Serialesitelenovelet
35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+21
florina1989
lica54
elena
annadanna
nicos66
Theo_1
narcisa
elena50
anuta1971
Geta
axxa246
rina-rina
Admin_dea05
dana17
mihaela99
iulianagl
nellys18
Garo
alitheea
florica
DENISA
25 participanți

Pagina 2 din 44 Înapoi  1, 2, 3 ... 23 ... 44  Urmatorul

In jos

35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Empty Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 23 Noi 2010, 10:50 am

dana17 a scris:[i]Buna dimineața fetelor ,:ploaie: pe vremea asta merge o ceașca de cafea fierbinte...]O zi buna va doresc și nimic nou ? Ce ziceți ? Astea au plecat iar la Paris ? Smile Smile E bine ,dar sa ne spuna și noua ,in primul rand sa ne bucuram pt ei și in al doilea , sa nu mai stam inebunite sa vina trailerul... Smile Smile Pt ca lor sa le fie bine ne sacrificam ... Smile Nu ? kiss
Buna!Ne sacrificam si pt o luna de miere... Smile numai sa stiu ca sunt impreuna ..sunt f rabdatoare cu ei indragostit
O cafea fierbinte mi-ar prinde bine dana..multumesc
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Empty Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de florica Mar 23 Noi 2010, 11:00 am

35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 2691969k
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Mar 23 Noi 2010, 11:06 am

Admin_dea05 a scris: Buna!Ne sacrificam si pt o luna de miere... Smile numai sa stiu ca sunt impreuna ..sunt f rabdatoare cu ei indragostit
O cafea fierbinte mi-ar prinde bine dana..multumesc
Buna Dea ,sper sa vina si asta ,sacrificii de astea ...Cu placere... 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 918686 Cred ca inca muncesc la episod ,daca și-au facut de cap la Paris ?Smile 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 7axfp8sl Noi așteptam ...
dana17
dana17
vip
vip

Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Mar 23 Noi 2010, 11:08 am

florica a scris:35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 2691969k
Ce faci Flori ?kiss Ce-ai mai șterpelit ? Un promo ,nu ?
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Mar 23 Noi 2010, 11:10 am

nellys18 a scris:buna dimineata ,dragele mele kiss kiss si.....desertul pt cafea 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 187894 [ o zi frumoasa plina de realizari va doresc
35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Bravo Ce bine-ai nimerit melodia , se imbina perfect cu imaginile și cu personajul...Super tare...Mulțumim mai vrem...Dar cand l-ai facut ? Azi-noapte ?
35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 66413151061508678188 Toți sant niște capoși ,dar de aceea santem Femei ,sa-i dam pe brazda... Smile
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 23 Noi 2010, 11:16 am

florica a scris:35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 2691969k
Gunaydin! kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 23 Noi 2010, 11:17 am

dana17 a scris:[] Toți sant niște capoși ,dar de aceea santem Femei ,sa-i dam pe brazda... Smile
Oare in ep urmator vor trece cativa ani???????..sunt tare curioasa :nh8:
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 23 Noi 2010, 11:20 am

Admin_dea05 a scris:Oare in ep urmator vor trece cativa ani???????..sunt tare curioasa :nh8:

Arzu spune ca nu.A postat denisa un comentariu de al ei si acolo spune ceva de asta.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 23 Noi 2010, 11:25 am

Dears, this is Ali Leskay`s message informing there is no time lapse. He is the executive producer of the series.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Mar 23 Noi 2010, 11:25 am

Admin_dea05 a scris:Oare in ep urmator vor trece cativa ani???????..sunt tare curioasa :nh8:
Sper ca nu ,nu ar fi motive atat de serioase pt o desparțire așa lunga...Și nici nu sant de acord sa nu traiești atat de mult timp...Sa-ți pui viața intre paranteze și sa te faci ca ploua...Viața e scurta ,Murat vine dupa o perioada in care a vegetat ,mai vrea una ? De ce ? Parca se trezise la Viața . Nu ? Am ințeles eu greșit ? Nu mai ințeleg nimic... sad 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Sigpic211356_266Nu pare ? 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 67332
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Mar 23 Noi 2010, 11:35 am

Dana, daca la Iasi e frig ti-am pregatit o cana pt. ceai, sper sa-ti placa
35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 35498219763718789699
o zi buna,pa...
Garo
Garo
vip
vip

Data de inscriere : 13/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Mar 23 Noi 2010, 11:42 am

Buna Dana kiss kiss

Buna Deea kiss kiss

eu nu vreau sa treaca anii 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 2743637754 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 2743637754 de ce ? pai ei cand se mai iubesc ,la 50 de ani??????? vreau sa vad dragoste fierbinte , vreau sa vad vulsatttttttttulllllllllllllllllllll 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 600626 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 600626 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 600626
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Mar 23 Noi 2010, 11:44 am

Garo a scris:buna seara, frumoasa si interesanta comparatia cu un armasar salbatic dar de rasa... ca sa stapinesti un asemenea exemplar trebuie sa ai citeva calitati: in primul rind sa ai mare incredere in propria persoana (unde Hasret mai trebuie sa lucreze), in fortele tale, sa ai mult curaj , multa rabdare si sa iubesti f. mult caii...daca ai aceste calitati atunci vei reusi sa-i cistigi increderea, respectul si de ce nu iubirea...odata acestea cistigate sti sigur ca iti va fii credincios, te va apara si va fii cu tine toata viata...Murat fuge pt.ca nu intelege cum a reusit Hasret sa obtina totul de la el fara sa o ceara doar privindu-l in ochi, zimbind, cintind sau vorbindu-i deschis; (Selin cerea mereu garantii)
35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Images?q=tbn:ANd9GcR1mHxEKpijnWVUpUjCuld9aMjvttReRw32HCMFpiFVt1jwK2FYBuna Garo ,multumesc pt ceai35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Images?q=tbn:ANd9GcQfRKAtvmTenHrcbRxNPgypEBO4vW3_WNf_TG1NijOig-X477LCce bine ai ințeles ca vroiam sa spun ,și ce bine m-ai completat...Asta vroiam ,sa vad daca se ințelege ideea ,ca de scris știu bine cum scriu...Feed-back ,era f important pt mine...merci.Ce bine ca fiecare face ceva ca sa-i bucure pe ceilalți .Uite-te la fetele care fac clipuri...minunate ,cele care traduc sau fac subtitrari ,aduc noutați ,pun poze .Mihaela spunea ieri ca decat sa scrie mai bine calca Smile (nici mie nu-mi place sa calc ) ,dar nu e nevoie Miha ,e suficient ca faci clipuri .Probabil le faci la fel de ușor și cu aceeași placere ca mine atunci cand scriu ,ma relaxeaza... E ca o oaza in care atunci cand intram sa lasam afara grijile și problemele vieții de zi cu zi și ne relaxam , ne bucuram... Și eu am vrut sa dezvolt mai mult ideea de stapan unic(nu in acte ,acum in zilele noastre ) la caii de rasa ,de unic jocheu ,de comunicare perfecta ,de interacțiune ,de credința și respect...Dar Murat mai are pana la imblanzire ,stapan unic.... Smile Da și faptul ca fuge și de ce...da ,cred ca ai dreptate...Probabil are nevoie de o autoevaluare ,știe clar ca așa nu se mai poate .La Selin cred ca vor mai fi multe de spus...Cred ca -l cunoștea bine pe Murat ,știia ca-i in stare sa-și piarda capul dupa o femeie intr-o zi ,dar ca aceea nu v-a fi niciodata ea...De aceea vorbea mereu de despațire și nu a vrut sa aștepte momentul ,dandui și o lecție amara și nemeritata...Probabil in nebunia ei așa a crezut ca se pedepsește și pe ea pt faptul ca nu a fost in stare sa transforme iubirea aceea in una unica și nemuritore...Stia ca e vina ei nu a lui...Dar pedeapsa a fost pt amandoi...implacabila ... 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Muratyldrmkarma3 Va pup ,mai vorbim...35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 CARITASCIAO
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Mar 23 Noi 2010, 11:58 am

ca mare dreptate ai mai Dana, mie imi place sa transmit prin muzica ceea ce simt , nu stiu daca ati inteles clipurile mele , dar daca v-au placut inseamna ca ati inteles, cand imi place ceva foarte mult incerc sa nu mai vorbesc sau sa scriiu , imi este frica sa nu stric acel frumos Smile si mai bine tac sau ascult o melodie care cred ca s-ar potrivii starii mele care o simt atunci kiss
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 23 Noi 2010, 12:21 pm

35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 300733t6obz376 bună ziua şi pe această alee.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 23 Noi 2010, 12:29 pm

DENISA a scris:35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 300733t6obz376 bună ziua şi pe această alee.
Buna!
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 23 Noi 2010, 12:30 pm

Ce faci Dea ?????
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Mar 23 Noi 2010, 12:30 pm

buna Denisa kiss
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 23 Noi 2010, 12:31 pm

Mai fetelor ma chinui la o lucrare de diploma Inventarierea patrimoniului. stupid stupid stupid Poate cineva sa ma ajute????? 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 1450537109
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 23 Noi 2010, 12:31 pm

Buna Mihaela !!
Dea ce patrimoniu ???

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 23 Noi 2010, 12:32 pm

DENISA a scris:Ce faci Dea ?????
Innebunesc de cap 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 2743637754 ...Am atatea date in fata ca nu stiu cum sa le pun stupid ..
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 23 Noi 2010, 12:32 pm

DENISA a scris:Buna Mihaela !!
Dea ce patrimoniu ???

Nu conteaza oricare..o firma ceva
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Mar 23 Noi 2010, 12:35 pm

Admin_dea05 a scris:[
Nu conteaza oricare..o firma ceva[/quote]

Smile Smile ti-as da Petromul meu da e mare , si pe deasupra nici nu mai este al nostru e al omv-ului Smile , intreab-o pe Anuta poate te ajuta ea kiss
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 23 Noi 2010, 12:36 pm

Admin_dea05 a scris: Nu conteaza oricare..o firma ceva

cel mai uşor e la o firmă

I. ASPECTELE GENERALE PRIVIND INVENTARIEREA

I.1 Inventarierea - Necesitate, Notiune Si Clasificare
I.1.1 Scopul Si Necesitatea Inventarierii
I.1.2 Notiunea De Inventariere
I.1.3 Clasificarea Inventarierii
I.2 Documentele Utilizate Si Reglementarile Privind Inventarierea
I.3 Functiile Inventarierii

II. INVENTARIEREA COMPONENTA A AUTOCONTROLULUI
II.1 Responsabilitati Privind Desfasurarea Si Organizarea Inventarierii
II.2 Etapele Inventarierii
II.2.1 Masurile Organizatorice Si Tehnica Pregatirii Inventarierii
II.2.2 Inventarierea Si Inscrierea In Documente A Rezultatelor Inventarierii
II.2.3 Evaluarea Stocurilor
II.3 Regularizarea Si Stabilirea Diferentelor Constatate La Inventariere
II.4 Alte Situatii Care Necesita Inventarierea

III. VALORIFICAREA REZULTATELOR
III.1 Valorificarea Rezultatelor La Inventarierea Stocurilor
III.1.1 Plusuri In Gestiune Si Modul De Solutionare A Acestora
III.1.2 Minusuri In Gestiune Si Modul De Solutionare A Acestora
III.2 Valorificarea Rezultatelor La Gestiunile De Imobilizari Corporale
III.3 Valorificarea Rezultatelor A Valorii Valutelor
III.4 Valorificarea Rezultatelor A Drepturilor De Creanta Fata De Debitori Si Clienti
III.5 Valorificarea Rezultatelor A Veniturilor Si Cheltuielilor
III.6 Determinarea Cheltuielilor Privind Consumul Stocurilor
III.7 Constituirea, Suplimentarea Si Diminuarea Provizioanelor

IV. STUDIU DE CAZ PRIVIND INVENTARIEREA PATRIMONIULUI LA S. C. XXX S. A.
IV.1 Prezentarea Firmei SC xxx SA
IV.2 Inventarierea Patrimoniului La S. C. xxxx S. A.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 23 Noi 2010, 12:43 pm

DENISA a scris:
Admin_dea05 a scris: Nu conteaza oricare..o firma ceva

cel mai uşor e la o firmă

A.
Multumesc
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 44 Înapoi  1, 2, 3 ... 23 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum