Serialesitelenovelet
35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+21
florina1989
lica54
elena
annadanna
nicos66
Theo_1
narcisa
elena50
anuta1971
Geta
axxa246
rina-rina
Admin_dea05
dana17
mihaela99
iulianagl
nellys18
Garo
alitheea
florica
DENISA
25 participanți

Pagina 36 din 44 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44  Urmatorul

In jos

35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Empty Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de alitheea Vin 26 Noi 2010, 11:30 pm

anuta1971 a scris:
ce fel i-ai spus.. Behaia Smile Smile Smile esti tare inspirata.. eu zic ca daca Murat si Hasret o sa se impace ..si daca o sa-si spuna unul altuia ca se iubesc, nimeni nu o sa-i mai desparta... visez? Smile
nu visezi , nu se poate altfel decat sa se impace si va fi atat de frumos , vor arata ce simt si asa cum a fost cu dansul sigur prestatia lor va trece bariera rolului indragostit indragostit indragostit
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Empty Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dana17 Vin 26 Noi 2010, 11:30 pm

narcisa a scris:
Când i-a auzit răspunsul Levent parcă a îmbătrânit instantaneu. Oare care va fi comportamentul lui față de Hasret de acum înainte?
Buna intrebare...
dana17
dana17
vip
vip

Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Vin 26 Noi 2010, 11:31 pm

florica a scris:35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 296580 Dea te rog nu faci sticla mai mica ,nu stiu de ce a crescut asa mare,poate din cauza ca si bucuria e mare 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 296580
unde-i sticla ca tare ar fi buna Smile Smile
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 26 Noi 2010, 11:31 pm

florica a scris:35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 296580 Dea te rog nu faci sticla mai mica ,nu stiu de ce a crescut asa mare,poate din cauza ca si bucuria e mare 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 296580
las-o asa.. Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 26 Noi 2010, 11:32 pm

anuta1971 a scris:
ce fel i-ai spus.. Behaia Smile Smile Smile esti tare inspirata.. eu zic ca daca Murat si Hasret o sa se impace ..si daca o sa-si spuna unul altuia ca se iubesc, nimeni nu o sa-i mai desparta... visez? Smile

Cred ca marturisirile lor o sa-i tina impreuna si sa poata lupta contra rautatilor din jurul lui si mi-as dori ca hasret sa afle ce a facut Levent inainte de ai desparti ca pana la urma nu din vorbele lui s-au luat la cearta?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Vin 26 Noi 2010, 11:32 pm

alitheea a scris:nu visezi , nu se poate altfel decat sa se impace si va fi atat de frumos , vor arata ce simt si asa cum a fost cu dansul sigur prestatia lor va trece bariera rolului indragostit indragostit indragostit
iti dai seama ca iar sunt cu capul in nori o saptamana?... mama si cate scenarii o sa fac.. Smile
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 26 Noi 2010, 11:32 pm

lica54 a scris:Dragalaselor un ep super am plins de bucurie cind am vazut ca ea spus nu lui Levent.AM vazut si promo si nu mai pot de bucutie ca o sa fie din nou impreuna va 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 296580 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 296580 si va doresc noapte buna 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 745790 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 745790
Noapte bună Lica. kiss Vise plăcute (în seara asta sunt șanse mari).
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 26 Noi 2010, 11:33 pm

iulianagl a scris:[Cred ca marturisirile lor o sa-i tina impreuna si sa poata lupta contra rautatilor din jurul lui si mi-as dori ca hasret sa afle ce a facut Levent inainte de ai desparti ca pana la urma nu din vorbele lui s-au luat la cearta?
Sper sa vedem un sarut la Paris...

35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 2eee10
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Vin 26 Noi 2010, 11:34 pm

fetelor, F.FRUMOS!!; eu vreau sa-l mai privesc odata...am sa va citesc mai tirziu
mi-a placut cind Murat s-a intors dupa fotografia lui Hasret= nu poate sa traiasca fara ea
...parinti lui nu stiu unde a plecat?...dansul a fost a doi indragostiti singuri in univers...
sa vedeti ce melodie ii va compune Murat lui Hasret...va fii SUPER
cred ca Hasret il aduce pe Murat in biroul lui Levent ca sa-i impaca, dupa cearta,sa ramina amici ca prieteni nu cred ca se mai poate...asta e parerea mea

Garo
Garo
vip
vip

Data de inscriere : 13/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 26 Noi 2010, 11:35 pm

Admin_dea05 a scris: Sper sa vedem un sarut la Paris...

35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 2eee10

Numai unul acum sa dea drumul la cep(canea) ca vorba aia, sa ne saturam si noi la cat de mult am asteptat.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 26 Noi 2010, 11:35 pm

melodia pe care au dansat Hasret şi Murat

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Vin 26 Noi 2010, 11:37 pm

iulianagl a scris:

Cred ca marturisirile lor o sa-i tina impreuna si sa poata lupta contra rautatilor din jurul lui si mi-as dori ca hasret sa afle ce a facut Levent inainte de ai desparti ca pana la urma nu din vorbele lui s-au luat la cearta?
da a stiut ce sa spuna si cand sa spuna ca sa-i poata desparti... dar dragostea lor a fost prea mare, iar Murat a facut foarte multe pentru Hasret, a invatat-o pana si sa stea pe un scaun... va amintiti cum isi scarpina picioarele si ce fel isi tinea fusta cand a imbracat-o Nesrin cu alte haine... era o catastrofa Hasret... Levent ar trebui sa se gandeasca la asta...si ar trebui sa vada ca sunt topiti unul dupa altul.. dar dragostea..
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 26 Noi 2010, 11:37 pm

anuta1971 a scris:
Doar scenariștii. Smile ..... dar ce vis frumos.
Nu mă bate slap până la urmă se va transforma în realitate.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 26 Noi 2010, 11:37 pm

DENISA a scris:melodia pe care au dansat Hasret şi Murat

Cineva atradus-o in engleza frumoase versuri. kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 26 Noi 2010, 11:41 pm

anuta1971 a scris:
da a stiut ce sa spuna si cand sa spuna ca sa-i poata desparti... dar dragostea lor a fost prea mare, iar Murat a facut foarte multe pentru Hasret, a invatat-o pana si sa stea pe un scaun... va amintiti cum isi scarpina picioarele si ce fel isi tinea fusta cand a imbracat-o Nesrin cu alte haine... era o catastrofa Hasret... Levent ar trebui sa se gandeasca la asta...si ar trebui sa vada ca sunt topiti unul dupa altul.. dar dragostea..

Si ea a recunoscut asta cand a dus-o acasa de la restaurant ca a adus-o pe culme succesului iar el ia zis ca ea a facut toate astea si ea ca el a invatat-o sa vorbeasca si atunci a pus-o sa promita ca va munci din greu mereu sa nu se opreasca ca e pe maini bune cu Levent ca e un profesionist.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 26 Noi 2010, 11:41 pm

DENISA a scris:melodia pe care au dansat Hasret şi Murat

]
Frumos! indragostit
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Vin 26 Noi 2010, 11:42 pm

Admin_dea05 a scris: Sper sa vedem un sarut la Paris...

https://servimg.com/view/14353264/3229][img]https://i.servimg.com/u/f65/14/35/32/64/2eee10.jpg[/url]
cred ca numai un sarut nu e de ajuns... eu vreau mai mult Smile
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 26 Noi 2010, 11:42 pm

dana17 a scris:Noapte buna fetelor ,da , se pare ca vrea sa o testeze pe Hasret și sa-i testeze dragostea lasand-o sa ia singura o hotarare ,neinfluențand-o ,ba din contra forțandu-i limita ...sau se testeaza și pe el ? Sau se da batut ? Se pare ca Murat e nefericit in Instanbul ,nu-și gasește liniștea și nici Hasret nu-i mai reda pofta de viața . Il chinuie . Nu ințeleg de ce e așa obosit ,intunecat ,ingandurat ...Doar nu se gandește la Levent...Levent e prietenul lui ,dar pe ea o iubește testand-o ? Sa ne lamureasca o data sau poate ne mai lamurim din traduceri .Nu pricep ce e cu el...Injuram noi la scenariști ,dar tare ma tem ca aici e și mana lui Cansel care a vrut sa filmeze la Paris probabil impacarea...Da și se pare ca se-npaca și revine la Instanbul ,impreuna....In sfarșit...Neputand schimba data sarbatorii și deci a vacanței ,au lungit scenariul...Au lungit-o cu prea mult cu supararea...In seara asta sant prea obosita ,am avut o mie de probleme azi și nici nu prea m-am putut concentra pe film ,dar o sa ma uit mai atent și poate deslușesc misterul . Nu am ințeles de ce vrea ca viața sa-i desparta și sa uite de tot...Doar pt a vedea reacția ei , sau deja era ingenunchiat și credea ca Levent a caștigat ? Trebuie studiat cazul...dar și maine e o zi...Dar ce frumos au dansat...35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 550986063_569777 kiss
Noapte bună Dana, kiss când ai să revezi episodul ai să uiți de probleme și sigur ai să ne spui ceva frumos ca să ne lămurim și noi. Sau să ne încâlcim de tot gândurile. Cred că misterul se va dezlega foarte greu. Dacă se va dezlega vreodată. Că multe lucruri le-au lăsat scenariștii în coadă de pește. 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 155656 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 517793
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Vin 26 Noi 2010, 11:42 pm

iulianagl a scris:

Cineva atradus-o in engleza frumoase versuri. kiss kiss kiss
ana tu stii bine franceza nu ne traduci melodia kiss kiss kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Vin 26 Noi 2010, 11:45 pm

iulianagl a scris:

Numai unul acum sa dea drumul la cep(canea) ca vorba aia, sa ne saturam si noi la cat de mult am asteptat.

Iuli ce ai de gand? Smile Smile cred ca trebuie sa mai asteptam o saptamana... nu putem s-o tinem intro veselie pana atunci Smile Smile
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Vin 26 Noi 2010, 11:45 pm

alitheea a scris:ana tu stii bine franceza nu ne traduci melodia kiss kiss kiss kiss kiss
am sa incerc.. dar la versuri e mai dificil
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 26 Noi 2010, 11:46 pm

English version :
You used to love me and I used to love you
And we used to live together,
You loving me, me loving you.
But life separates lovers,
Pretty slowly, noiselessly,
And the see erases on the sand
The separated lovers' footprints.

iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 26 Noi 2010, 11:48 pm

anuta1971 a scris:

Iuli ce ai de gand? Smile Smile cred ca trebuie sa mai asteptam o saptamana... nu putem s-o tinem intro veselie pana atunci Smile Smile

Asa trece timpul mai repede pana vineri, o doamne nici bine n-a trecut asta de acum si ma vad vinerea viitoare. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 26 Noi 2010, 11:48 pm

alitheea a scris:eu cred ca ea isi da jos castile pt ca nu poate sa se concentreze , iar bete in roate tot ce e posibil sa puna pt ca este ranit in orgoliu si va incerca sa se razbune , el stie ca a refuzat pt ca in sufletul ei nu e loc pt altcineva decat murat
Se pare că s-a terminat cu Levent cel drăguț. Să-i vedem adevărata față. În seara asta mi-a fost milă de el dar de săptămâna viitoare...... 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 359517
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Vin 26 Noi 2010, 11:51 pm

narcisa a scris:
Se pare că s-a terminat cu Levent cel drăguț. Să-i vedem adevărata față. În seara asta mi-a fost milă de el dar de săptămâna viitoare...... 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 359517
MIE NU
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 36 din 44 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum