35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
florina1989
lica54
elena
annadanna
nicos66
Theo_1
narcisa
elena50
anuta1971
Geta
axxa246
rina-rina
Admin_dea05
dana17
mihaela99
iulianagl
nellys18
Garo
alitheea
florica
DENISA
25 participanți
Pagina 7 din 44
Pagina 7 din 44 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 44
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
mihaela99 a scris:fetele un nou clip de la mine sper sa placa
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Mihaela,
pt.clip; mereu este o incintare sa le ascult
pt.clip; mereu este o incintare sa le ascult
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
anuta1971 a scris:buna seara fetelor
indicii de la Arzu
[color=red]EPISODE 29 TIPS:
Levent vrea să o vadă şi să o întâlnească pe Hasret dar Hasret încearcă să stea departe de Levent. Hasret şi Murat se întâlnesc iar această întâlnire durează până noaptea târziu . Ethem se va bucura de acest episod.
E un dans între Hasret şi Murat şi un strop de iubire între ei.
Murat pleacă la Paris.
Hasret se întâlneşte cu Levent să-i spună decizia ei la propunerea lui .
Hasret :într-un film , cineva a spus că "Parisul este un oraş al iubirii"
Murat: Este oraşul singurătăţii pentru mine.
Buna Anuța ,nu fi suparici ,am revenit un pic și ma uitam la clipul Mihaelei ,eu nu dau ușor 10 ,vroiam sa vad cei cu el și sa vad versurile ,ca arabește nu ințeleg nimic... La astea dureaza pana ma elucidez... dar m-a apucat nostalgia...Sapanca... indragostit Am treaba și in alta parte de aceea nu sant mereu pe faza...Ar fi grozav sa stau pe PC doar pt voi...anuta1971 a scris:fetelor nu aveti chef de vorba .. sau poate nu vorbiti cu mine... asa ca ma duc la munca... o seara placuta va doresc
dana17- vip
multumesc fetele ca va place, v-am pus si versurile sa vedeti ca nu sunt fata rea
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
buna seara fetelor iata ca am revenit si nu singura
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Nu uitam niciodata Dobrogea și Marea Neagra...elena50 a scris: Garo,ma supar ,dar dobrogea unde e?O lasi deoparte?N-a stat atatia ani sub ocupatie turcesca? Prinde si dobrogea in hora macar sa fie Romania dodoloata!
dana17- vip
Oauuu...Flori de unde l-ai șterpelit ca tare frumos e... cupidonflorica a scris: buna seara fetelor iata ca am revenit si nu singura
dana17- vip
dana17- vip
buna Dana,l-am luat de f.b.lui Canselutu,pe la vecine n-am gasit nimic de sterpelit, o seara placuta in continuare
florica- vip
pt. Elena-50 sa nu fie suparata,dar sa stii ca nu a fost uitata DOBROGEA Garo a inclus-o
florica- vip
Buna seara fetelor!!Ce promo.Ma gandeam ca faza cu cei doi va fi la intoarcerea lui Murat dar se pare ca nu si asta ma ingrozeste.Oare Hasret de ciuda va accepta cererea lui Levent?
Pt cine nu a votat
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/sondaj-f20/
Pt cine nu a votat
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/sondaj-f20/
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna seara DEA,s-ar putea si varianta asta de si n-o vrem ,sa speram ca nu accepta cererea lui Levent,ca de obicei promourile astea au rolul de a ne baga in ceataAdmin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!Ce promo.Ma gandeam ca faza cu cei doi va fi la intoarcerea lui Murat dar se pare ca nu si asta ma ingrozeste.Oare Hasret de ciuda va accepta cererea lui Levent?
florica- vip
pt, Mihaela si clipul sau,si pt.Anuta sa nu fie supi,o seara placuta cred ca v-ati dus la EZEL,va zic vizionare placuta
Ultima editare efectuata de catre florica in Mar 23 Noi 2010, 9:00 pm, editata de 1 ori
florica- vip
Mai bine sa ramanem in ceata decat sa aud vinerea viitoare un DA la cererea in casatorie.Eu ma gandeam ca acel capitol s-a incheiat.Credeam ca ea deja l-a refuzat pe Levent pt ca inima ei apartine lui Murat.florica a scris:[]buna seara DEA,s-ar putea si varianta asta de si n-o vrem ,sa speram ca nu accepta cererea lui Levent,ca de obicei promourile astea au rolul de a ne baga in ceata
Admin_dea05- Admin
ii adevarat ca inima ei apartine lui Murat,dar el ce face,o raneste mereu,mai si pleaca la PARIS, poate ne mai dau un promo si ne lamuresc un picutAdmin_dea05 a scris:Mai bine sa ramanem in ceata decat sa aud vinerea viitoare un DA la cererea in casatorie.Eu ma gandeam ca acel capitol s-a incheiat.Credeam ca ea deja l-a refuzat pe Levent pt ca inima ei apartine lui Murat.
florica- vip
buna seara fetele mi-au dat de treaba turcii astia pt la noapte...pe mine m-au ametit cu totul promo-ul asta tare ne mai chinuie, macar stim ca o sa mai avem un dans cu ei cupidon ....una calda alta rece
nellys18- membru activ
Data de inscriere : 20/01/2010
O raneste din nou.sincer nu-l inteleg de ce mai danseaza cu ea si ii da din nou sperante....pt bun ramas?..offf!! am niste nervi pe el vineri imi iau un bat si am sa-i dau vre-o doua pe spinare... raneste fata asta mereu.Ce incredere sa mai aiva ea in el?florica a scris:ii adevarat ca inima ei apartine lui Murat,dar el ce face,o raneste mereu,mai si pleaca la PARIS, poate ne mai dau un promo si ne lamuresc un picutAdmin_dea05 a scris:Mai bine sa ramanem in ceata decat sa aud vinerea viitoare un DA la cererea in casatorie.Eu ma gandeam ca acel capitol s-a incheiat.Credeam ca ea deja l-a refuzat pe Levent pt ca inima ei apartine lui Murat.
Admin_dea05- Admin
Da e bine dar mi-ar fi placut ca dansul sa fie la intoarcerea lui nu inainte de plecare.nellys18 a scris:buna seara fetele mi-au dat de treaba turcii astia pt la noapte...pe mine m-au ametit cu totul promo-ul asta tare ne mai chinuie, macar stim ca o sa mai avem un dans cu ei cupidon ....una calda alta rece
Admin_dea05- Admin
luam o dusca si le vedem pe toate roz,vezi cum a zis si-n interviu,trecutul lui nu-i da pace dar pina cind tot cu trecut prezent nimic,poate ca are nevoie sauAdmin_dea05 a scris:O raneste din nou.sincer nu-l inteleg de ce mai danseaza cu ea si ii da din nou sperante....pt bun ramas?..offf!! am niste nervi pe el vineri imi iau un bat si am sa-i dau vre-o doua pe spinare... raneste fata asta mereu.Ce incredere sa mai aiva ea in el?
florica- vip
Bună seara dragele mele. Nu mai fiți supărate pentru promo, să ne bucurăm că vineri îi vom vedea într-un nou episod după o pauză prea lungă. Până atunci vizionare plăcută la Ezel.
Mihaela, felicitări pentru videoclip, abia aștept să văd ce ne pregătești după episodul de vineri.
Mihaela, felicitări pentru videoclip, abia aștept să văd ce ne pregătești după episodul de vineri.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
foarte frumos clipul mihaela ,multam fain ,compenseaza promo-ul din seara astamihaela99 a scris:fetele un nou clip de la mine sper sa placa
nellys18- membru activ
Bună seara Nelly. Mi-a plăcut videoclipul tău, bietul Murat tot cu încercările rămâne că nimic nu-i prea reușește. Felicitări și mai aștept și altele care să ne bucure sufletul.nellys18 a scris:
foarte frumos clipul mihaela ,multam fain ,compenseaza promo-ul din seara asta
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
buna seara si bine ai venit,ne nacajim pt ca-i iubim iar ei ne supara mereunarcisa a scris:Bună seara dragele mele. Nu mai fiți supărate pentru promo, să ne bucurăm că vineri îi vom vedea într-un nou episod după o pauză prea lungă. Până atunci vizionare plăcută la Ezel.
florica- vip
Admin_dea05 a scris:Da e bine dar mi-ar fi placut ca dansul sa fie la intoarcerea lui nu inainte de plecare.
si mie dar...... ne fierb in suc propriu
nellys18- membru activ
Continut sponsorizat
Pagina 7 din 44 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum