35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
florina1989
lica54
elena
annadanna
nicos66
Theo_1
narcisa
elena50
anuta1971
Geta
axxa246
rina-rina
Admin_dea05
dana17
mihaela99
iulianagl
nellys18
Garo
alitheea
florica
DENISA
25 participanți
Pagina 30 din 44
Pagina 30 din 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna din nou ,fetelor!; ma bucur ca este putina animatie, se vede ca este vineri...oricum serialul de deseara va fii frumos si interesant... dar sa nu uitam ca Hasret are de rezolvat o mare dilema:
Dana, dar trandafirii roz, unde sunt?
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Re: 35. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
De ce , se-anunța vremuri grele ? Tocmai ce i-am vazut impreuna pe Tuba și Cansel ...Trandafirii roz eu ii pun sa le poarte lor noroc...Ca Murat și Hasret au noroc cu scenariștii...Garo a scris:buna din nou ,fetelor!; ma bucur ca este putina animatie, se vede ca este vineri...oricum serialul de deseara va fii frumos si interesant... dar sa nu uitam ca Hasret are de rezolvat o mare dilema:
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Dar eu vad ca sant toți patru la masa ...și Nesrin....????Admin_dea05 a scris:
De poza asta NHY spunea ca ea crede ca ar fi facuta undeva la SUSHI peste 2 episoade
dana17- vip
din aceeasi analiza: "Cansel este romantic,calm,timid,iubeste viata si are incredere in sine....nu-i place ca altii sa se amestece in viata lui...in dragoste este cinstit...are spirit de aventura...poate sa-si aleaga o sotie cand va dori...timiditatea o da gestul lui de a pune mana la ochi,strange buzele si afiseaza un zambet...cand e suparat da din maini,ochii ii scapara dar nu sunt miscari ale unei persoane nervoase ci a unei persoane care nu poate fi provocata cu usurinta..."
Garo- vip
Voi ati vazut reclama asta?
https://www.youtube.com/watch?v=zkkM21tOhCA
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Asta pt ca am așteptat prea mult timp așa ceva ... :emo5: Ați vazut ca sant in același pas...?Admin_dea05 a scris:Nu stiu ma gandeam ca am luat-o razna daca ma uit la acelasi material cu ei decand a aparut.
dana17- vip
In linii mari , cred ca se potrivește...cu Tuba... cupidonGaro a scris:din aceeasi analiza: "Cansel este romantic,calm,timid,iubeste viata si are incredere in sine....nu-i place ca altii sa se amestece in viata lui...in dragoste este cinstit...are spirit de aventura...poate sa-si aleaga o sotie cand va dori...timiditatea o da gestul lui de a pune mana la ochi,strange buzele si afiseaza un zambet...cand e suparat da din maini,ochii ii scapara dar nu sunt miscari ale unei persoane nervoase ci a unei persoane care nu poate fi provocata cu usurinta..."
dana17- vip
Ingenios ...Comica... Buna...Dar asta ? cupidonAdmin_dea05 a scris:Voi ati vazut reclama asta?
dana17- vip
Sper sa-i impace macar cateva ep.Toata familia la masa Poate vedem si noi mai mult de la ei..MULTE saruturi indragostit ..trebuie sa-i impace doar nu o sa-i tina separatidana17 a scris:[]Dar eu vad ca sant toți patru la masa ...și Nesrin....????
Admin_dea05- Admin
La tuba nu pierd nimic.Foarte frumoasa!!!dana17 a scris:Ingenios ...Comica... Buna...Dar asta ? cupidon https://www.youtube.com/v/DAfhVZxuVwcAdmin_dea05 a scris:Voi ati vazut reclama asta?
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Vin 26 Noi 2010, 12:32 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Fetelor pregatiți-va de clipuri...Am o sugestie... indragostit [googlevideo]http://video.google.com/videoplay?docid=-1231082890743482175#[/googlevideo]indragostitAdmin_dea05 a scris:Sper sa-i impace macar cateva ep.Toata familia la masa Poate vedem si noi mai mult de la ei..MULTE saruturi indragostit ..trebuie sa-i impace doar nu o sa-i tina separati
dana17- vip
Admin_dea05 a scris:Voi ati vazut reclama asta?
ce faina eee!!
salut ladies.
Buna Axxa , Sper ca azi il iubești mai mult ca ieri... cupidonaxxa246 a scris:
ce faina eee!!
salut ladies.
dana17- vip
Buna!Oare asa am patii si noi daca i-am vedea pe iubitii nostriaxxa246 a scris:Admin_dea05 a scris:Voi ati vazut reclama asta?
ce faina eee!!
salut ladies.
Admin_dea05- Admin
:emo5: Ați vazut ca sant in același pas...? [/quote]
da,nu si-au schimbat pasul nici cind au vorbit cu reporterul...asta inseamna practica...de aceea vorbeam de trandafiri, ca sprijin moral...se apropie vacanta de iarna si poate vor pleca putin...cind se intorc vom primii vesti minunate!!!!(trandafirii= mic impuls pt.Cancel)
da,nu si-au schimbat pasul nici cind au vorbit cu reporterul...asta inseamna practica...de aceea vorbeam de trandafiri, ca sprijin moral...se apropie vacanta de iarna si poate vor pleca putin...cind se intorc vom primii vesti minunate!!!!(trandafirii= mic impuls pt.Cancel)
Garo- vip
Sigur pleaca iar la Paris...Parisul e impodobit de vis in preajma Craciunului și a Anului nou... indragostit De cand sant ei veseli ....???Garo a scris:
dana17- vip
buna, Dana!!dana17 a scris:Buna Axxa , Sper ca azi il iubești mai mult ca ieri... cupidon
daca ei doi s-ar iubi, m-as bucura foarte mult pentru ei!
nu mi-e antipatic sau mai stiu eu cum ca om, dimpotriva, il agreez, dar nu e genul meu.
daca e genul Tubei, foarte frumos, sa le fie bine, sa se iubeasca toata viata si sa fie fericiti!!
hogea, insa, ma scoate din rabdari.
ca o chinuie pe biata hasret cu tacerea si indecizia lui!
hahahaha!Admin_dea05 a scris:Buna!Oare asa am patii si noi daca i-am vedea pe iubitii nostri
io da, daca l-as vedea pe ezel!!!
de fapt, ma mai gandesc, tre` sa ma antrenez sa nu lesin decat in bratele lui!!
sau de gatul lui!
pe MY intai l-as pocni si pe urma as fi fericita sa-l vad.
pe tuba as sari s-o pup un pic (ca intre fete, nu va ganditi la nu stiu ce!!!!!!!) si as fi foarte bucuroasa sa vb cu ea.
dar de lesinat - numai la ezel !
Vom trai și vom vedea ce v-a mai fi și in film și in viața lor privata ,noi ne dorim sa le fie bine...Pt tine...axxa246 a scris:
buna, Dana!!
daca ei doi s-ar iubi, m-as bucura foarte mult pentru ei!
nu mi-e antipatic sau mai stiu eu cum ca om, dimpotriva, il agreez, dar nu e genul meu.
daca e genul Tubei, foarte frumos, sa le fie bine, sa se iubeasca toata viata si sa fie fericiti!!
hogea, insa, ma scoate din rabdari.
ca o chinuie pe biata hasret cu tacerea si indecizia lui!
dana17- vip
[/quote]
hahahaha!
sau de gatul lui!
pe tuba as sari s-o pup un pic (ca intre fete, nu va ganditi la nu stiu ce!!!!!!!) si as fi foarte bucuroasa sa vb cu ea.
dar de lesinat - numai la ezel ![/quote]
dar de asta ce zici?
hahahaha!
sau de gatul lui!
dar de lesinat - numai la ezel ![/quote]
dar de asta ce zici?
Garo- vip
http://www.pressturk.com/haber.asp?id=36091
de la IMY DE PE FACEBOOK
se vorbeste despre Tuba , cica si-a gasit in sfarsit dragostea indragostit indragostit
Tuba has found the love she was looking for!
getting separated from Samy Saydan, Tuba has found the love she was looking for.
Tuba was seen in Galata on Fox tv with Cansel Elçin arm in arm and the question was "Are you together?" she said :... "We are already together"
they said that "was Samy betrayed?"...
and they talked about her relationships with Bulent İnal during "ihlamurlar Altinda" series, with Saygin Soysal during the first season of "Asi," with Sami Saydan which their lovestarted during the second season of "Asi". The pair Tuba Buyukustun and Cansel Elçin fell in love with each others during 'Gönülçelen' series.
OMG THEY FORGOT ALL THE OTHER SERIES AND THEY R TALKING ONLY ABOUT GC AND ABOUT THE NEW LOVE OF THE YEAR BETWEEN TUBA & CANSEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
dana17- vip
Trebuie sa plec .Va pup...mihaela99 a scris:
http://www.pressturk.com/haber.asp?id=36091
de la IMY DE PE FACEBOOK
se vorbeste despre Tuba , cica si-a gasit in sfarsit dragostea indragostit indragostit
Tuba has found the love she was looking for!
getting separated from Samy Saydan, Tuba has found the love she was looking for.
Tuba was seen in Galata on Fox tv with Cansel Elçin arm in arm and the question was "Are you together?" she said :... "We are already together"
they said that "was Samy betrayed?"...
and they talked about her relationships with Bulent İnal during "ihlamurlar Altinda" series, with Saygin Soysal during the first season of "Asi," with Sami Saydan which their lovestarted during the second season of "Asi". The pair Tuba Buyukustun and Cansel Elçin fell in love with each others during 'Gönülçelen' series.
OMG THEY FORGOT ALL THE OTHER SERIES AND THEY R TALKING ONLY ABOUT GC AND ABOUT THE NEW LOVE OF THE YEAR BETWEEN TUBA & CANSEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dana17- vip
Sunt sigura ca vor pleca impreuna... indragostit poate din nou in Franta pe la neamurile lui CanselGaro a scris: da,nu si-au schimbat pasul nici cind au vorbit cu reporterul...asta inseamna practica...de aceea vorbeam de trandafiri, ca sprijin moral...se apropie vacanta de iarna si poate vor pleca putin...cind se intorc vom primii vesti minunate!!!!(trandafirii= mic impuls pt.Cancel)
Admin_dea05- Admin
O zi frumoasa!!! ne intalnim diseara.dana17 a scris:[g]
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 30 din 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 30 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum