37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
iulia1965
nicos66
tiberici
mihaela99
narcisa
florica
nutzi
Garo
lica54
Admin_dea05
dana17
elena
iulia80
iulianagl
denta
vivi
DENISA
scumpica22
anuta1971
alitheea
24 participanți
Pagina 8 din 44
Pagina 8 din 44 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bună seara dragele mele.
Vă mulțumesc din suflet pentru toate urările atât de frumoase și de emoționante. Nu mi-am imaginat că îmi vor atinge sufletul atât de mult, sunt fericită că am descoperit acest forum unde am întâlnit atât de multe fete minunate. Și cum voi mi-ați luminat seara vă doresc din suflet să aveți parte de bucurii și să simțiți ceea ce simt eu acum. Mii de și de
Vă mulțumesc din suflet pentru toate urările atât de frumoase și de emoționante. Nu mi-am imaginat că îmi vor atinge sufletul atât de mult, sunt fericită că am descoperit acest forum unde am întâlnit atât de multe fete minunate. Și cum voi mi-ați luminat seara vă doresc din suflet să aveți parte de bucurii și să simțiți ceea ce simt eu acum. Mii de și de
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
si aici se vede super dar nu vad promoanuta1971 a scris:Buna seara fetelor
vizionare placuta
va postez un link ... mie imi place cum se vede aici... incercati si voi
http://www.yildiz.tv/gclid=CMGCvLKjwaUCFVQ03wodLH9HaQ?act=dvr&chan=atv
Florica eu cateodata exagerez cu aberatul
http://www.atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna seara dragelor ce mai face-ti?la multi ani Narcisa.Am o rugaminte la voi:imi pute-ti da un link de unde pot sa urmaresc serialul,sau episoadele online?
scumpica22- membru activ
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 36
Localizare : Zvoristea,Suceava
http://www.atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayinscumpica22 a scris:buna seara dragelor ce mai face-ti?la multi ani Narcisa.Am o rugaminte la voi:imi pute-ti da un link de unde pot sa urmaresc serialul,sau episoadele online?
Admin_dea05- Admin
La multi ani, iubita!Sa fi fericita alaturi de familia ta.narcisa a scris:Bună seara dragele mele.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
http://www.atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin
multumesc frumos
scumpica22- membru activ
Bună seara Dea. . Mulțumesc pentru urări și tu să te bucuri de cei dragi ție.Admin_dea05 a scris:La multi ani, iubita!Sa fi fericita alaturi de familia ta.
narcisa- vip
Buna seara draga Narcisa... si noi suntem norocoase ca esti cu noinarcisa a scris:Bună seara dragele mele.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
La multi ani iubita ,narcisa a scris:Bună seara dragele mele.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Bina ai venit scumpicascumpica22 a scris:
multumesc frumos
anuta1971- vip
Bună seara Ana. Dar eu sunt mult mai norocoasă.anuta1971 a scris:
Buna seara draga Narcisa... si noi suntem norocoase ca esti cu noi
narcisa- vip
Bună seara draga mea . Mulțumescalitheea a scris:La multi ani iubita ,
narcisa- vip
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 10 Dec 2010, 8:47 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Anuta nu-i adevarat nu exagerezi cu nimic,ce ma enerveaza ca l-au adus iar pe Kenan am crezut ca am scapat de el,sa zic si eu o aberatie asta ar fi cel de-al treilea care se lupta pt. Hasret.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna Florica... daca intra si Kenan in joc o sa asteptam mult si bine secvente intre Murat si Hasret... mie imi plac secventele din mahala... sunt comice dar scenatistii astia nu mentin un echilibru... ne presara intr-un episod doua trei secvente cu Murat si Hasret... asa pot face 1000 de episoadeflorica a scris:Anuta nu-i adevarat nu exagerezi cu nimic,ce ma enerveaza ca l-au adus iar pe Kenan am crezut ca am scapat de el,sa zic si eu o aberatie asta ar fi cel de-al treilea care se lupta pt. Hasret.
anuta1971- vip
Ai dreptate. Nu mentin un echilibru deloc. Pana la ora asta doar o secventa cu cei doi si aia trasa de par si nici nu cred ca o sa mai fie o secventa impreuna .anuta1971 a scris:[Buna Florica... daca intra si Kenan in joc o sa asteptam mult si bine secvente intre Murat si Hasret... mie imi plac secventele din mahala... sunt comice dar scenatistii astia nu mentin un echilibru... ne presara intr-un episod doua trei secvente cu Murat si Hasret... asa pot face 1000 de episoade
Admin_dea05- Admin
cam sec si banal pana acum , nu vi se pare?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
lungesc prea mult pelteaua ,, Tuba e superbă.
" unde eşti tu NESE Doamne ?"
" unde eşti tu NESE Doamne ?"
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 10 Dec 2010, 10:29 pm, editata de 1 ori
f sec! Vreau si eu linkul unde o sa fie si promo.alitheea a scris:cam sec si banal pana acum , nu vi se pare?
Admin_dea05- Admin
buna seara cam sec episodul din aceasta seara,sau cel putin mi-e asa mi s-a parut,dar mi-a placut fata lui murat cand bahar si-a dat periuca jos,si mi-a parut rau de hastret atunci cand murat i-a refuzat invitatia,eu una asta am inteles.
scumpica22- membru activ
Ce naiba i-a spus ca s-a apropiat de el ca ass lui ca sa se razbune dar nu mai poate continua.DE CE?E indragostita de el de asta.Si atunci unde mama masii e razbunarea aia care ne-a tot batut la cap cu ea de la inceputul sez.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
probabil o sa ne mai schimbam parerea dupa ce citim traducerileAdmin_dea05 a scris: f sec! Vreau si eu linkul unde o sa fie si promo.
http://www.livetvizle.com/trhepsi/atv_canli_izle.asp
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 8 din 44 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum