16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+27
iulia1965
florica
mitzymeu
vivi
anuta1971
GUMUS-NOOR
sasa
ivcheto83
alimar
michiper68
mirabel
prytymeu
Gloxinia2010
asi demir
dlacatus65
kh69
dana17
andradamaria
pufy2010
teodora_roman
lexia
lica54
rodica
Admin_dea05
iulia80
Motzişor
DENISA
31 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Andrada, cana corespunde necesităților de refrishare de luni dimineața. Și cu o astfel de cană, cheful de muncă îmi vine când trebuie să plec de la serviciu [/quote]
cand ajungi acasa ..muti mobila
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
andradamaria a scris:
...cand ajungi acasa ..muti mobila
sorry, am zis că plec de la serviciu, nu că ajung acasă
Si atunci ea s-a ridicat, a închis televizorul si calculatorul si mi-a aruncat berea la chiuveta.pufy2010 a scris:
sorry, am zis că plec de la serviciu, nu că ajung acasă
andradamaria- vip
andradamaria a scris:
Tu o cunoști pe soția mea!?!?
Filmul incepe la 20:30 ?pufy2010 a scris:[
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Asta este viata!!!!!...Sa speram ca anul acesta va fi unul mai bun.andradamaria a scris:[BUNA DEA, :qw6: si eu am un sentiment de frustrare si neputinta,tristete cat cuprinde si nu pot sa spun decat Dumnezeu sa-l odihneasca!!!!!!!!!!!!iar mamei lui sa-i dea putere !
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Filmul incepe la 20:30 ?
parcă asa era în reclamă
Atunci sa ma pregatesc..Ce bine arata Murat pe sticla!pufy2010 a scris:Admin_dea05 a scris:Filmul incepe la 20:30 ?
parcă asa era în reclamă
Admin_dea05- Admin
este a doua oara cand ma intrebi ...ma bazez pe intuitia feminina...care nu da gres!!!!!!!!!!! dupa cum vezipufy2010 a scris:
Tu o cunoști pe soția mea!?!?
ne revedem dupa film
andradamaria- vip
andradamaria a scris: ...ma bazez pe intuitia feminina...care nu da gres!!!!!!!!!!!
e clar, intuiția feminină este o știință exactă
ca prima impresie...nu mai tremura imaginea, deocamdata, ...sa vedem mai incolo..
Pufy ,nu este o stiinta exacta, dar daca asa vrei s-o consideri.. are o aplicabilitate nelimitata :moe: :moe:
Pufy ,nu este o stiinta exacta, dar daca asa vrei s-o consideri.. are o aplicabilitate nelimitata :moe: :moe:
andradamaria- vip
Brava pentru temele de discurs!andradamaria a scris:ca prima impresie...nu mai tremura imaginea, deocamdata, ...sa vedem mai incolo..
Pufy, e infailibilă, intuiţia, vreau să zic!
Bonus: 30 de minute + calitate video
Aşk ve Ceza ep. 37 - 1/3 subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
buna sara ,buna sara..am venit cu....frig !
ce mai faceti dragelor! si dragule! cine a disparut la Ezeala?
Motz....multumim fain de tot....
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Salut Iulia, cu plăcere!iulia80 a scris:buna sara ,buna sara..am venit cu....frig !
No, şnapanii se dedulcesc la Aşk ve Ceza ep. 1 pe Kanal D. Pare ca nou!
Motzişor- vip
Intuiţia este nemijlocire, şi nu poate fi niciodată nici pură şi nici atotcuprinzătoare.
Petre Ţuţea
Salut Iulia
Motzisor, după ce văd pe Kanal D, nu-mi rămâne decât să mai felicit o dată echipa AskveCezaro
Petre Ţuţea
Salut Iulia
Motzisor, după ce văd pe Kanal D, nu-mi rămâne decât să mai felicit o dată echipa AskveCezaro
a..din pacate eu nu prind kanal d..am un link de la deni..dar nu merge..eu raman cu varinanta adusa de Motz..plus pluton!
PS: mai trag cate un ochi pe ATV..ce nasean are Ezelul! sa ma ierte deni draga de ea si dea!
PS: mai trag cate un ochi pe ATV..ce nasean are Ezelul! sa ma ierte deni draga de ea si dea!
iulia80- vip
buna seara!!!
fetelor kanaliştii au căsăpit primul ep , deci îl vor lungi de -i va merge fulgii.
Mi-a plăcut afirmaţia lui sevgi către Yasemian : " Delicata mea" unde o fi văzut frate delicateţe la ea ?? şi parcă pe ecran mare nu pare aşa rotunjoară Yasemina . Iulia
fetelor kanaliştii au căsăpit primul ep , deci îl vor lungi de -i va merge fulgii.
Mi-a plăcut afirmaţia lui sevgi către Yasemian : " Delicata mea" unde o fi văzut frate delicateţe la ea ?? şi parcă pe ecran mare nu pare aşa rotunjoară Yasemina . Iulia
Nurgula ...nu mi-am schimbat parerea!!!!!!!!!!!!! si n-am pierdut nimic....in privinta dialogurilor multumim MOTZ ,pentru cele 30 de minute din ep 37
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Lun 03 Ian 2011, 10:35 pm, editata de 2 ori
andradamaria- vip
buna mandra...ai tati oscioarele la locul lor?
deci filofitca nu pare asa de gogosica la kanal d! dar au nenorocit episodul! oare ce audienta a avut?
deci filofitca nu pare asa de gogosica la kanal d! dar au nenorocit episodul! oare ce audienta a avut?
iulia80- vip
DENISA a scris:...şi parcă pe ecran mare nu pare aşa rotunjoară Yasemina
V-am spus eu că e beton
andradamaria a scris:Nurgula ...nu mi-am schimbat parerea!!!!!!!!!!!!! si n-am pierdut nimic....in privinta dialogurilor
chiar sunt mai evidenţiate defectele fizice, parcă nu erau atât de evidente pungile de sub ochi .
Iulia încearcă aceste adrese .
http://tvonline.isfree.org/kanal-d-sopcast/
http://www.mufa-tv.ro/romanesti/kanal-d.html
http://www.programe-tv-online.com/kanal_d_tv.php
http://www.cool-webtv.com/tv-channels/ro/kanal-d-online.html
normal , ce crezi că am venit " defectă " ??? mă scotea Fulgerică după listă , ai vrea mătăluţă şi aliata ta .
nu mă supăr ptr Ezelu ' dar pertotal arată ghini dacă grăiai ceva de Fulgerică de lua mama gaia .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 03 Ian 2011, 10:37 pm, editata de 1 ori
dar la fata ei te-ai uitat? cearcane pe piatra poncepufy2010 a scris:
V-am spus eu că e beton
andradamaria- vip
Sara bună, dragilor, mulţam fain Pufy, cam aşa mi se pare şi mie, că diferenţe jenante nu sunt, deşi am văzut vreo 3 detalii în care se simte traducerea mai exactă din turcă. Dar în mare, mulţam fain şi eu zic: aferim, am scăpat cu faţa curată.andradamaria a scris:Nurgula ...nu mi-am schimbat parerea!!!!!!!!!!!!! ...
Vom vedea mai departe.
Da, Iulia, Dea, Andrada, Pufy, şi eu mi-am întărit toate părerile iniţiale.
Mă retrag la subtitrări.
Deni, şi mie mi s-a părut (după coloana sonoră) că au mai ciupit ceva din episod.
Să le fie la nas! Asta ne menţine pe noi în prima linie, de parcă am fi la marea concurenţă.
Păcat, m-am săturat de lipsa de profesionalism din orice domeniu, of!
Motzişor- vip
Pufy, nu confunda rochia cu anatomia.pufy2010 a scris:
V-am spus eu că e beton
Rochia roşie mi-e bună şi mie
Motzişor- vip
andradamaria a scris:...dar la fata ei te-ai uitat? cearcane pe piatra ponce
așa e la începutul serialului, pe urmă își revine. Probabil doarme mai mult după primele episoade
Motzule, la începutul serialului, Yaso nu era spectaculoasă. După episoadele în care scapă din ce in ce mai des de rochie, începe ratingul de 5 stele
Ultima editare efectuata de catre pufy2010 in Lun 03 Ian 2011, 10:44 pm, editata de 1 ori
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum