36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
scumpica22
iulia80
narcisa
vivi
nutzi
axxa246
rina-rina
adrianova
florina1989
dlacatus65
alitheea
Garo
DENISA
anuta1971
iulianagl
elena
dana17
Admin_dea05
lica54
mihaela99
florica
25 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Am inteles acum de ce-ti trebuie trei ore sa termini... lasa-le si fa si tu alceva... Oare cand o sa vedem valsul ala turcesc de care zicea Anuta ?alitheea a scris:nu .... cu actele pentru conta...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pai iti dai seama ca mi-a pierit cheful... din acest motiv nici nu prea intru cand le fac , ca mai mult le incurc decat le descurc , norocul meu e ca e fata buna contabiladana17 a scris: Am inteles acum de ce-ti trebuie trei ore sa termini... lasa-le si fa si tu alceva... [ Oare cand o sa vedem valsul ala turcesc de care zicea Anuta ?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
nu e vals... ... e vuslat...dana17 a scris: Am inteles acum de ce-ti trebuie trei ore sa termini... lasa-le si fa si tu alceva... [] Oare cand o sa vedem valsul ala turcesc de care zicea Anuta ?
alitheea- vip
maine seara esti prezenta la serial? sau ai din nou musafiri ... si eu care credeam ca doar eu am multi musafiri...
alitheea- vip
Bună seara Ali , bună seara Dana . Am intrat doar ca să vă urez noapte bună, mă duc la somn să fiu fresh pentru mâine seară.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Bine ,bine cum ziceti voi ...Dar cand ? Pune si tu contabila sa calculeze...Sa faca ceva util...alitheea a scris:nu e vals... ... e vuslat...
dana17- vip
Noapte buna draga mea , sa visezi frumos si sa ai o zi minunatanarcisa a scris:Bună seara Ali , bună seara Dana . Am intrat doar ca să vă urez noapte bună, mă duc la somn să fiu fresh pentru mâine seară.
alitheea- vip
nu , mai bine fac eu ca stiu cum sa le potrivesc , doar sunt inginer ... nu ...? zi si tu , nu am dreptate?dana17 a scris:Bine ,bine cum ziceti voi ...Dar cand ? Pune si tu contabila sa calculeze...Sa faca ceva util...
alitheea- vip
Buna Narcisa ,te duci repede la studiu ... Ce se mai aude cu el ? Care-i treaba cu cheia franceza ? Ali parca erai si tu curioasa... Nobelul se ia greu ,nu ?narcisa a scris:Bună seara Ali , bună seara Dana . Am intrat doar ca să vă urez noapte bună, mă duc la somn să fiu fresh pentru mâine seară.
dana17- vip
Numai ca eu am depasit momentul...alitheea a scris:nu , mai bine fac eu ca stiu cum sa le potrivesc , doar sunt inginer ... nu ...? zi si tu , nu am dreptate?
dana17- vip
pai deocamdata cercetarile sunt tinute la secret , dar am uitat ce trebuia sa cercetam... , lumineaza-ma ... pls...dana17 a scris:Buna Narcisa ,te duci repede la studiu ... Ce se mai aude cu el ? Care-i treaba cu cheia franceza ? Ali parca erai si tu curioasa... Nobelul se ia greu ,nu ?
alitheea- vip
pai atata mai profesez din inginerie , aproximarile... , tu ce crezi , ca mai fac reactii chimice...dana17 a scris: Numai ca eu am depasit momentul...
alitheea- vip
Vvvaaaiii...Se poate...? Articolul ala de la croati cu Halit...Si v-ati angajati ca studiati si voi la Cansel...alitheea a scris:pai deocamdata cercetarile sunt tinute la secret , dar am uitat ce trebuia sa cercetam... , lumineaza-ma ... pls...
dana17- vip
Eu tot timpul...Dar nu pe hartie...alitheea a scris:pai atata mai profesez din inginerie , aproximarile... , tu ce crezi , ca mai fac reactii chimice...
dana17- vip
Astea sunt treburi serioase Dana, nu putem să dăm în vileag rezultatele până nu ajungem la concluzii... solide. Și apoi eu cam sunt în pană de idei în ultimul timp. Am nevoie de o mână... de ajutor.dana17 a scris:Vvvaaaiii...Se poate...? Articolul ala de la croati cu Halit...Si v-ati angajati ca studiati si voi la Cansel...
narcisa- vip
stai asa ca mi-am adus aminte , ce sa faci mai uita omul si lucrurile importantedana17 a scris:Vvvaaaiii...Se poate...? Articolul ala de la croati cu Halit...Si v-ati angajati ca studiati si voi la Cansel...
alitheea- vip
O mana zici ? Narcisa incearca un vals turcesc cred ca tragi concluziile mai repede...lichide...narcisa a scris:
Astea sunt treburi serioase Dana, nu putem să dăm în vileag rezultatele până nu ajungem la concluzii... solide. Și apoi eu cam sunt în pană de idei în ultimul timp. Am nevoie de o mână... de ajutor.
dana17- vip
Danuto , te gandesti la prostioare............... cupidondana17 a scris: O mana zici ? Narcisa incearca un vals turcesc cred ca tragi concluziile mai repede...lichide...
alitheea- vip
La ora asta ,ce vrei ?Tu nu ? Maine cand citeste Dea...alitheea a scris:Danuto , te gandesti la prostioare............... cupidon
dana17- vip
io nu ca trebuie sa termin treaba pana dimineatadana17 a scris:La ora asta ,ce vrei ?Tu nu ? Maine cand citeste Dea...
alitheea- vip
Aș încerca eu un vals turcesc dar mi-e frică de....... reacțiile chimice. Așa că rămân tot la ce știu. Nici Pulitzer și nici Nobel nu-mi mai trebuie.dana17 a scris: O mana zici ? Narcisa incearca un vals turcesc cred ca tragi concluziile mai repede...lichide...
Fetelor mai bine plec la culcare că de oboseală nici nu mai văd ce prostii scriu.
Nici dracul de laptop nu vrea să trimită mesajele pe care le scriu :box:
narcisa- vip
narcisa a scris:
Aș încerca eu un vals turcesc dar mi-e frică de....... reacțiile chimice. Așa că rămân tot la ce știu. Nici Pulitzer și nici Nobel nu-mi mai trebuie.
Fetelor mai bine plec la culcare că de oboseală nici nu mai văd ce prostii scriu.
Nici dracul de laptop nu vrea să trimită mesajele pe care le scriu :box:
alitheea- vip
Fugi la munca atunci ,raman eu sa visez care e treaba cu cheia franceza... Noapte buna si cu spor...Te pup si pe tine Narcisa ,cred ca o sa continuam cercetarea impreuna pe viitor , ca Ali vad ca bate in retragere... Macar doctoratul sa ni-l luam...Nu ? Asta putem... Noapte buna...alitheea a scris:io nu ca trebuie sa termin treaba pana dimineata
dana17- vip
Multumesc draga mea , noapte buna si vise placutedana17 a scris:Fugi la munca atunci ,raman eu sa visez care e treaba cu cheia franceza... Noapte buna si cu spor...Te pup si pe tine Narcisa ,cred ca o sa continuam cercetarea impreuna pe viitor , ca Ali vad ca bate in retragere... Macar doctoratul sa ni-l luam...Nu ? Asta putem... []Noapte buna...
alitheea- vip
Cred că dacă ne punem mintea la contribuție putem duce cercetarea pe culmi foarte înalte.dana17 a scris:Fugi la munca atunci ,raman eu sa visez care e treaba cu cheia franceza... Noapte buna si cu spor...Te pup si pe tine Narcisa ,cred ca o sa continuam cercetarea impreuna pe viitor , ca Ali vad ca bate in retragere... Macar doctoratul sa ni-l luam...Nu ? Asta putem... [img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/
Iar Ali are nevoie de un mic imbold. Așa ceva nu se lasă neterminat.
Noapte bună Dana
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum