15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
alimar
IDILKO
teodora_roman
Admin_dea05
lexia
asi demir
lica54
rodica
michiper68
kh69
pufy2010
DENISA
Motzişor
iulia80
andradamaria
19 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Maşină roşie, ai?pufy2010 a scris: car:
Las' că vii tu şi mâine
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Motzişor a scris:
Maşină roşie, ai?
Las' că vii tu şi mâine
asa arat când aduc mașina soției de la spălat.
Și da, acum vreo 7 ani mă dădeam cu ceva roșu, pe urmă au venit copiii și a trebuit să schimb ... culoarea și numărul de uși, de la 2 la 4 și să fac rost de un portbagaj imens
Să-ţi trăiască prichindeiipufy2010 a scris:...
Și da, acum vreo 7 ani mă dădeam cu ceva roșu, pe urmă au venit copiii ...
Mâine aştept lămuriri despre eternul masculin care se dă huţa în maşini roşii
Motzişor- vip
Aşk ve Ceza.37.Bölüm.fragman 2
Traducerea lui Arzu, de pe Hunili:
Yavuz: The Moran's won't stop until they kill either savas or mustafa.
nobody: Besir murdered your father.
savas: I was looking for you!
sahnur: this is Moran's doing..
yas: did something happen to savas?
savas: I was actually too late to give my surname to Ömer. I should have done it before.
sevgi are you savas's mistress?
yas: get a hold of yourself!
sahnur: they cannot live in peace.
yas: how can you expect me to send you into fire?
savas: there is new bloodshed because of what you and ahmet moran did.
yas: I don't understand what a blood feud is so how can I understand this..
Traducerea lui Arzu, de pe Hunili:
Yavuz: The Moran's won't stop until they kill either savas or mustafa.
nobody: Besir murdered your father.
savas: I was looking for you!
sahnur: this is Moran's doing..
yas: did something happen to savas?
savas: I was actually too late to give my surname to Ömer. I should have done it before.
sevgi are you savas's mistress?
yas: get a hold of yourself!
sahnur: they cannot live in peace.
yas: how can you expect me to send you into fire?
savas: there is new bloodshed because of what you and ahmet moran did.
yas: I don't understand what a blood feud is so how can I understand this..
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Dum 12 Dec 2010, 12:58 am, editata de 3 ori
Motzişor- vip
La ora asta am ajuns acasa si nu am somn deci nu cuget si am citit ce a-ti scris bestiilor v-ati cam facut de cap in lipsa mea si a Iuliei desi ea a intrat putin Cea mai cuminte este Motzi
denisa cred ca te pregatesi de Craciun si trebuie sa fii fezandata
denisa cred ca te pregatesi de Craciun si trebuie sa fii fezandata
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Thank you dear motzisor
indragostit indragostit indragostit
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
You are welcome, dear Kh69, I've just introduced another 2nd promo, a little bit longer than before.kh69 a scris:
Thank you dear motzisor
indragostit indragostit indragostit
See it again, please! Good night and sweet dreams!
Motzişor- vip
Buna dinineata si sa aveti parte de o zi frumoas
Buna Pufy
Buna Pufy
rodica- vip
rodica a scris:Buna dinineata si sa aveti parte de o zi frumoas ...
Bună dimineaţa, Rodica, 'neaţa lume, trezirea! Ofer cafea cafea cafea + bonus!
Lexia în sfârşit, uite că s-au încărcat, dar tot cu peripeţii. Nu ştiu de ce se produce un hiatus şi nu e preluată imaginea o secundă-două, of. Noi muncim şi programul video îşi face de cap.
Aşk ve Ceza ep. 35 - 2/7 --- 3/7 subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
Buna dimineata pe la pranz Motzule si multumiri tie si echipei Multi pusi
rodica- vip
Cu plăcere, Rodica!rodica a scris:Buna dimineata pe la pranz Motzule si multumiri tie si echipei Multi pusi
Afară e frumos de tot şi eu croşetez idei. Cafeaua e de vină. Şi cum stam eu şi mă chiteam...
În promo-2 domnul Nimeni îi zice lui Savaş că Beşir i-a omorât tatăl!
Dar ar trebui să spună: ,,... tatăl şi fratele"!!!
Şi ce m-am gândit eu?!? Dacă în Gönülçelen învie moarta, aici de ce să nu învie mortul???
Iertaţi-mi gluma macabră, dar Çiçek devine atât de meschină încât mi-ar plăcea să se trezească încă măritată cu Kemal :))))))))))
Savaş ar fi liber ca pasărea cerului, madam Çiçek ar avea brusc o revenire de memorie regretând pactul eliberării făcut cu Savaş, mie mi-ar tihni măcar un episod iar scenariştii ar mai putea introduce o bandă adversă de mafioţi spre disperararea noastră, a tuturor!
Dar azi am obligaţii mari de familie, vă ţuc şi vă revăd mai pe seară!
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Dum 12 Dec 2010, 12:36 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
fetelor ,
gata cu plimbările
gata cu plimbările
Motzişor a scris:
Cu plăcere, Rodica!
Afară e frumos de tot şi eu croşetez idei. Cafeaua e de vină. Şi cum stam eu şi mă chiteam...
Şi ce m-am gândit eu?!? Dacă în Gönülçelen învie moarta, aici de ce să nu învie mortul???
Iertaţi-mi gluma macabră, dar Çiçek devine atât de meschină încât mi-ar plăcea să se trezească încă măritată cu Kemal :))))))))))
Savaş ar fi liber ca pasărea cerului, madam Çiçek ar avea brusc o revenire de memorie regretând pactul eliberării făcut cu Savaş, mie mi-ar tihni măcar un episod iar scenariştii ar mai putea introduce o bandă adversă de mafioţi spre disperararea noastră, a tuturor!
Motzule petrecere frumoasa . Sper ca mai tineti minte cand am spus ca Cicek nu este ceia ce pare o mata care pandeste momentul si ataca analizand privirile ei din primele episoade nu erau de teama ci de panica nestiind cum va reusi sa-l dovedeasca pe Savas. Casatoria ei cu fratele lui Savas a fost fortata iar faptul ca Savas s-a purtat bland cu ea i-a aprins un beculet ca poate profita Vedeti reactia ei din frag.3 considera ca este SOTIE deci cu drepturi si nu faptul ca o sfatuie fratele ei sa aiba rabdare ci asa gandeste
rodica- vip
NATIUNEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!Am trecut sa va salut, avem o lume ocupata duminica
Cum este pe la voi?
la noi s-a asternut un strat de 0,5 cm de zapada, dar nu cred ca va fi de durata :nh8:
Ti-am citit dantelaria Motzi, cred ca croseta ta are ceva ! nu este cafeaua vinovata, iar de tihna, cu Bostanul la carma nici ..vorba, asa ca nu tacem dar induram!
Cum este pe la voi?
la noi s-a asternut un strat de 0,5 cm de zapada, dar nu cred ca va fi de durata :nh8:
Ti-am citit dantelaria Motzi, cred ca croseta ta are ceva ! nu este cafeaua vinovata, iar de tihna, cu Bostanul la carma nici ..vorba, asa ca nu tacem dar induram!
andradamaria- vip
Motzişor a scris:
Cu plăcere, Rodica!
Seara bună!
Motzişor am citit pe port prima data ce scrie şi aici şi m-a distrat că 5 minute am râs
uite ce am scris pe port.
Motzişor :)))) spre deosebire de vremea de la tine la mine la această oră aş zice că e frig şi înourat şi-n casă arde focul şi mi-a plăcut ce-ai croşetat de a înviat şi mortul. Wauuuuu ce lovitură graţioasă pentru Ciceaka, poate dacă ăştia ţi-au luat clipul pentru exemplificare le mai dai idei şi de scenariu :)))
Cum s-a triplat interdicţia pentru vizionare pentru ultimiul clip varianta westlife, am găsit o altă interpretare a melodiei care se pare are liber la vizionare pe YT
Da Motz şi la mine la varianta asta apare 2 secunde pată neagră, asta e.
Salt, Naţiune!lexia a scris:
...
Da Motz şi la mine la varianta asta apare 2 secunde pată neagră, asta e.
Lexia, e un defect de program, de fapt ar trebui după prelucrare să vizualizez pe computer înainte de upload noul video (adevărul e că pe moment nu mai am nervi să-l văd a mia oară) şi dacă apare un astfel de hiatus negru să repet prelucrarea, dar e de preferat să-i dau computerului un restart din capul locului.
Oricum, noi avem o mie de treburi suplimentare pe cap, aşa că e cam greu să le dăm curs tuturor verificărilor preliminare şi uneori surprizele urâte apar
Amaaaan. m-am luat iarăşi cu vorba! Lexia! E supeeeerb clipul!
Motzişor- vip
Ce liniște pe aici.
Ok, după vreo 2 ore de , iată ce a ieșit
comunicare dupa messenger
Omnia Ahmed CanselDecember 11, 2010 at 10:38pm
محدش يشرب بيبسى الايام دى خالص علشان واحد من الشركة بلغ انهم حطوا مادة سامة ف البيبسى من غير ما يقصدوا والمادة دى هتسبب الوفاة ف الحال ياريت تبعت كمان الرسالة دى لكل اللى عندك يمكن تنقذ حياة واحد بدل ما تشيل ذن
محدش يشرب بيبسى الايام دى خالص علشان واحد من الشركة بلغ انهم حطوا مادة سامة ف البيبسى من غير ما يقصدوا والمادة دى هتسبب الوفاة ف الحال ياريت تبعت كمان الرسالة دى لكل اللى عندك يمكن تنقذ حياة واحد بدل ما تشيل ذن
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
[quote="pufy2010"]Ce liniște pe aici.
Felicitări Pufy, . ce îmi place melodia.
Felicitări Pufy, . ce îmi place melodia.
lexia a scris:
atingerea mâinilor, primul gest de tandrețe sau poate ultimul
Michael Jackson, the king
multumesc lexia
pufy2010 a scris:
atingerea mâinilor, primul gest de tandrețe sau poate ultimul
Michael Jackson, the king
multumesc lexia
:
Yupiiiiiiiiiii, minunat clip!pufy2010 a scris:
Motzişor- vip
dimineata pi racoare....
buna dragilor...buna pufy..vad ca esti prin zona..
va doresc sa aveti o sapt cat mai frumoasa!
felicitari pufy pt clip..ti-am lasat si un mic mesaj ....
buna dragilor...buna pufy..vad ca esti prin zona..
va doresc sa aveti o sapt cat mai frumoasa!
felicitari pufy pt clip..ti-am lasat si un mic mesaj ....
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum