35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
florina1989
lica54
elena
annadanna
nicos66
Theo_1
narcisa
elena50
anuta1971
Geta
axxa246
rina-rina
Admin_dea05
dana17
mihaela99
iulianagl
nellys18
Garo
alitheea
florica
DENISA
25 participanți
Pagina 8 din 44
Pagina 8 din 44 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna seara , la cele care ati venit mai tirziu
poate va face placere sa vedeti
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
multumesc de aprecieri asa e murat ramane cu incercarile dar nici el nu prea insista ,in viitorul apropiat poate avem mai mult noroc cupidonnarcisa a scris:
Bună seara Nelly. Mi-a plăcut videoclipul tău, bietul Murat tot cu încercările rămâne că nimic nu-i prea reușește. Felicitări și mai aștept și altele care să ne bucure sufletul.
nellys18- membru activ
Data de inscriere : 20/01/2010
mihaela99 a scris:fetele un nou clip de la mine sper sa placa
https://www.youtube.com/v/OJ-BaQodAzM
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
E buna florica asta e remediul inaintea episodului de vineri asa vor decurge evenimentele altfel in mintea meaflorica a scris:[]luam o dusca si le vedem pe toate roz,vezi cum a zis si-n interviu,trecutul lui nu-i da pace dar pina cind tot cu trecut prezent nimic,poate ca are nevoie sau
Buna!Cum sa nu fiu suparatanarcisa a scris:Bună seara dragele mele. Nu mai fiți supărate pentru promo, să ne bucurăm că vineri îi vom vedea într-un nou episod după o pauză prea lungă. Până atunci vizionare plăcută la Ezel.
Mihaela, felicitări pentru videoclip, abia aștept să văd ce ne pregătești după episodul de vineri.
Dar de data asta cam mult ne fierb...Fug la Ezel mai vin in pauza urmatoare..nellys18 a scris:[
si mie dar...... ne fierb in suc propriu
Admin_dea05- Admin
buna eu cred ca Murat este derutat de propunerea lui Levent, intr-un fel ii este teama sa afle ce i-a raspus Hasret si atunci prefera sa plece departe,eu mai am o dilema,Gulnaz si Cobra s-au casatorit si nu-s-au sarutat nici o data nici macar pe frunte sau n-am observat eunellys18 a scris:
multumesc de aprecieri asa e murat ramane cu incercarile dar nici el nu prea insista ,in viitorul apropiat poate avem mai mult noroc
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Dar de data asta cam mult ne fierb...Fug la Ezel mai vin in pauza urmatoare..[/quote]nellys18 a scris:[
si mie dar...... ne fierb in suc propriu
offff cu promo-ul asta am si uitat de ezel...am plecat si eu,vizionare placuta dragele mele o seara frumoasa si linistita
nellys18- membru activ
Data de inscriere : 20/01/2010
Bună Flori. Și eu îi iubesc dar nu mă mai necăjesc pentru nimic. Sunt doar curioasă în privința cursului filmului.florica a scris:[img(600px,450px]buna seara si bine ai venit,ne nacajim pt ca-i iubim iar ei ne supara mereu
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Bună seara Garo.Garo a scris:buna seara , la cele care ati venit mai tirziu
narcisa- vip
filmul parca ar fi pelocul 2 mai mult ne intereseaza filmul cel adevarat cu ei,eu ma uit in fiecare seara la emisiunea de duminica ii privesc mereu si tot nu ma satur,narcisa a scris:
Bună Flori. Și eu îi iubesc dar nu mă mai necăjesc pentru nimic. Sunt doar curioasă în privința cursului filmului.
florica- vip
Ce emisiune este duminica? Nu te uiți la Ezel?florica a scris:filmul parca ar fi pelocul 2 mai mult ne intereseaza filmul cel adevarat cu ei,eu ma uit in fiecare seara la emisiunea de duminica ii privesc mereu si tot nu ma satur,
narcisa- vip
duminica trecuta in 14-xi-au fost interviuri cu citiva actori din Gonulcelen,Kadrie,Gulnaz,Bahar, regizorulsi bineinteles Tuba si Cansel, nu ai vazut-o, la pagina 45 la Cansel gasesti inregistrariledin emisiune,la EZEL ma uit dimineata,dar nu ma prinde nu imi place nimeni de acolo si atita violentanarcisa a scris:
Ce emisiune este duminica? Nu te uiți la Ezel?
florica- vip
Nu prea mai sunt la curent cu toate noutățile, în ultimul timp am fost cam ocupată. Am să încerc să mă uit deși am zis că fac multe și nu am mai reușit.florica a scris:duminica trecuta in 14-xi-au fost interviuri cu citiva actori din Gonulcelen,Kadrie,Gulnaz,Bahar, regizorulsi bineinteles Tuba si Cansel, nu ai vazut-o, la pagina 45 la Cansel gasesti inregistrariledin emisiune,la EZEL ma uit dimineata,dar nu ma prinde nu imi place nimeni de acolo si atita violenta
narcisa- vip
uitate macar numai unde este TUBA si Cansel,n-ai sa regreti ii ceva minunatnarcisa a scris:
Nu prea mai sunt la curent cu toate noutățile, în ultimul timp am fost cam ocupată. Am să încerc să mă uit deși am zis că fac multe și nu am mai reușit.
Ultima editare efectuata de catre florica in Mar 23 Noi 2010, 11:14 pm, editata de 1 ori
florica- vip
fetelor va las in compania lor si plec la somn ca mi-se inchid ochi,noapte buna,somn usor cu vise placute
florica- vip
Văzusem secvențele astea dar nu știam că au participat și alți actori din film. Chiar sunt minunate, mai ales râsul Tubei îmi place.florica a scris:uitate macar numai unde este TUBA si Cansel,n-ai sa regreti ii ceva minunat
Flori îți urez noapte bună, mă duc la culcare că mâine mă scol de dimineață.
Noapte bună și vise plăcute tuturor fetelor de pe forum.
narcisa- vip
https://www.youtube.com/watch?v=LFf-JdZsbqU&feature=channel
eiiiiiii ce vremuri... indragostit indragostit indragostit
eiiiiiii ce vremuri... indragostit indragostit indragostit
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Nu m-am supi draga mea, a fost o glumita la fel ca si cea a lui Garo!Multam pentru flori !O seara buna!florica a scris:pt. Elena-50 sa nu fie suparata,dar sa stii ca nu a fost uitata DOBROGEA Garo a inclus-o
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
bine ai venit elena la noielena50 a scris:Nu m-am supi draga mea, a fost o glumita la fel ca si cea a lui Garo!Multam pentru flori !O seara buna!
alitheea- vip
[quote="Garo"]Da sunt de acord, eu vin cu pestele!Aveti preferinte ?Deabia astept placinta de dovleac! e preferata mea!
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Noapte buna!florica a scris:[ [/img]
Admin_dea05- Admin
Buna elena!elena50 a scris:[]Nu m-am supi draga mea, a fost o glumita la fel ca si cea a lui Garo!Multam pentru flori !O seara buna!
Buna ali!alitheea a scris:[bine ai venit elena la noi
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Bine ai venit , te-ai descurcat cu linkul?acum cica nu e accesibilAdmin_dea05 a scris:Buna elena!
Buna ali!
alitheea- vip
abia astept seara de vineri , chiar daca va fi mare jaleAdmin_dea05 a scris:
alitheea- vip
Buna florela!florela a scris:]
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 8 din 44 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum