35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
florina1989
lica54
elena
annadanna
nicos66
Theo_1
narcisa
elena50
anuta1971
Geta
axxa246
rina-rina
Admin_dea05
dana17
mihaela99
iulianagl
nellys18
Garo
alitheea
florica
DENISA
25 participanți
Pagina 20 din 44
Pagina 20 din 44 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte buna Florinaflorina1989 a scris:asta scria in articol adica asa e titlul eu ies noapte buna deea nu imi merge sa intru pe site ul ala traduc cand il urca pe net
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
noapte buna, vizionare placuta in continuare, vise placute...va citesc dimineata...multumesc ca mi-ati pus si mie citeva poze !!!!! pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
A intrebat-o de o posibila dragoste si ea a raspuns bineinteles ca nu....
mama dar ce au mai fugit ziaristii dupa ei..
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
probabil vrea sa o si credemAdmin_dea05 a scris:A intrebat-o de o posibila dragoste si ea a raspuns bineinteles ca nu....
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Noapte bună Florina.florina1989 a scris:asta scria in articol adica asa e titlul eu ies noapte buna deea nu imi merge sa intru pe site ul ala traduc cand il urca pe net
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
eu cred ca asta a spus TOTUL sunt IMPREUNAalitheea a scris:[]probabil vrea sa o si credem
Admin_dea05- Admin
Noapte bună Garo.Garo a scris:noapte buna, vizionare placuta in continuare, vise placute...va citesc dimineata...multumesc ca mi-ati pus si mie citeva poze !!!!! pa
narcisa- vip
cred ca asta a fost tot... cat or sa spuna astia ca nu se iubesc? indragostit ... mi-a placut Cansel.. foarte relaxat indragostitAdmin_dea05 a scris:A intrebat-o de o posibila dragoste si ea a raspuns bineinteles ca nu....
anuta1971- vip
Noapte buna!florina1989 a scris:asta scria in articol adica asa e titlul eu ies noapte buna deea nu imi merge sa intru pe site ul ala traduc cand il urca pe net
Admin_dea05- Admin
si mie , isi facea freza....anuta1971 a scris:cred ca asta a fost tot... cat or sa spuna astia ca nu se iubesc? indragostit ... mi-a placut Cansel.. foarte relaxat indragostitAdmin_dea05 a scris:A intrebat-o de o posibila dragoste si ea a raspuns bineinteles ca nu....
Admin_dea05- Admin
Mi s-a părut că inițial Tuba nu era la fel de liniștită ca el dar probabil că atitudinea lui i-a dat și ei încredere și ați văzut ce zâmbet larg ne-a oferit și ce fericită era.anuta1971 a scris:
cred ca asta a fost tot... cat or sa spuna astia ca nu se iubesc? indragostit ... mi-a placut Cansel.. foarte relaxat indragostit
narcisa- vip
isi aranja motul.. Ali a spus ca i-l da Tuba cu fixativAdmin_dea05 a scris:si mie , isi facea freza....
anuta1971- vip
Ce zici deni?sunt impreuna sau nu?DENISA a scris:[]
Admin_dea05- Admin
si eu zic la fel , si mai mult au vrut sa fie vazuti , ea a intins cursa afisandu-se cu acel barbat si stiind ca fotografii o vor urmari si apoi au iesit linistiti impreuna ea si canselAdmin_dea05 a scris:eu cred ca asta a spus TOTUL sunt IMPREUNA
alitheea- vip
Normal că a spus că nu, nu poate fi vorba de o POSIBILĂ dragoste, e deja o dragoste mai veche.Admin_dea05 a scris:A intrebat-o de o posibila dragoste si ea a raspuns bineinteles ca nu....
narcisa- vip
stii ce ma surprinde cand o vad asa?.. pur si simplu a inflorit.. stiu ca sunt subiectiva ..dar tare se potrivesc indragostitnarcisa a scris:
Mi s-a părut că inițial Tuba nu era la fel de liniștită ca el dar probabil că atitudinea lui i-a dat și ei încredere și ați văzut ce zâmbet larg ne-a oferit și ce fericită era.
anuta1971- vip
Mai dar cum au stat aia pititi dupa zidul acela.... astia joaca pititeaalitheea a scris:si eu zic la fel , si mai mult au vrut sa fie vazuti , ea a intins cursa afisandu-se cu acel barbat si stiind ca fotografii o vor urmari si apoi au iesit linistiti impreuna ea si cansel
Admin_dea05- Admin
e mai veche dar nefinalizata sa speram ca acum vor recunoaste ca nu mai au incotronarcisa a scris:
Normal că a spus că nu, nu poate fi vorba de o POSIBILĂ dragoste, e deja o dragoste mai veche.
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Joi 25 Noi 2010, 12:25 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
asa e sunt radiosi si fericiti , sunt ca doua jumatati ale aceluiasi intreg indragostit indragostit indragostitanuta1971 a scris:
stii ce ma surprinde cand o vad asa?.. pur si simplu a inflorit.. stiu ca sunt subiectiva ..dar tare se potrivesc indragostit
alitheea- vip
Fetelor.. eu nu mai rezist... va doresc noapte buna si vise placute
aaaa oare unde se duceau? acasa la Tuba sau la Cansel?
anuta1971- vip
Doamne dar ce se potrivesc....nu-mi vine sa cred!alitheea a scris:asa e sunt radiosi si fericiti , sunt ca doua jumatati ale aceluiasi intreg indragostit indragostit indragostitanuta1971 a scris:
stii ce ma surprinde cand o vad asa?.. pur si simplu a inflorit.. stiu ca sunt subiectiva ..dar tare se potrivesc indragostit
Admin_dea05- Admin
Dacă tu ești subiectivă atunci sunt și eu și mie mi se pare că se completează unul pe altul. Chiar mă gândeam cât de frumoasă e Tuba când e fericită și niciodată nu am văzut-o atât de frumoasă.anuta1971 a scris:
Acum pot să plec liniștită la culcare, poate am baftă și de un vis frumos. indragostit
pentru toate fetele mele dragi.
narcisa- vip
Dea tind să cred că nu , aparent nu am văzut nici un gest mai suspect. a adus-o nene ăla să se întâlnească cu Cansel ??
Noapte buna!!!Ce mai conteaza... ..Cred ca o conducea acasa.anuta1971 a scris:Fetelor.. eu nu mai rezist... va doresc noapte buna si vise placute
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 20 din 44 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 20 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum