34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+16
axxa246
tiberici
nellys18
Garo
narcisa
lica54
mihaela99
iulianagl
vivi
DENISA
florica
Admin_dea05
anuta1971
elena
dana17
alitheea
20 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna Flori...florica a scris: buna ziua fetelor ,v-am adus pranzul,, varza calita cu mamaliguta''de post ,nu stiu de ce a iesit imaginea asa mare,sa aveti pofta buna
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Rina nu renunța...Paris...Paris... Imi place perseverența ei ...Ne face sa visam .Mulțumim Rina...Bravo !!!
dana17- vip
BUNA DANA,frumoasa poza dar mai frumosi sant cei din poza
florica- vip
pt. DEAsi fetele care au muncit la subtitrarea ep.21,multumesc frumos
florica- vip
Zici ...?florica a scris:[] BUNA DANA,frumoasa poza dar mai frumosi sant cei din poza
dana17- vip
zic Dana zic nu-i asa?
florica- vip
Da Flori...Cei mai frumoși și mai luminoși ...Au pt toata lumea asta , caldura și bucurie de dat in dar...Și noi primim... https://www.facebook.com/video/video.php?v=1637779257413&oid=7225298086 :emo5:florica a scris: zic Dana zic nu-i asa?
dana17- vip
Cu bine fetelor...
dana17- vip
ma duc sa mai fac si ceva treaba ,pe mai tarziu
florica- vip
https://2img.net/r/ihimizer/i/72653875.jpg/ buna seara dragalaselor
e vineri .... si nu avem episod saru mana dea pt ep :merci: o sa-l revad tradus asa ca.... avem episod miha esti neobosita
o seara frumoasa si linistita furnicutelor alaturi de cei dragi multumesc dea pt episod si tuturor furnicutelor pt atmosfera primitoare de aici ,imi face mare plcere sa va citesc
e vineri .... si nu avem episod saru mana dea pt ep :merci: o sa-l revad tradus asa ca.... avem episod miha esti neobosita
o seara frumoasa si linistita furnicutelor alaturi de cei dragi multumesc dea pt episod si tuturor furnicutelor pt atmosfera primitoare de aici ,imi face mare plcere sa va citesc
nellys18- membru activ
Data de inscriere : 20/01/2010
Episodul 22 subtitrat
https://www.youtube.com/user/2005dea?feature=mhum#g/c/09F3D6360F91B6E5
https://www.youtube.com/user/2005dea?feature=mhum#g/c/09F3D6360F91B6E5
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna seara si bine v-am gasit,DEA multumiri fetelor care muncesc la subtitrarea filmului o seara frumoasa tuturor
florica- vip
vad ca iar ma lasati singura asa ca-mi fac de cap ,pina voi capata
florica- vip
Buna seara fetelor
Buna seara draga Flori ... hai ca iti tin eu de urat
sunt ceva noutati?
ce zici de asta?
Flori vino acasa ca imi fac de cap si eu si eu nu umblu cu jumatati de masura... fie-ti mila ca mananc bataie
Buna seara draga Flori ... hai ca iti tin eu de urat
sunt ceva noutati?
ce zici de asta?
Flori vino acasa ca imi fac de cap si eu si eu nu umblu cu jumatati de masura... fie-ti mila ca mananc bataie
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Flori ai plecat mai stau si eu numai putin
un clip frumos
si unul tot frumos .. n-are nici o legatura cu topicul, dar mult timp a fost preferatul meu
un clip frumos
si unul tot frumos .. n-are nici o legatura cu topicul, dar mult timp a fost preferatul meu
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Vin 19 Noi 2010, 9:44 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
stai ca n-am plecat m-am uitat la ep. 22anuta1971 a scris:Flori ai plecat mai stau si eu numai putin
un clip frumos
florica- vip
florica a scris:stai ca n-am plecat m-am uitat la ep. 22
am crezut ca ai plecat ... sunt ceva noutati?
pentru cine vrea sa voteze
http://www.whosdatedwho.com/celebrities/people/forum/hottest-dates.asp
daca ti-e dor de Hoca in halat de baie ca una la bustul gol inca nu avem asteptam actiunea
anuta1971- vip
pai eu numai pe port citesc si n-am vazut nimic nou,cit priveste pe guvernanti nostri ,nu stiu ce ar fi mai bine de facut cu ei,pe zi ce trece tot mai rau,in loc sa creeze locuri de munca ,le fac si pe cele care mai sant sa se desfiinteze ii rau de tot,nu stiu unde vom ajunge,acum s-au gindit sa reduca timpul pt. ingrijirea copiilor ,era prea mult 2 ani,ce poti sa zicianuta1971 a scris:
florica- vip
i-am votat, ii dragut si asa in halat,am sperat ca ne-a da ceva promo sa mai avem si noi ceva noutati,ceva de disecatanuta1971 a scris:
pentru cine vrea sa voteze
http://www.whosdatedwho.com/celebrities/people/forum/hottest-dates.asp
daca ti-e dor de Hoca in halat de baie ca una la bustul gol inca nu avem asteptam actiunea
florica- vip
ce sa mai spui.. e jale mare in tara asta, sunt complet rupti de realitate... cred ca nu-s noutati ca altfel aduceau fetele .. turcii petrec.. macar sa ne fi dat si noua un promo in seara asta...florica a scris:pai eu numai pe port citesc si n-am vazut nimic nou,cit priveste pe guvernanti nostri ,nu stiu ce ar fi mai bine de facut cu ei,pe zi ce trece tot mai rau,in loc sa creeze locuri de munca ,le fac si pe cele care mai sant sa se desfiinteze ii rau de tot,nu stiu unde vom ajunge,acum s-au gindit sa reduca timpul pt. ingrijirea copiilor ,era prea mult 2 ani,ce poti sa zici
uite poza asta nu-ti place? sa nu ma bati... nu ti se pare ca Levent e cam rosu la fata? s-a cam fastacit putin Onur cand a vazut frumusetea asta de fata lipita de el
povestea lor de dragoste (atat cat a fost) pe scurt
anuta1971- vip
ii rosu , cred ca nu se astepta la asa ceva o bucurie cam cu teamaanuta1971 a scris:
ce sa mai spui.. e jale mare in tara asta, sunt complet rupti de realitate... cred ca nu-s noutati ca altfel aduceau fetele .. turcii petrec.. macar sa ne fi dat si noua un promo in seara asta...
uite poza asta nu-ti place? sa nu ma bati... nu ti se pare ca Levent e cam rosu la fata? s-a cam fastacit putin Onur cand a vazut frumusetea asta de fata lipita de el
florica- vip
Anuta ai plecat m-am uitat la clipurile puse de tine,cel care ai zis ca-ti place tie nu vrea sa se deschida, scrie ceva in engleza,vad ca si altor fete de pe alte meleaguri le place filmul nostru ,dupa placerea cu care fac si ele clipurile rezumatul cu scenele lor de dragoste ii chiar foarte frumos
florica- vip
eu m-am gandit la actor... ce zici?florica a scris:ii rosu , cred ca nu se astepta la asa ceva o bucurie cam cu teama
ce dragalasa este aici
anuta1971- vip
dai click acolo unde scrie youtube si iti deschide o fereastra cu clipul... da frumos asta al araboaicei.. dar ai vazut ca a taiat saruturile?... pacatflorica a scris: Anuta ai plecat m-am uitat la clipurile puse de tine,cel care ai zis ca-ti place tie nu vrea sa se deschida, scrie ceva in engleza,vad ca si altor fete de pe alte meleaguri le place filmul nostru ,dupa placerea cu care fac si ele clipurile rezumatul cu scenele lor de dragoste ii chiar foarte frumos
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum