37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
iulia1965
nicos66
tiberici
mihaela99
narcisa
florica
nutzi
Garo
lica54
Admin_dea05
dana17
elena
iulia80
iulianagl
denta
vivi
DENISA
scumpica22
anuta1971
alitheea
24 participanți
Pagina 4 din 44
Pagina 4 din 44 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 44
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
bre anuta..dar puneti si voi o vorba buna pt murat al vostru.....!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ce faci pui , vii de sarbatori acasa?iulia80 a scris:buna ali draga..buna anuta!
iaca batui si eu nitel pe aici...mai trag cu ochiul la ce scrieti voi...ba unul in ograda cealalta..
in rest ghinisor..astept weekend-ul! voi?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
alitheea a scris:buna dimineata , io am crezut ca e joi nu pe kamil?
Nu Ezel il rapeste pe Can si pe Tefik il interogheaza Ali cu Ramiz care ii ordona sa-l impuste si chiar arata ca trage in el dar eu cred ca joaca teatru ca sa-l bage pe Cenghiz la parnaie.Pana acolo am vazut ca sincer n-am mai avut timp.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
aaa deci am avut dreptate cand am spus ca vrea sa-l seduca... poate nu-l violeaza, ca vad ca s-au specializat turcii in filme cu violuri...iulianagl a scris:
Asta am zis si eu pe facebook de mi-am pus in cap pe toata lumea.Ca am observat ca mana aia intinsa are manichiura adica unghii lungi Hasret n-are asa ceva.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:
eu mai am 20 min din film... poate termin azi
Mult spor draga mea daca mai gasesti ceva anunta ca asa face si Narcisa.
iulianagl- moderator
unde sa punem vorba buna? cred ca nu se poate ca avem un scenarist sadic si nitel nebun doar sa dam niste acatiste ca numai la dumnezeu ni-i nadejdeaiulia80 a scris:bre anuta..dar puneti si voi o vorba buna pt murat al vostru.....!
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
aaa deci am avut dreptate cand am spus ca vrea sa-l seduca... poate nu-l violeaza, ca vad ca s-au specializat turcii in filme cu violuri...
Mie tare mi-e teama ca o sa-i faca Behaia ceva lui Murat mai ales ca-si da jos si "perucla".
iulianagl- moderator
Da iubita ... multumesc multiulianagl a scris:
Mult spor draga mea daca mai gasesti ceva anunta ca asa face si Narcisa.
anuta1971- vip
ali draga nu vin acas de craciun.....ca voi ramane singura de craciun la cabinet....
dar poate la sf lui februarie inceputul lui martie trag o fuga acasa! dar mai vedem!
bre anuta..un acatist acolo nu strica bre la nimeni!
dar poate la sf lui februarie inceputul lui martie trag o fuga acasa! dar mai vedem!
bre anuta..un acatist acolo nu strica bre la nimeni!
iulia80- vip
daca ave-ti nevoie de o vorba buna SUS ma anunta-ti,as pute-a spune k am pileanuta1971 a scris:
unde sa punem vorba buna? cred ca nu se poate ca avem un scenarist sadic si nitel nebun doar sa dam niste acatiste ca numai la dumnezeu ni-i nadejdea
scumpica22- membru activ
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 36
Localizare : Zvoristea,Suceava
Narcisa a blestemat-o sa faca paduchi sub peruca oare ce poate sa-i faca?iulianagl a scris:
Mie tare mi-e teama ca o sa-i faca Behaia ceva lui Murat mai ales ca-si da jos si "perucla".
anuta1971- vip
sa nu spui ca esti preoteasa... am trei colege preotese.. pot pune si eu o vorba buna nu?scumpica22 a scris: daca ave-ti nevoie de o vorba buna SUS ma anunta-ti,as pute-a spune k am pile
anuta1971- vip
nu preoteasa,sunt fata de preotanuta1971 a scris:
sa nu spui ca esti preoteasa... am trei colege preotese.. pot pune si eu o vorba buna nu?
scumpica22- membru activ
scumpica22 a scris:
nu preoteasa,sunt fata de preot
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
scumpica22- membru activ
dragelor..eu mi-s cam rupta...va doresc seara placuta si aveti grija la paduchi!
iulia80- vip
noapte buna iulia
scumpica22- membru activ
iulia80 a scris:dragelor..eu mi-s cam rupta...va doresc seara placuta si aveti grija la paduchi!
noapte buna, somn usor si vise placute draga Iulia
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
Narcisa a blestemat-o sa faca paduchi sub peruca oare ce poate sa-i faca?
Pai cred ca a facut de si-o da jos.I s-a indeplinit dorinta.
iulianagl- moderator
iulia80 a scris:dragelor..eu mi-s cam rupta...va doresc seara placuta si aveti grija la paduchi!
iulianagl- moderator
dragelor eu am plecat la somn noapte buna si vise placute sau voi alege-ti pe cine vreti sa visa-ti
scumpica22- membru activ
Gata v-am pupat ne auzim maine.
iulianagl- moderator
Noapte buna, vise placutescumpica22 a scris:dragelor eu am plecat la somn noapte buna si vise placute sau voi alege-ti pe cine vreti sa visa-ti
anuta1971- vip
Noapte buna Iuliana, vise placuteiulianagl a scris:Gata v-am pupat ne auzim maine.
cred ca am ramas singura.. noapte buna va spun si eu
anuta1971- vip
Buna seara cred ca sunt singura pe aici acum am intrat si am vazut aiureala de serial.Este un serial asi spune chiar neserios parca suntem in filmele cu zmei si zane care ba zana se transforma in zgriptroaica ba zmeul in fat frumos Este o poveste de adormit copii numai ca in ea joaca actori mari care accepta sa joace o poveste in care sunt legati la ochi parca le ar fi disparut cele 5 simturi
Este pur si simplu o batjocura si chiar subestimeaza pe cei ce privesc
Ce sa mai caracterizezi ce sa despici firul in patru la asemenea personaje actiune cu tot tacamul
parca asist la un circ
somn usor
Este pur si simplu o batjocura si chiar subestimeaza pe cei ce privesc
Ce sa mai caracterizezi ce sa despici firul in patru la asemenea personaje actiune cu tot tacamul
parca asist la un circ
somn usor
Ultima editare efectuata de catre elena in Mier 08 Dec 2010, 11:31 pm, editata de 1 ori
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Continut sponsorizat
Pagina 4 din 44 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 44
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 4 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum