35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
florina1989
lica54
elena
annadanna
nicos66
Theo_1
narcisa
elena50
anuta1971
Geta
axxa246
rina-rina
Admin_dea05
dana17
mihaela99
iulianagl
nellys18
Garo
alitheea
florica
DENISA
25 participanți
Pagina 44 din 44
Pagina 44 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
mihaela99 a scris:Buna seara fetelor
Narcisa , Iuliana multi , saru mana pentru traducere fetelor
de la mine pentru voi
Multam draga mea.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
axxa246 a scris:Narcisa si Iuliana, va pup de 1000 de ori si va multumesc de asemena de mii de ori!
Fete frumoase, sa aveti saptamana usoara!
Floricico, ai pus niste gogosi de care facea mama in copilaria mea si ...aoleo ce pofta am!!
Anutzo, esti cam trista! Te pupa mama!
Multumesc la fel iubita.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
carmen_- vip
Data de inscriere : 26/09/2010
Localizare : in vestul tari
Buna seara zanute , acum am ajuns si eu de la firma , am avut un weekend tare aglomerat , nici nu am putut prea bine sa savurez ep de vineri , imi pare rau ca nu am putut sa va ajut cu nimic , dar luna care urmeaza va fi mai aglomerata , narcisa , iuliana multumesc pentru traduceri
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
alitheea a scris:Buna seara zanute , acum am ajuns si eu de la firma , am avut un weekend tare aglomerat , nici nu am putut prea bine sa savurez ep de vineri , imi pare rau ca nu am putut sa va ajut cu nimic , dar luna care urmeaza va fi mai aglomerata , narcisa , iuliana multumesc pentru traduceri
Buna draga mea stiu de pe acum cum o sa fie luna care vine imi vine sa .
iulianagl- moderator
eu o asteptam ca tare greu au mers lucrurile in ultimul timpiulianagl a scris:
Buna draga mea stiu de pe acum cum o sa fie luna care vine imi vine sa .
alitheea- vip
alitheea a scris:eu o asteptam ca tare greu au mers lucrurile in ultimul timp
Peste tot asa a mers.
iulianagl- moderator
ce clipuri frumoasa au facut fetele dupa ultimul episod , nu ma ami satur sa ma uit , abia astept sa vad car va fi motivul pentru care se va intoarce murat, sau merge tuba dupa el , asa ar fi mai frumos indragostit indragostit indragostitiulianagl a scris:
Peste tot asa a mers.
abia astept seara de vineri indragostit
alitheea- vip
zanuta frumoasa , eu iti doresc noapte buna si o sapatamana minunata
alitheea- vip
alitheea a scris:ce clipuri frumoasa au facut fetele dupa ultimul episod , nu ma ami satur sa ma uit , abia astept sa vad car va fi motivul pentru care se va intoarce murat, sau merge tuba dupa el , asa ar fi mai frumos indragostit indragostit indragostit
abia astept seara de vineri indragostit
Eu tind sa cred ca v-a merge ea dupa el pentru ca ea nu poate trai fara el si el nu poate trai in Istanbul fara ea cred ca deja ii vine greu si la Paris dar incearca.E un pasaj care m-a cam pus pe ganduri."Murat: Înainte, eu şi Istanbulul eram ca doi îndrăgostiţi. Ori de câte ori ne vedeam împărtăşeam lucrurile, acum, acest oraş este aglomerat. Văd ochii altcuiva atunci când mă uit în ochii Istanbulului.
Acest lucru îmi provoacă durere."
Ce vrea sa spuna el prin asta?Ca-i pare rau ca nu mai e prietenul cel mai bun al Istanbulului, ca o vede pe hasret oriunde merge sau nu-i place ca Hasret s-a interpus intre el si Istanbul?Asta trebuia sa fie femeie ca ele sunt de neinteles.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Dum 28 Noi 2010, 10:56 pm, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
alitheea a scris:zanuta frumoasa , eu iti doresc noapte buna si o sapatamana minunata
Si tie la fel iubita.
iulianagl- moderator
Buna dimi!!!Multumesc narcisei si iulianeigl pt traducere ,va las cateva cafelute sa va inviorati... cafea cafea cafea
Mihaela frumoase clipuri...
Mihaela frumoase clipuri...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna dimineata,multam Dea pt. deasemenea multumiri Narcisei si Iulianei pt.traduceri, o zi frumoasa sa aveti,cu mult macar in suflet ca afara nu poate fi vorba cel putin aici vremea este foarte urita bate vintul, si este fetelor va mult si multi
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
buna dimineata ce de bunatati gasesti aici multumesc dea pt cafea ,florica pt mic dejun
multumesc din suflet si narcisei si iulianeigl pt traduceri mihaela felicitari pt clipuri esti neobosita
dragele mele va doresc o zi frumoasa si o saptamana excelenta plina de realizari , a mea se anunta a fi una foarte aglomerata,pe toate va
multumesc din suflet si narcisei si iulianeigl pt traduceri mihaela felicitari pt clipuri esti neobosita
dragele mele va doresc o zi frumoasa si o saptamana excelenta plina de realizari , a mea se anunta a fi una foarte aglomerata,pe toate va
nellys18- membru activ
Data de inscriere : 20/01/2010
Nellys o poza pt. tine ca si tu faci clipuri minunate o saptamina rodnica iar azi o zi frumoasa
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
multumesc ,draga mea chiar la dans eram ,incerc sa recuperez din urma am fost plecata in weekendflorica a scris:Nellys o poza pt. tine ca si tu faci clipuri minunate o saptamina rodnica iar azi o zi frumoasa
am o multime de facut dar eu...cu hasret si murat offff
ca tare dragi imi sunt ,multi
nellys18- membru activ
gata.......am plecat mai intru printre picaturi multi o zi frumoasa dragelornellys18 a scris:
multumesc ,draga mea chiar la dans eram ,incerc sa recuperez din urma am fost plecata in weekend
am o multime de facut dar eu...cu hasret si murat offff
ca tare dragi imi sunt ,multi
nellys18- membru activ
Buna dimineata fetelor
o zi frumoasa si o saptamana plina de bucurii
o zi frumoasa si o saptamana plina de bucurii
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
nellys18 a scris:
mihaela felicitari pt clipuri esti neobosita
Buna dimineata Nelly, multumesc iubita , iti doresc o zi frumoasa si linistita
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Continut sponsorizat
Pagina 44 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 44 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum