35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
florina1989
lica54
elena
annadanna
nicos66
Theo_1
narcisa
elena50
anuta1971
Geta
axxa246
rina-rina
Admin_dea05
dana17
mihaela99
iulianagl
nellys18
Garo
alitheea
florica
DENISA
25 participanți
Pagina 3 din 44
Pagina 3 din 44 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna Dea, noi l-am terminat! am fost harnicuteAdmin_dea05 a scris:Mai fetelor ma chinui la o lucrare de diploma Inventarierea patrimoniului. Poate cineva sa ma ajute?????
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna ziua zanute , oare unde se grabeste cansel? voi vedeti ca de cand are grija tuba de el a facut putina burtica?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
https://www.facebook.com/note.php?note_id=476385146800&id=34440002728&ref=mf
din vecini furate
din vecini furate
alitheea- vip
alitheea a scris:buna ziua zanute , oare unde se grabeste cansel? voi vedeti ca de cand are grija tuba de el a facut putina burtica?
Buna ALI
io nu cred ca e burtica aia , ti se pare , e camasa umflata bate vantul, nu vezi ca sunt si frunze pe jos?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
o fi , dar oricum parca s-a mai intremat putin ca intr-un timp era tare supt, probabil inainte sa se apuce de gatitmihaela99 a scris:
Buna ALI
io nu cred ca e burtica aia , ti se pare , e camasa umflata bate vantul, nu vezi ca sunt si frunze pe jos?
alitheea- vip
alitheea a scris:[
o fi , dar oricum parca s-a mai intremat putin ca intr-un timp era tare supt, probabil inainte sa se apuce de gatit
si io cred ca s-a apucat serios de gatit , nu ai vazut cu ce pofta mananca Tuba, cand se aseaza la masa nu mai ramane nik in farfurie
mihaela99- vip
un videoclip mai vechi dar tare frumos
https://www.youtube.com/watch?v=ZeCJ2IA_wtM
alitheea- vip
iti dai seama ca trebuie sa se hraneasca bine ca ii roade dragosteamihaela99 a scris:
si io cred ca s-a apucat serios de gatit , nu ai vazut cu ce pofta mananca Tuba, cand se aseaza la masa nu mai ramane nik in farfurie
alitheea- vip
alitheea a scris:un videoclip mai vechi dar tare frumos
poate pentru cine poate sa-l deschida io nu pot, dar oricum merci , ma uit cand ajung acasa
mihaela99- vip
te-ai uitat aseara la serial?
alitheea- vip
alitheea a scris:te-ai uitat aseara la serial?
la ezel? da m-am uitat si in direct la turci dar si la noi, apropo merci pentru mp cu Ezel
mihaela99- vip
cu tot dragul , eu incerc sa ma uita doar la cel de la noi dar rezist destul de greumihaela99 a scris:
la ezel? da m-am uitat si in direct la turci dar si la noi, apropo merci pentru mp cu Ezel
alitheea- vip
alitheea a scris:[
cu tot dragul , eu incerc sa ma uita doar la cel de la noi dar rezist destul de greu
eu l-am vazut pe cel de acum de la noi cu traducerea in engleza,cand traduceau fetele de aici de la Dea , pana a aparut nevasta lui Yildirim , dupa aia au inceput s-o lalaie, si l-am abandonat , acum imi place iar
mihaela99- vip
plec si eu spre casa, mai am ceva de rezolvat , va sarut dulce
mihaela99- vip
oare Cancel se grabeste sa-si faca siesta?
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
https://www.facebook.com/video/video.php?v=463252772155&oid=34440002728&comments
ep 29 promo
ep 29 promo
alitheea- vip
fetelorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr unde sunteti???????????????????????
alitheea- vip
buna ziua ALI, multam de promo,l-am asteptat cu nerabdare dar se pare ca se lasa tot cu suparare,nu prea se vede de bine deocamdata,am adus o prajiturica sa ne mai indulceasca amarul,alitheea a scris:https://www.facebook.com/video/video.php?v=463252772155&oid=34440002728&comments
ep 29 promo
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2010/11/26/gonulcelen?target=fragman
nici nu stiu ce sa zic , sunt fericita sau trista , ce e sigur , el pleaca si o mare tristete este in sufletul lor , nu stiu daca dialogurile nu sunt atasate de la alte scene cum au facut alta data , dar ai vazut ca murat spune ca o iubeste
alitheea- vip
salut ladies
am intrat la tanc pt promo
imi vine sa ma jelesc!!
turcii astia sunt dramatici rau!
tragici, chiar!
am intrat la tanc pt promo
imi vine sa ma jelesc!!
turcii astia sunt dramatici rau!
tragici, chiar!
a zis ca iubeste, dar daca nu o fi zis ei?alitheea a scris:nici nu stiu ce sa zic , sunt fericita sau trista , ce e sigur , el pleaca si o mare tristete este in sufletul lor , nu stiu daca dialogurile nu sunt atasate de la alte scene cum au facut alta data , dar ai vazut ca murat spune ca o iubeste
daca n-o fi gandit asa cu privire la ea?
mama, ce mai film!
m-a intristat promoul.
Fardaws in the whole trailer Murat was takingaxxa246 a scris:
a zis ca iubeste, dar daca nu o fi zis ei?
daca n-o fi gandit asa cu privire la ea?
mama, ce mai film!
m-a intristat promoul.
he was saying u love me and i love u but >........
hasret: that mean u will not come again
Murat : i decide to live her
...Hasret: what about Istanbul???
alitheea- vip
daca o iubeste de ce pleaca, si nu-mi place nici treaba cu Levent si inelul,iar au reusit sa ne bulverseze,sa se casatoreasca Hasret cu Levent din razbunare?alitheea a scris:nici nu stiu ce sa zic , sunt fericita sau trista , ce e sigur , el pleaca si o mare tristete este in sufletul lor , nu stiu daca dialogurile nu sunt atasate de la alte scene cum au facut alta data , dar ai vazut ca murat spune ca o iubeste
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Continut sponsorizat
Pagina 3 din 44 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 3 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum