35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
florina1989
lica54
elena
annadanna
nicos66
Theo_1
narcisa
elena50
anuta1971
Geta
axxa246
rina-rina
Admin_dea05
dana17
mihaela99
iulianagl
nellys18
Garo
alitheea
florica
DENISA
25 participanți
Pagina 43 din 44
Pagina 43 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Draga Narcisa nu stiu daca mai intru astazi asa ca vreau sa ti multumesc frumos pentru traducere
O duminica placuta iti doresc
O duminica placuta iti doresc
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Iuliana la fel si tie multumesc pentru traducere si iti doresc o duminica placuta
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Buna ziua fetelor
va doresc o duminica placuta
o sa ma vedeti la index dar fac si altceva, asa ca daca scriu mai rar sper sa nu mai supar pe nimeni
Narcisa Iuliana nu pot sa spun in cuvinte cat de mult va multumesc
va doresc o duminica placuta
o sa ma vedeti la index dar fac si altceva, asa ca daca scriu mai rar sper sa nu mai supar pe nimeni
Narcisa Iuliana nu pot sa spun in cuvinte cat de mult va multumesc
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
buna ziua fetelor bine v-am gasit si o duminica placuta va doresc, am gasit poza la Casel pe f.b dar nu stiu ce-i cu ea nu vad bine.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna ziua draga Floriflorica a scris:buna ziua fetelor bine v-am gasit si o duminica placuta va doresc, am gasit poza la Casel pe f.b dar nu stiu ce-i cu ea nu vad bine.
o duminica placuta sa ai si tu
anuta1971- vip
o gradina de trandafiri pt voi toate, in special pt, NARCISA,IULIANA,MULTUMESC MULTpt. traducere,MIHAELA ,ultimul clip este si mai frumoc ca si celalalt pe care l-ai facut din ultimul ep.pt. ca nu are si imagini cu ei suparati, imi place mult.Buna Anuta,ce faci,esti bine?
florica- vip
fetelor daca aveti nevoie de un constructor iata unul veritabil are si casca ii pregatit pt. treaba.
florica- vip
In general sunt bine... tu?
anuta1971- vip
multumesc si eu sunt bine tot ma plimb pe cararile netului ti-am adus o poza cu Canselutu asa ca ii dragut
florica- vip
e foarte dragut... sarut manaflorica a scris:multumesc si eu sunt bine tot ma plimb pe cararile netului ti-am adus o poza cu Canselutu asa ca ii dragut
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Dum 28 Noi 2010, 2:41 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
fetelor, ANUTA va servesc cu niste cirighele din astea am facut eu,Anuta voi reveni mai tirziu acum merg sa maninc ,va doresc la toate pofta buna si sa ne intilnim cu bine
florica- vip
Multumesc arata tare bineflorica a scris:http://www.culinar.ro/forum/index.php?act=attach&type=post&id=169927 fetelor, ANUTA va servesc cu niste cirighele din astea am facut eu,Anuta voi reveni mai tirziu acum merg sa maninc ,va doresc la toate pofta buna si sa ne intilnim cu bine
Pofta buna Flori... o dupa amiaza placuta
https://www.facebook.com/video/video.php?v=168584596507381&oid=105610722816671&comments
revin putin mai tarziu
anuta1971- vip
Buna ziua la toata lumea, incep partea a saptea.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
buna Mihaela,te rog sa-i transmiti lui Mari-69 felicitarile mele foarte frumoasa poezie,am mai citit si altadata versuri scrise de ea tot asa frumoase,ar putea fi textiera la compozitori,multumesc o seara frumoasa pt. toate
florica- vip
Partea 7 este gata incep pe 8.
iulianagl- moderator
Bună seara dragele mele, încep partea a noua.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
buna seara,doamnelor!pt munca depusa ca noi sa ne bucuram de acest frumos serial mii de multumiri- Narcisa, Iuliana
pt.frumoasele clipuri- felicitari Mihaela! si fetelorce le-au postat
mi-a placut tot episodul dar o secventa mi-a ramas in minte:faptul ca Murat s-a intors dupa poza lui Hasret; avea nevoie de o singura realitate palpabila in singuratatea autoimpusa si aceea este Hasret; in rest nici o amintire nu-l mai intereseaza...
si inca ceva:tremurul miinii pe telefon cind vorbea cu Hasret-foarte sugestiv...
pt.frumoasele clipuri- felicitari Mihaela! si fetelorce le-au postat
mi-a placut tot episodul dar o secventa mi-a ramas in minte:faptul ca Murat s-a intors dupa poza lui Hasret; avea nevoie de o singura realitate palpabila in singuratatea autoimpusa si aceea este Hasret; in rest nici o amintire nu-l mai intereseaza...
si inca ceva:tremurul miinii pe telefon cind vorbea cu Hasret-foarte sugestiv...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Bună seara Garo.
Partea a noua şi a zecea sunt gata.
Partea a noua şi a zecea sunt gata.
narcisa- vip
iulianagl- moderator
Hi!
http://www.atvdiziler.com/gonulcelen-dizisi-fotograflar-resimler-duvar-kagitlari/gonulcelen-dizisi-29-bolum-fotograflari/30/
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
MULTUMIRI!!!!! si noi si ei
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Dragele mele vă doresc o seară plăcută în continuare.
narcisa- vip
narcisa a scris:Dragele mele vă doresc o seară plăcută în continuare.
Si tie la fel draga mea.
iulianagl- moderator
Buna seara fetelor
Narcisa , Iuliana multi , saru mana pentru traducere fetelor
de la mine pentru voi
Narcisa , Iuliana multi , saru mana pentru traducere fetelor
de la mine pentru voi
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Narcisa si Iuliana, va pup de 1000 de ori si va multumesc de asemena de mii de ori!
Fete frumoase, sa aveti saptamana usoara!
Floricico, ai pus niste gogosi de care facea mama in copilaria mea si ...aoleo ce pofta am!!
Anutzo, esti cam trista! Te pupa mama!
Fete frumoase, sa aveti saptamana usoara!
Floricico, ai pus niste gogosi de care facea mama in copilaria mea si ...aoleo ce pofta am!!
Anutzo, esti cam trista! Te pupa mama!
Continut sponsorizat
Pagina 43 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 43 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum