37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
iulia1965
nicos66
tiberici
mihaela99
narcisa
florica
nutzi
Garo
lica54
Admin_dea05
dana17
elena
iulia80
iulianagl
denta
vivi
DENISA
scumpica22
anuta1971
alitheea
24 participanți
Pagina 25 din 44
Pagina 25 din 44 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
alitheea a scris:vezi ca ti le-am trimis eu , le ai la mesaje private , dar nu ti le-ai coborat
multumesc frumos abia akum le-am vazut
scumpica22- membru activ
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 36
Localizare : Zvoristea,Suceava
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna Flori...florica a scris:Buna seara fetelor,buna Anuta,am vazut promo-ul,dar daca unele faze sint frumoase la sfirsit iar ii bai, de ce pleaca Hasret de la masa si apoi o arata iarasi plingind, o seara placuta va doresc
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Anuta, nu plec nicari abia am venit,calculatorul a avut nevoie de un sut, in rezumat poti sa spui ce zice fata aceea?Multumesc pt, promo-Sumpica ,si traducerea rezumatului multam Ali
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna Scumpica...scumpica22 a scris:
multumesc frumos abia akum le-am vazut
dana17- vip
Ce faci Dana cum stai cu pregatirile de vacanta?dana17 a scris:Buna Flori...
florica- vip
Parca nu le mai termin , mai am si grija la zuzii astea... Sa se impace odata , sa ne facem si noi sarbatorile in liniste...florica a scris: Ce faci Dana cum stai cu pregatirile de vacanta? ...
Dar voi , cum stati cu pregatirile ?
dana17- vip
scumpica sa imi spui daca te descurci cu ep din ezel
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
te anunt in caz k am probleme dar deocamdata le download-ez.alitheea a scris:scumpica sa imi spui daca te descurci cu ep din ezel
scumpica22- membru activ
Acum am vazut si eu promo lam vazut de doua ori mi se pare ceva mai promitator.Dar impresile ni se schimba cand vom vedea filmul cu subtitrare
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
cite ceva am inceput dar numai de luni intru inpregatiri serioase si dretp sa spun as pleca oriunde numai sa nu fac curatenie acum este si frig si cu casa-ntoarsa ma apuca groaza,ca bine zici de frumosi nostri,ar fi fain daca s-ar impaca sa ne bucure de sarbatori,va las niste colinzi daca va place si merg sa vad ep.30 cu subtitrare http://www.you-tube.ro/sava-negrean-brudascu-ioan-berci-aseara-nserate-trilulilu-video-muzica-v214956.htmldana17 a scris:Parca nu le mai termin , mai am si grija la zuzii astea... Sa se impace odata , sa ne facem si noi sarbatorile in liniste...
Dar voi , cum stati cu pregatirile ?
florica- vip
ok ai vazut ca ti le-am trimis pe toate pana la ep 34scumpica22 a scris:te anunt in caz k am probleme dar deocamdata le download-ez.
alitheea- vip
florica a scris:Anuta, nu plec nicari abia am venit,calculatorul a avut nevoie de un sut, in rezumat poti sa spui ce zice fata aceea?Multumesc pt, promo-Sumpica ,si traducerea rezumatului multam Ali
Murat hoca va vorbi despre dragoste ceva de genul acesta ca nu poate vedea , cu excepţia celei pe care el o iubeste (aici nu inteleg poate fetele stiu mai bine)
tatăl său, spune ca. casa in care te-ai nascut si in care avem toate amintirile nu mai este a noastra
Levent spune ca Hasret poate opri munca pentru album ...esti libera sa faci ce vrei
Murat spune noi acum o ranim pe Hasret.. asa ca trebuie sa ajungem la o intelegere (hasret a auzit aceasta parte) atunci ea spune: ce album, ce faima, ce bani nu vreau nimic acum decat ca voi doi sa iesiti din viata mea
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
da am vazut ink o data mii de multumirialitheea a scris:ok ai vazut ca ti le-am trimis pe toate pana la ep 34
scumpica22- membru activ
cu placere , ti le trimit in continuare nu iti fa nici o grijascumpica22 a scris:
da am vazut ink o data mii de multumiri
alitheea- vip
Uite ce-am mai gasit...Cam tinerica a luat-o...Dar cred ca nu a fost dragoste...Nu prea pare si el e un tip romantic...Nu ?
dana17- vip
EPISODE 32 TRAILER
murat: Love will arrest you in such a way that your eyes are blinded to everything else. This is why I have no other place for anyone else in my life.
ethem: this house in which you were born, you grew up, in which you have a memory in every room does not belong to us anymore.
levent: this is enough. such business is not right. I am cancelling this album business. you are free to do whatever you want.. (IT IS LIKE HASRET is a ball murat and levent keep bouncing off a wall.. )
murat: this tension between us is harming hasret.
we have to solve this somehow.
levent: so lets make a deal.
hasret: I do not need the album, or money or anything else.. I am taking both of you out of my life from now on (HURRAY
murat: Love will arrest you in such a way that your eyes are blinded to everything else. This is why I have no other place for anyone else in my life.
ethem: this house in which you were born, you grew up, in which you have a memory in every room does not belong to us anymore.
levent: this is enough. such business is not right. I am cancelling this album business. you are free to do whatever you want.. (IT IS LIKE HASRET is a ball murat and levent keep bouncing off a wall.. )
murat: this tension between us is harming hasret.
we have to solve this somehow.
levent: so lets make a deal.
hasret: I do not need the album, or money or anything else.. I am taking both of you out of my life from now on (HURRAY
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Murat: Love captures you ever so much that you can hardly see anything else. Therefore there is no place for someone else in my life.
Ethem: This mansion, where you was born, got to this age, in each room of which we have its own memories, does not belong to us any longer.
Levent: That is enough. That kind o...f working will never do! I am cancelling the album issue; you are free to do anything you want.
Murat: This tension between us has started harming Hasret. We have to solve the problem somehow.
Levent: Let’s make a deal then…
Hasret: I don’t need anything, neither album, nor money and fame. I’m writing both of you off my life from now on…
Ethem: This mansion, where you was born, got to this age, in each room of which we have its own memories, does not belong to us any longer.
Levent: That is enough. That kind o...f working will never do! I am cancelling the album issue; you are free to do anything you want.
Murat: This tension between us has started harming Hasret. We have to solve the problem somehow.
Levent: Let’s make a deal then…
Hasret: I don’t need anything, neither album, nor money and fame. I’m writing both of you off my life from now on…
alitheea- vip
Eu as vrea sa stiu ce discuta Murat si Bahar , ii spune ce a insemnat Selin pt el ? Ea ce-i spune ? Discuta de accident ? Si cine le salveaza casa ? Hasret nu are banii necesari...Levent ...poate ?anuta1971 a scris:
Murat hoca va vorbi despre dragoste ceva de genul acesta ca nu poate vedea , cu excepţia celei pe care el o iubeste (aici nu inteleg poate fetele stiu mai bine)
tatăl său, spune ca. casa in care te-ai nascut si in care avem toate amintirile nu mai este a noastra
Levent spune ca Hasret poate opri munca pentru album ...esti libera sa faci ce vrei
Murat spune noi acum o ranim pe Hasret.. asa ca trebuie sa ajungem la o intelegere (hasret a auzit aceasta parte) atunci ea spune: ce album, ce faima, ce bani nu vreau nimic acum decat ca voi doi sa iesiti din viata mea
Am multe intrebari ...Trebuie sa astept pana vineri...Si dupa...
dana17- vip
pai ii spune ca el o iubeste pe Hasret... mai are putin si o sa stie tot Istanbulul ca el o iubeste pe Hasret... numai ea nu stiedana17 a scris: Eu as vrea sa stiu ce discuta Murat si Bahar , ii spune ce a insemnat Selin pt el ? Ea ce-i spune ? Discuta de accident ? Si cine le salveaza casa ? Hasret nu are banii necesari...Levent ...poate ?
Am multe intrebari ...Trebuie sa astept pana vineri...Si dupa...
anuta1971- vip
Iuliana, Ali va multumim mult harnicutelor
Buna seara Iuli.. bine ai venit
Buna seara Iuli.. bine ai venit
anuta1971- vip
Levent:Este de ajuns.Acest gen de munca nu va merge niciodata.Anulez albumul esti libera sa faci ce vrei.
Buna seara.Cine naiba se crede Levent?Un fel de Dumnezeu pt.Hasret?Ce e ea o jucarie cand vrea el hai sa ne jucam cand nu hai ca nu....Ma calca pe nervi rau de tot.O sa vede-ti ca se cupleaza cu Behaia si ce uneltiri o sa fie de o sa te doara mintea.Pai el numai la asa ceva a fost bun sa unelteasca prin spate ca un las.
Levent:Este de ajuns.Acest gen de munca nu va merge niciodata.Anulez albumul esti libera sa faci ce vrei.
Buna seara.Cine naiba se crede Levent?Un fel de Dumnezeu pt.Hasret?Ce e ea o jucarie cand vrea el hai sa ne jucam cand nu hai ca nu....Ma calca pe nervi rau de tot.O sa vede-ti ca se cupleaza cu Behaia si ce uneltiri o sa fie de o sa te doara mintea.Pai el numai la asa ceva a fost bun sa unelteasca prin spate ca un las.
iulianagl- moderator
Iuliana mie nu-mi place deloc Levent ... nu mi-a placut niciodata, dar cine stie din ce context este rupta replica asta... sa nu uitam ca turcaletii ca de obicei ne dau in promo motive de visare sau de enervare, iar atunci cand dau episodul se dovedeste ca secventele respective nu sunt cele mai importante din episodiulianagl a scris:Levent: That is enough. That kind o...f working will never do! I am cancelling the album issue; you are free to do anything you want.
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
Iuliana mie nu-mi place deloc Levent ... nu mi-a placut niciodata, dar cine stie din ce context este rupta replica asta... sa nu uitam ca turcaletii ca de obicei ne dau in promo motive de visare sau de enervare, iar atunci cand dau episodul se dovedeste ca secventele respective nu sunt cele mai importante din episod
Ai dreptate Anuta dar sincer ma enerveaza rau Levent asta parca ar fi stapanul ei si numai la cheremul ea trebuie sa stea cand ridica el un deget ea trebuie sa stea drepti ca asa doreste marele facator de albume.Pe cine a facut el faimos?
iulianagl- moderator
fetelor va doresc noapte buna
anuta1971- vip
noapte buna iubita , sa visezi frumos si sa ai o zi cu sporanuta1971 a scris:fetelor va doresc noapte buna
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 25 din 44 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum