35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
florina1989
lica54
elena
annadanna
nicos66
Theo_1
narcisa
elena50
anuta1971
Geta
axxa246
rina-rina
Admin_dea05
dana17
mihaela99
iulianagl
nellys18
Garo
alitheea
florica
DENISA
25 participanți
Pagina 2 din 44
Pagina 2 din 44 • 1, 2, 3 ... 23 ... 44
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna!Ne sacrificam si pt o luna de miere... numai sa stiu ca sunt impreuna ..sunt f rabdatoare cu ei indragostitdana17 a scris:[i]Buna dimineața fetelor ,:ploaie: pe vremea asta merge o ceașca de cafea fierbinte...]O zi buna va doresc și nimic nou ? Ce ziceți ? Astea au plecat iar la Paris ? E bine ,dar sa ne spuna și noua ,in primul rand sa ne bucuram pt ei și in al doilea , sa nu mai stam inebunite sa vina trailerul... Pt ca lor sa le fie bine ne sacrificam ... Nu ?
O cafea fierbinte mi-ar prinde bine dana..multumesc
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna Dea ,sper sa vina si asta ,sacrificii de astea ...Cu placere... Cred ca inca muncesc la episod ,daca și-au facut de cap la Paris ? Noi așteptam ...Admin_dea05 a scris: Buna!Ne sacrificam si pt o luna de miere... numai sa stiu ca sunt impreuna ..sunt f rabdatoare cu ei indragostit
O cafea fierbinte mi-ar prinde bine dana..multumesc
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Ce faci Flori ? Ce-ai mai șterpelit ? Un promo ,nu ?florica a scris:
dana17- vip
Ce bine-ai nimerit melodia , se imbina perfect cu imaginile și cu personajul...Super tare...Mulțumim mai vrem...Dar cand l-ai facut ? Azi-noapte ?nellys18 a scris:buna dimineata ,dragele mele si.....desertul pt cafea [ o zi frumoasa plina de realizari va doresc
Toți sant niște capoși ,dar de aceea santem Femei ,sa-i dam pe brazda...
dana17- vip
Gunaydin!florica a scris:
Admin_dea05- Admin
Oare in ep urmator vor trece cativa ani???????..sunt tare curioasa :nh8:dana17 a scris:[] Toți sant niște capoși ,dar de aceea santem Femei ,sa-i dam pe brazda...
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Oare in ep urmator vor trece cativa ani???????..sunt tare curioasa :nh8:
Arzu spune ca nu.A postat denisa un comentariu de al ei si acolo spune ceva de asta.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Dears, this is Ali Leskay`s message informing there is no time lapse. He is the executive producer of the series.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Sper ca nu ,nu ar fi motive atat de serioase pt o desparțire așa lunga...Și nici nu sant de acord sa nu traiești atat de mult timp...Sa-ți pui viața intre paranteze și sa te faci ca ploua...Viața e scurta ,Murat vine dupa o perioada in care a vegetat ,mai vrea una ? De ce ? Parca se trezise la Viața . Nu ? Am ințeles eu greșit ? Nu mai ințeleg nimic... Nu pare ?Admin_dea05 a scris:Oare in ep urmator vor trece cativa ani???????..sunt tare curioasa :nh8:
dana17- vip
Dana, daca la Iasi e frig ti-am pregatit o cana pt. ceai, sper sa-ti placa
o zi buna,pa...
o zi buna,pa...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Buna Dana
Buna Deea
eu nu vreau sa treaca anii de ce ? pai ei cand se mai iubesc ,la 50 de ani??????? vreau sa vad dragoste fierbinte , vreau sa vad vulsatttttttttulllllllllllllllllllll
Buna Deea
eu nu vreau sa treaca anii de ce ? pai ei cand se mai iubesc ,la 50 de ani??????? vreau sa vad dragoste fierbinte , vreau sa vad vulsatttttttttulllllllllllllllllllll
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Buna Garo ,multumesc pt ceaice bine ai ințeles ca vroiam sa spun ,și ce bine m-ai completat...Asta vroiam ,sa vad daca se ințelege ideea ,ca de scris știu bine cum scriu...Feed-back ,era f important pt mine...merci.Ce bine ca fiecare face ceva ca sa-i bucure pe ceilalți .Uite-te la fetele care fac clipuri...minunate ,cele care traduc sau fac subtitrari ,aduc noutați ,pun poze .Mihaela spunea ieri ca decat sa scrie mai bine calca (nici mie nu-mi place sa calc ) ,dar nu e nevoie Miha ,e suficient ca faci clipuri .Probabil le faci la fel de ușor și cu aceeași placere ca mine atunci cand scriu ,ma relaxeaza... E ca o oaza in care atunci cand intram sa lasam afara grijile și problemele vieții de zi cu zi și ne relaxam , ne bucuram... Și eu am vrut sa dezvolt mai mult ideea de stapan unic(nu in acte ,acum in zilele noastre ) la caii de rasa ,de unic jocheu ,de comunicare perfecta ,de interacțiune ,de credința și respect...Dar Murat mai are pana la imblanzire ,stapan unic.... Da și faptul ca fuge și de ce...da ,cred ca ai dreptate...Probabil are nevoie de o autoevaluare ,știe clar ca așa nu se mai poate .La Selin cred ca vor mai fi multe de spus...Cred ca -l cunoștea bine pe Murat ,știia ca-i in stare sa-și piarda capul dupa o femeie intr-o zi ,dar ca aceea nu v-a fi niciodata ea...De aceea vorbea mereu de despațire și nu a vrut sa aștepte momentul ,dandui și o lecție amara și nemeritata...Probabil in nebunia ei așa a crezut ca se pedepsește și pe ea pt faptul ca nu a fost in stare sa transforme iubirea aceea in una unica și nemuritore...Stia ca e vina ei nu a lui...Dar pedeapsa a fost pt amandoi...implacabila ... Va pup ,mai vorbim...Garo a scris:buna seara, frumoasa si interesanta comparatia cu un armasar salbatic dar de rasa... ca sa stapinesti un asemenea exemplar trebuie sa ai citeva calitati: in primul rind sa ai mare incredere in propria persoana (unde Hasret mai trebuie sa lucreze), in fortele tale, sa ai mult curaj , multa rabdare si sa iubesti f. mult caii...daca ai aceste calitati atunci vei reusi sa-i cistigi increderea, respectul si de ce nu iubirea...odata acestea cistigate sti sigur ca iti va fii credincios, te va apara si va fii cu tine toata viata...Murat fuge pt.ca nu intelege cum a reusit Hasret sa obtina totul de la el fara sa o ceara doar privindu-l in ochi, zimbind, cintind sau vorbindu-i deschis; (Selin cerea mereu garantii)
dana17- vip
ca mare dreptate ai mai Dana, mie imi place sa transmit prin muzica ceea ce simt , nu stiu daca ati inteles clipurile mele , dar daca v-au placut inseamna ca ati inteles, cand imi place ceva foarte mult incerc sa nu mai vorbesc sau sa scriiu , imi este frica sa nu stric acel frumos si mai bine tac sau ascult o melodie care cred ca s-ar potrivii starii mele care o simt atunci
mihaela99- vip
bună ziua şi pe această alee.
Buna!DENISA a scris: bună ziua şi pe această alee.
Admin_dea05- Admin
mihaela99- vip
Mai fetelor ma chinui la o lucrare de diploma Inventarierea patrimoniului. Poate cineva sa ma ajute?????
Admin_dea05- Admin
Buna Mihaela !!
Dea ce patrimoniu ???
Dea ce patrimoniu ???
Innebunesc de cap ...Am atatea date in fata ca nu stiu cum sa le pun ..DENISA a scris:Ce faci Dea ?????
Admin_dea05- Admin
Nu conteaza oricare..o firma cevaDENISA a scris:Buna Mihaela !!
Dea ce patrimoniu ???
Admin_dea05- Admin
Nu conteaza oricare..o firma ceva[/quote]Admin_dea05 a scris:[
ti-as da Petromul meu da e mare , si pe deasupra nici nu mai este al nostru e al omv-ului , intreab-o pe Anuta poate te ajuta ea
mihaela99- vip
Admin_dea05 a scris: Nu conteaza oricare..o firma ceva
cel mai uşor e la o firmă
I. ASPECTELE GENERALE PRIVIND INVENTARIEREA
I.1 Inventarierea - Necesitate, Notiune Si Clasificare
I.1.1 Scopul Si Necesitatea Inventarierii
I.1.2 Notiunea De Inventariere
I.1.3 Clasificarea Inventarierii
I.2 Documentele Utilizate Si Reglementarile Privind Inventarierea
I.3 Functiile Inventarierii
II. INVENTARIEREA COMPONENTA A AUTOCONTROLULUI
II.1 Responsabilitati Privind Desfasurarea Si Organizarea Inventarierii
II.2 Etapele Inventarierii
II.2.1 Masurile Organizatorice Si Tehnica Pregatirii Inventarierii
II.2.2 Inventarierea Si Inscrierea In Documente A Rezultatelor Inventarierii
II.2.3 Evaluarea Stocurilor
II.3 Regularizarea Si Stabilirea Diferentelor Constatate La Inventariere
II.4 Alte Situatii Care Necesita Inventarierea
III. VALORIFICAREA REZULTATELOR
III.1 Valorificarea Rezultatelor La Inventarierea Stocurilor
III.1.1 Plusuri In Gestiune Si Modul De Solutionare A Acestora
III.1.2 Minusuri In Gestiune Si Modul De Solutionare A Acestora
III.2 Valorificarea Rezultatelor La Gestiunile De Imobilizari Corporale
III.3 Valorificarea Rezultatelor A Valorii Valutelor
III.4 Valorificarea Rezultatelor A Drepturilor De Creanta Fata De Debitori Si Clienti
III.5 Valorificarea Rezultatelor A Veniturilor Si Cheltuielilor
III.6 Determinarea Cheltuielilor Privind Consumul Stocurilor
III.7 Constituirea, Suplimentarea Si Diminuarea Provizioanelor
IV. STUDIU DE CAZ PRIVIND INVENTARIEREA PATRIMONIULUI LA S. C. XXX S. A.
IV.1 Prezentarea Firmei SC xxx SA
IV.2 Inventarierea Patrimoniului La S. C. xxxx S. A.
MultumescDENISA a scris:Admin_dea05 a scris: Nu conteaza oricare..o firma ceva
cel mai uşor e la o firmă
A.
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 2 din 44 • 1, 2, 3 ... 23 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum