37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
iulia1965
nicos66
tiberici
mihaela99
narcisa
florica
nutzi
Garo
lica54
Admin_dea05
dana17
elena
iulia80
iulianagl
denta
vivi
DENISA
scumpica22
anuta1971
alitheea
24 participanți
Pagina 5 din 44
Pagina 5 din 44 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
https://www.facebook.com/video/video.php?v=1619608963104&oid=7225298086&commentsNoapte buna...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara fetelor!!Vai dar ce promo!In ritmul asta nu cred ca mai vedem noi saruturi de la Hasret si Murat in vecii vecilor... ..Zgrimturoaica isi da masca jos.. sper cu ocazia asta sa scapam repede dupa cateva episoade de stresu' Selin..si cu ocazia asta si de Bahar..
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
iAdmin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!Vai dar ce promo!In ritmul asta nu cred ca mai vedem noi saruturi de la Hasret si Murat in vecii vecilor... ..Zgrimturoaica isi da masca jos.. sper cu ocazia asta sa scapam repede dupa cateva episoade de stresu' Selin..si cu ocazia asta si de Bahar..
Nu cred Deea ca o scot pe zgripturoaica ca si asa au citeva personaje e saracut rau de tot si uite asa o sa ne ameteasca vai si amar Cred ca ar trebuii sa le fie rusine de cum au deturnat acest serial cred ca Bernard Shaw s ar rasturna in mormint sau cei care au plecat de la ideea din romanul lui cred ca rad in hohote la ce s a ajuns
am uitat sa ti zic noapte bune somn usor
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Noapte buna!!Eu inca sper la episoade mai bune.elena a scris:[i
Nu cred Deea ca o scot pe zgripturoaica ca si asa au citeva personaje e saracut rau de tot si uite asa o sa ne ameteasca vai si amar Cred ca ar trebuii sa le fie rusine de cum au deturnat acest serial cred ca Bernard Shaw s ar rasturna in mormint sau cei care au plecat de la ideea din romanul lui cred ca rad in hohote la ce s a ajuns
am uitat sa ti zic noapte bune somn usor
Admin_dea05- Admin
pentru ca vine de departe , a sosit cu intarzaiere, asa ca va rog primiti-l cum se cuvine
http://www.dancingsantacard.com/en/?santa=89701
http://www.dancingsantacard.com/en/?santa=89701
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Buna dimineata.
Hasret:De ce crezi ca Murat s-a intors?
Saime:Ca i-a fost dor de tine.
Levent:Situatia asta n-o sa-mi schimbe gandurile sau mai de graba sentimentele mele fata de tine cu nici un chip.Poate intr-o zi te vei razgandi.
Murat:Am reusit sa o conving.A inceput sa lucreze din nou la noul album.
Bahar:N-am sa te las sa pleci asa repede in noaptea asta Dle Murat...
Hasret:De ce crezi ca Murat s-a intors?
Saime:Ca i-a fost dor de tine.
Levent:Situatia asta n-o sa-mi schimbe gandurile sau mai de graba sentimentele mele fata de tine cu nici un chip.Poate intr-o zi te vei razgandi.
Murat:Am reusit sa o conving.A inceput sa lucreze din nou la noul album.
Bahar:N-am sa te las sa pleci asa repede in noaptea asta Dle Murat...
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Este nebuna de Behaie cu mana intinsa.Incepe sa-mi fie mila de Hogea.
Va doresc o zi cat mai placuta.
Va doresc o zi cat mai placuta.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Buna dimineata dragalaselor poftiti la o si un ceai am citit toate comentarile voastre miau placut sunteti de admirat eu va apreciez pentru tot ce faceti multumesc pentru promo si traducere ali multam frumos pentru lincurile de la Ezel va din toata va doresc o zi frumoasa cu multe bucurii
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna dimineata dragelor pofti-ti la o cafea sau un have a nice day
scumpica22- membru activ
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 36
Localizare : Zvoristea,Suceava
buna dimineata,doamnelor!; o zi buna va doresc
v-am adus ceva frumos de la vecine :
v-am adus ceva frumos de la vecine :
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Buna dimineața ...Va doresc o zi buna...
dana17- vip
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Buna dimi!
Buna dimi...
dana17- vip
http://webtv.atv.com.tr/webtv/program/hatirla_sevgili
Ghiciti cine e mama lui Cansel in filmul cu Berinicica...? ..
Admin_dea05- Admin
Florica , unde ești ? Ce -ai pațit ?
dana17- vip
Buna dana!!dana17 a scris:[...
Admin_dea05- Admin
Buna ziua la toata adunarea! Ce mai faceti voi dragalaselor? vad ca promo asta nemultumeste pe toata lumea ,s-ar putea sa avem surpriza sa fie un ep bun si sa ne aduca zambete pe fata
Dea multumesc tie si echipei pt traduceri si sa stii ca tare ma bucur ca acest film nu a ramas asa pe jumate subtitrat,aveti toata recunostinta noastra ...
va doresc o zi minunata cu multe bucurii si caldura in suflete!
Dea multumesc tie si echipei pt traduceri si sa stii ca tare ma bucur ca acest film nu a ramas asa pe jumate subtitrat,aveti toata recunostinta noastra ...
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Stiam ca au mai jucat impreuna , tot ca mama și fiu...Admin_dea05 a scris:http://webtv.atv.com.tr/webtv/program/hatirla_sevgili
dana17- vip
Buna!Ma cam nemultumeste.In ritmul asta nu mai vedem noi apropiere intre Hasret si Muratnutzi a scris:Buna ziua la toata adunarea! Ce mai faceti voi dragalaselor? vad ca promo asta nemultumeste pe toata lumea ,s-ar putea sa avem surpriza sa fie un ep bun si sa ne aduca zambete pe fata
]
Admin_dea05- Admin
Buna Nutzi , mulțumim și ție la fel... O zi buna...nutzi a scris:Buna ziua la toata adunarea! Ce mai faceti voi dragalaselor? vad ca promo asta nemultumeste pe toata lumea ,s-ar putea sa avem surpriza sa fie un ep bun si sa ne aduca zambete pe fata
Pe mine promo-ul nu ma nemulțumește...Ma bucur ca lucrurile se precipita . De mult trebuiau lamurite unele aspecte... Și pe urma sa vina impacarea mult așteptata...
dana17- vip
][/quote]Buna!Ma cam nemultumeste.In ritmul asta nu mai vedem noi apropiere intre Hasret si Murat [/quote]
trebuie sa fie si ceva actiune ,daca le-ar rezolva prob si i-ar apropia s-ar sfarsi filmul ,asa ca trebuie sa asteptam ...pe mine ma enerveaza mai mult perioadele bune dintre ei ca nu dureaza decat un ep si pe urma taca-paca intervine ceva ce ii desparte .. lasa-i domnule acolo 2-3 ep sa se sature si ei de saruturi si imbratisari si noi sa explodam aici de fericire
trebuie sa fie si ceva actiune ,daca le-ar rezolva prob si i-ar apropia s-ar sfarsi filmul ,asa ca trebuie sa asteptam ...pe mine ma enerveaza mai mult perioadele bune dintre ei ca nu dureaza decat un ep si pe urma taca-paca intervine ceva ce ii desparte .. lasa-i domnule acolo 2-3 ep sa se sature si ei de saruturi si imbratisari si noi sa explodam aici de fericire
nutzi- vip
Eu nu stiam . Ieri m-am uitat un pic si am vazut. Cred ca filmul e bunicel.Si aici tot asa multa nefericire. familiile care sunt impotriva relatiei intre cei doi deoarece fac parte din partide politice diferite, ea ramane gravida dar se marita cu altul iar acela recunoaste copilul ca ar fi al lui...dupa ceva timp el (Cansel) afla se bat pt custodia fetei...si la final..Ahmet şi Yasemin se casatoresc..dana17 a scris:Stiam ca au mai jucat impreuna , tot ca mama și fiu...
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Joi 09 Dec 2010, 12:24 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Pai asta vroiam si eu. Sa fie un pic impreuna poate vedeam si noi vre-un vuslat ceva apoi putea sa-si dea vrajitoarea peruca jos...nutzi a scris: trebuie sa fie si ceva actiune ,daca le-ar rezolva prob si i-ar apropia s-ar sfarsi filmul ,asa ca trebuie sa asteptam ...pe mine ma enerveaza mai mult perioadele bune dintre ei ca nu dureaza decat un ep si pe urma taca-paca intervine ceva ce ii desparte .. lasa-i domnule acolo 2-3 ep sa se sature si ei de saruturi si imbratisari si noi sa explodam aici de fericire
Admin_dea05- Admin
[quote="dana17"]
buna Danuta...si eu astept sa-i impace si sa vad acolo . o nunta, un copil multa iubire sa moara dusmanii de necaz,sa-l vad pe Leventsi pe buhu cu unghia in gat
buna Danuta...si eu astept sa-i impace si sa vad acolo . o nunta, un copil multa iubire sa moara dusmanii de necaz,sa-l vad pe Leventsi pe buhu cu unghia in gat
nutzi- vip
[quote="Admin_dea05"]
daca tot da adevarul in vileag ,poate dispare si nu ne mai enerveaza ...depinde de cum reactioneaza Murat acum!!??
daca tot da adevarul in vileag ,poate dispare si nu ne mai enerveaza ...depinde de cum reactioneaza Murat acum!!??
nutzi- vip
Continut sponsorizat
Pagina 5 din 44 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum