38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+32
maia***
rina-rina
prytymeu
Gloxinia2010
dlacatus65
scumpica22
Theo_1
rodica
nutzi
mihaela99
lexia
Luana
iulia80
tiberici
annadanna
teodora_roman
Garo
denta
DENISA
florina1989
nicos66
vivi
alitheea
narcisa
elena
lica54
axxa246
iulianagl
florica
Admin_dea05
anuta1971
dana17
36 participanți
Pagina 31 din 42
Pagina 31 din 42 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 42
Re: 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Ai grija sa nu fii epuizata prea mult...dana17 a scris:]Foarte... Cred ca de aici vine ideea de menaj a trois...La frigul asta unul nu ajunge... Tare-s nebunatici si fara inhibitii...
Noapte buna!!!! ..plec si eu la somnic
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Doar virtual... Ar trebui sa stau mult si bine aici...Admin_dea05 a scris:Ai grija sa nu fii epuizata prea mult...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Narcisa , sa ai in timp ce traduci...
dana17- vip
Asa te lauzi tu?!dana17 a scris:[] Doar virtual... Ar trebui sa stau mult si bine aici...
http://www.televizyondizisi.com/index.php/ali-leskay-gonulcelenden-saglik-sorunlari-nedeni-ile-ayrildi/
Am tradus cu google si am inteles ca a mai plecat un producator din cauza problemelor de sanatate..Tulburari de somn...
Admin_dea05- Admin
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Grea meserie... Ei nu pleaca , sau pleaca impreuna... cupidon cupidonAdmin_dea05 a scris:Asa te lauzi tu?!
http://www.televizyondizisi.com/index.php/ali-leskay-gonulcelenden-saglik-sorunlari-nedeni-ile-ayrildi/
Am tradus cu google si am inteles ca a mai plecat un producator din cauza problemelor de sanatate..Tulburari de somn...
dana17- vip
Noapte buna tuturor...
dana17- vip
dana17 a scris: Grea meserie... Ei nu pleaca , sau pleaca impreuna... cupidon cupidon
Cred ca intr-un fel au dreptate e prea mult pt. ei.
iulianagl- moderator
Noapte bună draga mea. Pe mâine.alitheea a scris:Zanutelor , eu trebuie sa il pun pe Ezel la codat si trebuie sa inchid toate celelalte aplicatii , altfel merge tare greu , eu va imbratisez si abia astept sa vb din nou , noapte buna
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Pe ProTv a fost.Admin_dea05 a scris:Spor la tradus.Shrek unde?
narcisa- vip
Noapte bună Dea. Somn uşor.Admin_dea05 a scris:Ai grija sa nu fii epuizata prea mult...
Noapte buna!!!! ..plec si eu la somnic
narcisa- vip
Dar si banii nu-s putini...Ei au facut miting nu pt acum ci pt viitor , cand nu vor mai lucra impreuna...iulianagl a scris:
Cred ca intr-un fel au dreptate e prea mult pt. ei.
dana17- vip
Mulţumesc Dana, mereu ai grijă să îmi trimiţi ceva, ba o prăjitură, ba un moş :merci:dana17 a scris:[img]Narcisa , sa ai in timp ce traduci...[[/img]
narcisa- vip
dana17 a scris: Dar si banii nu-s putini...Ei au facut miting nu pt acum ci pt viitor , cand nu vor mai lucra impreuna...
iulianagl- moderator
Tu alegi...narcisa a scris:
Mulţumesc Dana, mereu ai grijă să îmi trimiţi ceva, ba o prăjitură, ba un moş :merci:
dana17- vip
narcisa- vip
iulianagl- moderator
Grea dilemă :nh8: . Ce bine totuşi că merg şi împreună. Noapte bună Dana, somn uşor.dana17 a scris:Tu alegi...
narcisa- vip
iulianagl- moderator
multe daruri,sanatate, noroc si fercire pentru voi, dar si pentru cei
apropiati voua care purtati numele Sfantului Stefan.
La multi ani!
distractie placuta!
si pentru ca-i si ziua lui, sa-l ascultam si sa-i uram de bine...
pentru inceput o cafea pentru fiecare
apropiati voua care purtati numele Sfantului Stefan.
La multi ani!
distractie placuta!
si pentru ca-i si ziua lui, sa-l ascultam si sa-i uram de bine...
pentru inceput o cafea pentru fiecare
prytymeu- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 65
Buna dimineata,
LA MULTI ANI!tuturor celor ce poarta frumosul nume de Sf Stefan si derivatele lui
CANSEL ELÇİNSon yılların gözde ekran yüzlerinden biri olan Elçin'in ailesi Fransa'da yaşamını sürdürüyor.
TUBA BÜYÜKÜSTÜNGenç oyuncu Tuba Büyüküstün'ün annesi emekli babası ise kendi işini yapıyor.
Kaynak: Sabah
se pre ca Cansel a ales sa-si petreaca sfarsitul de an in Franta si Tuba cu parinti ei
LA MULTI ANI!tuturor celor ce poarta frumosul nume de Sf Stefan si derivatele lui
CANSEL ELÇİNSon yılların gözde ekran yüzlerinden biri olan Elçin'in ailesi Fransa'da yaşamını sürdürüyor.
TUBA BÜYÜKÜSTÜNGenç oyuncu Tuba Büyüküstün'ün annesi emekli babası ise kendi işini yapıyor.
Kaynak: Sabah
se pre ca Cansel a ales sa-si petreaca sfarsitul de an in Franta si Tuba cu parinti ei
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
La multi ani !!..celor care poarta numele Sf.Stefan :qw10:
Buna dimi!!! ..deci nu petrec impreuna :emo5:
Buna dimi!!! ..deci nu petrec impreuna :emo5:
Admin_dea05- Admin
LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE SFINTULUI STEFAN.Buna dimineata fetelor,o zi usoara la munca va doresc,va poftesc la micul dejun , sau cald,aici a venit iaras iarna, ninge si este un strat marisor de zapada
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna dimineata si La multi ani !!!
dana17- vip
Un gand bun si-o sarutare
Azi la ceas de-aniversare
Sfantul Stefan sa va ocroteasca
Visele sa va-mplineasca!
La multi ani!
Azi la ceas de-aniversare
Sfantul Stefan sa va ocroteasca
Visele sa va-mplineasca!
La multi ani!
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 31 din 42 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 42
Subiecte similare
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum