Serialesitelenovelet
36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+21
scumpica22
iulia80
narcisa
vivi
nutzi
axxa246
rina-rina
adrianova
florina1989
dlacatus65
alitheea
Garo
DENISA
anuta1971
iulianagl
elena
dana17
Admin_dea05
lica54
mihaela99
florica
25 participanți

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

In jos

36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dana17 Vin 03 Dec 2010, 12:34 am

alitheea a scris:nu .... cu actele pentru conta... sad sad sad
Am inteles acum de ce-ti trebuie trei ore sa termini... Smile Smile lasa-le si fa si tu alceva... Smile Smile Oare cand o sa vedem valsul ala turcesc de care zicea Anuta ? Smile Smile
dana17
dana17
vip
vip

Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi

Sus In jos

36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de alitheea Vin 03 Dec 2010, 12:36 am

dana17 a scris: Am inteles acum de ce-ti trebuie trei ore sa termini... Smile Smile lasa-le si fa si tu alceva... Smile Smile [ Oare cand o sa vedem valsul ala turcesc de care zicea Anuta ? Smile Smile
pai iti dai seama ca mi-a pierit cheful... stupid Smile Smile Smile din acest motiv nici nu prea intru cand le fac , ca mai mult le incurc decat le descurc stupid , norocul meu e ca e fata buna contabila
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Vin 03 Dec 2010, 12:37 am

dana17 a scris: Am inteles acum de ce-ti trebuie trei ore sa termini... Smile Smile lasa-le si fa si tu alceva... Smile Smile [] Oare cand o sa vedem valsul ala turcesc de care zicea Anuta ? Smile Smile
nu e vals... Smile Smile Smile ... e vuslat... Smile Smile Smile
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Vin 03 Dec 2010, 12:40 am

maine seara esti prezenta la serial? sau ai din nou musafiri ... si eu care credeam ca doar eu am multi musafiri... stupid stupid
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 03 Dec 2010, 12:40 am

Bună seara Ali kiss , bună seara Dana kiss . Am intrat doar ca să vă urez noapte bună, mă duc la somn să fiu fresh pentru mâine seară. 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Vin 03 Dec 2010, 12:42 am

alitheea a scris:nu e vals... Smile Smile Smile ... e vuslat... Smile Smile Smile
Bine ,bine cum ziceti voi ...Dar cand ? Pune si tu contabila sa calculeze...Sa faca ceva util... Smile Smile
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Vin 03 Dec 2010, 12:43 am

narcisa a scris:Bună seara Ali kiss , bună seara Dana kiss . Am intrat doar ca să vă urez noapte bună, mă duc la somn să fiu fresh pentru mâine seară. 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793
Noapte buna draga mea , sa visezi frumos si sa ai o zi minunata 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 745790
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Vin 03 Dec 2010, 12:44 am

dana17 a scris:Bine ,bine cum ziceti voi ...Dar cand ? Pune si tu contabila sa calculeze...Sa faca ceva util... Smile Smile
nu , mai bine fac eu ca stiu cum sa le potrivesc , doar sunt inginer ... nu ...? Smile Smile Smile zi si tu , nu am dreptate? Smile Smile Smile
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Vin 03 Dec 2010, 12:47 am

narcisa a scris:Bună seara Ali kiss , bună seara Dana kiss . Am intrat doar ca să vă urez noapte bună, mă duc la somn să fiu fresh pentru mâine seară. 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793
Buna Narcisa ,te duci repede la studiu ... Smile Smile Ce se mai aude cu el ? Care-i treaba cu cheia franceza ? Ali parca erai si tu curioasa... Smile Smile Nobelul se ia greu ,nu ? Smile
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Vin 03 Dec 2010, 12:49 am

alitheea a scris:nu , mai bine fac eu ca stiu cum sa le potrivesc , doar sunt inginer ... nu ...? Smile Smile Smile zi si tu , nu am dreptate? Smile Smile Smile
ok ok ok ok Numai ca eu am depasit momentul... Smile Smile Smile
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Vin 03 Dec 2010, 12:49 am

dana17 a scris:Buna Narcisa ,te duci repede la studiu ... Smile Smile Ce se mai aude cu el ? Care-i treaba cu cheia franceza ? Ali parca erai si tu curioasa... Smile Smile Nobelul se ia greu ,nu ? Smile
pai deocamdata cercetarile sunt tinute la secret Smile Smile Smile , dar am uitat ce trebuia sa cercetam... stupid stupid stupid , lumineaza-ma ... pls... stupid
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Vin 03 Dec 2010, 12:51 am

dana17 a scris: ok ok ok ok Numai ca eu am depasit momentul... Smile Smile Smile
pai atata mai profesez din inginerie , aproximarile... Smile Smile Smile , tu ce crezi , ca mai fac reactii chimice... Smile Smile Smile
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Vin 03 Dec 2010, 12:53 am

alitheea a scris:pai deocamdata cercetarile sunt tinute la secret Smile Smile Smile , dar am uitat ce trebuia sa cercetam... stupid stupid stupid , lumineaza-ma ... pls... stupid
Vvvaaaiii...Se poate...? Articolul ala de la croati cu Halit...Si v-ati angajati ca studiati si voi la Cansel... Smile Smile
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Vin 03 Dec 2010, 12:55 am

alitheea a scris:pai atata mai profesez din inginerie , aproximarile... Smile Smile Smile , tu ce crezi , ca mai fac reactii chimice... Smile Smile Smile
Eu tot timpul...Dar nu pe hartie... Smile Smile
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 03 Dec 2010, 12:59 am

dana17 a scris:Vvvaaaiii...Se poate...? Articolul ala de la croati cu Halit...Si v-ati angajati ca studiati si voi la Cansel... Smile Smile
Astea sunt treburi serioase Dana, nu putem să dăm în vileag rezultatele până nu ajungem la concluzii... solide. Și apoi eu cam sunt în pană de idei în ultimul timp. Am nevoie de o mână... de ajutor. Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Vin 03 Dec 2010, 1:02 am

dana17 a scris:Vvvaaaiii...Se poate...? Articolul ala de la croati cu Halit...Si v-ati angajati ca studiati si voi la Cansel... Smile Smile
stai asa ca mi-am adus aminte Smile Smile Smile , ce sa faci mai uita omul si lucrurile importante Smile Smile Smile
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Vin 03 Dec 2010, 1:05 am

narcisa a scris:
Astea sunt treburi serioase Dana, nu putem să dăm în vileag rezultatele până nu ajungem la concluzii... solide. Și apoi eu cam sunt în pană de idei în ultimul timp. Am nevoie de o mână... de ajutor. Smile
O mana zici ? Smile Smile Narcisa incearca un vals turcesc Smile Smile cred ca tragi concluziile mai repede...lichide... Smile Smile
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Vin 03 Dec 2010, 1:08 am

dana17 a scris: O mana zici ? Smile Smile Narcisa incearca un vals turcesc Smile Smile cred ca tragi concluziile mai repede...lichide... Smile Smile
Danuto , te gandesti la prostioare............... cupidon
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Vin 03 Dec 2010, 1:13 am

alitheea a scris:Danuto , te gandesti la prostioare............... cupidon
La ora asta ,ce vrei ?Tu nu ? Maine cand citeste Dea... Smile Smile
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Vin 03 Dec 2010, 1:15 am

dana17 a scris:La ora asta ,ce vrei ?Tu nu ? Maine cand citeste Dea... Smile Smile
io nu ca trebuie sa termin treaba pana dimineata sad sad sad
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 03 Dec 2010, 1:18 am

dana17 a scris: O mana zici ? Smile Smile Narcisa incearca un vals turcesc Smile Smile cred ca tragi concluziile mai repede...lichide... Smile Smile
Smile Smile Smile Aș încerca eu un vals turcesc dar mi-e frică de....... reacțiile chimice. Smile Smile Așa că rămân tot la ce știu. Nici Pulitzer și nici Nobel nu-mi mai trebuie.
Fetelor mai bine plec la culcare că de oboseală nici nu mai văd ce prostii scriu.
Nici dracul de laptop nu vrea să trimită mesajele pe care le scriu :box: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2743637754
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Vin 03 Dec 2010, 1:18 am

narcisa a scris:
Smile Smile Smile Aș încerca eu un vals turcesc dar mi-e frică de....... reacțiile chimice. Smile Smile Așa că rămân tot la ce știu. Nici Pulitzer și nici Nobel nu-mi mai trebuie.
Fetelor mai bine plec la culcare că de oboseală nici nu mai văd ce prostii scriu.
Nici dracul de laptop nu vrea să trimită mesajele pe care le scriu :box: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2743637754
Smile Smile Smile
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Vin 03 Dec 2010, 1:26 am

alitheea a scris:io nu ca trebuie sa termin treaba pana dimineata sad sad sad
Fugi la munca atunci ,raman eu sa visez care e treaba cu cheia franceza... Smile Smile Noapte buna si cu spor...Te pup si pe tine Narcisa ,cred ca o sa continuam cercetarea impreuna pe viitor , ca Ali vad ca bate in retragere... Smile Smile Macar doctoratul sa ni-l luam...Nu ? Asta putem... Smile Smile 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 156737_164250276945096_144754772227980_280521_3308018_nNoapte buna... 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Vin 03 Dec 2010, 1:28 am

dana17 a scris:Fugi la munca atunci ,raman eu sa visez care e treaba cu cheia franceza... Smile Smile Noapte buna si cu spor...Te pup si pe tine Narcisa ,cred ca o sa continuam cercetarea impreuna pe viitor , ca Ali vad ca bate in retragere... Smile Smile Macar doctoratul sa ni-l luam...Nu ? Asta putem... Smile Smile []Noapte buna... 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656
Multumesc draga mea , noapte buna si vise placute kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 03 Dec 2010, 1:35 am

dana17 a scris:Fugi la munca atunci ,raman eu sa visez care e treaba cu cheia franceza... Smile Smile Noapte buna si cu spor...Te pup si pe tine Narcisa ,cred ca o sa continuam cercetarea impreuna pe viitor , ca Ali vad ca bate in retragere... Smile Smile Macar doctoratul sa ni-l luam...Nu ? Asta putem... Smile Smile [img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/
Cred că dacă ne punem mintea la contribuție putem duce cercetarea pe culmi foarte înalte. Smile
Iar Ali are nevoie de un mic imbold. Așa ceva nu se lasă neterminat.
Noapte bună Dana kiss
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum