35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
florina1989
lica54
elena
annadanna
nicos66
Theo_1
narcisa
elena50
anuta1971
Geta
axxa246
rina-rina
Admin_dea05
dana17
mihaela99
iulianagl
nellys18
Garo
alitheea
florica
DENISA
25 participanți
Pagina 28 din 44
Pagina 28 din 44 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Eu ma pierd dragalaselor noapte buna si vizionare placuta la Ezel.Iar maine, ahhhh maine, abia astept ziua de maine.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
da si el e dragut ... am vazut cateva secvente din Sila, a jucat foarte bine.. atat cat am vazut euiulianagl a scris:
Da si mai e cel care a jucat in Sila cum il chema Goran cam asa ceva. indragostit indragostit
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:
da si el e dragut ... am vazut cateva secvente din Sila, a jucat foarte bine.. atat cat am vazut eu
Si eu doar asa pe sarite.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Noapte buna iuliana.. vizionare placuta la Ezeliulianagl a scris:Eu ma pierd dragalaselor noapte buna si vizionare placuta la Ezel.Iar maine, ahhhh maine, abia astept ziua de maine.
anuta1971- vip
nu-i urit, ii frumos,sint multi actori tineri in Turcia care arata bine.anuta1971 a scris:
nu am urmarit serialul Florica.. nu stiu.. nu-i chiar de lepadat nu?
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
noapte buna, ne vedem maine!iulianagl a scris:Eu ma pierd dragalaselor noapte buna si vizionare placuta la Ezel.Iar maine, ahhhh maine, abia astept ziua de maine.
fetelor va doresc noapte buna si vise placute
anuta1971- vip
cum stati cu gogonelele ?v-am adus citeva ,vizionare placuta la Ezel
florica- vip
pai da, ca sunt generoasa (cu ce nu e al meu hahaha)florica a scris: nu ai zis ca mai ai si pe alti?
noapte buna, puianuta1971 a scris:fetelor va doresc noapte buna si vise placute
ne vedem maine!
noapte buna,somn usor, vise placute, miine sa fi fresanuta1971 a scris:fetelor va doresc noapte buna si vise placute
florica- vip
florica a scris: din GRECIA, nu ai vazut nici-un ep. din serialul acela,eu am vazut asa pe sarite cind si cind
aa, ba imi amintesc ca era un film dimineata cand plecam io la serviciu si am vazut cate putin din cateva episoade
dar erau prea tineri copii aia din rolul ppal, asa ca nu m-a atras nimic
parca erau copiii mei.
smecheraaxxa246 a scris:
pai da, ca sunt generoasa (cu ce nu e al meu hahaha)
florica- vip
va pup, fete frumoase!
Florica, am facut si mere coapte, ce bine miroase!
ma uit si eu la ezel in seara asta.
pup!
pup!
zanute dragi , eu va spun noapte buna , mi-am prins urechile in niste acte si pana maine trebuie sa le descurc , multi si maine seara sa avem un episod care sa ne bucure
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
un film in linia lor drama-comedie, au fost si lucruri serioase,rivalitatea dintre greci si turciaxxa246 a scris:
aa, ba imi amintesc ca era un film dimineata cand plecam io la serviciu si am vazut cate putin din cateva episoade
dar erau prea tineri copii aia din rolul ppal, asa ca nu m-a atras nimic
parca erau copiii mei.
florica- vip
iar esti napoleoanca, ma faci sa-mi ploua-n gura. noapte buna, somn usor cu vise placute,axxa246 a scris:va pup, fete frumoase!
pup!
florica- vip
pt, inceput iti doresc spor la lucru apoi noapte buna,somn usor cu vise frumoase si miine prezenta obligatoriealitheea a scris:zanute dragi , eu va spun noapte buna , mi-am prins urechile in niste acte si pana maine trebuie sa le descurc , multi si maine seara sa avem un episod care sa ne bucure
florica- vip
Mihaela,multumesc pt. clip frumos,
florica- vip
florica- vip
daca m-ati lasat singura mi-am facut de cap,acum va spun si eu noapte buna,somn usor,vise placute
florica- vip
felicitari Florica, te-ai specializat si ne-ai adus numai poze frumoase...
noapte buna, vise placute si sa ne vedem cu bune miine! pa
noapte buna, vise placute si sa ne vedem cu bune miine! pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna dimineata, doamnelor!; vreti sa fiti fresh diseara din cauza asta nu v-ati trezit inca? , va las o cafea, micul dejun o sa-l aduca Florica ca stie sa-l pregateasca foarte frumos
asta am gasit la vecine despre Cancel(este din vara):".gestul de a-si baga amandoua mainile in buzunar spune despre el ca nu-i place sa se amestece cineva in viata lui, psiholoaga spune buzunarul este cel mai intim loc al fiecaruia..."
asta am gasit la vecine despre Cancel(este din vara):".gestul de a-si baga amandoua mainile in buzunar spune despre el ca nu-i place sa se amestece cineva in viata lui, psiholoaga spune buzunarul este cel mai intim loc al fiecaruia..."
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Buna dimineața ,la Iași e o lapovița deasa ,nu știu cum e la voi ,dar nu mai conteaza ,faptul ca deseara avem serial ne v-a lumina toata ziua ..
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Continut sponsorizat
Pagina 28 din 44 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum