecini, l-am pus si aici, un pic mai sus , multumesc
mihaela99- vip
Garo a scris:MIHAELA,FELICITARI!; ma bucur ca am mai ramas putin si am putut sa-l vad acum seara;aste foarte sensibil, se potriveste si melodia iar sfirsitul este grozav! o sa-l mai vad odata si apoi pot sa eliberez locul la calculator, mi-ai reamintit multe scene frumoase din film; inca odata FELICITARI si mii de multumiri!! pa
Buna Garo, te sarut , multumesc , noapte buna
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 4 din 43 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 43
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 4 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum