16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+27
iulia1965
florica
mitzymeu
vivi
anuta1971
GUMUS-NOOR
sasa
ivcheto83
alimar
michiper68
mirabel
prytymeu
Gloxinia2010
asi demir
dlacatus65
kh69
dana17
andradamaria
pufy2010
teodora_roman
lexia
lica54
rodica
Admin_dea05
iulia80
Motzişor
DENISA
31 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:... ce facem mâine seară că se suprapun episoadele ???
net + TV . Sper să fie în același timp și un film indian, că altfel iar mă trimite soția la psihiatru
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Andrada cine-i MB ????
Fetelor eu nu am văzut dar m-a făcut Dea atentă
Recordul de utilizatori conectati a fost de 226, Lun 03 Ian 2011, 10:45 pm
DENISA a scris:Andrada cine-i MB ????
Tu vrei să zici că ne citeşte lumea ca pe clasici?
Mi se pare normal
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
226 e ceva totuşi mai ales că nu suntem de pe meleaguri turceşti .
DENISA a scris:Andrada cine-i MB ????
waaaau oare de ce
Motz oricum ne vizioneză creaţiile acum dacă ne şi citesc iacă devenim clasici
Da, Deni, felicitări!DENISA a scris:226 e ceva totuşi mai ales că nu suntem de pe meleaguri turceşti .
Văleu, sper să fie 226 cu simţul umorului, ca să nu mă clasifice fără drept de apel.
Ţucattttt!
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
Da, Deni, felicitări!
Văleu, sper să fie 226 cu simţul umorului, ca să nu mă clasifice fără drept de apel.
Ţucattttt!
şi eu fete,şi băieţi
Păi da, mamăăă , ce cald şi bine e pe forum.lexia a scris:...
Motz oricum ne vizioneză creaţiile acum dacă ne şi citesc iacă devenim clasici
Lexia, hai să ne facem vânt de-odată, poate ne îndeplinim visul şi cu ep. 37
Motzişor- vip
M-am uitat si eu la conasul nostru...saracutul vroia s-o opreasca pe yasemina de la baute nu stie ca ea se ocupa cu asta si in varianta originala....
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
şi ce părere ai Dea acum ??? de conaş nu de Yasemina
de conas ca intotdeauna o parere f buna!va ramane mereu in inima mea..pacat de partenera ca l-a dat mult in jos...deja astazi am mai corupt cateva persoane sa se uite le film..ma stresa cu telefonul si intrebari legate de film...DENISA a scris:şi ce părere ai Dea acum ??? de conaş nu de Yasemina
]
Admin_dea05- Admin
Conaşul e mai rotunjor la faţă cu părul mai lung decât în ASI dar tot Demir rămâne nr 1 în i.nimioara mea .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 03 Ian 2011, 11:54 pm, editata de 1 ori
Aaa daca vorbesti de rol atunci si la mine Demir este pe locul 1DENISA a scris:Conaşul e mai rotunjor la faţă cu părul mai lung decât în ASI dar tot Demir rămâne nr 1 în i.nimioara mea .
Admin_dea05- Admin
dar şi Murat e bun parcă aş îndrăzni să spun că e din ce în ce mai bun , evoluează vizibil .
noapte bună Pufy !!!!
noapte bună Pufy !!!!
Noapte buna pufy!pufy2010 a scris:
Admin_dea05- Admin
dimineata pi racoare..am scos capul la soare..
vai de mine..ma sperii de mine ce poeata sunt!
va doresc sa aveti o dimineata cat mai frumoasa..si o zi linistita per total!
vai de mine..ma sperii de mine ce poeata sunt!
va doresc sa aveti o dimineata cat mai frumoasa..si o zi linistita per total!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna dimineata o zi bun a tutruror
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Buna dimineat dragalaselor va poftesc la o si un fierbinte Va doresc o zi frumoasa de iarma va
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimi!!!..se pare ca in seara asta yasomia isi ia cateva palme..
Oare pe unde l-o ascunde astia pe conasul Savas?!...cred ca va suferii de amnezie cateva epissoade
http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/magazin_gundeminden_basliklar_831979596508?tc=24&albumId=27526&page=7
Oare pe unde l-o ascunde astia pe conasul Savas?!...cred ca va suferii de amnezie cateva epissoade
http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/magazin_gundeminden_basliklar_831979596508?tc=24&albumId=27526&page=7
Admin_dea05- Admin
Buna dimineata..pe la pranz, vorba Motzului
Denisa, MB este Mircea BADEA
Sa aveti o zi minunata!!!!!!!!!!!!!!!!
aseara am mai remarcat ceva, n-a purtata intotdeauna negru,..a fost si colorata ,cred ca dupa tragedia cu sotul si fiul, negrul a devenit ..endemic :fan6:
Denisa, MB este Mircea BADEA
Sa aveti o zi minunata!!!!!!!!!!!!!!!!
aseara am mai remarcat ceva, n-a purtata intotdeauna negru,..a fost si colorata ,cred ca dupa tragedia cu sotul si fiul, negrul a devenit ..endemic :fan6:
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Bună fetelor !! haideţi la mişcăre , eu una vreau să reîncap în rochiţile mele de câţiva cm .
'Aşk ve Ceza'nın bu akşamki bölümünde acı başrolde! Aşkı 'Savaş'ın ölüm haberiyle sarsılan 'Yasemin' (Nurgül Yeşilçay) sinir krizi geçiriyor
İZLEYİCİLER İSYAN EDİYOR
'Aşk ve Ceza' bir haftalık aranın ardından ekrana dönüyor. Son bölümde dayısı 'Pala', 'Savaş'ı, öldürmüştü. Bu gelişme üzerine izleyiciler forum sitelerinde, "Eğer 'Savaş' ölürse diziyi izlemeyiz" diyerek isyan başlatmıştı. Dizinin milyonlarca hayranı, bu akşamki bölümü merak içinde bekliyor.
ACI HABER SARSACAK!
Bu akşamki bölümde Baldar Ailesi yasta! 'Savaş'ı İran'a buruk gönderdiği için vicdan azabı çeken 'Yasemin', delicesine âşık olduğu adam hakkında gelen kara haberle sinir krizi geçirecek. Ölüm haberini alanların Baldar Konağı'na akın etmesiyle de acı dalga dalga yayılacak.
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2011/01/04/bu_aciya_yurek_dayanmaz
Fertelor se pare că fanii refuză să se mai uite în lipsa personajului Savaş. oare Yasemin va renunţa la bebeluş sau îl va naşte în speranţa că îl ajuta pe Ömer şi în amintirea lui Savaş.
'Aşk ve Ceza'nın bu akşamki bölümünde acı başrolde! Aşkı 'Savaş'ın ölüm haberiyle sarsılan 'Yasemin' (Nurgül Yeşilçay) sinir krizi geçiriyor
İZLEYİCİLER İSYAN EDİYOR
'Aşk ve Ceza' bir haftalık aranın ardından ekrana dönüyor. Son bölümde dayısı 'Pala', 'Savaş'ı, öldürmüştü. Bu gelişme üzerine izleyiciler forum sitelerinde, "Eğer 'Savaş' ölürse diziyi izlemeyiz" diyerek isyan başlatmıştı. Dizinin milyonlarca hayranı, bu akşamki bölümü merak içinde bekliyor.
ACI HABER SARSACAK!
Bu akşamki bölümde Baldar Ailesi yasta! 'Savaş'ı İran'a buruk gönderdiği için vicdan azabı çeken 'Yasemin', delicesine âşık olduğu adam hakkında gelen kara haberle sinir krizi geçirecek. Ölüm haberini alanların Baldar Konağı'na akın etmesiyle de acı dalga dalga yayılacak.
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2011/01/04/bu_aciya_yurek_dayanmaz
Fertelor se pare că fanii refuză să se mai uite în lipsa personajului Savaş. oare Yasemin va renunţa la bebeluş sau îl va naşte în speranţa că îl ajuta pe Ömer şi în amintirea lui Savaş.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 04 Ian 2011, 12:54 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05 a scris:...cred ca va suferii de amnezie cateva episoade
Salut fetelor,
Savaș va suferi de amnezie, șocul emoțional ce-i va readuce memoria va fi de fapt imaginea angelică a Yasminei
pufy2010 a scris:
Salut fetelor,
Savaș va suferi de amnezie, șocul emoțional ce-i va readuce memoria va fi de fapt imaginea angelică a Yasminei
Bună Pufy !! să nu sufere vreun şoc când va vedea chipul " angelic " al Yaseminei , poate va fi traumatizat mai rău .
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum