37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
iulia1965
nicos66
tiberici
mihaela99
narcisa
florica
nutzi
Garo
lica54
Admin_dea05
dana17
elena
iulia80
iulianagl
denta
vivi
DENISA
scumpica22
anuta1971
alitheea
24 participanți
Pagina 9 din 44
Pagina 9 din 44 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 44
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
nu mi se mai deschide , incearca aiciAdmin_dea05 a scris: f sec! Vreau si eu linkul unde o sa fie si promo.
http://www.yildiz.tv/gclid=CMGCvLKjwaUCFVQ03wodLH9HaQ?act=dvr&chan=atv
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=10761&iCat=291&iChannel=19&nChannel=Tv
asta era dar nu pot sa il mai deschid
asta era dar nu pot sa il mai deschid
alitheea- vip
nu mi s-a deschis , iara nu am vazut promoanuta1971 a scris:probabil o sa ne mai schimbam parerea dupa ce citim traducerileAdmin_dea05 a scris: f sec! Vreau si eu linkul unde o sa fie si promo.
http://www.livetvizle.com/trhepsi/atv_canli_izle.asp
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05- Admin
doamne fetelor e mai interesant trailerul decat tot episodul... l-ati vazut?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
am vazut promo,iar se lasa cu plans........dar oare de ce se ridica hasret de la masa si incepe a plange??a facut iar ceva murat???astept pro,o de miercuri poate ne lamureste cat de cat,dak nu trebuie sa am rabdare pana vinerea viitoare
scumpica22- membru activ
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 36
Localizare : Zvoristea,Suceava
Fi mi-ar scarba Bahar se da la Murat iar el prostu sta parca e hipnotizat.Hasret plange pleaca de la masa cu Levent si Murat si plange iar.Asta e prea de tot.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Eu nu l-am vazutscumpica22 a scris:am vazut promo,iar se lasa cu plans........dar oare de ce se ridica hasret de la masa si incepe a plange??a facut iar ceva murat???astept pro,o de miercuri poate ne lamureste cat de cat,dak nu trebuie sa am rabdare pana vinerea viitoare
Admin_dea05- Admin
Și mie mi se pare interesant, sper ca în sfârșit Hasret să-și ia viața în mâini și să facă ceva pentru ea departe de cei doi M și Lanuta1971 a scris:doamne fetelor e mai interesant trailerul decat tot episodul... l-ati vazut?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
fetelor eu cred ca Hasret ii invita pe amandoi la masa si le spune sa se duca la naiba..
anuta1971- vip
Murat pana nu scapa de tragedia cu Selin nu-si va revenii curand.iulianagl a scris:Fi mi-ar scarba Bahar se da la Murat iar el prostu sta parca e hipnotizat.Hasret plange pleaca de la masa cu Levent si Murat si plange iar.Asta e prea de tot.
Admin_dea05- Admin
astia isi bat joc de nervii nostri , nici de pasti nu se impaca
alitheea- vip
anuta1971 a scris:fetelor eu cred ca Hasret ii invita pe amandoi la masa si le spune sa se duca la naiba..
ar fi foarte frumos ca hastet sa ii invite la masa si sa le spuna ca de-acum inainte sa nu o mai caute nicunul,sa o lase in pace
scumpica22- membru activ
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 36
Localizare : Zvoristea,Suceava
exact asta am spus si eu... gandim la fel... oare ce vrea Bahar? ca doar nu poate sa-l violeze... trec de la nervi la prostealanarcisa a scris:Și mie mi se pare interesant, sper ca în sfârșit Hasret să-și ia viața în mâini și să facă ceva pentru ea departe de cei doi M și L
anuta1971- vip
she says I will not let you go immediately tonight.
I have something to explain to you.
and she says You will see a different Bahar the only reason I came near youand became your assistant is to get revenge from you but I cannot continue this game any longer..
and then she takes her wig off.. murat is
I have something to explain to you.
and she says You will see a different Bahar the only reason I came near youand became your assistant is to get revenge from you but I cannot continue this game any longer..
and then she takes her wig off.. murat is
alitheea- vip
TRailer
https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150146642041521&oid=191188852425&comments
https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150146642041521&oid=191188852425&comments
cred ca in momentul de fata ar fi cea mai buna solutie pentru eaanuta1971 a scris:fetelor eu cred ca Hasret ii invita pe amandoi la masa si le spune sa se duca la naiba..
alitheea- vip
buna seara
promo ep 32
https://www.facebook.com/#!/TubaBuyukustun
promo ep 32
nicos66- membru activ
Data de inscriere : 20/11/2009
Și mie mi-a dat impresia că renunță la ei. Cât despre Bahar mi-e teamă, și-a scos ochelarii, alunița, peruca, cine știe ce mai are de scos.......anuta1971 a scris:
exact asta am spus si eu... gandim la fel... oare ce vrea Bahar? ca doar nu poate sa-l violeze... trec de la nervi la prosteala
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
pai cum sa se uite saracul... numai in pielea lui sa nu fii...sunt foarte curioasa ce face dupa ce isi revine din uimireiulianagl a scris:Fi mi-ar scarba Bahar se da la Murat iar el prostu sta parca e hipnotizat.Hasret plange pleaca de la masa cu Levent si Murat si plange iar.Asta e prea de tot.
anuta1971- vip
ce bine a jucat scena finala cansel...anuta1971 a scris:
pai cum sa se uite saracul... numai in pielea lui sa nu fii...sunt foarte curioasa ce face dupa ce isi revine din uimire
alitheea- vip
esti optimista.. poate la pastele cailoralitheea a scris:astia isi bat joc de nervii nostri , nici de pasti nu se impaca
anuta1971- vip
bahar: I am selin's twin..
murat: :insane
na sa vad cu ce il mai ameninta , imi era frica sa nu zica ca e selin reincarnata in buhuhu
murat: :insane
na sa vad cu ce il mai ameninta , imi era frica sa nu zica ca e selin reincarnata in buhuhu
alitheea- vip
buna seara nicos bine ai venit la seara de torturanicos66 a scris:buna seara
promo ep 32
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 9 din 44 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 44
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum