37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
iulia1965
nicos66
tiberici
mihaela99
narcisa
florica
nutzi
Garo
lica54
Admin_dea05
dana17
elena
iulia80
iulianagl
denta
vivi
DENISA
scumpica22
anuta1971
alitheea
24 participanți
Pagina 24 din 44
Pagina 24 din 44 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 34 ... 44
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
clipuri noi
https://www.youtube.com/watch?v=tDzBt2ppPKM&feature=player_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=IjiRWOJuSFA&feature=player_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=tDzBt2ppPKM&feature=player_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=IjiRWOJuSFA&feature=player_embedded
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara fetelor
acum am ajuns acasa.. ce noutati aveti? nu este promo?
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mier 15 Dec 2010, 8:23 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
se tin de manaaaaaaaaaaaaaa
alitheea- vip
acum l-au dat , nimic nou dacat faptul ca se plimba brat la brat fericiti , iar el o mangaie pe manaanuta1971 a scris:Buna seara fetelor
alitheea- vip
Buna seara iubitaalitheea a scris:se tin de manaaaaaaaaaaaaaa
ai vazut promo?... zi-mi si mie sa topai si eu cu tine
anuta1971- vip
bine ai venit zanuta draga
alitheea- vip
alitheea a scris:bine ai venit zanuta draga
anuta1971- vip
Duminica , sper sa tina vremea cu noi...Si cei care au controlul traficului aerian .Fara greve... ( Am de schimbat 7 avioane ) Mi-am dorit o vacanta activa , dar nu vreau sa fac sarbatorile prin aeroporturi...Dar am doua telefoane mobile cu net si PC ... Stau si vorbesc cu voi... Aaa si mai sper sa nu dau de nebuni care fac buuum... Daca dispar macar sa stiti unde sa ma cautati...alitheea a scris:cand plecati?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
ce fain de tine , care e destinatia?dana17 a scris: Duminica , sper sa tina vremea cu noi...Si cei care au controlul traficului aerian .Fara greve... ( Am de schimbat 7 avioane ) Mi-am dorit o vacanta activa , dar nu vreau sa fac sarbatorile prin aeroporturi...Dar am doua telefoane mobile cu net si PC ... Stau si vorbesc cu voi... Aaa si mai sper sa nu dau de nebuni care fac buuum... Daca dispar macar sa stiti unde sa ma cautati...
alitheea- vip
Buna Anuta... Nimic nou , inca...anuta1971 a scris:Buna seara fetelor
dana17- vip
https://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=474617137155&oid=34440002728&comments
promo 2
promo 2
nicos66- membru activ
Data de inscriere : 20/11/2009
Zau ? Sper sa fie un pic mai bine... Cum am zis , nu mai vreau furtuni de nici un fel...alitheea a scris:se tin de manaaaaaaaaaaaaaa
dana17- vip
multumim nicosnicos66 a scris:https://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=474617137155&oid=34440002728&comments
promo 2
anuta1971- vip
alitheea- vip
Multumim Nicos...nicos66 a scris:https://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=474617137155&oid=34440002728&comments
promo 2
dana17- vip
Buna seara Danuta
acum am vazut promo dar neuronul meu e atat de obosit ca nu inteleg mai nimic.. ce-mi place e ca ii vad pe ei doi plimbandu-se fericiti.. si ca levent ii vede impreuna si isi da seama ca se iubesc... Cred ca Nesrin si Ethem ii spun lui Murat ca sunt faliti... si mai mult ce intelegeti voi?... pana la urma e de bine sau nu?
acum am vazut promo dar neuronul meu e atat de obosit ca nu inteleg mai nimic.. ce-mi place e ca ii vad pe ei doi plimbandu-se fericiti.. si ca levent ii vede impreuna si isi da seama ca se iubesc... Cred ca Nesrin si Ethem ii spun lui Murat ca sunt faliti... si mai mult ce intelegeti voi?... pana la urma e de bine sau nu?
anuta1971- vip
Sant trei...Craciun , cumparaturi (cadouri) , An Nou...alitheea a scris:ce fain de tine , care e destinatia?
dana17- vip
Buna seara fetelor,buna Anuta,am vazut promo-ul,dar daca unele faze sint frumoase la sfirsit iar ii bai, de ce pleaca Hasret de la masa si apoi o arata iarasi plingind, o seara placuta va doresc
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
fetelor , oare murat fuge dupa ea cand pleaca de la restaurant si apoi se plimba romantic?
alitheea- vip
ce frumos... va doresc distractie placuta, asteptam pozedana17 a scris:Sant trei...Craciun , cumparaturi (cadouri) , An Nou...
alitheea- vip
Buna seara draga Flori ... dar pleci asa repede?florica a scris:Buna seara fetelor,buna Anuta,am vazut promo-ul,dar daca unele faze sint frumoase la sfirsit iar ii bai, de ce pleaca Hasret de la masa si apoi o arata iarasi plingind, o seara placuta va doresc
cred ca depinde de ordinea secventelor... poate cele fericite sunt la urma... ei, visez si eu ca nu costa
anuta1971- vip
buana seara dragelor ce mai face-ti?am o rugaminte la voi:stiti unde pot gasi ep de sapt asta de la ezel?pt k pe youtube nu le gasesc. multumesc nicos pentru promo.abia astept vineri sa vad episodul.o seara placuta in continuare
scumpica22- membru activ
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 36
Localizare : Zvoristea,Suceava
vezi ca ti le-am trimis eu , le ai la mesaje private , dar nu ti le-ai coboratscumpica22 a scris:buana seara dragelor ce mai face-ti?am o rugaminte la voi:stiti unde pot gasi ep de sapt asta de la ezel?pt k pe youtube nu le gasesc. multumesc nicos pentru promo.abia astept vineri sa vad episodul.o seara placuta in continuare
alitheea- vip
Anuta , cred ca lucrurile intre ei merg un pic mai bine la inceput , dar cred ca afla de problemele din familie si asta nu e de bine...Nu stiu ce e cu masa aia in trei ... Si ce miscari face Levent...Si nici care e cronologia secventelor din promo , conteaza si asta...Sa vedem si traducerea .anuta1971 a scris:Buna seara Danuta
dana17- vip
Buna seara scumpica
ia uitati ce zice Dalia Ahmed de pe fb
wıll otay murat was talking about love and something like he cant see except the one he love
his father say this house which u born in and hold all your memories is not our now
levent say work can be like that stop work in the album and you ...are free do what u want
murat say we are now hurting hasret so we had to reach to an agreement (hasret heard this part ) than she say what album what money what fame i dont need any thing from now on i want both of u out of my lifeSee More
ia uitati ce zice Dalia Ahmed de pe fb
wıll otay murat was talking about love and something like he cant see except the one he love
his father say this house which u born in and hold all your memories is not our now
levent say work can be like that stop work in the album and you ...are free do what u want
murat say we are now hurting hasret so we had to reach to an agreement (hasret heard this part ) than she say what album what money what fame i dont need any thing from now on i want both of u out of my lifeSee More
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 44 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 34 ... 44
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum