35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
florina1989
lica54
elena
annadanna
nicos66
Theo_1
narcisa
elena50
anuta1971
Geta
axxa246
rina-rina
Admin_dea05
dana17
mihaela99
iulianagl
nellys18
Garo
alitheea
florica
DENISA
25 participanți
Pagina 26 din 44
Pagina 26 din 44 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:Buna seara fetelor
ce faceti?
Buna.
Dar ei tot au negat faptul ca nu e nimic intre ei. :nh8: :nh8:
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
nu , o fac cu placere , de trei zile am chiulit de la firma si azi am scos parleala, nici nu am afucat sa ma asez 12 oreaxxa246 a scris:salut, ladies!!!
Flori, ce matza faina ai gasit!!
Ali, mai poti? nu te-a omorat ezel?
adica filmul!!!
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Buna seara draga Floriflorica a scris: Buna seara si tie,si noi pe aici mai cautam ceva noutati, asteptam sa treaca timpul sa vina ora filmului
tare greu trece timpul maine seara pe vremea asta suntem cu ochii lipiti pe monitor
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
multumesc iubita , sunt intradevar minunati indragostit indragostit indragostitflorica a scris:cu placere si ti-am adus pe cineva mie imi place mult poza asta
alitheea- vip
alitheea a scris:nu , o fac cu placere , de trei zile am chiulit de la firma si azi am scos parleala, nici nu am afucat sa ma asez 12 ore
oooaaau!
mami, ai grija, sa nu-ti lasi meseriasii nesupravegheati din cauza noastra!!
esti un sef cu ochii carpiti dimineata!
sincer eu nu m-am gandit asa departe .. dar mi-ai dat ideiaxxa246 a scris:hahaha
salut Anitzo!
draga mea, am vazut ca te scurgi dupa el!
dar io-s fata generoasa, il mai imprumut
totul e sa il cereti, sa nu-l furati!
ca trebe sa am si eu o evidenta a prestatiilor lui!
promit ca o sa cer
anuta1971- vip
alitheea a scris:nu , o fac cu placere , de trei zile am chiulit de la firma si azi am scos parleala, nici nu am afucat sa ma asez 12 ore
tu nu apuci sa te asezi, iar eu nu apuc sa ma ridic!!!
ma doare un ...ceva de mama mama!
si care casca intr-una in fata lor , dar sunt fete bune si zic :iar a stat doamna Nico pe forumaxxa246 a scris:
oooaaau!
mami, ai grija, sa nu-ti lasi meseriasii nesupravegheati din cauza noastra!!
esti un sef cu ochii carpiti dimineata!
alitheea- vip
poate ca asa se procedeaza sa tot nege la inceput, cine stie dar daca totusi este ceva serios intre ei sa recunoasca o data nu sa tot rida cind sint intrebati,si atunci cred ca vor fi lasati in paceiulianagl a scris:
Buna.
Dar ei tot au negat faptul ca nu e nimic intre ei.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
bre fetelor
da` bulent o fi available?
ca arata bine langa tuba.
buna seara draga iulianaiulianagl a scris:
Buna.
Dar ei tot au negat faptul ca nu e nimic intre ei. :nh8: :nh8:
s-ar putea sa mi se fi parut.. dar erau tare ghidusi cand au zis yok... Tuba a spus-o razand, daca nu ar fi fost nimic intre ei cred ca ar trebui sa fi fost deranjata de intrebare
anuta1971- vip
alitheea- vip
te pup Alialitheea a scris:ana , iuliana
anuta1971- vip
Cei cu Bula ce il amesteci si pe el? El se insoara cu una blonda. tu tine evidenta la Otomanu'' tau ca-i in pericolaxxa246 a scris:bre fetelor
florica- vip
alitheea a scris:ana , iuliana
iulianagl- moderator
ce faci? bagi strambe? vrei bataie?axxa246 a scris:bre fetelor
noul clip al Mihaelei.. e foarte frumos Mihaela .. felicitari
anuta1971- vip
bravo razboinica lu mamaflorica a scris: Cei cu Bula ce il amesteci si pe el? El se insoara cu una blonda. tu tine evidenta la Otomanu'' tau ca-i in pericol
alitheea- vip
florica a scris: Cei cu Bula ce il amesteci si pe el? El se insoara cu una blonda. tu tine evidenta la Otomanu'' tau ca-i in pericol
da, ai dreptate, e in pericol, tre` sa fie pe faza ca fetele astea ma lasa fara el!!
il bagai si eu pe bula in seama, da` nu stiam ca se insoara!
cine e ...fericita?
anuta1971 a scris:
buna seara draga iuliana
s-ar putea sa mi se fi parut.. dar erau tare ghidusi cand au zis yok... Tuba a spus-o razand, daca nu ar fi fost nimic intre ei cred ca ar trebui sa fi fost deranjata de intrebare
Ei cred ca e o gluma dar poate nu stiu ca noi toti suntem cu ochii pe ei si abia asteptam sa spuna sau sa faca ceva ca atat ne trebuie si poate are dreptate Florica poate tot zicand asa ii lasa in pace.
iulianagl- moderator
ghiceste cineva ce am adus eu?
florica- vip
pai nu vezi ana ca fetele din ograda cealalta tot inceraca sa ne amarasca , da nu le iese Yoc , Yoc , noi avem dovezi , murat areanuta1971 a scris:
ce faci? bagi strambe? vrei bataie?
noul clip al Mihaelei.. e foarte frumos Mihaela .. felicitari
alitheea- vip
ce sunt alea , flori de dovleac?florica a scris:ghiceste cineva ce am adus eu?
alitheea- vip
anuta1971 a scris:
ce faci? bagi strambe? vrei bataie?
ioooo??? nooooo!!
bravo, Mihaaa!anuta1971 a scris: noul clip al Mihaelei.. e foarte frumos Mihaela .. felicitari
artisto!
nu stiu cum o cheama am citit pe port ,,La umbra teiului''axxa246 a scris:
da, ai dreptate, e in pericol, tre` sa fie pe faza ca fetele astea ma lasa fara el!!
il bagai si eu pe bula in seama, da` nu stiam ca se insoara!
cine e ...fericita?
florica- vip
habar n-am seamana cu florile de dovleacflorica a scris:ghiceste cineva ce am adus eu?
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 26 din 44 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 26 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum