15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
alimar
IDILKO
teodora_roman
Admin_dea05
lexia
asi demir
lica54
rodica
michiper68
kh69
pufy2010
DENISA
Motzişor
iulia80
andradamaria
19 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
multumesc fetelor,
am intrat, am citit și am plecat la muncăăăăăăă
am intrat, am citit și am plecat la muncăăăăăăă
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata o zi linistita si o saptamana asijderea. F.frumos Pufy
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
rodica....ce mai faci?
sa fii fioroasa azi..ca iar vine donsoara cu figuri si ne provoaca....!
sa ai o sapt cat mai frumoasa!
sa fii fioroasa azi..ca iar vine donsoara cu figuri si ne provoaca....!
sa ai o sapt cat mai frumoasa!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
stai linistita Iulia ca nu-i merge cu noi o fi ea fitoasa dar nici cu noi nu se poate pune si noi putem fi se rupe ea in figuri dar cred ca a tras-o curentul la sale ca ieri nu a fost prezenta
rodica- vip
nu o fi nimerit drumul spre casa! sau o fi stat afara sa faca drum pt fulgerica...ca pe pistele din aeroport!
iulia80- vip
iulia80 a scris:nu o fi nimerit drumul spre casa! sau o fi stat afara sa faca drum pt fulgerica...ca pe pistele din aeroport!
cupidon doar in visele ei cele mai frumoase ajunge Murat acolo mai bine il dam pe Elcinel ca arata bine cand
rodica- vip
Bună fetelor !!!
Iulia ţi-e fricuţă de talentele mele ???
Rodica sunt sătulă de fezandare am cam înţepenit de la rochiţele ale ce le-am îmbrăcat aşa că sunt sătulă de stat în vânt.
Pufy felicitări ptr clip
Iulia ţi-e fricuţă de talentele mele ???
Rodica sunt sătulă de fezandare am cam înţepenit de la rochiţele ale ce le-am îmbrăcat aşa că sunt sătulă de stat în vânt.
Pufy felicitări ptr clip
Moşul îmi citeşte " scrisorica " , vedeţi ce pomelnic i-am scris ?? îi trebuiesc câteva zile să o citească.
buna draguta..singurica singurica...si ce ai vrea mataluta sa iti aduca mosul?
iulia80- vip
iulia80 a scris:buna draguta..singurica singurica...si ce ai vrea mataluta sa iti aduca mosul?
bună !! dar ce nu vreau să-mi aducă moşul , în primul rând pe dânsul cu fundiţă roşie la gât .
aha........dar vad ca ai planuri mari...sau dorinte mari..
si mai vad ca esti generoasa..imi dai si mie niste bobo..ca astept sa vina papa..dar greu sa face!
si mai vad ca esti generoasa..imi dai si mie niste bobo..ca astept sa vina papa..dar greu sa face!
iulia80- vip
dar de acasă nu primeşti păpică amu' de sărbători ??iulia80 a scris:aha........dar vad ca ai planuri mari...sau dorinte mari..
nea...chiar raman numai cu prietenul meu..pt ca restul amicilor..cu totii se intorc in tara!
asa ca papa de acasa dupa anul nou cand se intorc amicii mei din tara!
asa ca papa de acasa dupa anul nou cand se intorc amicii mei din tara!
iulia80- vip
lasă că te alimentăm noi virtual , că la astea mă pricep , practica mă omoară
am vazut draga cum sazi cu practica..dar multam fain..
deni..e super faina imaginea cu mosul din pagina de deschiderea a forumului!
iulia80- vip
iulia80 a scris:am vazut draga cum sazi cu practica..dar multam fain..
dragălaşelor noi aşteptăm sugestii şi de la voi , colinde ce altceva aţi dori .
cum a fost cerută de soaţă B. deduc eu cu goagălul
Murat Yýldýrým'ýn Fýrtýna dizisinde tanýþtýðý Burçin Terzioðlu'na yaptýðý evlilik teklifi son derece ilginç.
Evlilik teklifini büyük bir kavga sonrasý yaptýðýný söyleyen Yýldýrým o aný þöyle anlatmýþtý:
"Bir gün sette yine kapýþtýk.. Burçin 'Yeter artýk! Benden ne istiyorsun?' diye baðýrdý.. Ben de 'Seninle evlenmek istiyorum' diye avaz avaz baðýrdým.. Farklý bir teklifti. Burçin önce þaþýrdý, sonra gülümseyerek kabul etti.. Burçin benim hayatýmýn kadýný
13 Aralýk 2010 Pazartesi 06:54:56 Televizyon Gazetesi
Aktüel /
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 13 Dec 2010, 2:36 pm, editata de 1 ori
eu ma bucur de tot ce postati....daca se dezgheata neuronul si infloreste ceva..dau si eu cu sugestia!
eu treb sa ies....ai grija pe unde si cum umblii!
eu treb sa ies....ai grija pe unde si cum umblii!
iulia80- vip
gata ies şi eu că am o şedinţă , ne cetim mai târziu
spor la treaba...si o zi cat mai linistita in continuare!
iulia80- vip
BUNA DRAGILOR! si pentru Pufy si restul harnicutelor
LEXIA,frumos clip,multumim ca ne incantati cu talentele voastre :merci: :merci:
LEXIA,frumos clip,multumim ca ne incantati cu talentele voastre :merci: :merci:
andradamaria- vip
Bună, Andrada, sara bună, lume! Merhaba!andradamaria a scris:BUNA DRAGILOR! ...
Am şi eu ceva nou!
Aşk ve Ceza - promo 2, episodul 37 - subtitrat româneşte
Pssst, Lexia, acum mă apuc de fragmentul 4.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
[/quote] :merci: :merci: :merci:Motzişor a scris:
andradamaria- vip
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum