34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+16
axxa246
tiberici
nellys18
Garo
narcisa
lica54
mihaela99
iulianagl
vivi
DENISA
florica
Admin_dea05
anuta1971
elena
dana17
alitheea
20 participanți
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
in orice stare ar fi TUBA arata minunat,ii tare dulce cum sa n-o iubesti,in ceea ce-l priveste pe Onur nu stiu cum se gindeste la TUBA,nu cred ca are vre-o sansa,poate ca ar nutri si el ceva dar slabe sperante cum ii al doilea serial in care joaca impreuna ,cred ca o cunoaste cit de citanuta1971 a scris:
eu m-am gandit la actor... ce zici?
ce dragalasa este aici
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
da asa e .. dar nu-i de piatra uita-te la poza asta .. la pozitia corpului cum se lipeste Tuba de Cansel, si cum sta Onur... e cam evidenta situatia, tinand cont cum au evoluat lucrurile dupa.. atunci nu stiam nici macar ca nu mai e cu Samiflorica a scris:in orice stare ar fi TUBA arata minunat,ii tare dulce cum sa n-o iubesti,in ceea ce-l priveste pe Onur nu stiu cum se gindeste la TUBA,nu cred ca are vre-o sansa,poate ca ar nutri si el ceva dar slabe sperante cum ii al doilea serial in care joaca impreuna ,cred ca o cunoaste cit de cit
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
noapte buna somn dulce va doresc! sint frumosi nu-i asa?;
Ultima editare efectuata de catre Garo in Vin 19 Noi 2010, 10:47 pm, editata de 1 ori
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
am vazut clipu,l deci am mai invatat o smecherie ,o melodie foarte frumoasa, in poza aceea se vede clar cit de stingher se simte ONUR, poate ca are si el pe cineva in viata lui,dar nu-i luat la ochii ,nu-i bagat in seama ,numai actori cu roluri principale is urmariti
florica- vip
Dar nu ai vrut sa vorbesti noi.. ne-ai lasat singure aici? sunt foarte frumosiGaro a scris:noapte buna somn dulce va doresc! sint frumosi nu-i asa?;
Noapte buna... vise frumoase
anuta1971- vip
noapte buna cu vise placuteGaro a scris:noapte buna somn dulce va doresc! sint frumosi nu-i asa?;
florica- vip
sincer nu stiu prea multe despre el desi a jucat in multe seriale.. dar numai roluri secundare...e foarte bun ca actor si e si dragut... in poza aia pare in plusflorica a scris:am vazut clipu,l deci am mai invatat o smecherie ,o melodie foarte frumoasa, in poza aceea se vede clar cit de stingher se simte ONUR, poate ca are si el pe cineva in viata lui,dar nu-i luat la ochii ,nu-i bagat in seama ,numai actori cu roluri principale is urmariti
uite-i aici pe toti trei... a fost frumoasa faza din film
anuta1971- vip
nu ii urat si am vazut c.v. ,are multe studii,cine stie poate ii v-a surade si lui noracul ,m-am uitat pe celalalt topic la AVC ,acolo s-a dat promo cei drept ele sant mai aproape de ziua cu ep.Sotul vorbeste cu televizorul se uita la ceva meci de box sau ceva de bataie ca tot le da indicatii cum sa lupte,aici nu pare-n plus?Hasret si Murat se inteleg din priviri el se uita cind la unul cind la altulanuta1971 a scris:
sincer nu stiu prea multe despre el desi a jucat in multe seriale.. dar numai roluri secundare...e foarte bun ca actor si e si dragut... in poza aia pare in plus
uite-i aici pe toti trei... a fost frumoasa faza din film
florica- vip
lasa ca-i bine ca e ocupat... eu sunt cu spatele la tv.. dar la mine se aud impuscaturiflorica a scris: nu ii urat si am vazut c.v. ,are multe studii,cine stie poate ii v-a surade si lui noracul ,m-am uitat pe celalalt topic la AVC ,acolo s-a dat promo cei drept ele sant mai aproape de ziua cu ep.Sotul vorbeste cu televizorul se uita la ceva meci de box sau ceva de bataie ca tot le da indicatii cum sa lupte
fetele noastre nu au vrut sa vorbeasca deloc cu noi in seara asta... sunt obosite
la noi nici o miscare.. Arzu a spus ca o sa ne dea indicii ... dar e liniste pe hunili
anuta1971- vip
nu stiu pe unde sant fetele noastre,te pomenesti ca or fii invitate pe la vre-un bairam de-al neamurilor noastre,noi santem de garda,lasa ai sa vezi ce va fi data viitore cand vom merge noi si-or sta eleanuta1971 a scris:
lasa ca-i bine ca e ocupat... eu sunt cu spatele la tv.. dar la mine se aud impuscaturi
fetele noastre nu au vrut sa vorbeasca deloc cu noi in seara asta... sunt obosite
la noi nici o miscare.. Arzu a spus ca o sa ne dea indicii ... dar e liniste pe hunili
florica- vip
pai trebe sa ne vina si noua randul nu? uite aici concluzieflorica a scris:nu stiu pe unde sant fetele noastre,te pomenesti ca or fii invitate pe la vre-un bairam de-al neamurilor noastre,noi santem de garda,lasa ai sa vezi ce va fi data viitore cand vom merge noi si-or sta ele
Concluzie nutritionista
Pentru cei preocupati de o alimentatie sanatoasa, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii.
Este o usurare sa aflam adevarul dupa atatea si atatea studii contradictorii despre nutritie.
1. Japonezii consuma foarte putine grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
2. Mexicanii consuma multe grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
3. Chinezii beau foarte putin vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
4. Italienii beau mult vin rosu si sufera de mai putine atacuri de decat romanii.
5. Nemtii beau foarte multa bere, consuma foarte multi carnati si grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
CONCLUZIA:
Mancati si beti tot ce vreti ! Se pare ca faptul ca suntem romani este ceea ce ne omoara.
anuta1971- vip
concluzia este ca putem minca ori ce dar cu masura numai vezi ca daca ne place mai uitam de masura, la noi este problema cu nutritia ca toti avem mai multe kg in plus, poate o fi adevar si-n studiul asta or fi romani mai stresati sa nu zic deocheatianuta1971 a scris:
pai trebe sa ne vina si noua randul nu? uite aici concluzie
Concluzie nutritionista
Pentru cei preocupati de o alimentatie sanatoasa, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii.
Este o usurare sa aflam adevarul dupa atatea si atatea studii contradictorii despre nutritie.
1. Japonezii consuma foarte putine grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
2. Mexicanii consuma multe grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
3. Chinezii beau foarte putin vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
4. Italienii beau mult vin rosu si sufera de mai putine atacuri de decat romanii.
5. Nemtii beau foarte multa bere, consuma foarte multi carnati si grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
CONCLUZIA:
Mancati si beti tot ce vreti ! Se pare ca faptul ca suntem romani este ceea ce ne omoara.
florica- vip
lasa ca ne pun guvernantii la dietaflorica a scris:concluzia este ca putem minca ori ce dar cu masura numai vezi ca daca ne place mai uitam de masura, la noi este problema cu nutritia ca toti avem mai multe kg in plus, poate o fi adevar si-n studiul asta or fi romani mai stresati sa nu zic deocheati
deocheati zici? .. nu pot sa spun cum cred eu ca sunt
anuta1971- vip
Flori mie mi-e somn... ce zici mergem la culcare?
anuta1971- vip
frumosi nostri ce-or fi facind pe unde-or fi,pe o parte mi-ar placea sa stiu tot unde sant ce fac ,pe de alta parte ma gindesc ca pina la urma si ei sant oameni si au dreptul la viata lor,curiozitatea ii de vina,Dana hai cu-n studiu ceva sa ne mai lamurim ce-i bine si ce nu-i bineanuta1971 a scris:
lasa ca ne pun guvernantii la dieta
deocheati zici? .. nu pot sa spun cum cred eu ca sunt
florica- vip
draga Flori eu plec la somn... iti doresc si tie noapte buna si vise frumoase... te pupflorica a scris:frumosi nostri ce-or fi facind pe unde-or fi,pe o parte mi-ar placea sa stiu tot unde sant ce fac ,pe de alta parte ma gindesc ca pina la urma si ei sant oameni si au dreptul la viata lor,curiozitatea ii de vina,Dana hai cu-n studiu ceva sa ne mai lamurim ce-i bine si ce nu-i bine
anuta1971- vip
ar fi cazul sa mergem si noi la nanica, cred ca ne-am facut datoria pe seara asta cu garda deci eu iti zic noapte buna,somn usor cu vise placute si miine-i o zianuta1971 a scris:Flori mie mi-e somn... ce zici mergem la culcare?
florica- vip
florica a scris:ar fi cazul sa mergem si noi la nanica, cred ca ne-am facut datoria pe seara asta cu garda deci eu iti zic noapte buna,somn usor cu vise placute si miine-i o zi
anuta1971- vip
cit imi sant de dragi , ce frumosi sant si veseli,nici inseara asta n-am reusit sa termin scul de facut ghem
florica- vip
Tuba si Cansel la Paris ??
http://magazin.milliyet.com.tr/tuba-ve-cansel-paris-teydi/magazin/haberdetay/20.11.2010/1316193/default.htm
http://magazin.milliyet.com.tr/tuba-ve-cansel-paris-teydi/magazin/haberdetay/20.11.2010/1316193/default.htm
nicos66- membru activ
Data de inscriere : 20/11/2009
Buna dimi si bine ai venit la noi pe forum!Ai adus si o stire f asteptata de noi...nicos66 a scris:Tuba si Cansel la Paris ??
Se pare ca da din ce am inteles eu cu traducerea google..au filmat si acolo indragostit doar el! Ea a asistat
Zvonuri dragoste drepturile "Gönülçelen" serie cu Tuba Büyüküstün iubitorii de vacanţă Cansel Elçin'in sa dovedit a fi în Paris.
Elçin'in la Turcia înainte de a ajunge la Paris, unde trăiesc dusese pentru a filma o scena de serie. Sami moduri Saydan cu iubitul ei luna trecută, o etapă de 2 ani ei nu sunt propriile lor distinctiv Tuba Büyüküstün'ün Elçin'le a plecat la Paris împreună. amiază Elcin ieri la ora 12.00 a apelat la un prieten de sex masculin de la Paris. Elcin par a fi destul de vesel, 4 valiza mare a revenit la Istanbul. Elcin, "Ce puteţi spune Hanim Tuba place sa barfeasca?" Nu a răspuns la întrebare. Elcin nu vorbesc despre viaţa privată, "Array Cum merge treaba?" Intrebarea este "Foarte frumos", a comentat.
Dacă nu Büyüküstün'ün Elçin'le alege să se întoarcă cu avionul la o premieră a atras atenţia. Büyüküstün ultimele câteva săptămâni că partea asiatică a casei sale atunci când vă deplasaţi cu Pirate cainele este văzut pe site-ul anterior a negat zvonurile că dragostea Elçin'le
Tuba si Cansel au petrecut vacanta la Paris. indragostit
Zvonurile despre Tuba si Cansel ca ar fi indragostiti se dovedesc a fi adevarate din moment ce si-au petrecut vacanta la Paris.
Cansel aplecat din Turcia pt a filma cateva scene acolo.Tuba si-a parasit iubitul Samy si a plecat impreuna cu Cansel la Paris desi ea nu a avut nici o secventa de filmat acolo( deci fetelor Hasret nu pleaca dupa Murat dar in schimb a plecat Tuba dupa Cansel cupidon E ASTA VESTE BUNA!!!!!) Cansel s-a intors ieri cu 4 valize si era f vesel. indragostit
Cand a fost intrebat despre zvonuri el a zis ca nu vorbeste despre viata lui privata (deci nu a negat chiar daca nici nu a confirmat e un inceput)
L-a intrebat despre serial si a zis ca merge f bine.
Tuba nu s-a intors cu Cansel pt a nu atrage atentia.
Saptamana trecuta Tuba si Cansel a fost vazuti impreuna langa casa ei .
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Mai fetelor unde sunteti?????Trebuie sarbatorit evenimentul!
Admin_dea05- Admin
Buna dimineata fetele
o zi frumoasa va doresc
TUBA SI CANSEL LA PARIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu-mi vine sa cred
o zi frumoasa va doresc
nu-mi vine sa cred
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Sam 20 Noi 2010, 10:23 am, editata de 1 ori
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Admin_dea05 a scris:Mai fetelor unde sunteti?????Trebuie sarbatorit evenimentul!
Buna dimi Dea
intradevar e de sarbatorit
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Buna dimi!..Intradevar o dimineata frumoasa.Iti dai seama acum chiar ca nu mai au ce sa zica ..SUNT IMPREUNA...trebuie sa recunoasca din moment ce ea nu a avut nici o secventa de filmat acolomihaela99 a scris:Buna dimineata fetele
o zi frumoasa va doresc
nu-mi vine sa cred
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 26 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum