35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
florina1989
lica54
elena
annadanna
nicos66
Theo_1
narcisa
elena50
anuta1971
Geta
axxa246
rina-rina
Admin_dea05
dana17
mihaela99
iulianagl
nellys18
Garo
alitheea
florica
DENISA
25 participanți
Pagina 14 din 44
Pagina 14 din 44 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
nu stiu am furat si io din vecini ca floriAdmin_dea05 a scris:Oare ce interviu o fi? ..sper sa fie sok sok sok...in sf sa fi fost filmati impreuna
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Daca e pe FOX cred ca o sa avem filmuletul cu ei in seara asta ..... ..iara trec de la o stare la altaalitheea a scris:dea draga pe mine ma doare capul de m-am legat cu o esarfa , dar nu a fost murat sa ma lege ca pe hasretAdmin_dea05 a scris:Buna fetelor!Cum am intrad am inceput sa citesc de la soK si m-a luat durerea de cap ..am mai trecut o pagina doua si dau de tuba si cansel..deci am trecut la o stare de nervozitate la una de bucurie ..mai dau o pagina si dau de promo 2 ..vaiii cate s-au intamplat doar astazi...
oare poza e trucata?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
nellys18 a scris:dragele mele cu parere de rau trebuie sa va parasesc....datoriile ma cheama ,tre sa-mi iau baiatul de la gradi
ne "auzim" mai pe seara https://2img.net/r/ihimizer/i/34838763.jpg/
Nelly o zi frumoasa
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
acum nu eu cred ca-i adevarata...cu traducerea googlemihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:Buna fetelor!Cum am intrad am inceput sa citesc de la soK si m-a luat durerea de cap ..am mai trecut o pagina doua si dau de tuba si cansel..deci am trecut la o stare de nervozitate la una de bucurie ..mai dau o pagina si dau de promo 2 ..vaiii cate s-au intamplat doar astazi...
oare poza e trucata?
Buna Dea si tu tii cu ursu?
Tuba Büyüküstün - imagini Cansel Elçin foarte speciale de la ora 23:30 dumneavoastră seara asta dragoste la Fox Kaçmaz'da de la noi ..
Admin_dea05- Admin
SOK Dea , Ce-ai facut ? Unde umbli ? Cred ca se apropie....Admin_dea05 a scris:Oare ce interviu o fi? ..sper sa fie sok sok sok...in sf sa fi fost filmati impreuna
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
asa cum numai acolo e indragostit indragostit indragostitdana17 a scris:Eu nu Ce cred e la fel cu ce vreau... Abia aștept vineri , se pare ca au prins o lumina speciala in asfințit la Paris pe malul Senei... indragostit
alitheea- vip
ALI VEZI LINKUL CARE L-AM PUS EUalitheea a scris:nu stiu am furat si io din vecini ca flori
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Eu cred ca a plecat cu Ilgaz( a fost doar un paravan) si s-a intors mai tarziu cu Cansel..... joaca Pititea cu ziaristii
Admin_dea05- Admin
Da florica acolo spune ca in seara asta o sa-i vedem pe cei doi... ..deci trebuie sa ne pregatim pt desearaflorica a scris:ALI VEZI LINKUL CARE L-AM PUS EUalitheea a scris:nu stiu am furat si io din vecini ca flori
Admin_dea05- Admin
care pui ca sunt confuzaflorica a scris:ALI VEZI LINKUL CARE L-AM PUS EU
alitheea- vip
Admin_dea05 a scris:Eu cred ca a plecat cu Ilgaz( a fost doar un paravan) si s-a intors mai tarziu cu Cansel..... joaca Pititea cu ziaristii
isi bate joc de ziaristi ca si ei sunt sokati , numa SOK SOK SOK auzi la ei
mihaela99- vip
Episode 29 Summary
Murat is not going to make a step back in
his decision to move to Paris. He has made all preparations, but he
needs to bid farewell to someone before leaving the city. His farewell
to Hasret will be quiet, profound, but also sad. Hasret thinks she is
having romantic times but is not aware of what Murat has got in his
mind. And she becomes ruined when gets to know the truth. On the other
hand Levent is waiting for the answer to his proposal, and faces Hasret.
Gulnaz and Cobra are enjoying their marriageş And there is another
couple yearning for the same dreams. Cafer invites Balcicek to dinner.
Murat is not going to make a step back in
his decision to move to Paris. He has made all preparations, but he
needs to bid farewell to someone before leaving the city. His farewell
to Hasret will be quiet, profound, but also sad. Hasret thinks she is
having romantic times but is not aware of what Murat has got in his
mind. And she becomes ruined when gets to know the truth. On the other
hand Levent is waiting for the answer to his proposal, and faces Hasret.
Gulnaz and Cobra are enjoying their marriageş And there is another
couple yearning for the same dreams. Cafer invites Balcicek to dinner.
alitheea- vip
LA PAGINA 32alitheea a scris:care pui ca sunt confuza
Ultima editare efectuata de catre florica in Mier 24 Noi 2010, 3:41 pm, editata de 1 ori
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Sa speram ca in seara asta vom fi fericite. indragostit ..Sunt tare curioasa daca vor recunoaste sau nu.. ..Oricum daca in sf au fost filmati impreuna asta spune multe.dana17 a scris:SOK Dea , Ce-ai facut ? Unde umbli ? Cred ca se apropie....Admin_dea05 a scris:Oare ce interviu o fi? ..sper sa fie sok sok sok...in sf sa fi fost filmati impreuna
Admin_dea05- Admin
am vazut , si merge , este traducerea cu google a anuntului em de deseara
alitheea- vip
Cred ca nu mai pot minți și cred ca nici nu mai vreau sa se ascunda . Vor sa traiasca liber fara sa se fereasca mereu de ziariști...Nu se mai poate...O fac de pre mult timp ,acum ca au fost și la Paris și s-au lamurit și ei ce e cu ei ,plus ca toata lumea știe...Ce-mi place ... nu ma pot abține sa nu o pun inca o data... indragostit indragostit indragostitAdmin_dea05 a scris:Sa speram ca in seara asta vom fi fericite. indragostit ..Sunt tare curioasa daca vor recunoaste sau nu.. ..Oricum daca in sf au fost filmati impreuna asta spune multe.
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Mier 24 Noi 2010, 3:50 pm, editata de 1 ori
dana17- vip
la mine nu merge linkul TV..gata l-am facut sa mearga indragostitalitheea a scris:am vazut , si merge , este traducerea cu google a anuntului em de deseara
Admin_dea05- Admin
dar de atitudinea de cocosel a lui cansel ce ziceti , parca ar zice , asa nonsalant cu mainile in buzunare , asta e fata mea sa va fie clar la toti ...Admin_dea05 a scris:Sa speram ca in seara asta vom fi fericite. indragostit ..Sunt tare curioasa daca vor recunoaste sau nu.. ..Oricum daca in sf au fost filmati impreuna asta spune multe.
oricum cred ca a fost o cherstie tare bine pusa la punct de pr , intai promo , apoi la brat cu ala , apoi poze la paris , apoi aparitia celor doi si imediat al doilea promo , probabil e o intreaga armata in spatele lor , halal intimitate , dragii de ei indragostit
alitheea- vip
Admin_dea05 a scris:la mine nu merge linkul TV..gata l-am facut sa mearga indragostit
alitheea- vip
si eu cred la fel , iti dai seama cat de frustrant e pt ei sa se tot ascundadana17 a scris:Cred ca nu mai pot minți și cred ca nici nu mai vreau sa se ascunda . Vor sa traiasca liber fara sa se fereasca mereu de ziariști...Nu se mai poate...O fac de pre mult timp ,acum ca au fost și la Paris și s-au lamurit și ei ce e cu ei ,plus ca toata lumea știe...Ce-mi place ... nu ma pot abține sa nu o pun inca o data... indragostit indragostit indragostit
alitheea- vip
El e mandru ea totusi dupa cum se uita la ziaristi cred ca nu se astepta sa-i prindaalitheea a scris:dar de atitudinea de cocosel a lui cansel ce ziceti , parca ar zice , asa nonsalant cu mainile in buzunare , asta e fata mea sa va fie clar la toti ...Admin_dea05 a scris:Sa speram ca in seara asta vom fi fericite. indragostit ..Sunt tare curioasa daca vor recunoaste sau nu.. ..Oricum daca in sf au fost filmati impreuna asta spune multe.
oricum cred ca a fost o cherstie tare bine pusa la punct de pr , intai promo , apoi la brat cu ala , apoi poze la paris , apoi aparitia celor doi si imediat al doilea promo , probabil e o intreaga armata in spatele lor , halal intimitate , dragii de ei indragostit
Admin_dea05- Admin
fetele va pup , am placat acasa
mihaela99- vip
Eu deja vad o nunta la orizont la anul prin toamna... indragostit ..daca deja bat campii sa-mi trageti una sa ma trezescalitheea a scris:si eu cred la fel , iti dai seama cat de frustrant e pt ei sa se tot ascundadana17 a scris:Cred ca nu mai pot minți și cred ca nici nu mai vreau sa se ascunda . Vor sa traiasca liber fara sa se fereasca mereu de ziariști...Nu se mai poate...O fac de pre mult timp ,acum ca au fost și la Paris și s-au lamurit și ei ce e cu ei ,plus ca toata lumea știe...Ce-mi place ... nu ma pot abține sa nu o pun inca o data... indragostit indragostit indragostit
Admin_dea05- Admin
Ea a incercat sa joace un pic momentul ,el nu ...calm ,sigur și bine zici...E a mea ,sa va intre bine in cap ,baieți... Da au in spate o armata dar nu li se impune nimic ,doar li se sugereaza...alitheea a scris:dar de atitudinea de cocosel a lui cansel ce ziceti , parca ar zice , asa nonsalant cu mainile in buzunare , asta e fata mea sa va fie clar la toti ...
dana17- vip
nu bati mai tare ca mine ca eu o vad in varaAdmin_dea05 a scris:Eu deja vad o nunta la orizont la anul prin toamna... indragostit ..daca deja bat campii sa-mi trageti una sa ma trezesc
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 14 din 44 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum