35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
florina1989
lica54
elena
annadanna
nicos66
Theo_1
narcisa
elena50
anuta1971
Geta
axxa246
rina-rina
Admin_dea05
dana17
mihaela99
iulianagl
nellys18
Garo
alitheea
florica
DENISA
25 participanți
Pagina 29 din 44
Pagina 29 din 44 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata tuturor
Garo mersy de cafea si daca tot vorbim de psihologia gesturilor iata aici ce am observat la Canselito... si tot psihologic
Privirea intima= coboara de la ochi spre barbie si apoi spre alte parti ale corpului.. presupune un alt tip de relatii decit cea profesionala
Strangerea maiinii [[ la el mana stinga]] exprima un plus de sentimente Daca mana stinga prinde cotul bratul superior poate avea loc o invadare a zonei intime a acestuia [ scena din clipul Mihaelei de aseara cind el ii da dvd-ul
Gestul lui de a strange mana stanga mi a atras atentia de prima data cind l-am vazut si am vrut sa stiu ce reprezinta si cum stanga reprezinta femeia tot psihologic vorbind.. .este usor de observat [[intotdeauna gesturile involuntare oricit de mult ai vrea sa ascunzi ceva tot te dau de gol si un bun psiholog te poate citi cum citeste popa evanghelia]]] :
Garo mersy de cafea si daca tot vorbim de psihologia gesturilor iata aici ce am observat la Canselito... si tot psihologic
Privirea intima= coboara de la ochi spre barbie si apoi spre alte parti ale corpului.. presupune un alt tip de relatii decit cea profesionala
Strangerea maiinii [[ la el mana stinga]] exprima un plus de sentimente Daca mana stinga prinde cotul bratul superior poate avea loc o invadare a zonei intime a acestuia [ scena din clipul Mihaelei de aseara cind el ii da dvd-ul
Gestul lui de a strange mana stanga mi a atras atentia de prima data cind l-am vazut si am vrut sa stiu ce reprezinta si cum stanga reprezinta femeia tot psihologic vorbind.. .este usor de observat [[intotdeauna gesturile involuntare oricit de mult ai vrea sa ascunzi ceva tot te dau de gol si un bun psiholog te poate citi cum citeste popa evanghelia]]] :
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Mulțumim Mihaela...Frumos...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna dimineata fetelor
va doresc o zi excelenta
va doresc o zi excelenta
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Buna Dana multumesc , imi pare bine ca-ti place
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Da imi place alaturi de ...mihaela99 a scris:Buna Dana multumesc , imi pare bine ca-ti place
dana17- vip
Ai și tu o banuiala ? Am vazut ca s-ar fi folosi compania de producție a lui Cansel la filmarile de la Paris ...deci el a fost șeful acolo...Sa vedem ce a facut...Abia aștept...Nu a folosit echipa de la Instanbul...Numai el și Tuba... cupidon A zis ca a pregatit din timp totul ,poate de aceea parea așa obosit in episodul trecut ,au avut multe de pregatit și multe de filmat inainte de a pleca...Garo a scris:
Dana, superb comentariu , mai facut sa reprivesc pozele puse de tine din concediu!; dar nu inteleg de ce te indoiesti ca Tuba a filmat la Paris?(pt.serial)
dana17- vip
dana17 a scris:]
Buna ziua la toata lumea.
Asta veste m-a bucurat sunt tare curioasa sa vedem cum a filmat adica cum i-ar placea lui sa decurga lucrurile in serial.Abia astept.Va pup.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna fetelor,azi v-am lasat flaminde,acum l-am adus si pe dumnealui si va servesc ceva de ora 11, si aici este vreme urita si ploua marunt,
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Mi-a placut un raspuns al Tubei ce l-a dat reporterilor cand a intrebat-o daca e impreuna cu, Cansel, si ea a zis ca e in fiecare zi langa el.
iulianagl- moderator
am adus-o si pe dumneaei aici cu noi
florica- vip
buna Iuliana,un raspuns tipic, cu subinteles.iulianagl a scris:Mi-a placut un raspuns al Tubei ce l-a dat reporterilor cand a intrebat-o daca e impreuna cu, Cansel, si ea a zis ca e in fiecare zi langa el.
florica- vip
florica- vip
florica a scris:buna Iuliana,un raspuns tipic, cu subinteles.
Corect.
iulianagl- moderator
florica a scris:[]
iulianagl- moderator
Buna fetelor!!
Ma bucur daca asta inseamna indragostitGaro a scris: ):".gestul de a-si baga amandoua mainile in buzunar spune despre el ca nu-i place sa se amestece cineva in viata lui, psiholoaga spune buzunarul este cel mai intim loc al fiecaruia..."
]
Foarte interesant! mi-ar fi placut sa fiu un psiholog bun sa-l analizez pe Canselelena a scris: Privirea intima= coboara de la ochi spre barbie si apoi spre alte parti ale corpului.. presupune un alt tip de relatii decit cea profesionala
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Vin 26 Noi 2010, 11:40 am, editata de 2 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna Iulia ,nu am zis ca și scenariul e tot a lui... Doar filmarile din Paris...Sigur a respectat linia scenariului trasata de la Instanbul...iulianagl a scris:
Buna ziua la toata lumea.
Asta veste m-a bucurat sunt tare curioasa sa vedem cum a filmat adica cum i-ar placea lui sa decurga lucrurile in serial.Abia astept.Va pup.
dana17- vip
Buna DeaAdmin_dea05 a scris:Buna fetelor!!
Ma bucur daca asta inseamna indragostit
dana17- vip
am zis ca plec dar am dat peste poza asta care mie imi place mult,am sterpelit-o de la vecine sper sa nu se supere
florica- vip
dana17- vip
Am tampit eu sau va uitati si voi mereu la material. Cum deschid calc. primul lucru este sa revad materialul cu ei.dana17 a scris:Buna DeaAdmin_dea05 a scris:Buna fetelor!!
Ma bucur daca asta inseamna indragostit
Admin_dea05- Admin
Cred ca o negresadana17 a scris:[]Mulțumim Flori...Dar ce e asa ?
Admin_dea05- Admin
nu au de ce sa se supere poza vad ca e luata dupa contul meu de photobuket oricum o gasesti prin mai toate forumurile. ....florica a scris:am zis ca plec dar am dat peste poza asta care mie imi place mult,am sterpelit-o de la vecine sper sa nu se supere
Admin_dea05- Admin
Vai cum poți sa spui așa ceva ? De la dorința la obsesie și apoi la ...e cale ...Admin_dea05 a scris: Am tampit eu sau va uitati si voi mereu la material. Cum deschid calc. primul lucru este sa revad materialul cu ei.
dana17- vip
De poza asta NHY spunea ca ea crede ca ar fi facuta undeva la SUSHI peste 2 episoade
Admin_dea05- Admin
Nu stiu ma gandeam ca am luat-o razna daca ma uit la acelasi material cu ei decand a aparut.dana17 a scris:Vai cum poți sa spui așa ceva ? De la dorința la obsesie și apoi la ...e cale ...Admin_dea05 a scris: Am tampit eu sau va uitati si voi mereu la material. Cum deschid calc. primul lucru este sa revad materialul cu ei.
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 29 din 44 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum