35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
florina1989
lica54
elena
annadanna
nicos66
Theo_1
narcisa
elena50
anuta1971
Geta
axxa246
rina-rina
Admin_dea05
dana17
mihaela99
iulianagl
nellys18
Garo
alitheea
florica
DENISA
25 participanți
Pagina 22 din 44
Pagina 22 din 44 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 33 ... 44
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata fetelor
Va doresc o zi minunata
Va doresc o zi minunata
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna dimineata
uraaaaaaaaa pt Tuba si Cansel,ma bucur tare mult sant ffff frumosi
multumesc fetelor pt urari de bun venit si
nicos66- membru activ
Data de inscriere : 20/11/2009
Buna dimineata nicos ... sa ai o zi minunata...nicos66 a scris:buna dimineata
uite te servesc si pe tine si pe fete ci o cafeluta
gata plec la serviciu... azi sunt chioara de somn dar fericita...
va imbratisez cu drag... ne citim deseara
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
buna dimineata fetelor, buna dimineata Anuta si multam de micul dejun o zi usoara iti doresc si pt. toate fetele o zi placuta,frumoasa
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
buna dimineata dragele mele ce fericita sunttttt avem confirmarea de la febletele noastre
multumesc de cafea anuta foarte buna iar desertul.....parca as mai lua o portie mi-au deschis apetitul frumosii nostri
o zi frumoasa va doresc
multumesc de cafea anuta foarte buna iar desertul.....parca as mai lua o portie mi-au deschis apetitul frumosii nostri
o zi frumoasa va doresc
nellys18- membru activ
Data de inscriere : 20/01/2010
fetelor va invit la un ceai cald,afara ii a iesit si dar ii cu dintii , va si va
florica- vip
florica- vip
Buna dimineata fetelor
o zi frumoasa si calda va doresc
o zi frumoasa si calda va doresc
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
buna Mihaela,Nicos, o floare de lotus de la Felix va ofer,cit priveste emisiunea de aseara nimic concret, de ce nu spun o data concret care-i treaba intre ei,le place sa ne perpeleasca,sa ne fiebem in suc propriu,mai vorbim mai tirziu , spor la munca
florica- vip
Good morning ,Rina ...Thanksrina-rina a scris:Good morning!
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna dimneața ,sper ca astazi toata lumea e fericita ...
dana17- vip
buna dimineata,doamnelor!
multumesc tuturor celor care va ginditi si la noi cele care nu putem vedea o emisiune in direct; EI au fost la inaltime, frumosi dar mai ales relaxati- Dumnezeu(allah) sa le dea sanatate,noroc si multa dragoste!- asteptam vesti noi
o zi minunata va doresc cu mult spor, pa
multumesc tuturor celor care va ginditi si la noi cele care nu putem vedea o emisiune in direct; EI au fost la inaltime, frumosi dar mai ales relaxati- Dumnezeu(allah) sa le dea sanatate,noroc si multa dragoste!- asteptam vesti noi
o zi minunata va doresc cu mult spor, pa
Ultima editare efectuata de catre Garo in Joi 25 Noi 2010, 10:01 am, editata de 1 ori (Motiv : clip)
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna Dea ,buna Garo...Ce mai faceți ? Sper ca bine face azi toata lumea care-i iubește...
dana17- vip
Sunt bine si fericita...dana17 a scris: Buna Dea ,buna Garo...Ce mai faceți ? Sper ca bine face azi toata lumea care-i iubește... []
Admin_dea05- Admin
Și eu ...De cand am fost la turci așteptam sa vad așa ceva...Ei doi plimbandu-se in ploaie ...Pe langa Turnul Galata...Admin_dea05 a scris:Sunt bine si fericita...
dana17- vip
Vezi ti s-a indeplinit visul indragostitdana17 a scris:Și eu ...De cand am fost la turci așteptam sa vad așa ceva...Ei doi plimbandu-se in ploaie ...Pe langa Turnul Galata... [flash]Admin_dea05 a scris:Sunt bine si fericita...
Admin_dea05- Admin
In general mizez pe calul caștigator ... Am simțit ca aici ,totul duce la succes și bucurie...Cați trandafiri roz nu am pus ? Și cați ați pus și voi... Nu știu cat vor fi impreuna ,sper din inima ca toata viața ,dar impreuna acum pot sa spun ca sant... Și se vede ca nu de ieri...Admin_dea05 a scris:Vezi ti s-a indeplinit visul indragostit
dana17- vip
Uite au aparut și pe Facebook Dea ,oare totuși sa nu fi filmat ei impreuna la Paris ?(știu ,am un fix ,intreb asta de o saptamana... ) Nu cred ca au pierdut ei așa ocazie...Parca vad marea impacare pe malul Senei...OOOaaauuu ... Ce frumos ar fi ,am uita toata perioada asta nebuna...
dana17- vip
[Buna ziua dragalaselor am intrat sa va salut.Vad ca sunteti in culmea fericirii va doresc ca aceasta fericire sa nu dispara deloc sa aveti tot timpul parte de ea ceia ce va doresc si in viata voastra personala Nu mai pot servi cafeaua cu voi dimineata alte treburi imi ocupa timpul dar cind am timp intru sa va citesc si sa vad ce mai faceti.Am citit si pe port.ro. in toate ziarele scriu despre ei si eu ca si voi le doresc tot binele din lume si sa fie fericiti si noi alaturi de ei.Va doresc o zi frumoasa de toamna si plina de bucurii multi din toata pentru toate fetele va iubesc papa
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna Lica...Spor la treaba...lica54 a scris:[Buna ziua dragalaselor am intrat sa va salut.Vad ca sunteti in culmea fericirii va doresc ca aceasta fericire sa nu dispara deloc sa aveti tot timpul parte de ea ceia ce va doresc si in viata voastra personala Nu mai pot servi cafeaua cu voi dimineata alte treburi imi ocupa timpul dar cind am timp intru sa va citesc si sa vad ce mai faceti.Am citit si pe port.ro. in toate ziarele scriu despre ei si eu ca si voi le doresc tot binele din lume si sa fie fericiti si noi alaturi de ei.Va doresc o zi frumoasa de toamna si plina de bucurii
dana17- vip
Fetelor nu vi se pare suspectă apariţia asta timpurie a celor doi presupunând că ar avea o relaţie sentimentală ??? Tuba în general a fost" zgârcită " în a îşi arăta partenerul de viaţă. Eu cred că în acest moment ei sunt doar foarte buni amici şi această apariţie sună a strategie de PR. Cansel pare a îşi fi înghiţit limba sau nu avea cuvintele la el , în schimb Tuba mi s-a părut naturală , veselă.
DENISA a scris:Fetelor nu vi se pare suspectă apariţia asta timpurie a celor doi presupunând că ar avea o relaţie sentimentală ??? Tuba în general a fost" zgârcită " în a îşi arăta partenerul de viaţă. Eu cred că în acest moment ei sunt doar foarte buni amici şi această apariţie sună a strategie de PR. Cansel pare a îşi fi înghiţit limba sau nu avea cuvintele la el , în schimb Tuba mi s-a părut naturală , veselă.
Buna Denisa:(
mie nu mi se pare deloc suspeccta aparitia lor,Tuba a fost zgarcita pentru ca nu avea ce sa arate, pe Sami nu l-a iubit nici un pic, l-a tinut pe post de maimutoi, probabil ca ii facea toate poftele ( cred ca ii ingrija bine cainele), iar cu Cansel se potriveste de MINUNE, e normal ca voua fanele lui Yildirim sa nu va convina asta, dar tre sa recunoasteti si voi ca se potrivesc , si sa stii ca nu e amicitie deloc ,e BIG LOVE
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Așa sa fie ? Sa se lase Tuba folosita de PR ? A mai facut asta ? Și noi toate sa ne inșelam așa tare ? :nh8: Macar Tuba arata fericita .De cand nu ai vazut-o razand din toata inima ? Bucura-te pt ea ... Tare PR are...DENISA a scris:Fetelor nu vi se pare suspectă apariţia asta timpurie a celor doi presupunând că ar avea o relaţie sentimentală ??? Tuba în general a fost" zgârcită " în a îşi arăta partenerul de viaţă. Eu cred că în acest moment ei sunt doar foarte buni amici şi această apariţie sună a strategie de PR. Cansel pare a îşi fi înghiţit limba sau nu avea cuvintele la el , în schimb Tuba mi s-a părut naturală , veselă.
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 22 din 44 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 33 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum