35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
florina1989
lica54
elena
annadanna
nicos66
Theo_1
narcisa
elena50
anuta1971
Geta
axxa246
rina-rina
Admin_dea05
dana17
mihaela99
iulianagl
nellys18
Garo
alitheea
florica
DENISA
25 participanți
Pagina 25 din 44
Pagina 25 din 44 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Migros'tan Pantene alın, Prag'da Tuba Büyüküstün'le reklam çekimine konuk olun!
25 Kasım - 8 Aralık 2010 tarihleri arasında Money Clup Kart veya Money Visa ile yapacağınız her 5 TL'lik Pantene alışverinizle çekiliş hakkı kazanın, şansı 3 çiftten biri siz olun.
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
florica a scris: Mihaela, vezi pe cine am adus?
multumesc Flory , dar e ,,urat cu dragi"", nu pot sa-l sufar decat langa Tuba
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
sa nu fie singur Cancel(Flori, ai pus o poza de milioane!!!!)-frumos profesor
Ultima editare efectuata de catre Garo in Joi 25 Noi 2010, 6:49 pm, editata de 1 ori (Motiv : frumos)
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
muhahaha!!narcisa a scris:
Bună Ali. Eu m-am uitat.... dar cu un episod în urmă Cine e tare Ezel sau episodul? Ai grijă ce răspunzi că iar ne ia Axxa la ochi.
sunt cu ochii pe vooooiii!
schelet
florica a scris: un fotbalist
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
DENISA a scris:Dana nu cred că e de bine dacă nu îi pasă , dacă o iubeşte ar trebui să-i pese de imaginea persoanei ce îi stă la braţ .
Mihaela făceam referire că e bărbat doar nu acesoriu , mâinile în buzunar pare a fi un trend la ei sau uneori cred că ei simt că sunt în plus mâinile , pe majoritatea i-am văzut câ mâinile în buzunar .
DE ACORD.
Buna fetelor!!Ce ziceti trecutul si prezentul
Mai fetelor am inebunit eu..astazi toata ziua m-am gandit la ei cum au fost filmati..
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna seara zanute , abia am ajuns acasa de azidimineata de la 8 , am avut o zi superaglomerata dar parca am plutit toata ziua de bucurie ,
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
ce noutati mai aveti?
alitheea- vip
buna seara fetelor, Garo si mie imi place poza aceea mult,si la vecine am vazut-o ca au luat-o de aici ,eu ma bucur ca le-a placut si lor.DEA tu te-ai gindit toata ziua la ei dar eu n-am dormit noaptea trecuta 3ore abia am asteptat sa se faca dimineata ca sa vad ce a fost cu emisiunea aceea,o seara frumoasa va doresc
florica- vip
Buna seara si bine ai venit,deocamdata n-a mai aparut nimic,alitheea a scris:ce noutati mai aveti?
florica- vip
multumesc pentru lapticflorica a scris: Buna seara si bine ai venit,deocamdata n-a mai aparut nimic,
alitheea- vip
cu placere si ti-am adus pe cineva mie imi place mult poza astaalitheea a scris:multumesc pentru laptic
florica- vip
si-o fotbalistaGaro a scris:
florica- vip
salut, ladies!!!
Flori, ce matza faina ai gasit!!
Ali, mai poti? nu te-a omorat ezel?
adica filmul!!!
adica filmul!!!
Buna seara ladies.Ce s-a intamplat aseara ca nu inteleg in afara de faptul ca i-a prins impreuna.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
nu stiu, am vazut si eu azi pozeleiulianagl a scris:Buna seara ladies.Ce s-a intamplat aseara ca nu inteleg in afara de faptul ca i-a prins impreuna.
inteleg ca au fost vazuti cand se plimbau impreuna.
fetele considera asta ca o confirmare a relatiei lor amoroase.
Buna seara Axxa ce-ti mai face otomanu'' ai vazut ce dinti are mitza mea,axxa246 a scris:salut, ladies!!!
adica filmul!!!
florica- vip
Buna seara si tie , bine ai venit,iulianagl a scris:Buna seara ladies.Ce s-a intamplat aseara ca nu inteleg in afara de faptul ca i-a prins impreuna.
florica- vip
otomanu meu? sunt cu ochii pe el (ca pe narcisa)!!florica a scris: Buna seara Axxa ce-ti mai face otomanu'' ai vazut ce dinti are mitza mea,
daaa, faina pisicuta, are niste diiintiiii!!
Buna seara fetelor
ce faceti?
ce faceti?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
buna seara draga axxa ... sa stii ca o sa ai mult de luptat... sincer l-am ochit si eu pe Bezelu tauaxxa246 a scris:
otomanu meu? sunt cu ochii pe el (ca pe narcisa)!!
daaa, faina pisicuta, are niste diiintiiii!!
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Buna seara si tie,si noi pe aici mai cautam ceva noutati, asteptam sa treaca timpul sa vina ora filmuluianuta1971 a scris:Buna seara fetelor
ce faceti?
florica- vip
hahaha
salut Anitzo!
draga mea, am vazut ca te scurgi dupa el!
dar io-s fata generoasa, il mai imprumut
totul e sa il cereti, sa nu-l furati!
ca trebe sa am si eu o evidenta a prestatiilor lui!
salut Anitzo!
draga mea, am vazut ca te scurgi dupa el!
dar io-s fata generoasa, il mai imprumut
totul e sa il cereti, sa nu-l furati!
ca trebe sa am si eu o evidenta a prestatiilor lui!
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Joi 25 Noi 2010, 9:01 pm, editata de 1 ori
Continut sponsorizat
Pagina 25 din 44 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum