35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
florina1989
lica54
elena
annadanna
nicos66
Theo_1
narcisa
elena50
anuta1971
Geta
axxa246
rina-rina
Admin_dea05
dana17
mihaela99
iulianagl
nellys18
Garo
alitheea
florica
DENISA
25 participanți
Pagina 39 din 44
Pagina 39 din 44 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Tuba a inflorit langa Cansel.E mai vesela si cu zambetul pe buze..Noapte buna!Vise placute!alitheea a scris:[]si mie mi-a placut mult mult de tot , dar asta l-a intrecut deja in preferintele mele , poate si pentru faptul ca mie mi se pare ca tuba rezoneaza mult mai bine cu cansel , de fapt asa cum ai zis si tu , de prima data cand l-am vazut pe cansel mi-a placut tare mult si chiar mi l-am imaginat langa tuba
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte buna Narcisa! .. multumim multnarcisa a scris:Noapte bună dragele mele. Partea întâi e terminată. Acum mă duc şi eu la somn că sunt ruptă de oboseală.
Admin_dea05- Admin
Si eu va spun noapte buna si Narcisa multam de trad. maine mai pe seara dau si eu o mana de ajutor.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Noapte buna!iulianagl a scris:Si eu va spun noapte buna si Narcisa multam de trad. maine mai pe seara dau si eu o mana de ajutor.
Admin_dea05- Admin
Cu plăcere Dea. Interesantă culoare ai ales pentru fotografie se potrivește cu atitudinea lui (m/am gândit la un taur furios care vede numai roșu în fața ochilor și care vrea să-l ia în coarne pe Levent ). Noapte bună încă o dată.Admin_dea05 a scris:Noapte buna Narcisa! .. multumim mult
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Si eu am plecat.Nopate buna!
Admin_dea05- Admin
Noapte bună Iuliana . Și eu tot seara că până la șapte nu sunt acasă. Să vedem și cât de repede traduce Arzu.iulianagl a scris:Si eu va spun noapte buna si Narcisa multam de trad. maine mai pe seara dau si eu o mana de ajutor.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Nu am putut sa ma culc pana nu am mai facut o poza cu ei.
Admin_dea05- Admin
Buna dimineata ladies.Sa aveti pofta la cafeluta.Eu am dat o raita pe la vecicni sa vedem daca s-a mai pus vreo traducere dar se pare ca lumea inca doarme.Sa aveti o zi de weekend cat mai placuta si ne auzim mai tarziu.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
[Buna dimineata dragalaselor va invit la o tare cred ca va doare capul de aseara si un de tei pentru calmare sa va inarmati cu rabdare pina saptamina viitoare.Faceam si eu asa un scenariu cind se cearta Murat cu Levent ce ar fi sa -i spuna lui Levent o iubesc si ma iubeste nu te mai baga intre noi Va doresc un uichend placut cu mult sa va incalzeasca inimile si odihna placuta va pupacesc si nu uitati ca va iubesc
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata fetelor,buna dimineata Lica ,multam de cafea si tu ca si toate fetele iubitoare ale filmului ,,Gonulcelen'' o zi si un sfirsit de saptamina frumos ca un trandafir
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
pt NARCISA cu multumiri
Ultima editare efectuata de catre florica in Sam 27 Noi 2010, 7:45 pm, editata de 1 ori
florica- vip
va las ceva dulce si-am plecat o zi buna sa fie pt. toti
florica- vip
Buna dimineața ,in Iași a nins ca-n basmele lui Creanga...Copoul e acoperit tot de nea...Dar și ei au dansat aseara cantr-o poveste de dragoste...Cantr-un vis...Cat au avut de taiat cei de la montaj ,oare ? Au fost multe momente in care cei doi s-au pierdut unul in brațele celuilalt . Ar fi fost minunat sa vedem tot ce au filmat pe ringul de dans . Uneori Cansel a apropiat-o pe Tuba prea mult...Alteori Tuba a bagat nasucul prea mult sub gulerul camașii lui Cansel...Au fost momente in care cei doi aproape s-au sarutat . Dar de fiecare data intervine montajul și...taie . Și noi ce sa facem ? Punem imaginația in funcțiune .De asta nu ducem lipsa... Va doresc o zi frumoasa...Cu multa dragoste...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Narcisa ,mulțumim...
dana17- vip
Buna dimi!!!Un sf. de saptamana placut! indragostit
Admin_dea05- Admin
[quote="dana17"]Narcisa ,mulțumim... [/quote
buna dimineata dana , intradevar parca au fost un print si o printesa din povesti , de fapt ei acum isi scriu propria poveste o poveste minunata... eu inca plutesc pe un norisor... a fost atat de frumos...
buna dimineata dana , intradevar parca au fost un print si o printesa din povesti , de fapt ei acum isi scriu propria poveste o poveste minunata... eu inca plutesc pe un norisor... a fost atat de frumos...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
buna dimineata zanuta , de cand m-am trezit stau cu ochii lipiti de pozele tale , multumescAdmin_dea05 a scris:Buna dimi!!!Un sf. de saptamana placut! indragostit
alitheea- vip
si mie mi-au placut , nu am vazut eu promo acolo dar am prins capturi frumoase. Buna dimi!alitheea a scris:buna dimineata zanuta , de cand m-am trezit stau cu ochii lipiti de pozele tale , multumescAdmin_dea05 a scris:Buna dimi!!!Un sf. de saptamana placut! indragostit
Admin_dea05- Admin
Buna Dea ,Buna Ali Buna Flori... indragostit indragostit indragostit
dana17- vip
din ciclul hai sa mai plutim pe norisori
https://www.youtube.com/watch?v=Jc9DYWLiesQ
alitheea- vip
buna dimineata flori
alitheea- vip
Buna!! :dancing:dana17 a scris:Buna Dea ,Buna Ali Buna Flori... indragostit indragostit indragostit
Admin_dea05- Admin
Tot...Ma alatur... indragostit indragostit indragostitalitheea a scris:din ciclul hai sa mai plutim pe norisori
dana17- vip
fetelor , lipsesc putin , mi-a cerut Vlad clatite cu nutella , va aduc si voua?
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 39 din 44 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 39 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum