35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
florina1989
lica54
elena
annadanna
nicos66
Theo_1
narcisa
elena50
anuta1971
Geta
axxa246
rina-rina
Admin_dea05
dana17
mihaela99
iulianagl
nellys18
Garo
alitheea
florica
DENISA
25 participanți
Pagina 24 din 44
Pagina 24 din 44 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 34 ... 44
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
nu-s racita Miha, cred ca m-a ajuns oboseala... parca mi se pare ca nu mai dau randament... sa gasesti ventuza ca tare mi-era draga tu ce faci, inafara de clipuri si de umblat pe facebook? ce crezi ca nu stiu pe unde umbli?mihaela99 a scris:
si io la fel , nu mai am ventuza aia , am pierdut-o , dar las ca o gasesc io, ce faci ? te simti mai bine? mai esti racita?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:[
ai cam agitat spiritele bag seama nu ne schimbi parerile ne tinem tari pe pozitie
Ana , nu are nici o sansa
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
anuta1971 a scris:
ai cam agitat spiritele bag seama nu ne schimbi parerile ne tinem tari pe pozitie
dar nu am intenţia de a schimba părerile nimănui dar asta e părerea mea , momentan ei sunt doar amici .
sa va amuzati... un altfel de horoscop
VIRGO (Aug 23 - Sept 22) - Cei care asteapta. Dominantul in relatii. Au mereu cine sa-i iubeasca. Mereu vor sa spuna ultimul cuvant. Draguti. Destepti. Zgomotosi. Fideli. Inclinati sa vorbeasca. Tot ce ai cautat mereu. Usor de a multumi. Primul si unicul..
SCORPIO (Oct 23 - Noi 21) - Adept, EXTREM de adorabil. Inteligent. Iubeste sa faca glume. Foarte bun simt al umorului. Energic. Prezice viitorul. MARE sarutator. Mereu reusesc ce vor. Atractivi. Cu umblatul linistit. Iubeste relatiile lungi. Vorbitor. Romantici. Draguti.
LIBRA (Sept 23 - Oct 22) - Are rang de agreabil cu toata lume. Dragostea lui este unica. Prostut, distractiv si dulce. Are un atractiv unic. Este persoana cea mai draguta care vei cunoaste! Totusi, cineva Libra nu este felul de persoana cu care te ai baga, pentru ca te lasa plangand.
ARES (Mart 21 - April 19) - Mincinos iesit din comun. Adorabil. Spontan. Cineva cu care nu te ai baga. Distractiv. Excelent sarutator, EXTREM de adorabil. Iubeste relatiile. Adictiv. Zgomotos.
ACUARIUM (Ian 20 - Febr 18) - Apa il face de Incredere. Atractiv. Mare sarutator. Unic in clasa lui. Iubeste relatiile de lunga durata. Extrem de energic. Impredictibil. Va intrece spectativele tale. Nu e un luptator, dar te lasa inconstient.
GEMINIS (Mai 21 - Junie 20) - Irresistibil. Agradabil. Dragostea sa e unica in clasa lui. Mare luptator. Foarte bun la AIA... Sunt amanti, no luptatori, dar totusi te pot laa inconstient. De incredere. Mereu fericit. Zgomotos. Vorbitor. Foarte COMPASIVI. Mereu cauta sa ajunga la un aranjament sau intelegere. Are un zambet frumos. Generosi. Puternici. CEL MAI IRRESISTIBIL.
LEO (Julie 23 - Aug 22) - Leu e marele vorbitor. Atractiv si apasionat. Nepreocupat. Stie cum sa se distreze. E foarte bun in tot ce face. Mare sarutator. Impredictibili. Extroversati. Cu picioarele pe pamant. Adictiv. Atractiv. Zgomotosi. Iubeste relatiile lungi si apasionate . Vorbitor. Cineva cu care n-ar trebui sa te pui. Greu de gasit. Bun cand il gasesti.
CANCER (Junie 21 - Julie 22)- E tandru. CEL MAI SURPRINZATOR DINTRE SARUTATORI. Au mare atractiv in personalitatea lor. Dragostea sa e unica. Foarte romantici. Persoana mai draguta care vei cunoaste! Totalmente creativi, imaginativi si vizatori. Meditabunzi. Cu mintea mereu in aer si un pic mai incolo. Extrem de aleatori si schimbatori (si mandru de a fi asa). Freak. Spontani. Povestitori de istorii mari. Extrem de timid si inchis. Nu e deloc un luptator, dar desigur te va lasa inconstient daca trebuie s-o faca. Cineva la care ai tine.
PISCIS (Febr 19 - Martie 20) - Tovarasul de viata. Preocupati si amabili, dar egoist in acelasi timp. Destept. Mereu e centrul atentiei. Atractiv remarcat. Mereu trebuie sa spuna ultimul cuvant si o are. Usor de gasit, greu de a tine linga tine. Cineva cu care petreci un moment distractiv. Extrem de rari dar in sens bun.. Foarte bun simt al umorului (poate schimba spre opus pe loc) !!! Ganditori. Mereu reuseste ce vrea. Iubeste sa faca glume. Foarte populari..
CAPRICORN (Dic 22 - Ian 19) - Amant care ii place sa rupa. Agradabili. Obraznic. Inteligent . Sexy. Prezice viitorul. Irresistibili. Iubeste sa aiba relatii de lunga durata. Mare vorbitor. Mereu reusesc ce vor. Iubeste sa bata Geminis la sport. Extrem de distractivi. Iubeste dsa glumeasca. Destept.
TAUR (April 20 - Mai 20) - E Capcana agreziva.. Iubeste relatiile de lunga durata. Ii place sa dea lupte bune pentru cea ce vor. Extrem de extroversati. Iubesc sa ajute persoanele care au nevoie de ajutor. Buni sarutatori. Buna personalitate. Cap, tari. Preocupat. Unici in clasa lor. Cineva cu care n-ar trebui sa te bagi. Cele mai atractive persoane de pe pamant!
SAGETATOR (Nov 22 - Dec 21) - De Promiscuitaste Spontana. Mare atractiv. Greu de gasit, dar maret daca l-ai gasit. Iubeste relatiile de lunga durata. Au multa dragoste sa daruiasca. Cineva cu care n-ar trebui sa te bagi. Foarte frumosi. Foarte romantici. Agradabili cu toata lumne. Dragostea lor e unica. Distractivi si dulci. Au un atractiv unic. Persoana cea mai draguta care vei cunoaste! Impresionanti la AIA !!! Nu e felul de om cu care te ai baga ca ai termina plangand.
VIRGO (Aug 23 - Sept 22) - Cei care asteapta. Dominantul in relatii. Au mereu cine sa-i iubeasca. Mereu vor sa spuna ultimul cuvant. Draguti. Destepti. Zgomotosi. Fideli. Inclinati sa vorbeasca. Tot ce ai cautat mereu. Usor de a multumi. Primul si unicul..
SCORPIO (Oct 23 - Noi 21) - Adept, EXTREM de adorabil. Inteligent. Iubeste sa faca glume. Foarte bun simt al umorului. Energic. Prezice viitorul. MARE sarutator. Mereu reusesc ce vor. Atractivi. Cu umblatul linistit. Iubeste relatiile lungi. Vorbitor. Romantici. Draguti.
LIBRA (Sept 23 - Oct 22) - Are rang de agreabil cu toata lume. Dragostea lui este unica. Prostut, distractiv si dulce. Are un atractiv unic. Este persoana cea mai draguta care vei cunoaste! Totusi, cineva Libra nu este felul de persoana cu care te ai baga, pentru ca te lasa plangand.
ARES (Mart 21 - April 19) - Mincinos iesit din comun. Adorabil. Spontan. Cineva cu care nu te ai baga. Distractiv. Excelent sarutator, EXTREM de adorabil. Iubeste relatiile. Adictiv. Zgomotos.
ACUARIUM (Ian 20 - Febr 18) - Apa il face de Incredere. Atractiv. Mare sarutator. Unic in clasa lui. Iubeste relatiile de lunga durata. Extrem de energic. Impredictibil. Va intrece spectativele tale. Nu e un luptator, dar te lasa inconstient.
GEMINIS (Mai 21 - Junie 20) - Irresistibil. Agradabil. Dragostea sa e unica in clasa lui. Mare luptator. Foarte bun la AIA... Sunt amanti, no luptatori, dar totusi te pot laa inconstient. De incredere. Mereu fericit. Zgomotos. Vorbitor. Foarte COMPASIVI. Mereu cauta sa ajunga la un aranjament sau intelegere. Are un zambet frumos. Generosi. Puternici. CEL MAI IRRESISTIBIL.
LEO (Julie 23 - Aug 22) - Leu e marele vorbitor. Atractiv si apasionat. Nepreocupat. Stie cum sa se distreze. E foarte bun in tot ce face. Mare sarutator. Impredictibili. Extroversati. Cu picioarele pe pamant. Adictiv. Atractiv. Zgomotosi. Iubeste relatiile lungi si apasionate . Vorbitor. Cineva cu care n-ar trebui sa te pui. Greu de gasit. Bun cand il gasesti.
CANCER (Junie 21 - Julie 22)- E tandru. CEL MAI SURPRINZATOR DINTRE SARUTATORI. Au mare atractiv in personalitatea lor. Dragostea sa e unica. Foarte romantici. Persoana mai draguta care vei cunoaste! Totalmente creativi, imaginativi si vizatori. Meditabunzi. Cu mintea mereu in aer si un pic mai incolo. Extrem de aleatori si schimbatori (si mandru de a fi asa). Freak. Spontani. Povestitori de istorii mari. Extrem de timid si inchis. Nu e deloc un luptator, dar desigur te va lasa inconstient daca trebuie s-o faca. Cineva la care ai tine.
PISCIS (Febr 19 - Martie 20) - Tovarasul de viata. Preocupati si amabili, dar egoist in acelasi timp. Destept. Mereu e centrul atentiei. Atractiv remarcat. Mereu trebuie sa spuna ultimul cuvant si o are. Usor de gasit, greu de a tine linga tine. Cineva cu care petreci un moment distractiv. Extrem de rari dar in sens bun.. Foarte bun simt al umorului (poate schimba spre opus pe loc) !!! Ganditori. Mereu reuseste ce vrea. Iubeste sa faca glume. Foarte populari..
CAPRICORN (Dic 22 - Ian 19) - Amant care ii place sa rupa. Agradabili. Obraznic. Inteligent . Sexy. Prezice viitorul. Irresistibili. Iubeste sa aiba relatii de lunga durata. Mare vorbitor. Mereu reusesc ce vor. Iubeste sa bata Geminis la sport. Extrem de distractivi. Iubeste dsa glumeasca. Destept.
TAUR (April 20 - Mai 20) - E Capcana agreziva.. Iubeste relatiile de lunga durata. Ii place sa dea lupte bune pentru cea ce vor. Extrem de extroversati. Iubesc sa ajute persoanele care au nevoie de ajutor. Buni sarutatori. Buna personalitate. Cap, tari. Preocupat. Unici in clasa lor. Cineva cu care n-ar trebui sa te bagi. Cele mai atractive persoane de pe pamant!
SAGETATOR (Nov 22 - Dec 21) - De Promiscuitaste Spontana. Mare atractiv. Greu de gasit, dar maret daca l-ai gasit. Iubeste relatiile de lunga durata. Au multa dragoste sa daruiasca. Cineva cu care n-ar trebui sa te bagi. Foarte frumosi. Foarte romantici. Agradabili cu toata lumne. Dragostea lor e unica. Distractivi si dulci. Au un atractiv unic. Persoana cea mai draguta care vei cunoaste! Impresionanti la AIA !!! Nu e felul de om cu care te ai baga ca ai termina plangand.
anuta1971- vip
Buna ziua, tuturor!
Va marturisesc ca bucuria mea e imensa vazandu-i cat sunt de fericiti. Tuba are un suflet minunat si merita sa aiba alaturi un om care sa o iubeasca si ocroteasca.
MY, n-a vrut-o, asa ca degeaba vrem noi, a avut timp, spatiu si a ales......... acum culege, dar, eu cred ca el e fericit cu sotia lui si le doresc sa fie fericiti mereu.
Cansel, o adora, el nu trebuie sa spuna nimic, e vizibil indragostit indragostit indragostit indragostit ...ce ar mai fi de spus? .
Nu poate scoate un cuvant e a muncit mult sa ajunga aici si lui ca a stiut sa cucereasca inima celei mai inteligente, harnicute, modeste si .... mai ales frumoasei frumoaselor. Cuvintele nu pot reda unele trairi.
Va marturisesc ca bucuria mea e imensa vazandu-i cat sunt de fericiti. Tuba are un suflet minunat si merita sa aiba alaturi un om care sa o iubeasca si ocroteasca.
MY, n-a vrut-o, asa ca degeaba vrem noi, a avut timp, spatiu si a ales......... acum culege, dar, eu cred ca el e fericit cu sotia lui si le doresc sa fie fericiti mereu.
Cansel, o adora, el nu trebuie sa spuna nimic, e vizibil indragostit indragostit indragostit indragostit ...ce ar mai fi de spus? .
Nu poate scoate un cuvant e a muncit mult sa ajunga aici si lui ca a stiut sa cucereasca inima celei mai inteligente, harnicute, modeste si .... mai ales frumoasei frumoaselor. Cuvintele nu pot reda unele trairi.
annadanna- membru activ
Data de inscriere : 21/08/2010
nu-s racita Miha, cred ca m-a ajuns oboseala... parca mi se pare ca nu mai dau randament... sa gasesti ventuza ca tare mi-era draga tu ce faci, inafara de clipuri si de umblat pe facebook? ce crezi ca nu stiu pe unde umbli?
sa nu-mi spui ca te simti batrana ca te bat ,
da ma simt bine pe fb, sunt fete majoritatea araboaice , am big fane acolo , stiu ca voua nu va plac clipurile mele , nici nu vi le mai arat
mihaela99- vip
cred ca am facut o gluma proasta .. nu te supara, eu chiar iti respect opinia si te admir pentru consecventaDENISA a scris:
dar nu am intenţia de a schimba părerile nimănui dar asta e părerea mea , momentan ei sunt doar amici .
anuta1971- vip
acum te bat eu pe tine.. cum sa nu-mi placa.. defectul meu e ca atunci cand nu-mi place ceva spun ... astea arabe nu le prea inteleg, dar pe ultimul la care ai pus si traducerea versurilor a fost ok.. am clipuri de ale tale care imi plac enorm.. eu vorbesc pentru mine, dar cred ca si celelalte fete sunt la felmihaela99 a scris:
sa nu-mi spui ca te simti batrana ca te bat ,
da ma simt bine pe fb, sunt fete majoritatea araboaice , am big fane acolo , stiu ca voua nu va plac clipurile mele , nici nu vi le mai arat
anuta1971- vip
cred ca am facut o gluma proasta .. nu te supara, eu chiar iti respect opinia si te admir pentru consecventa
Ana , nu cred ca s-a suparat Denisa , numai ca ii este ciuda ca Tuba nu e cu Fulgerica nu Denisa?
mihaela99- vip
acum te bat eu pe tine.. cum sa nu-mi placa.. defectul meu e ca atunci cand nu-mi place ceva spun ... astea arabe nu le prea inteleg, dar pe ultimul la care ai pus si traducerea versurilor a fost ok.. am clipuri de ale tale care imi plac enorm.. eu vorbesc pentru mine, dar cred ca si celelalte fete sunt la fel
pe tine te cred, pe celelalte fete le simt vezi? am si eu un defect
mihaela99- vip
se poate o cafea de dupa-amiaza?
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Fetelor știam ca cei doi ne vor face multe bucurii ,și cred ca santem inca la inceput...De aceea am hotarat sa-i urmaresc ,chiar pas cu pas... Mi-aduc aminte de ziua cand a aparut prima poza cu ei in Kanion .Aveam niște zile complicate in urma și in fața se aratau altele...In dimineața acea șoțul cunoscand prin ce treceam ,m-a rugat sa-mi fac timp sa mancam impreuna la pranz . Intre timp am intrat pe net și am vazut poza cu cei doi . Instantaneu m-am luminat . Pe atunci nu intrasem sa scriu aici .Cand m-am dus la masa ,soțul a vazut ca starea mea de spirit era ușor schimbata și nu-și explica . Faptul ca el parea așa incurcat și curios și clar gelos ,ma facea sa zambesc și mai mult . Dar eram și eu incurcata ca nu știam cum sa-i spun , ca motivul consta in faptul ca am vazut doi actori turci ieșind impreuna la cumparaturi... Dupa ce am dus un pic de munca de lamurire ,ca asta era adevaratul motiv ,atunci practic am hotarat ca sigur in vara vom merge in Turcia .Și nu-mi pare rau de loc , ba din contra ...Cand am vazut locurile prin care au trecut cei doi și stand de vorba cu lumea am ințeles ca ei vor fi impreuna...Mi-au produs o reala bucurie toate , dar cand am ajuns la lac , dupa multe invarteli (la un moment dat am intrebat un polițist care era pe motocicleta și ne-a condus el o parte din drum ,parca aveam antimergator...pe drum de țara ) ,dupa ce am trecut și de turcoaice și urcand colina (barajul) ,am vazut dintr-o data prin parbriz lacul și puntea...Am fost așa fericita...Soțul meu a vazut și a zis ca nici daca imi facea cadou diamante nu mi-ar fi lucit ochii așa...Era adevarat și cred ca toate ați fi simțit la fel...De aceea dupa ,am hotarat sa va pun poze și sa va impartașesc din speranța mea ,care nu m-a parasit nici o clipa ca cei doi vor fi impreuna...Dar in lumea asta a lor totul e mai complicat și lucrurile (in presa ) ,au evoluat mai greu decat ma așteptam...și inca mai așteptam...Ieri cand am vazut poza ,am banuit imediat ca e facuta in Instanbul și chiar i-am zis lui Ali ca s-ar putea sa fie langa Turnul Galata ...și așa era...Sant frumoși ,ne transmit multa bucurie și pofta de viața ,de aceea sa fim mandre ca am ales sa ne uitam la Gonulcelen...Am spus , bucuriile sant rare in ziua de azi și noi am gasit una ...gratis. Ei ... ne-a costat cațiva trandafiri roz...și cateva emoții... Dar eu zic ca s-a meritat...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
fetelor trebuie sa plec .. ne intalnim deseara
Miha mai vino pe acasa ..tot noi te intelegem mai bine decat araboaicele
te pup draga mea
Garo sarut mana pentru cafea
Danuta clar suntem duse sa nu te superi ca o spun cu drag
te pup draga mea
anuta1971- vip
eu pe Cansel in stiu de anul trecut cand se tot vorbea ca o sa faca un serial cu Tuba , de atunci mi-a placut ffff mult tipul si abia asteptam sa-i vad impreuna , si eu simteam ca o sa se intample ceva frumos intre Cansel cu Tuba
sa ai o zi frumoasa Dana
sa ai o zi frumoasa Dana
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:fetelor trebuie sa plec .. ne intalnim deseara
te pup draga mea
ANA , sa stii ca uneori strainul te intelege mai bine decat aproapele tau
mihaela99- vip
Garo a scris:
se poate o cafea de dupa-amiaza?
Buna Garo , multumim de cafea
mihaela99- vip
buna ziua fetele,ne primiti si pe noi?Sintetibine?
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica a scris: buna ziua fetele,ne primiti si pe noi?Sintetibine?
Buna Flory , bine ai venit numa ca eu tre sa plec
mihaela99- vip
[quote="elena50"]LA MULTI ANI MICHIPER68! Sa ai parte de multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!
Buna Elena , cred ca ai gresit topikul , nu o sa ai seansa ca Michper a-ti citeasca mesajul, nu cred ca va intra aici vreodata , cred ca uraste Gonulcelen , incearca la ASK CEZA
Buna Elena , cred ca ai gresit topikul , nu o sa ai seansa ca Michper a-ti citeasca mesajul, nu cred ca va intra aici vreodata , cred ca uraste Gonulcelen , incearca la ASK CEZA
mihaela99- vip
Scuze ca am deranjat! Am s-o rog pe Deea sa stearga mesajul!
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
elena50 a scris:Scuze ca am deranjat! Am s-o rog pe Deea sa stearga mesajul!
pe mine nu ma deranjeaza , dar am crezut ca stii , Michi nu intra la Gonulcelen , poate intra si citeste , dar de scris nu a scris niciodata daca nu ma-nsel, stiu ca nu-i place serialul
mihaela99- vip
fetelor in ardeal a iesit soarele, este senin asa cum va doresc sa fie si in inima voastra- o dupa amiaza placuta va doresc!
Florica, daca nu te superi poti sa-mi dai mie ciinele? promit sa am mare grija de el...
ne vedem pe seara,pa la toata lumea+ Elena(cred ca ai multa treaba)
Dana, superb comentariu , mai facut sa reprivesc pozele puse de tine din concediu!; dar nu inteleg de ce te indoiesti ca Tuba a filmat la Paris?(pt.serial)
Florica, daca nu te superi poti sa-mi dai mie ciinele? promit sa am mare grija de el...
Dana, superb comentariu , mai facut sa reprivesc pozele puse de tine din concediu!; dar nu inteleg de ce te indoiesti ca Tuba a filmat la Paris?(pt.serial)
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Ana nu m-am supărat , am crezut că nu m-am exprimat bine şi nu am fost înţeleasă şi nu am nimic nici cu fetele ce îl plac pe Cansel , nu merg pe principiul " cine nu-i cu mine e împotriva mea " . Nu sunt fan Cansel dar ptr Tuba mă uit la serialul lor .
A .. şi nici nu mi-e ciudă pe fericirea lui , fiecare culege ce seamănă , îmi pare rău ptr Murat Y. că a dormit în front şi a aşteaptat să cadă para mălăiaţă în gura lui nătăfleaţă.
A .. şi nici nu mi-e ciudă pe fericirea lui , fiecare culege ce seamănă , îmi pare rău ptr Murat Y. că a dormit în front şi a aşteaptat să cadă para mălăiaţă în gura lui nătăfleaţă.
ti-l dau cu mare placere[ ciinele]am unu aici de adevaratelea o combinatie de DOG cu DALMATIAN numai ca acum ii batrinica o cheama Alexa,are aproape 13 ani.Garo a scris:fetelor in ardeal a iesit soarele, este senin asa cum va doresc sa fie si in inima voastra- o dupa amiaza placuta va doresc!
florica- vip
Mihaela, vezi pe cine am adus?
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 44 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 34 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum