35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
florina1989
lica54
elena
annadanna
nicos66
Theo_1
narcisa
elena50
anuta1971
Geta
axxa246
rina-rina
Admin_dea05
dana17
mihaela99
iulianagl
nellys18
Garo
alitheea
florica
DENISA
25 participanți
Pagina 34 din 44
Pagina 34 din 44 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 44
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bună seara fetelor care au intrat mai târziu: Dana , Flori ,Ana , Garo , Mihaela , Iuliana , Denisa .
Arzu nu a mai făcut rezumate?
Arzu nu a mai făcut rezumate?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna,
Ethem-dragut ca a invitat-o pe Hasret; el stie sigur ce simte Murat
ce mutrisoara a facut Nesrin cind a vazut-o pe Hasret, dar cind i-a vazut dansind!-Murat a tradus cintecul pt.Hasret
Bahar= nesemnificativ; a venit fara ochelari...vroia sa danseze cu Murat, dar nu i-a iesit
oare Ethem o ajuta pe Hasret sa plece la Paris?
Ethem-dragut ca a invitat-o pe Hasret; el stie sigur ce simte Murat
ce mutrisoara a facut Nesrin cind a vazut-o pe Hasret, dar cind i-a vazut dansind!-Murat a tradus cintecul pt.Hasret
Bahar= nesemnificativ; a venit fara ochelari...vroia sa danseze cu Murat, dar nu i-a iesit
oare Ethem o ajuta pe Hasret sa plece la Paris?
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
La mine nu a aratat promo..A fost?
Admin_dea05- Admin
fetelor , eu am ramas fara grai....
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
nu te-ai uitat unde ti-am spus?Admin_dea05 a scris:La mine nu a aratat promo..A fost?
alitheea- vip
Frumos episod.Sa inteleg ca nu a acceptat cererea in casatorie, nu?alitheea a scris:fetelor , eu am ramas fara grai....
Admin_dea05- Admin
cred ca merge dupa el si se intorc impreuna
alitheea- vip
si in final intra amandoi fericiti in birou la levent
alitheea- vip
aici m-am uitat si pt ca s-a vazut bine nu am mai schimbat.alitheea a scris:nu te-ai uitat unde ti-am spus?Admin_dea05 a scris:La mine nu a aratat promo..A fost?
http://www.atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin
Admin_dea05- Admin
Da? indragostit abia astept sa vad promo.alitheea a scris:si in final intra amandoi fericiti in birou la levent
Admin_dea05- Admin
Fetelor am murit si am inviat in episodul asta cat pentru 1000 de vieti dar am fost sigura ca o sa-l refuze si o sa vedeti ca se duce dupa el la Paris si ati vazut il aduce inapoi urrraaaaaaaaaaaaaaaaa.Iar levent cand il vede o sa cada jos din picioare.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
este super promoAdmin_dea05 a scris:aici m-am uitat si pt ca s-a vazut bine nu am mai schimbat.
http://www.atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin
alitheea- vip
Nici eu nu am văzut promo. L-a văzut cineva?
narcisa- vip
intrece asi de 1000 de oriiulianagl a scris:Fetelor am murit si am inviat in episodul asta cat pentru 1000 de vieti dar am fost sigura ca o sa-l refuze si o sa vedeti ca se duce dupa el la Paris si ati vazut il aduce inapoi urrraaaaaaaaaaaaaaaaa.Iar levent cand il vede o sa cada jos din picioare.
alitheea- vip
am ras si am plans in acelasi timp
alitheea- vip
fetelor m-a terminat episodul asta ..sunt epuizata... a fost un episod superb.. au jucat excelent.. dar am trecut de la agonie la extaz si invers... doamne nici nu am cuvinte... si rar mi se intampla
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
in trailer Murat şi Hasret apar împreună îm biroul lui Lavent .
la un mom dat hasret este intr-o barca cu motor , probabil pe sena , abia astept sa vad ce face cand o vede ca vine dupa el
alitheea- vip
Când i-a auzit răspunsul Levent parcă a îmbătrânit instantaneu. Oare care va fi comportamentul lui față de Hasret de acum înainte?iulianagl a scris:Fetelor am murit si am inviat in episodul asta cat pentru 1000 de vieti dar am fost sigura ca o sa-l refuze si o sa vedeti ca se duce dupa el la Paris si ati vazut il aduce inapoi urrraaaaaaaaaaaaaaaaa.Iar levent cand il vede o sa cada jos din picioare.
narcisa- vip
pe cuvant ca nu stiu ce sa spun decat ca a fost minunatanuta1971 a scris:fetelor m-a terminat episodul asta ..sunt epuizata... a fost un episod superb.. au jucat excelent.. dar am trecut de la agonie la extaz si invers... doamne nici nu am cuvinte... si rar mi se intampla
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 34 din 44 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 34 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum