37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
iulia1965
nicos66
tiberici
mihaela99
narcisa
florica
nutzi
Garo
lica54
Admin_dea05
dana17
elena
iulia80
iulianagl
denta
vivi
DENISA
scumpica22
anuta1971
alitheea
24 participanți
Pagina 15 din 44
Pagina 15 din 44 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna dragelor,ce mai face-ti?eu si citesc si ma uit la ezel si trag cu ochiul la ce mai scrie-ti voi, si wekeend placut alaturi de cei dragi
scumpica22- membru activ
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 36
Localizare : Zvoristea,Suceava
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Multumim Denisa...DENISA a scris:
- Spoiler:
şi o dedicaţie de la mine
- Spoiler:
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Mai fetelor dar ce dragoste era pe Cansel si pe Ezghi de pe vremea cand erau impreuna !!
http://www.delinetciler.net/forum/turk-oyuncular/103599-ezgi-asaroglu-ezgi-asaroglu-biyografisi-ezgi-asaroglu-hakkinda.html?language=en
http://www.delinetciler.net/forum/turk-oyuncular/103599-ezgi-asaroglu-ezgi-asaroglu-biyografisi-ezgi-asaroglu-hakkinda.html?language=en
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna bunicuto...Tuba si Cansel joaca foarte bine...Toti joaca bine...Cred ca unul din scenaristi s-a documentat prea mult... Si a iesit genul...mister... Dar pt noi devine dramatic... Sper sa nu ajunga de groaza...lica54 a scris:Dragalaselor buna ziua si bine vam gasit sunteti bine ? Dar cred ca sunteti dezamagite ca si mine de ep de aseara.Imi pare rau ca datorita scenarului nu sunt pusi in valoare cum trebuie cei doi actori TUBA si CANSEL.In ce categorie credeti ca se incadreaza acest film drama comedie sau romantic?Va doresc un uichend placut alaturi de cei dragi Am intrat asa de tirziu ca nu am avut net.Cu toata dragostea bunicuta Tin sa multumesc si eu fetelor pentru traducere Si fetelor pentru ep 28
dana17- vip
Buna Anda... Dar a fost dragoste ? :nh8:Admin_dea05 a scris:
- Spoiler:
Mai fetelor dar ce dragoste era pe Cansel si pe Ezghi de pe vremea cand erau impreuna !!
dana17- vip
Super poze Dea...Multumim...
dana17- vip
Trebuie sa ies...MAI VORBIM...
dana17- vip
Eu nu cred.dana17 a scris:Buna Anda... Dar a fost dragoste ? :nh8:
pupicei ..vorbim mai tarziu.
Admin_dea05- Admin
fetelor am zis ca traduc versurile melodiei care a pus-o Danuta dar intre timp m-am gandit sa fac ceva care o sa ne si ajute si m-am uitat pe versurile melodiei pe care o asculta hasret in episodul de ieri.. nu am gasit o varianta cantata de Yves Montand.. daca exista poate o gasiti voi ca eu nu am gasit-o... am tradus versurile ..uitati ce a iesit... puteti sa radeti, e bine ca netul asta asigura si un anonimat
am gasit o varianta cantata de Dalida (sunt mai multe variante)
https://www.youtube.com/watch?v=8GrdjRX2gzU
Povestea mea este povestea unei iubiri
Plangerea mea este plangerea a doua inimi
Un roman printre altele, care ar putea fi al tau
De aici sau din alta parte
Este flacara care se aprinde fara a arde
Este visul pe care-l visam fara sa fi dormit
Ca un copac care se indreapta plin de forta si tandrete
Spre ziua care va veni
Este o poveste de iubire eterna si banala
Care aduce in fiecare zi tot binele, tot raul
Cu ora (timpul) imbratisarilor, si cea in care spunem adio (la revedere)
Cu nopti de chin si dimineti minunate
Povestea mea este povestea cunoscuta
Celor care iubesc jucand acelasi „stiu”
Dar naiv sau foarte profund
Aceasta e singura melodie din lume
Ce nu se termina niciodata
Spre ziua care va veni
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
BRAVO,SEPERBE VERSURI, MULTUMIM
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
[quote="dana17"][quote="mitzymeu"]
.....si plina de tilc. :
Multumesc mult , e minunata poza si nu vreau sa raman datoare am "procurat de prin vecini " si v-am adus si voua
https://www.youtube.com/watch?v=9QRZ1zldSH8[/url]
.....si plina de tilc. :
Multumesc mult , e minunata poza si nu vreau sa raman datoare am "procurat de prin vecini " si v-am adus si voua
https://www.youtube.com/watch?v=9QRZ1zldSH8[/url]
Ultima editare efectuata de catre mitzymeu in Sam 11 Dec 2010, 7:05 pm, editata de 1 ori
mitzymeu- membru activ
Varsta : 63
Localizare : undeva in sud
Admin_dea05 a scris:Mai fetelor dar ce dragoste era pe Cansel si pe Ezghi de pe vremea cand erau impreuna !!
Daaa a fost o dragoste,, arzoaie" cam smecheras baiatul [[ asta e din perioada cind tot ce prindea... erau fluturasi iar ,, fatuca" avea si are ,,experienta" [ si cind te gindesti ca lui Canselutu nostru cel frumos si mindru ii placea la nebunie acest sport
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
[Dragalaselor buna seara vroiam si eu sa va intreb nici o veste nici o stire pe nicaeri despre Tuba din Dubai unde sa dus acum ultima data. Si nici despre Cansel din Danemarca.Inchide ochii pentru o clipa si zimbeste!Stii de ce?Pentru ca tocmai ti-am trimis un gind bun si un de noapte buna!!!Somn usor si vise placute.Ingerii sa va sarute din 5 in 5 minute impteuna cu ei
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Buna seara ladies.Ce am gasit cand bantuiam aiurea.
E traducerea GOAGALE asa ca nici eu n-am inteles prea multe.
Tuba Büyüküstün, de asemenea, un jucator inteligent, precum şi frumos.
Vezi İpekören director Gönülçelen serie, răspuns la întrebări despre Büyüküstün player Tuba.
İpekören, "? Tuba Büyüküstün'ün Ce parere ai despre ei" Întrebarea a dat următorul răspuns:
"Dacă întrebi Turcia Tuba'yı conta neapărat cele mai bune cinci jucători. Tuba este unul dintre foarte inteligent şi logic. Foarte frumos. De asemenea, un jucator bun. Tuba'da a venit împreună, ca o caracteristică foarte mult, ei nu vor găsi prea mulţi oameni vin împreună. In fata este evident. "
Caracterul Hasret din seria a jucat Tuba Gönülçelen Büyüküstün'ün a criticat unele dintre fete a cerut să fie floare din ţara din starea de üzereni İpekören, "cred că exact opusul. "Puritatea Hasret, personajul nu sa schimbat. Am intrat doar o alta lume ", a spus el.
E traducerea GOAGALE asa ca nici eu n-am inteles prea multe.
Tuba Büyüküstün, de asemenea, un jucator inteligent, precum şi frumos.
Vezi İpekören director Gönülçelen serie, răspuns la întrebări despre Büyüküstün player Tuba.
İpekören, "? Tuba Büyüküstün'ün Ce parere ai despre ei" Întrebarea a dat următorul răspuns:
"Dacă întrebi Turcia Tuba'yı conta neapărat cele mai bune cinci jucători. Tuba este unul dintre foarte inteligent şi logic. Foarte frumos. De asemenea, un jucator bun. Tuba'da a venit împreună, ca o caracteristică foarte mult, ei nu vor găsi prea mulţi oameni vin împreună. In fata este evident. "
Caracterul Hasret din seria a jucat Tuba Gönülçelen Büyüküstün'ün a criticat unele dintre fete a cerut să fie floare din ţara din starea de üzereni İpekören, "cred că exact opusul. "Puritatea Hasret, personajul nu sa schimbat. Am intrat doar o alta lume ", a spus el.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
buna seara fetelor,va place peisajul?Si aici fulguieste un pic o seara frumoasa sa aveti.Bine ca a cistigat fetele la hambal ,le-au batut pe sirboaice cu 40-28
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica a scris:buna seara fetelor,va place peisajul?Si aici fulguieste un pic o seara frumoasa sa aveti.Bine ca a cistigat fetele la hambal ,le-au batut pe sirboaice cu 40-28
buna seara ,superb peisajul.pe aici a nins,o seara placuta in continuare
scumpica22- membru activ
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 36
Localizare : Zvoristea,Suceava
Bravo Anuța , la țanc... Mulțumim...anuta1971 a scris:fetelor am zis ca traduc versurile melodiei care a pus-o Danuta dar intre timp m-am gandit sa fac ceva care o sa ne si ajute si m-am uitat pe versurile melodiei pe care o asculta hasret in episodul de ieri.. nu am gasit o varianta cantata de Yves Montand.. daca exista poate o gasiti voi ca eu nu am gasit-o... am tradus versurile ..uitati ce a iesit... puteti sa radeti, e bine ca netul asta asigura si un anonimat
Spre ziua care va veni
dana17- vip
Noapte buna bunico ,nu uita sa invelești nepoata...lica54 a scris:[Dragalaselor buna seara Inchide ochii pentru o clipa si zimbeste!Stii de ce?Pentru ca tocmai ti-am trimis un gind bun si un de noapte buna!!!Somn usor si vise placute.Ingerii sa va sarute din 5 in 5 minute impteuna cu ei
dana17- vip
Somn ușor fetelor...
De asta ce ziceți ? E unul din preferatele lui Cansel...Minunat...indragostit
https://www.facebook.com/video/video.php?v=482433528745&oid=154806644565685&comments
Dar asta ? Super...
https://www.facebook.com/video/video.php?v=171431909555983&oid=105610722816671&comments
De asta ce ziceți ? E unul din preferatele lui Cansel...Minunat...indragostit
https://www.facebook.com/video/video.php?v=482433528745&oid=154806644565685&comments
Dar asta ? Super...
https://www.facebook.com/video/video.php?v=171431909555983&oid=105610722816671&comments
dana17- vip
somn usor Dana,noapte buna fetelor ,somn usor cu vise frumoase
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Admin_dea05- Admin
Noapte buna fetelor.. sa visati frumos
eu sigur o sa visez frumos... o sa ma inspire poza cu buzele pe care ai postat-o Dea
Ai facut poze foarte frumoase dupa episodul asta( si nu numai)... multumim
eu sigur o sa visez frumos... o sa ma inspire poza cu buzele pe care ai postat-o Dea
anuta1971- vip
Noapte buna! Ai grija ca si eu mi-am propus sa visez buzele lui Cansel...anuta1971 a scris:Noapte buna fetelor.. sa visati frumos
https://www.youtube.com/watch?v=N3nXf_DF4o4
Episodul 29 , multumesc fetelor pt ajutor.
https://www.youtube.com/user/2005dea?feature=mhum#g/c/E8FDBB636CF9D6E2
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 15 din 44 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum