37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
iulia1965
nicos66
tiberici
mihaela99
narcisa
florica
nutzi
Garo
lica54
Admin_dea05
dana17
elena
iulia80
iulianagl
denta
vivi
DENISA
scumpica22
anuta1971
alitheea
24 participanți
Pagina 6 din 44
Pagina 6 din 44 • 1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 44
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
fetelor eu va pup cu tot dragul si promit solemn ca va mai vizitez...acum va las ca ma cheama datoria...discutii placute in continuare...!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
O zi frumoasa!!Te mai asteptam pe la noi.nutzi a scris:fetelor eu va pup cu tot dragul si promit solemn ca va mai vizitez...acum va las ca ma cheama datoria...discutii placute in continuare...!
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Joi 09 Dec 2010, 1:04 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Levent e salvarea lui ... Trebuie sa-l traga cineva puternic și cu capul pe umeri din vartejul in care a intrat...Singur nu mai poate ieși . Hasret nu prea poate și daca Levent nu o face , Murat e pierdut... Vreau sa vad cum v-a reacționa Murat , deși cred ca cea cu peruca e ultima secvența din episod ... Sa vad , pleca cu ultimile puteri ? Daca nu , e belea... Pa Nutzi...nutzi a scris:
buna Danuta...si eu astept sa-i impace si sa vad acolo . o nunta, un copil multa iubire sa moara dusmanii de necaz,sa-l vad pe Leventsi pe buhu cu unghia in gat
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
dana17- vip
Pa dana!dana17 a scris:] Mai vorbim ...
Admin_dea05- Admin
dana17- vip
Gönülçelen )) Episode 31 Trailer 3 [English Subtitles]
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
buna seara dragelor ce mai face-ti?eu ma uit la episoadele din urma de la ezel,
scumpica22- membru activ
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 36
Localizare : Zvoristea,Suceava
buna seara, v-am adus ceva de la vecine...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Buna seara fetelor si bine v-am gasit,va multumesc pt.subtitrari,stiri si toate noutatile.La noi a venit iarna,dimineata era primavara si incet-incet s-a shimbat iar acum este viscol in toata regula,ninge si bate un vint de te taie,cit priveste ep. de miine dupa noul promo nu stiu ce sa mai zic am ramas fara cuvinte,eu cred ca mina care se vede in promo este a lui Saime.Fetelor o seara minunata va doresc
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Bună seara dragele mele. Am intrat și eu pe fugă să vă urez o seară frumoasă și să vă mulțumesc pentru noutăți.
Mii de și de
Mii de și de
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Buna seara fetelor, va imbratisez cu drag
va doresc o seara minunata
https://www.youtube.com/watch?v=BJtuDEIotoU
un articol despre Gonulcelen si Ezel... traducerea cu google e chiar bunicica
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalEklerDetay&ArticleID=1028239&Date=14.11.2010&CategoryID=42
Discuţiilor articol despre două serii - Ezel şi Gönülçelen - care sunt adaptarea două poveşti celebre "Contele de Monte Cristo" şi "Pygmalion". Ambele poveşti sunt bazate pe "relaţia triunghiulară". Şi ambele poveşti a ajuns la capăt, la sfârşitul primului sezon. Deci, ambele serii a început o altă poveste, în al doilea sezon.
Despre GC
În primul rând sunt fraze despre povestea principală a primului sezon, despre Murat şi Levent, pariul lor, îmbunătăţirea Hasret pe drumul spre scena si, etc Ştim cu toţii acest lucru.
În timpul primului sezon ", a relationshi triunghiul" de GC a fost stabilită între o mamă (Nesrin), un fiu (Murat) şi o fată (Hasret), care nu au costum de familie, la toate. Şi în timpul primului sezon, mama a început să facă ei cel mai bun de a păstra Murat departe de Hasret din momentul în care ea a simţit că fiul său a căzut pentru fata necunoştinţă de cauză. Murat nu ştia ce să facă cu fata pentru care el a căzut în timp ce "educarea" ei, şi Hasret realizat frumusetea vocii ei, frumuseţea ei şi ei noul statut social. Şi în plus, de asemenea, ea a căzut în dragoste cu profesorul ei, deşi nu ea a zis, şi a ajuns la echilibru sentimentele, dragostea condensat. Deci, la sfârşitul primului sezon Hasret a reuşit, a devenit "o creatură" a lui Murat, şi povestea principală a ajuns la capăt în acest moment.
Deci, acum au nevoie de un nou triunghi. Şi acest lucru a devenit triange de dragoste a doi bărbaţi pentru o fată, deşi este destul de un clişeu, dar uita la rating, se poate spune aceasta poveste noi face beneficiu. Dar triange noua GC este mult mai mult succes ca triange noi de Ezel. De ce? Raspunsul este foarte simplu. Telespectatorii dorinţa de a urmări o poveste de dragoste pură, fără minciună şi răutate. Cuvântul cheie în această poveste este "rivalitatea" pentru oameni cred că dragostea poate deveni realitate numai în condiţiile de rivalitate. Şi aici vom vedea lupta dintre clişee (cliseu în Ezel şi clişeu în GC).
Pe de o parte există aceeaşi veche poveste "Askim", "Seni seviyorum", că multe serii sunt pline de, dar pe de altă parte, există doi îndrăgostiţi care sunt timizi şi roşind a-şi exprima dragostea lor. De fapt, dacă credeţi că un pic, iti dai seama că nu există o serie de alte Gonulcelen, dar că este liber de mafie, luptă; personajele secundare de care sunt fără probleme, iar comedia de la care este doza perfect. Deşi nimeni nu experiente o astfel de iubire, dar chiar nu visezi asa ceva poate fi atractiv.
https://www.facebook.com/video/video.php?v=135108416546316&oid=105610722816671&comments&ref=mf
va doresc o seara minunata
https://www.youtube.com/watch?v=BJtuDEIotoU
un articol despre Gonulcelen si Ezel... traducerea cu google e chiar bunicica
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalEklerDetay&ArticleID=1028239&Date=14.11.2010&CategoryID=42
Discuţiilor articol despre două serii - Ezel şi Gönülçelen - care sunt adaptarea două poveşti celebre "Contele de Monte Cristo" şi "Pygmalion". Ambele poveşti sunt bazate pe "relaţia triunghiulară". Şi ambele poveşti a ajuns la capăt, la sfârşitul primului sezon. Deci, ambele serii a început o altă poveste, în al doilea sezon.
Despre GC
În primul rând sunt fraze despre povestea principală a primului sezon, despre Murat şi Levent, pariul lor, îmbunătăţirea Hasret pe drumul spre scena si, etc Ştim cu toţii acest lucru.
În timpul primului sezon ", a relationshi triunghiul" de GC a fost stabilită între o mamă (Nesrin), un fiu (Murat) şi o fată (Hasret), care nu au costum de familie, la toate. Şi în timpul primului sezon, mama a început să facă ei cel mai bun de a păstra Murat departe de Hasret din momentul în care ea a simţit că fiul său a căzut pentru fata necunoştinţă de cauză. Murat nu ştia ce să facă cu fata pentru care el a căzut în timp ce "educarea" ei, şi Hasret realizat frumusetea vocii ei, frumuseţea ei şi ei noul statut social. Şi în plus, de asemenea, ea a căzut în dragoste cu profesorul ei, deşi nu ea a zis, şi a ajuns la echilibru sentimentele, dragostea condensat. Deci, la sfârşitul primului sezon Hasret a reuşit, a devenit "o creatură" a lui Murat, şi povestea principală a ajuns la capăt în acest moment.
Deci, acum au nevoie de un nou triunghi. Şi acest lucru a devenit triange de dragoste a doi bărbaţi pentru o fată, deşi este destul de un clişeu, dar uita la rating, se poate spune aceasta poveste noi face beneficiu. Dar triange noua GC este mult mai mult succes ca triange noi de Ezel. De ce? Raspunsul este foarte simplu. Telespectatorii dorinţa de a urmări o poveste de dragoste pură, fără minciună şi răutate. Cuvântul cheie în această poveste este "rivalitatea" pentru oameni cred că dragostea poate deveni realitate numai în condiţiile de rivalitate. Şi aici vom vedea lupta dintre clişee (cliseu în Ezel şi clişeu în GC).
Pe de o parte există aceeaşi veche poveste "Askim", "Seni seviyorum", că multe serii sunt pline de, dar pe de altă parte, există doi îndrăgostiţi care sunt timizi şi roşind a-şi exprima dragostea lor. De fapt, dacă credeţi că un pic, iti dai seama că nu există o serie de alte Gonulcelen, dar că este liber de mafie, luptă; personajele secundare de care sunt fără probleme, iar comedia de la care este doza perfect. Deşi nimeni nu experiente o astfel de iubire, dar chiar nu visezi asa ceva poate fi atractiv.
https://www.facebook.com/video/video.php?v=135108416546316&oid=105610722816671&comments&ref=mf
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
[Buna seara dragalaselor.Inchide ochii pentru o clipa si zimbeste! Stii de ce?Pentru ca tocmai ti-am trimis un gind bun si un sarut de noapte buna!Somn usor si vise placute si vizionare placuta la Ezel
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Noapte buna Licalica54 a scris:[Buna seara dragalaselor.Inchide ochii pentru o clipa si zimbeste! Stii de ce?Pentru ca tocmai ti-am trimis un gind bun si un sarut de noapte buna!Somn usor si vise placute si vizionare placuta la Ezel
anuta1971- vip
dragelor eu am plecat la somnik,vise placute somn usor si vizionare placuta la ezel pupuci
scumpica22- membru activ
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 36
Localizare : Zvoristea,Suceava
Noapte buna scumpicascumpica22 a scris:dragelor eu am plecat la somnik,vise placute somn usor si vizionare placuta la ezel pupuci
ma duc si eu la somn... Noapte buna
anuta1971- vip
noapte buna fetelor,eu am avut de recuperat din urma plus ep. 27.Anuta imi pare rau ca nu te-am prins,multumesc pt.subtitrare,somn usor cu vise placute si miine o zi cu vesti frumoase
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
NARCISA ....LA MULȚI ANI !!!
Sa Fii Fericita , Sa Fii Iubita , Sa Fii Sanatoasa...
dana17- vip
Admin_dea05- Admin
bine te-am gasit anda
ce muncesti la ora asta?
ce muncesti la ora asta?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
eu il las pe ezel sa munceasaca singur la calculator si iti spun noapte buna
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Buna!Colindam pe youtube .alitheea a scris:bine te-am gasit anda
Noapte buna!!!..si eu ma duc la somnic.
Admin_dea05- Admin
LA MULTI ANI ,NARCISA!
Inimioare, fluturashi, zambete de ingerashi, trandafiri catifelatzi, bafta-n viatza, bucurii..numai asta-ti pot dori..s-ai noroc si fericire, sa ai parte de iubire..sa faci tot ce iti doresti sa iubesti si sa traiesti..sa fii bucurosa in viata, sa ai zambete pe fata, si in incheiere-ti spun La Multzi Ani si un gand bun!!!
SA CALCI MEREU PE TRANDAFIRI, PE FLORI NEMURITOARE
SA AI IN OCHII TAI PRIVIRI ,CA RAZELE DE SOARE
SA AI O VIATA CA-N POVESTI ,CU VISE IMPLINITE
SA DARUI CELOR CE-I IUBESTI DOAR CLIPE FERICITE...
Inimioare, fluturashi, zambete de ingerashi, trandafiri catifelatzi, bafta-n viatza, bucurii..numai asta-ti pot dori..s-ai noroc si fericire, sa ai parte de iubire..sa faci tot ce iti doresti sa iubesti si sa traiesti..sa fii bucurosa in viata, sa ai zambete pe fata, si in incheiere-ti spun La Multzi Ani si un gand bun!!!
SA CALCI MEREU PE TRANDAFIRI, PE FLORI NEMURITOARE
SA AI IN OCHII TAI PRIVIRI ,CA RAZELE DE SOARE
SA AI O VIATA CA-N POVESTI ,CU VISE IMPLINITE
SA DARUI CELOR CE-I IUBESTI DOAR CLIPE FERICITE...
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu.La multi ani!!!
"LA MULTI ANI NARCISA!!!"
"LA MULTI ANI NARCISA!!!"
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Continut sponsorizat
Pagina 6 din 44 • 1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 44
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum