Serialesitelenovelet
37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+20
iulia1965
nicos66
tiberici
mihaela99
narcisa
florica
nutzi
Garo
lica54
Admin_dea05
dana17
elena
iulia80
iulianagl
denta
vivi
DENISA
scumpica22
anuta1971
alitheea
24 participanți

Pagina 13 din 44 Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44  Urmatorul

In jos

37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Empty Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de narcisa Sam 11 Dec 2010, 12:45 am

Partea a doua e gata.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Empty Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dana17 Sam 11 Dec 2010, 12:46 am

anuta1971 a scris:
da, se sarutau cu foc Smile sa stii ca dimineata cand m-am trezit m-am mirat si eu de ce nu am fost eu in locul Hasretei Smile Smile cred ca in subconstient sunt o fata cuminte... mai rau stau cu, "constientul" Smile Smile
Anuta , erau in vis M-H , sau C-T ? Ce zice constientul tau ? Conteaza... Smile Smile Smile
Poate Cansel si Tuba s-au saruat azi... 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 787
dana17
dana17
vip
vip

Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 11 Dec 2010, 12:47 am

Danuta poate asa in ceasul al 12-lea Murat o sa-si dea seama cat de mult greseste fata de Hasret.. sper prea mult nu?

anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 11 Dec 2010, 12:50 am

dana17 a scris:Anuta , erau in vis M-H , sau C-T ? Ce zice constientul tau ? Conteaza... Smile Smile Smile
Poate Cansel si Tuba s-au saruat azi... 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 787
nu mai pune paie pe foc... de constient nu spun nimic ca ma fac de bafta Smile Smile cred ca erau Murat si Hasret.. ea era imbracata cu rochia aia alba
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 11 Dec 2010, 12:51 am

narcisa a scris:Partea a doua e gata.
sa traiesti Narcisa multi 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 517793 si somn usor 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155520
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Sam 11 Dec 2010, 12:53 am

narcisa a scris:Partea a doua e gata.
37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Bebelus-Anne-Geddes-Narcisa~large~5878_3111_479_1 Multumim Narcisa...37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 DSCF3923
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 11 Dec 2010, 1:00 am

dana17 a scris:[img]http://] Multumim Narcisa...37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 DSCF3923
Doamne Dana, ce bună pare, mă duc că mi+a mai rămas o bucată de tort, mă gândeam să o mănânc mâine dimineaţă înainte de a pleca, dar nu mai rezist.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 11 Dec 2010, 1:02 am

fetelor va spun si eu noapte bunasi va doresc vise frumoase 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155520 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155520 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155520
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 11 Dec 2010, 1:06 am

anuta1971 a scris:
a fost o faza de zile mari.. s-au sarutat in timpul dansului.. efectul a fost ca m-am trezit tare vesela Smile Smile Smile noapte buna Narcisa 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155520
Deci au dansat şi s+au pupat, înseamnă că ai visat rezumatul serialului. N-ai visat și continuarea să știm la ce să ne așteptăm?
Gata, acum chiar plec, noapte bună, pe mâine kiss .
Iuliana îți urez și ție noapte bună și mâine seară sunt prezentă la tradus. kiss
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 11 Dec 2010, 1:07 am

EPISODE 31 PART 3
https://www.youtube.com/watch?v=6n_Ebw3c4d0

MURAT: thank you, but I do not intend to come back to school.
Nakish: oh but why not
Murat: I have other projects nakiye.
Nakish: Oh I guess I would not know about that.
Murat: but whenever you want to talk to me I will be here and I will help you guys.
Girl: so you will not come back..
Murat: no I won’t.. but thanks anyway..
Nesrin: what is he going to do?
Nakish: he said he had other projects but I do not know.
Nesrin: I think he does not want to get attached.
He wants to be able to go whenever he wants he does not want any strings attached.
**
Man: you only have a few more days left. If we do not pay our credit back to the bank they will get the house. And whatever else you have.
Ethem: so I will have nothing left
Man: I am sorry.
Ethem: How could I have done such a great mistake.
**
Nevra: Is there anyone who did not sign?
Hasret: did you not go to Murat’s house
Nevra: we did but we could not persuade him.
Hasret: so what are you guys doing here?
Student: we are protesting.
Hasret: protest?
Girl: we are coming to class whenever we used to have a lesson with him.. and we have signed a petition. And we will give him this letter. Will you sign the petition too?
Hasret: of course I will sign it.
How will you give it to him?
Nevra: one of us will take the petition and the letter to his house.
**
Hasret: hello.
Levent: hasret how are you?
Hasret: I am fine.
Levent: you left the studio?
Hasret: yes but I finished the recording don’t worry.
Levent: I know I know but 2 hours later Kenan will be at the office. He will listen to the recording.
Hasret: ok I will come as soon as I finish an errand.
Levent: you won’t be late will you
Hasret: no.
Levent:ok see you
Hasret: see you.
**
Levent: will you get hasret’s demo recording from the studio?
Sec: right away sir.
**
Hasret: hello Nakiye is Mr. Murat in?
Nakish: Isn’t this the moment you would push me away and go right in?
Hasret: no I won’t come in.. could you tell him I am waiting for him outside please?
Nakish: If I did not know you I would think you are someone polite...
Murat: what is going on Nakiye?
Nakish: hasret is here. I invited her in but she did not want to come in.
Murat: why didn’t you come in.
Hasret: It is better out here.
Murat:come lets sit then.
**
Nesrin: who came nakiye?
Nakish: hasret.. she is outside in the garden with murat now.
Nesrin: why the hell did that girl come here again??
Nakish: I don’t know. She did not explain.
Oh ms. Nesrin Murat just came back. If you say something he will get upset.. and you might argue with him..
Nesrin: maybe you are right.. I should let them talk I guess.
Tell me when she goes away.
Nakish: I will do.
**
Murat: what is this?
Hasret: your students have started a petition to call you back to school. They came here but you did not want to go back to school.
Murat: yes. Because I have other plans.
Hasret: of course it is your decision in the end. If you do not want to go you don’t have to. But your students love you so much that they are protesting. They go to your class room every day when you used to have a lesson. Until you come back.
Murat: no way..
Hasret: It is true.
**
Bahar: what are you all doing here?
Students: we are waiting for murat hoca
Bahar: Is he coming back?
Students: no he said he would not but we are still waiting for him.
Bahar: If he says he will not come back. He won’t no one can change his mind once it is set.
**
Hasret: you said you had other projects.
So you will not teach anything to anyone anymore. All your knowledge.. you want to hide it. To yourself . You do not want to train any new musicians.
You say, I have talked about the merits of training and education all these years but I just want to forget all about it and leave it.. just like that..
I do not know what your other project is but I am sure you can perform both projects at the same time.
Murat:Look Hasret I am not the only music teacher in this country.
Hasret: of course as I said it is your decision. But when I saw them all like that. I said to myself I wish I was their teacher and they loved me like they loved you. Never mind.. I have to go.. as I said it is your decision...
**
Cobra: so did you find out how you will propose?
Cafer: I will just improvise I guess tonight.
Cobra: she is working tonight.
Cafer:then I will go and buy her a ring tonight.
Cobra: you don’t need a ring
Cafer: you need a ring if you propose.
Cobra: I used a wire from a clothes peg. But of course it was my original idea.
Cafer: no way I will buy a ring.
Cobra: don’t buy her an expensive ring
Cafer: why?
Cobra: because she will show it to gülnaz. Gülnaz will want a more expensive ring.
Then I will have to buy her one and then balçiçek will want an even more expensive one.
I am saying this to save you all this trouble.
Cafer: when will balçiçek’s program start?
Cobra: you are not listening to me at all are you?
You are in love..
**
Kadir tells his friend that Yýldýz and she is truly from different worlds. Kadir thinks he has to leave Yýldýz. And this is the only solution.. (great... little mr murat.. )
**
Nevra: sir?
Student: I told you he would come.
Student: You are late sir..
Murat: If all the hubble bubble has finished shall we start the lesson?
Students: yes sir..
Murat: If you wanted me back so badly you will all have to work very hard.. and face the consequences.. I have a quiz for you all.
First question the longest rhythmic trend in Turkish classical music was used by which sultan?
Student s: do you know the answer??
Second question, explain the minimalism in the 20th century in music and who were the leaders of this trend?
Question 3 , really easy question.. who is the battery player before ringo star in beatles?
You have only 5 minutes.. time has started.
So what happened? No one is writing the answers?
Students: but we do not know the answers..
Murat: ok.. you can rip those papers.
Students: I don’t understand what is going on.
Murat: you made me come here by force and used a friend of yours who is not even taking the lessons to persuade me. You did deserve those hard questions but I must admit is it nice to be loved by your students. Thank you all for making me feel this important.
Boy: you deserved it sir.
Murat: Elif, I remember you used to be anxious playing the piano in front of an audience but you were supposed to practice. Did you practice?
Elif: I did sir.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 11 Dec 2010, 1:09 am

narcisa a scris:
Deci au dansat şi s+au pupat, înseamnă că ai visat rezumatul serialului. N-ai visat și continuarea să știm la ce să ne așteptăm?
Gata, acum chiar plec, noapte bună, pe mâine kiss .
Iuliana îți urez și ție noapte bună și mâine seară sunt prezentă la tradus. kiss

Noapte buna draga mea mai continuam si maine.Arzu e hatrnicuta foc in seara asta. kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 11 Dec 2010, 1:12 am

Noapte buna tuturor. 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155656 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155656 kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Sam 11 Dec 2010, 1:26 am

anuta1971 a scris:Danuta poate asa in ceasul al 12-lea Murat o sa-si dea seama cat de mult greseste fata de Hasret.. sper prea mult nu?

37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 GoodnightcatNu mai stiu ce sa zic...Murat azi m-a dezamagit ...Nu a stiut sa fie nici iubit , nici prieten pt Hasret . Nici prieten pt Levent ...Levent si-a calcat pe suflet si a venit...El nici nu s-a uitat la el...Nu asa se face cu un prieten de-o viata , chiar daca acum au divergente . Macar de complezenta , salvezi aparentele in fata celorlalti...Urat din partea lui...
Saraca Hasret , cred ca cei doi pun la cale masa si sa vada pe cine alege ea...Ce prosti sant ...Cum poate ea alege , cand stie cat de buni prieteni erau ...Si faptul ca a vazut inelul pe biroul lui Levent , el nu i l-a dat , a facut-o sa inteleaga ca Levent chiar o iubeste...Greu ...Greu si pt Murat cu Selin...Selin oare chiar il vrea ? Cred ca da , altfel nu cred ca-si dadea jos peruca...Un barbat cand se apropie de o femeie e aproape imposibil sa nu puna mana pe parul ei...Deci cred ca asta vroia ea . Sa se dea la el , iar el sa nu ramana cu peruca ei in mana... Smile Noapte buna Anuta , noapte buna Narcisa...noapte buna tuturor...37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 2250735Toate ca toate , dar...SUPER MOTAN...Nu ? Smile Smile Smile
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de nellys18 Sam 11 Dec 2010, 7:36 am

buna dimineata ,dragele mele kiss kiss kiss sa inteleg ca v-a dezamagit murat aseara eu nu am vazut asa ca nu-mi pot da cu parerea Crying or Very sad Crying or Very sad sunt in urma cu toate sad va doresc un sfarsit de saptamana minunat alaturi de cei dragi 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 517793 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 517793 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 517793 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155520
nellys18
nellys18
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 11 Dec 2010, 9:55 am

Buna dimineata a treia parte este gata. kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 11 Dec 2010, 10:01 am

iulianagl a scris:Buna dimineata a treia parte este gata. kiss kiss
Buna dimi!!Multumim mult...
Si acum fetelor..1 2 3 4....1 2 3 4 ...37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Gymnastique015 haideti!!
Indrazniti! 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Gymnastique001

Acum o alergare usoara! 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Athletisme004

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 11 Dec 2010, 10:04 am

37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Micul-dejunbuna dimineata fetelor iata am venit si eu cu micul dejun mai tirziu dar asa-i rindul azi.Va doresc o zi frumoasa siplacuta.Multumesc Iuliana si Narcisa pt. traducere.Cind s-au intilnit Hasret cu Murat unde cinta Kadir cu prieteni lui cred ca Hasret l-a invitat la studiou unde inregistra si de aceea a refuzat-o.Va poftesc si la 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 13898 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 13898 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 13898 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 13898 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 13898 sau 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 33656 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 33656 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 33656 cald pt.vremea 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 51650 cum este acum 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 441904 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 441904 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 441904
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Sam 11 Dec 2010, 10:05 am

Buna dimineata sa aveti o zi frumoasa kiss

Episodul de aseara m-a amuzat noi avem impresia ca este ceva grav cu aceasta insipida incolora inodora care este Bahar.
Nu este un pericol pentru nimeni nici macar pentru barbatul-copil care este domn Murat.Bahar ca si sora ei draga Selin pe care chipurile o ,,razbuna"" este asa de stearsa fara nici o personalitate parca este un soricel care mai chitaie din cind in cind si ramane cu ,, chitaitul"
Murat - autoiluzionare latura excesiva risc exagerare pierderea masurii [ acum mai mult imi dau seama ca Nu s-ar fi casatorit cu Selin in vecii vecilor Amin
elena
elena
vip
vip

Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 11 Dec 2010, 10:22 am

37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 40035459Fat-Frumos pe cal alb cine il asteapta oare? 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 296580
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de nicos66 Sam 11 Dec 2010, 10:40 am

[quote="florica"]Fat-Frumos pe cal alb cine il asteapta oare?

TUBAAAAAA(speram si vrem)
nicos66
nicos66
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 20/11/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Sam 11 Dec 2010, 10:46 am

florica a scris:Fat-Frumos pe cal alb cine il asteapta oare?

Buna dimineata Florica kiss daca ar fi dupa mine nu l-si mai astepta in veci 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 67332 :[ mai bine s-ar retrage undeva la o manastire sa mai reflecteze ce este cu el ca poate in ceasul al doisprezecelea isi da seama ca sunt,, jenante' posturile in care apare de la un timp

pa o zi buna kiss kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 11 Dec 2010, 10:57 am

elena a scris:[
Buna dimineata Florica kiss daca ar fi dupa mine nu l-si mai astepta in veci 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 67332 :[ mai bine s-ar retrage undeva la o manastire sa mai reflecteze ce este cu el ca poate in ceasul al doisprezecelea isi da seama ca sunt,, jenante' posturile in care apare de la un timp

pa o zi buna kiss kiss
Smile , saracutul de el...Elena ce mai spun astrele despre Tuba si Murat?
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 11 Dec 2010, 11:21 am

Eu sunt de parere ca o sa-i lase cu buzele umflate pe amandoi si o sa-si ia mama de manuta si o sa plece sa se ratceasca in strainatate cu JP si nimeni nu v-a sti unde a plecat...pana cand o sa ghiceasca Murat adica o sa-si aduca aminte de spusele ei.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Sam 11 Dec 2010, 11:41 am

Admin_dea05 a scris:kiss kiss
Smile , saracutul de el...Elena ce mai spun astrele despre Tuba si Murat?[/quote]

Cansel cu gurita lui ar trebuii sa si asume sa VORBEASCA el sa spuna de relatia lor dar vad ca nu are curajul necesar Ei traiesc aceasta relatie de dragoste de luni de zile mai precis din luna august ]
Habar nu au amindoi CIT DE IMPORTANT este pentru VIATA LOR si tot ce va urma aceasta luna
Tuba-- si -a indeplinit ,,sarcina'' fata de societate dar nu a facut NIMIC pentru viata afectiva
Realizarea ei este echilibrul intre profesie si viata afectiva iar scopul ei in aceasta viata este,, TREBUIE'' sa si faca fericit partenerul de viata si pe copii
Este vindecarea ei sa accepte dragostea sa recunoasca aceste sentimente
Cansel este timpul de a lua decizii- viata de familie[[ el intotdeauna s a eschivat de iubire]] relatii cu femei sub statutul sau si in viata reala personalitatea sa este aceea a copilului vesnic nemultumit care se impotriveste sentimentelor

Vindecarea lui este ACUM trebuie sa vorbeasca sa spuna cu gurita lui El nu ea
luna asta este fff importanta pentru viata lor destinul lor de acum inainte daca voor i irosii aceasta oportunitate rezultatelle se vor vedea la anul... Si crede-ma va fi caderea de pe soclu Ei nu stiu ce i asteapta cu propriul lor DESTIN

Ps si a-si mai adauga ceva ce vedem la tot pasul.. Frumusetea este ... dar si pleaca vine vremea cind tragi o linie si vezi cu ce ramaii.. cu celebritatea care cu timpul dispare in ceata pentru ca viata merge alte frumuseti apar la orizont si din ce in ce vezi ca te depasesc sunt .. mai in voga" ,, mai proaspete" iar TU ramaii singura pentru ca atunci cind a fost vremea ta nu ai stiut care iti sunt prioritatile sau nu te ai oprit la timp pentru a reflecta ,,ce va fi dupa... Este trist dar ADEVARAT exemplele pot continua doar le avem in jurul nostru....

Ultima editare efectuata de catre elena in Sam 11 Dec 2010, 12:18 pm, editata de 1 ori
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Sam 11 Dec 2010, 11:44 am

37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 2251109 I love you 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 10533882821900101133 O zi buna fetelor...
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 13 din 44 Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum