35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
florina1989
lica54
elena
annadanna
nicos66
Theo_1
narcisa
elena50
anuta1971
Geta
axxa246
rina-rina
Admin_dea05
dana17
mihaela99
iulianagl
nellys18
Garo
alitheea
florica
DENISA
25 participanți
Pagina 5 din 44
Pagina 5 din 44 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
wow , io nu am de asteamihaela99 a scris:
in cor si poate o saptamana intreaga , io ma bag la vocea a treia
wow , io nu am de astea
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
sa nu te prind ca il arunci pe fulgerica printre noi ca te alerg tot gorjul da?axxa246 a scris:[eu voi arunca fulgere si trasnete
ca m-am saturat de plans!
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
florica a scris:
Floricico da tu de ce dansezi soro? ti-ai cumparat calculator? esti stapana? poti sa faci ce vrei nu?
mihaela99- vip
daca asa ii ordinul atunci bocimalitheea a scris:ce vrei sa zici ca nu ai voce si tu o sa dansezi langa dirijor? , no , toata lumea la bocit
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
de la fadia citire
EPISODE 29 TRAILER Murat: You used to love me and I used to love you. But life, separates the lovers slowly and quietly and then the waves will wipe away and erase the footprints of separated couples from the sand. hasret: so will you never come back again? murat: I have decided to live here. (meaning Paris) hasret: what will happen to Istanbul? murat: Istanbul will always be there. but I won't be with/in Istanbul.. (he used with, so Istanbul was metaphorically conveyed as Hasret)
Miha nu traduci tu ca le zici mai bine ca mine
EPISODE 29 TRAILER Murat: You used to love me and I used to love you. But life, separates the lovers slowly and quietly and then the waves will wipe away and erase the footprints of separated couples from the sand. hasret: so will you never come back again? murat: I have decided to live here. (meaning Paris) hasret: what will happen to Istanbul? murat: Istanbul will always be there. but I won't be with/in Istanbul.. (he used with, so Istanbul was metaphorically conveyed as Hasret)
Miha nu traduci tu ca le zici mai bine ca mine
alitheea- vip
si de al arzu
EPISODE 29 TRAILER
Murat: You used to love me and I used to love you. But life, separates the lovers slowly and quietly and then the waves will wipe away and erase the footprints of separated couples from the sand.
hasret: so will you never come back again?
murat: I have decided to live here. (meaning Paris)
hasret: what will happen to Istanbul?
murat: Istanbul will always be there. but I won't be with/in Istanbul.. (he used with, so Istanbul was metaphorically conveyed as Hasret)
EPISODE 29 TRAILER
Murat: You used to love me and I used to love you. But life, separates the lovers slowly and quietly and then the waves will wipe away and erase the footprints of separated couples from the sand.
hasret: so will you never come back again?
murat: I have decided to live here. (meaning Paris)
hasret: what will happen to Istanbul?
murat: Istanbul will always be there. but I won't be with/in Istanbul.. (he used with, so Istanbul was metaphorically conveyed as Hasret)
alitheea- vip
nu mi-am cumparat nimic numa ca pina la 17 cind vine sefu' sunt stapina iar pe seara merge la draguta si iar sunt stapinamihaela99 a scris:
Floricico da tu de ce dansezi soro? ti-ai cumparat calculator? esti stapana? poti sa faci ce vrei nu?
florica- vip
mihaela99 a scris:
sa nu te prind ca il arunci pe fulgerica printre noi ca te alerg tot gorjul da?
ok, il trimit la lui!
mihaela99 a scris:
sa nu te prind ca il arunci pe fulgerica printre noi ca te alerg tot gorjul da?
oltul nu gorjul
florica- vip
miha , ieri a fost ziua ta ai implinit un an pe forum
alitheea- vip
ee, una e de la olt, alta e de la gorj, ma alearga in ambele judete, poate ma inghesuie undeva in dolj!florica a scris:
scuze , un an si o lunaalitheea a scris:miha , ieri a fost ziua ta ai implinit un an pe forum
alitheea- vip
alitheea a scris:miha , ieri a fost ziua ta ai implinit un an pe forum
i-aaauzi!
sa dai de baut!
da` asta vineri, ca taman avem starea necesara!
buna dimineata, Ali!!!alitheea a scris:scuze , un an si o luna
ee. e maricica, merge singura-n picioare de-acum!alitheea a scris:scuze , un an si o luna
alearga dupa hogea, ii scapara calcaiele!
neata iubita , io cam stau noptile cu ezel , ai dreptate ca e dimineataaxxa246 a scris:
buna dimineata, Ali!!!
alitheea- vip
nu conteaza ori unde e,bineaxxa246 a scris:
ee, una e de la olt, alta e de la gorj, ma alearga in ambele judete, poate ma inghesuie undeva in dolj!
florica- vip
e bine ca daca se impiedica si pica , pica pe moaleaxxa246 a scris:
ee. e maricica, merge singura-n picioare de-acum!
alearga dupa hogea, ii scapara calcaiele!
alitheea- vip
Hello, hello deci a aparut trailerul.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
alitheea a scris:scuze , un an si o luna
ceeeeeeeeeeeeee? pai si io nu stiu?????????? aaaaaaaaaaaaaa, pai atunci ma duc sa fac un clip
uite asa de ziua mea ca am inceput sa merg in picioare
Ali acuma am treaba da? traduce tu ce zice Arzu
mihaela99- vip
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
ALI mai dus in eroare eu m-am dus repede dupa tort ,fetele imi pare rau dar trebui sa ies mai vorbim pe seara daca mai aveti timp,discuti placute in continuare
florica- vip
bine ai venit iubita , vezi ca avem organizat cor pentru vineriiulianagl a scris:Hello, hello deci a aparut trailerul.
alitheea- vip
axxa246 a scris:
ee, una e de la olt, alta e de la gorj, ma alearga in ambele judete, poate ma inghesuie undeva in dolj!
ei acuma si tu acu.......... las asa ca tot olteanca e , nu mai conteste
mihaela99- vip
pupa-o-ar mama de fata, saru` mana mult de tot (pana la cot si-napoi) pentru efortul tau!alitheea a scris:neata iubita , io cam stau noptile cu ezel , ai dreptate ca e dimineata
Continut sponsorizat
Pagina 5 din 44 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum