16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+27
iulia1965
florica
mitzymeu
vivi
anuta1971
GUMUS-NOOR
sasa
ivcheto83
alimar
michiper68
mirabel
prytymeu
Gloxinia2010
asi demir
dlacatus65
kh69
dana17
andradamaria
pufy2010
teodora_roman
lexia
lica54
rodica
Admin_dea05
iulia80
Motzişor
DENISA
31 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
ce ai draga..eu te intreabm di sanatati..si tu crezi ca iti sap groapa!
deni ..draga toate imi cer catve ceva ce nu am in cal..si deja am dat-o in bara cu ceva!
deni ..draga toate imi cer catve ceva ce nu am in cal..si deja am dat-o in bara cu ceva!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Motzi nu doar oleacă mai erau pe puţin vreo 25 de min,
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 03 Ian 2011, 10:45 pm, editata de 1 ori
iulia80 a scris:ce ai draga..eu te intreabm di sanatati..si tu crezi ca iti sap groapa!
da draguţă sunt sănătoasă , la mansardă cred că am ceva lipsuri
Iulia trebuie să-ţi instalezi SopCast.
Denisa, te cred, ne-am putea da seama doar dacă am fi înregistrat episodul şi am fi tăiat la fix pauzele, apoi comparaţia cu ce avem şi pac...DENISA a scris:Motzi nu doar oleacă mai erau pe puţin vreo 25 de min,
Te cred, pusiiiiiiiiiiiii, ep. 37 mă iubeşte, că dacă nu, dă Lexia cu vătraiul după migne
Pufy, mai golaş e Murat decât doamna, dar... dacă tu aşa vrei atunci... aşa să ţi se arate
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Lun 03 Ian 2011, 10:50 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
ceva le-a mai ramas din maretul lor imperiu, termenul de ghiaur, credeam ca l-au trecut la capitolul arhaisme
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
cum sună " cucoană Şahnur " din gura lui Moran ????
SUBLIM!!!!!!!!!!!DENISA a scris:cum sună " cucoană Şahnur " din gura lui Moran ????
andradamaria- vip
dragelor si dragilor..eu ma retrag...
va doresc noapte buna,somnik cu vise cat mai placute!
mii de
va doresc noapte buna,somnik cu vise cat mai placute!
mii de
iulia80- vip
dar şi conaşule nu am auzit aceste apelative în niciunul din serialele turceşti . te pupăcim Iulia dar cam devreme tragi cortina , o să-ţi zic " mamaie" aşa că nu mai aspira la " minori "andradamaria a scris: SUBLIM!!!!!!!!!!!
DENISA a scris:cum sună " cucoană Şahnur " din gura lui Moran ????
Seara bună, asta ziceam şi eu că la Şahnur îi zice cucoană iar la agăii noştri le zice "conaş" poate că asta a lor e mai bună varianta. găsim mai bine corespondent la noi decît agă
Mie îmi face impresia că e tăiat din partea finală unde e Moranul la Baldari
Ultima editare efectuata de catre lexia in Lun 03 Ian 2011, 11:02 pm, editata de 1 ori
bre..lasa ca pune rodica potaia pi tine!
noapte buna!
salutari lexia!
noapte buna!
salutari lexia!
iulia80- vip
lexia a scris:
bună Lexia !!
dacă m-a lăsat memoria de la atâta Fulgerică în primul ep a avut loc şi căsătoria lui Savaş cu Çiçek .
DENISA a scris:
bună Lexia !!
dacă m-a lăsat memoria de la atâta Fulgerică în primul ep a avut loc şi căsătoria lui Savaş cu Çiçek .
Nu , în al doilea este
DRAGA DENI cred ca se compenseaza cu ghiaur..=.denumire disprețuitoare dată în trecut de turci persoanelor de altă religie decât cea mahomedană. -eu am aceeasi impresie ca si Lexia,pe care o salut ca ..finalul ep.1 va fi inceputul ep.2 ..SAvas va fi CONUL MAREDENISA a scris: dar şi conaşule nu am auzit aceste apelative în niciunul din serialele turceşti .
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Lun 03 Ian 2011, 11:11 pm, editata de 2 ori
andradamaria- vip
He-heee, fetelor, m-am gândit eu la ele, dar dacă sună nbinişor ,,cucoană" în gura lui Ahmet, asta chiar mi-a plăcut, ,,conu" sau ,,conaşu" nu au în română greutatea termenului Agă = comandant militar şi guvernator al provinciei.lexia a scris:
Seara bună, asta ziceam şi eu că la Şahnur îi zice cucoană iar la agăii noştri le zice "conaş" poate că asta a lor e mai bună varianta. găsim mai bine corespondent la noi decît agă
Amannn, mi-a scos peri albi vorbuliţa asta.
În română, conu' conaşu' sună blând, respectuos, familiar, Agă e = stăpân absolut cu drept de viaţă şi de moarte.
Gataaaaaaaa...
Voi sunteţi de vină, mă tot ispitiţi la discuţii
Motzişor- vip
deci m-a lăsat memoria de la atâţia turcaleţi .lexia a scris:
Nu , în al doilea este
fetelor dar ce facem mâine seară că se suprapun episoadele ??? eu prefer să mă uit pe ATV , parcă nu am răbdare să revăd iară ep 2 sunt mai curioasă de soarta lui Savaş , trebuie să-l bocesc niţel .
DENISA a scris:deci m-a lăsat memoria de la atâţia turcaleţi .
Da să vezi la mine cu atâtea vizionări nu mai ştiu ordinea, eh poate îmi revin acuma.
Salut Andrada
Şefa, nu suntem noi generaţia avansată? Ne uităm pe ATV! Clar!DENISA a scris:fetelor dar ce facem mâine seară că se suprapun episoadele ??? eu prefer să mă uit pe ATV , parcă nu am răbdare să revăd iară ep 2 sunt mai curioasă de soarta lui Savaş , trebuie să-l bocesc niţel .
Stai să vezi că vom fi năpădite de Aşk ve Ceza pe YT. După câte promo-uri au apărut încărcate, pe conturi noi, care par special create, inclusiv contul ,,SavasBaldar" veţi avea unde vedea filmul ,,made in Kanal D Romania"
Motzişor- vip
oare va urca cineva pe YB şi varianta Kanald ro ??
DENISA a scris:fetelor dar ce facem mâine seară că se suprapun episoadele ??? eu prefer să mă uit pe ATV , parcă nu am răbdare să revăd iară ep 2 sunt mai curioasă de soarta lui Savaş , trebuie să-l bocesc niţel .
Da şi eu m-am întrebat dar nu rezist să nu văd ce se întâmplă în direct doar că nu m-aş enerva de data asta dacă nu ar merge netul.
Lexia, trimite-mă la treabă că m-am lipit de forum.lexia a scris:
Da să vezi la mine cu atâtea vizionări nu mai ştiu ordinea, eh poate îmi revin acuma.
Salut Andrada
Motzişor- vip
eu parcă nu am răbdare să-l revăd şi când mă gândesc că ASI l-am văzut de vreo 6 ori tot şi unele ep le-am revăzut de nici nu mai ţin minte nr.
CRED CA LA FEL VOM FACE CELE MAI MULTE DINTRE NOI, am nevoie de sarcasmul lui M.B., dupa atata Nurgul
andradamaria- vip
Motzişor a scris:
Lexia, trimite-mă la treabă că m-am lipit de forum.
şi tu pe mine că mai am 5 minute şi gata până la 60 dar uită ce fac, mai un pic şi o întind că nu pot în 10 locuri
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum