35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
florina1989
lica54
elena
annadanna
nicos66
Theo_1
narcisa
elena50
anuta1971
Geta
axxa246
rina-rina
Admin_dea05
dana17
mihaela99
iulianagl
nellys18
Garo
alitheea
florica
DENISA
25 participanți
Pagina 21 din 44
Pagina 21 din 44 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
posibil .Nu stiu ce a vrut sa faca dar nu i-a reusit.DENISA a scris: Dea tind să cred că nu , aparent nu am văzut nici un gest mai suspect. a adus-o nene ăla să se întâlnească cu Cansel ??
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Ce bine ar fi să putem spune: acasă la Tuba și la Cansel.anuta1971 a scris:Fetelor.. eu nu mai rezist... va doresc noapte buna si vise placute
aaaa oare unde se duceau? acasa la Tuba sau la Cansel?
Noapte bună Ana.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
sper ca va venii si momentul acela.narcisa a scris:să putem spune: acasă la Tuba [color=darkred]și la Cansel.
Noapte bună Ana.
Admin_dea05- Admin
si ce bine le-a iesitAdmin_dea05 a scris:Mai dar cum au stat aia pititi dupa zidul acela.... astia joaca pititea
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Ce credeau ei ca mai pot mult sa se ascunda?Imi pare rau ca nu sunt poze cand plimbau amandoi cainele Tubei..alitheea a scris:[]si ce bine le-a iesit
Admin_dea05- Admin
oare o pupa frateste pe frunte in fata usii si pleaca acasa? cupidon cupidon cupidonAdmin_dea05 a scris:Noapte buna!!!Ce mai conteaza... ..Cred ca o conducea acasa.
alitheea- vip
Poate il invita la un ceai ca-l vad cam zgribulit de frig..alitheea a scris:[oare o pupa frateste pe frunte in fata usii si pleaca acasa? cupidon cupidon cupidon
Admin_dea05- Admin
sa vezi de acum incolo cum vor fi urmariti pana vor recunoaste , cred ca vor lucra in 3 schimburi paparazziAdmin_dea05 a scris:Ce credeau ei ca mai pot mult sa se ascunda?Imi pare rau ca nu sunt poze cand plimbau amandoi cainele Tubei..
alitheea- vip
imi place ca intre ei doi tuba e mai bataioasa , el e un calm si un dulce , doar zambeste...Admin_dea05 a scris:Poate il invita la un ceai ca-l vad cam zgribulit de frig..
alitheea- vip
Dana, a reporter asked if they are together and Tuba said they are together every day.
Reporterul a întrebat dacă ei sunt împreună iar Tuba a răspuns că ei în fiecare zi sunt împreună.
Reporterul a întrebat dacă ei sunt împreună iar Tuba a răspuns că ei în fiecare zi sunt împreună.
Eu sunt curioasa cat era ceasul..mi se parea destul de tarziu afara.Sa faca noi asteptam poze.alitheea a scris:]sa vezi de acum incolo cum vor fi urmariti pana vor recunoaste , cred ca vor lucra in 3 schimburi paparazzi
Admin_dea05- Admin
Asta da raspunsDENISA a scris:Dana, a reporter asked if they are together and Tuba said they are together every day.
Admin_dea05- Admin
Hi!
Thank you very much for all photos from tv show. Have a nice evening.
Tuba and Gansel are was very charming and glamorous
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
bravo , desteapta fata , raspuns de nota 11, deci ce ziceti ne mai trebuie confirmare? indragostit indragostitAdmin_dea05 a scris: Asta da raspuns
alitheea- vip
zanute tocmai l-am vazut pe kenan in reclama si mi-am adus ca am o treaba cu bezel , asa ca va pupicesc si va doresc noapte buna
alitheea- vip
thanks dear , good night and sweet dreamsrina-rina a scris:Thank you very much for all photos from tv show. Have a nice evening.
]
tuba &cansel the best couple
Admin_dea05- Admin
Noapte buna!alitheea a scris:zanute tocmai l-am vazut pe kenan in reclama si mi-am adus ca am o treaba cu bezel , asa ca va pupicesc si va doresc noapte buna
Admin_dea05- Admin
http://www.gecce.com/haberler/magazin/tuba-buyukustun-ve-cansel-elcin-el-ele-160221.html
R: Sunteţi din nou împreună ?
T: suntem împreună în fiecare zi
R: Repet din nou, nu există dragoste ??
T: bineînţeles că vă voi spune că nu este nimic
GALATA’DA KOL KOLA
Bayram tatilinde Paris’te yaptıkları çekimlerin ardından İstanbul’a dönen ‘Gönülçelen’ dizisinin başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ile Cansel Elçin önceki gece Galata’da kol kola görüntülendi.
Büyüküstün eski sevgilisi Sami Saydan’dan ayrıldıktan sonra ikilinin aşk yaşadığı iddiaları gündemden düşmüyor. Güle oynaya Galata meydanında tur atan ikili, aşk sorularını “Aramızda bir şey yok!” diyerek gülüp geçiştirdi.
http://cadde.milliyet.com.tr/2010/11/25/HaberDetay/1318170/GALATA_DA_KOL_KOLA
R: Sunteţi din nou împreună ?
T: suntem împreună în fiecare zi
R: Repet din nou, nu există dragoste ??
T: bineînţeles că vă voi spune că nu este nimic
GALATA’DA KOL KOLA
Bayram tatilinde Paris’te yaptıkları çekimlerin ardından İstanbul’a dönen ‘Gönülçelen’ dizisinin başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ile Cansel Elçin önceki gece Galata’da kol kola görüntülendi.
Büyüküstün eski sevgilisi Sami Saydan’dan ayrıldıktan sonra ikilinin aşk yaşadığı iddiaları gündemden düşmüyor. Güle oynaya Galata meydanında tur atan ikili, aşk sorularını “Aramızda bir şey yok!” diyerek gülüp geçiştirdi.
http://cadde.milliyet.com.tr/2010/11/25/HaberDetay/1318170/GALATA_DA_KOL_KOLA
Admin_dea05- Admin
copil frumos tu nu dormi la ora asta?Admin_dea05 a scris: indragostit
alitheea- vip
Nu.. ..am o stare de fericire... indragostit de nici somn nu-mi este ..dar tu?alitheea a scris:copil frumos tu nu dormi la ora asta?Admin_dea05 a scris: indragostit
Admin_dea05- Admin
si eu plutesc pe un norisor , uneori ma intreb daca nu sunt dusa cu pluta , atat de mult imi pasa si le doresc bineleAdmin_dea05 a scris:Nu.. ..am o stare de fericire... indragostit de nici somn nu-mi este ..dar tu?
in doua min iti trimit mp
alitheea- vip
deja l-ai urcat?alitheea a scris:si eu plutesc pe un norisor , uneori ma intreb daca nu sunt dusa cu pluta , atat de mult imi pasa si le doresc bineleAdmin_dea05 a scris:Nu.. ..am o stare de fericire... indragostit de nici somn nu-mi este ..dar tu?
in doua min iti trimit mp
Noapte buna ali!!!!
Admin_dea05- Admin
am avut noroc de viteza mare la net ca celalalt calculator e oprit , vezi ca se poate cobora deja
alitheea- vip
noapte buna deaAdmin_dea05 a scris:deja l-ai urcat?
Noapte buna ali!!!!
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 21 din 44 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum