35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
florina1989
lica54
elena
annadanna
nicos66
Theo_1
narcisa
elena50
anuta1971
Geta
axxa246
rina-rina
Admin_dea05
dana17
mihaela99
iulianagl
nellys18
Garo
alitheea
florica
DENISA
25 participanți
Pagina 23 din 44
Pagina 23 din 44 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 44
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna Mihaela ,tu ești draga cu BIG LOVE...???? Buna... indragostit Este ,ai dreptate...Se vede de la Instanbul...mihaela99 a scris:
Buna Denisa:(
mie nu mi se pare deloc suspeccta aparitia lor,Tuba a fost zgarcita pentru ca nu avea ce sa arate, pe Sami nu l-a iubit nici un pic, l-a tinut pe post de maimutoi, probabil ca ii facea toate poftele ( cred ca ii ingrija bine cainele), iar cu Cansel se potriveste de MINUNE, e normal ca voua fanele lui Yildirim sa nu va convina asta, dar tre sa recunoasteti si voi ca se potrivesc , si sa stii ca nu e amicitie deloc ,e BIG LOVE
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna Dana , am dreptate cu BIG LOVE nu ???????? cupidon
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Mihaela eu nu spun că nu ar arăta bine , chiar dacă nu sunt fan Cansel , sunt şi voi rămâne fan TUBA -MURAT indiferent de alegerile lor , Cansel mi se pare a fi nestatornic dar e superior celorlaţi trecători din viaţa Tubei .
DANA e prea mult spus folosită , nu cred că s-ar lăsa folosită de nimeni . Poate a fost o întâlnire între colegii de platou .
DANA e prea mult spus folosită , nu cred că s-ar lăsa folosită de nimeni . Poate a fost o întâlnire între colegii de platou .
Ai mare dreptate , dar te rog ramai așa la ideea asta ...dar cand tot iți ziceam ca e posibil ? OOFFF...SUPER LOVE...mihaela99 a scris:Buna Dana , am dreptate cu BIG LOVE nu ???????? cupidon
dana17- vip
DENISA a scris:Mihaela eu nu spun că nu ar arăta bine , chiar dacă nu sunt fan Cansel , sunt şi voi rămâne fan TUBA -MURAT indiferent de alegerile lor , Cansel mi se pare a fi nestatornic dar e superior celorlaţi trecători din viaţa Tubei .
o fi fost nestatornic mai Denisa in tinerate, acum are si el o varsta , ar trebui sa se aseze , si cred ca o va face cu Tuba
in viata Tubei nu a existat decat Bulent (parerea mea ), ceilalti nu cred ca au insemnat nimic pentru ea
mihaela99- vip
dana17 a scris:[
Ai mare dreptate , dar te rog ramai așa la ideea asta ...dar cand tot iți ziceam ca e posibil ? OOFFF...SUPER LOVE...
revin
mihaela99- vip
Zi drept Denisa ,daca aseara in locul lui Cansel , Tuba s-ar fi plimbat prin ploaie ,langa Turnul Galata cu Murat Y ,azi cum erai ? Fericita ?DENISA a scris:Mihaela eu nu spun că nu ar arăta bine , chiar dacă nu sunt fan Cansel , sunt şi voi rămâne fan TUBA -MURAT indiferent de alegerile lor , Cansel mi se pare a fi nestatornic dar e superior celorlaţi trecători din viaţa Tubei .
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Joi 25 Noi 2010, 1:20 pm, editata de 1 ori
dana17- vip
fie cum spui tu Mihaela dar el ca un " veritabil purtător de pantaloni " ar fi putut spune şi el ceva la insistenţele reporterului , dar el a preferat să facă pe Mutul şi să zâmbească .
dana17 a scris:Zi drept Denisa ,daca aseara in locul lui Cansel , Tuba s-ar fi plimbat prin ploaie ,langa Turnul Galata cu Murat Y ,azi cum erai ? Fericita ?
ar fi culmea să spun că nu mi-ar fi convenit , normal că eram în extaz dar dacă ea e fericită şi împlinită eu sunt fericită şi mă bucur ptr ea .
intrebare de 1 milion de eurodana17 a scris:
Zi drept Denisa ,daca aseara in locul lui Cansel , Tuba s-ar fi plimbat prin ploaie ,langa Turnul Galata cu Murat Y ,azi cum erai ? Fericita ?
mihaela99- vip
Denisa , nu el era cel vanat și normal a lasat-o sa spuna ce vrea ea ,ce-i convine ei ...Pt el nu conteaza nimic , atata timp cat ea e la brațul lui fericita...Ea v-a anunța prima daca e ceva intre ei . Pun pariu ,iar el nici nu știu daca v-a comenta așa ceva vreodata...Doar daca o vor face impreuna...El singur ,sigur nu...DENISA a scris:fie cum spui tu Mihaela dar el ca un " veritabil purtător de pantaloni " ar fi putut spune şi el ceva la insistenţele reporterului , dar el a preferat să facă pe Mutul şi să zâmbească .
dana17- vip
Buna ziua fetelor.. ce faceti
beau o cafea cu voi?... sunteti acasa?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
OOaaauuu ,ce faci draga ? Ne dam cu parerea ,da-ți și tu...anuta1971 a scris:Buna ziua fetelor.. ce faceti
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Joi 25 Noi 2010, 1:35 pm, editata de 1 ori
dana17- vip
DENISA a scris:fie cum spui tu Mihaela dar el ca un " veritabil purtător de pantaloni " ar fi putut spune şi el ceva la insistenţele reporterului , dar el a preferat să facă pe Mutul şi să zâmbească .
eu zic ca zambetul lui a fost mai mult decat o mie de cuvinte
si cu purtatorul ce vrei sa zici? nu inteleg? faptul ca sta cu mainile in buzunare???
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:Buna ziua fetelor.. ce faceti
Buna ANA
mihaela99- vip
Dana nu cred că e de bine dacă nu îi pasă , dacă o iubeşte ar trebui să-i pese de imaginea persoanei ce îi stă la braţ .
Mihaela făceam referire că e bărbat doar nu acesoriu , mâinile în buzunar pare a fi un trend la ei sau uneori cred că ei simt că sunt în plus mâinile , pe majoritatea i-am văzut câ mâinile în buzunar .
Mihaela făceam referire că e bărbat doar nu acesoriu , mâinile în buzunar pare a fi un trend la ei sau uneori cred că ei simt că sunt în plus mâinile , pe majoritatea i-am văzut câ mâinile în buzunar .
Buna Denisa... ce faci...ai venit sa bagi fitile?DENISA a scris:Dana nu cred că e de bine dacă nu îi pasă , dacă o iubeşte ar trebui să-i pese de imaginea persoanei ce îi stă la braţ .
anuta1971- vip
Doamne ne mai intalnim si noi..... tare scumpa esti la vedere.. te pup de nu te vezimihaela99 a scris:
Buna ANA
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
Buna Denisa... ce faci...ai venit sa bagi fitile?
Bună Ana !! , da , le mai " stric ' şi eu fetelor bucuria .
Denisa ,daca te faci ca nu ințelegi ,eu ma opresc aici... Ori santem logice , ori nu mai santem...DENISA a scris:Dana nu cred că e de bine dacă nu îi pasă , dacă o iubeşte ar trebui să-i pese de imaginea persoanei ce îi stă la braţ .
dana17- vip
Ies puțin...Reeeeevin ...
dana17- vip
dana17 a scris:Denisa ,daca te faci ca nu ințelegi ,eu ma opresc aici... Ori santem logice , ori nu mai santem...
ce anume nu pricep ???
Buna Danuta .. ce sa spun imi sunt dragi.. ii iubesc.. mai mult pe Tuba, recunosc... daca o fi sa fie ma bucur pentru ei.. dupa cum i-am vazut eu spun ca sunt iubiti.. e o complicitate intre ei pe care o vezi numai intre iubiti... am spus ca sunt subiectiva.. daca o vedeam cu yildirim plimbandu-se asa prin ploaie, fara sa le pese de ea, daca as fi vazut-o atat de fericita in preajma lui l-as fi iubit si pe el... era imposibil pentru ca era casatorit, dar ar fi putut fi prieteni..dana17 a scris:OOaaauuu ,ce faci draga ? Ne dam cu parerea ,da-ți și tu...
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:[
Doamne ne mai intalnim si noi..... tare scumpa esti la vedere.. te pup de nu te vezi
si io la fel , nu mai am ventuza aia , am pierdut-o , dar las ca o gasesc io, ce faci ? te simti mai bine? mai esti racita?
mihaela99- vip
ai cam agitat spiritele bag seama nu ne schimbi parerile ne tinem tari pe pozitieDENISA a scris:
Bună Ana !! , da , le mai " stric ' şi eu fetelor bucuria .
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 23 din 44 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum