37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
iulia1965
nicos66
tiberici
mihaela99
narcisa
florica
nutzi
Garo
lica54
Admin_dea05
dana17
elena
iulia80
iulianagl
denta
vivi
DENISA
scumpica22
anuta1971
alitheea
24 participanți
Pagina 41 din 44
Pagina 41 din 44 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43, 44
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara Floricaflorica a scris: https://www.facebook.com/photo.php?op=1&view=all&subj=7225298086&pid=1839891&id=1006904316&oid=7225298086]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs413.snc4/47582_1663261773867_1006904316_1839892_1385661_n.jpg buna seara fetelor, il primiti si pe el?vedeti ca nu vine cu mina goala
scuze am uitat sa mai intru... nu te supara
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
nopate buna dragelor,o seara placuta in continuare
scumpica22- membru activ
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 36
Localizare : Zvoristea,Suceava
Noapte bune si tie scumpicascumpica22 a scris:nopate buna dragelor,o seara placuta in continuare
anuta1971- vip
Cine a facut acest clip?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Dragalaselor buna seara ce mai faceti sunteti bine? Mai da de ce sa suparat Mihaela de nu mai intra pe aici e mai mult pe topic la Tuba ori a suparato cineva?Eu va de noapte buna somn usor vise placute ingerii sa va sarute din 5 in 5 minute pe maine.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
noapte buna Lica ,somn usor cu vise placute
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
nu stiu iuliana dar e frumosiulianagl a scris:
Cine a facut acest clip?
anuta1971- vip
ce faci Florica? ti-a placut episodul?florica a scris: noapte buna Lica ,somn usor cu vise placute
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
nu stiu iuliana dar e frumos
Si mie imi place.
iulianagl- moderator
Am vazut si eu trailerul dar n-am inteles mare lucru.Ciudat Levent era cu Murat, Murat regreta ca pleaca din casa acolo a trait cele mai frumoase clipe cu Hasret.Sunt tare curioasa unde o sa se mute Turali.
iulianagl- moderator
Mi-a placut foarte mult ep.,dar acum iar o luam de la inceput cu suparari si lacrimi.anuta1971 a scris:
ce faci Florica? ti-a placut episodul?
florica- vip
buna Iuliana si multumesc de traducere,eu am zis ca vor locui in casa in care a stat Hasret si Murat sa ocupe camera lui Hasret si sa doarma in patul in care a dormit eaiulianagl a scris:Am vazut si eu trailerul dar n-am inteles mare lucru.Ciudat Levent era cu Murat, Murat regreta ca pleaca din casa acolo a trait cele mai frumoase clipe cu Hasret.Sunt tare curioasa unde o sa se mute Turali.
florica- vip
Da si eu sunt curioasa sa vad ce face Nesrin... o sa dispara din serial Nakyie?... chiar mi-ar parea rau...sunt la fel de curioasa unde se duce Hasret cu Saime si ce au de gand sa faca... cu ce o sa se ocupe?... o sa cada in sarcina lui sa-si intretina familia... o va intelege mai bine pe Hasret?... Mi-a placut mult finalul episodului, ce bine a jucat Tuba... a iesit din restaurant cu sufletul bucatele dar cu capul sus.. o adevarata doamnaiulianagl a scris:Am vazut si eu trailerul dar n-am inteles mare lucru.Ciudat Levent era cu Murat, Murat regreta ca pleaca din casa acolo a trait cele mai frumoase clipe cu Hasret.Sunt tare curioasa unde o sa se mute Turali.
anuta1971- vip
florica a scris: Mi-a placut foarte mult ep.,dar acum iar o luam de la inceput cu suparari si lacrimi.
Parca nu mai e nimic nou in serialul asta.Asteptam cu sufletul la gura sa-i spuna Hasretei Hocea ca o iubeste si... cam atat.Cred ca ar putea dezvolta foarte bine scenariul.
iulianagl- moderator
mamaaa ce imaginatie ai eu zic sa fie mai bine amandoi in patul alaflorica a scris: buna Iuliana si multumesc de traducere,eu am zis ca vor locui in casa in care a stat Hasret si Murat sa ocupe camera lui Hasret si sa doarma in patul in care a dormit ea
anuta1971- vip
Mie imi place serialul asa cum e... dar se pare ca sunt singura de pe aici care simte asa... cateodata ma simt ca o ciudataiulianagl a scris:
Parca nu mai e nimic nou in serialul asta.Asteptam cu sufletul la gura sa-i spuna Hasretei Hocea ca o iubeste si... cam atat.Cred ca ar putea dezvolta foarte bine scenariul.
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
Da si eu sunt curioasa sa vad ce face Nesrin... o sa dispara din serial Nakyie?... chiar mi-ar parea rau...sunt la fel de curioasa unde se duce Hasret cu Saime si ce au de gand sa faca... cu ce o sa se ocupe?... o sa cada in sarcina lui sa-si intretina familia... o va intelege mai bine pe Hasret?... Mi-a placut mult finalul episodului, ce bine a jucat Tuba... a iesit din restaurant cu sufletul bucatele dar cu capul sus.. o adevarata doamna
Acum s-a vazut intradevar transformarea ei mi-a placut si istorioara care le-a spus-o Levent chiar a incercat sa o opreasca probabil ca si-a dat seama cam unde vrea sa bata dar a fost foarte ferma, nu s-a lasat.Bravo sa vedem cum evolueaza relatiile dintre dintre ei toti.Stiti ca la inceputul sezonului au aparut niste zvonuri si chiar poze cu noii actori care vor urma sa joace una dintre ei cred ca era Ozge mai are sa apara cea batrana bunica Hasretei.
iulianagl- moderator
florica a scris: buna Iuliana si multumesc de traducere,eu am zis ca vor locui in casa in care a stat Hasret si Murat sa ocupe camera lui Hasret si sa doarma in patul in care a dormit ea
Ho, ho, ho si Hasret unde pleaca atunci?
iulianagl- moderator
anuta1971 a scris:
Mie imi place serialul asa cum e... dar se pare ca sunt singura de pe aici care simte asa... cateodata ma simt ca o ciudata
Nu zic ca nu-mi place dar vreau mai mult, mult, mult.
iulianagl- moderator
nici tu nu te lasi cu imaginatia,ar fi frumos ce zici tu dar nu prea se arata asa ceva la orizont,multe intrebari ne macina pe noi de soarta familiei Turali,si eu sint curioasa cu ce-si v-a ocupa Nesrin timpul,in ep. asta n-a mai avut treaba nici cu Bahar nici cu Hasret,anuta1971 a scris:
mamaaa ce imaginatie ai eu zic sa fie mai bine amandoi in patul ala
florica- vip
erau trei actrite... una e studenta, Nevda... a doua e Ozge... poate se duc Hasret si Saime la bunica ei? si asa sa apara si a treia? bat campiiiulianagl a scris:
Acum s-a vazut intradevar transformarea ei mi-a placut si istorioara care le-a spus-o Levent chiar a incercat sa o opreasca probabil ca si-a dat seama cam unde vrea sa bata dar a fost foarte ferma, nu s-a lasat.Bravo sa vedem cum evolueaza relatiile dintre dintre ei toti.Stiti ca la inceputul sezonului au aparut niste zvonuri si chiar poze cu noii actori care vor urma sa joace una dintre ei cred ca era Ozge mai are sa apara cea batrana bunica Hasretei.
anuta1971- vip
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
nu stiu unde pleaca dar pleaca din casa nu ai vazut in promo,pleaca cu taxiu ,impreuna cu Saime au si ceva bagaje.iulianagl a scris:
Ho, ho, ho si Hasret unde pleaca atunci?
florica- vip
anuta1971 a scris:
erau trei actrite... una e studenta, Nevda... a doua e Ozge... poate se duc Hasret si Saime la bunica ei? si asa sa apara si a treia? bat campii
Nu-i bati draga mea dar ar fi frumos sa apara o bunica a ei si sa fie si comica pe deasupra, ca Gulnaz.Ar fi super.
iulianagl- moderator
eii e greu sa se intample asta... daca iese Murat din carapace... dar vorba Narcisei ii e frig pe vremea asta fara carapaceflorica a scris: nici tu nu te lasi cu imaginatia,ar fi frumos ce zici tu dar nu prea se arata asa ceva la orizont,multe intrebari ne macina pe noi de soarta familiei Turali,si eu sint curioasa cu ce-si v-a ocupa Nesrin timpul,in ep. asta n-a mai avut treaba nici cu Bahar nici cu Hasret,
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 41 din 44 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43, 44
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 41 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum