16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+27
iulia1965
florica
mitzymeu
vivi
anuta1971
GUMUS-NOOR
sasa
ivcheto83
alimar
michiper68
mirabel
prytymeu
Gloxinia2010
asi demir
dlacatus65
kh69
dana17
andradamaria
pufy2010
teodora_roman
lexia
lica54
rodica
Admin_dea05
iulia80
Motzişor
DENISA
31 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
mai dar in pozele astea din episoade arata chiar bine.nici eu nu port.. deci vad bine!DENISA a scris:Dea eu o prefer dincolo de platourile de filmare nu port ochelari
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
cine este Leyla?...am uitat sau pana unde am vazut eu nu a fostandradamaria a scris:fereasca cerul ca nici o antifonare n-ar fi suficientaDENISA a scris:fetelor să ne fereacă Dumnezeu să avem parte de un bocet la comun Leyla cu Şahnur
Admin_dea05- Admin
Dea nici în cap de ar sta eu tot nu aş place-o. Leyla ( Coana mică ) e mama Yaseminei .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 04 Ian 2011, 11:26 pm, editata de 1 ori
mama lui yaso, tu ai vazut partea buna a acesteia...dar stai sa veziAdmin_dea05 a scris:cine este Leyla?...am uitat sau pana unde am vazut eu nu a fost
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
nu-i urata dar e prea batrana pt SavasDENISA a scris:Dea nici în cap de ar sta eu tot nu aş place-o.
fetelor se citesc capodoperile ..arhiva e in floare!
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewonline
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:...cine este Leyla?...am uitat sau pana unde am vazut eu nu a fost
Mătrăguna 2 - adică soacra ilegitimă a lui Savas
Aha! uite ca nu-i tinusem minte numelepufy2010 a scris:Admin_dea05 a scris:...cine este Leyla?...am uitat sau pana unde am vazut eu nu a fost
Mătrăguna 2 - adică soacra ilegitimă a lui Savas
Admin_dea05- Admin
denisa,eu port ochelari de care trebuie si nici eu nu vad nimic care sa ma atraga la YasoDENISA a scris:Dea nici în cap de ar sta eu tot nu aş place-o.
andradamaria- vip
eu pe Leyla o cunosc ca cucoana Buna...inca nu i-am vazut cealalta latura..m-am oprit cu filmul la primul sezonandradamaria a scris:mama lui yaso, tu ai vazut partea buna a acesteia...dar stai sa veziAdmin_dea05 a scris:cine este Leyla?...am uitat sau pana unde am vazut eu nu a fost
Admin_dea05- Admin
Nu esti barbat..uite la pufy chiar ii place!andradamaria a scris:[denisa,eu port ochelari de care trebuie si nici eu nu vad nimic care sa ma atraga la Yaso
Admin_dea05- Admin
noi l-am cadorisi pe Pufy cu Nurgul aşa ar scăpa şi Savaş de ea .
Nothing will soften Sahnur, she is set in her ways. The trick was unexpected and for me it was the highlight of the episode. I thought all the problems has almost been finalised and we would be moving in to a new phase of AVC once Savas is back. But most likely he will linger in the background for a while nowI doubt that she will ask yasmine to move to their masion, maybe she didn't believe that omer is savas son and she is blaming yasmine how she let savas wrote omer on his Id.
Nici eu nu cred că-i va cere Yaseminei să se mute la vilă ar fi culmea , ar fi harem acolo de văduve vesele .
Nothing will soften Sahnur, she is set in her ways. The trick was unexpected and for me it was the highlight of the episode. I thought all the problems has almost been finalised and we would be moving in to a new phase of AVC once Savas is back. But most likely he will linger in the background for a while nowI doubt that she will ask yasmine to move to their masion, maybe she didn't believe that omer is savas son and she is blaming yasmine how she let savas wrote omer on his Id.
Nici eu nu cred că-i va cere Yaseminei să se mute la vilă ar fi culmea , ar fi harem acolo de văduve vesele .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 04 Ian 2011, 11:34 pm, editata de 1 ori
tocmai de aceea, o privesc obiectiv,Pufy este de partea ei de la bun inceputAdmin_dea05 a scris:Nu esti barbat..uite la pufy chiar ii place!
andradamaria- vip
Pufy nu stiu daca ar vrea sa se pricopseasca cu ea.DENISA a scris:noi l-am cadorisi pe Pufy cu Nurgul aşa ar scăpa şi Savaş de ea .
Admin_dea05- Admin
DENISA a scris:noi l-am cadorisi pe Pufy cu Nurgul aşa ar scăpa şi Savaş de ea .
adică voi mi-ți băgat-o pe găt?
Admin_dea05 a scris:Pufy nu stiu daca ar vrea sa se pricopseasca cu ea.
doar în vacanță în Turcia, dar să fie all inclusiv
cam asapufy2010 a scris:
adică voi mi-ți băgat-o pe găt?
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mar 04 Ian 2011, 11:37 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Pufy nu te forţăm dar dacă o admiri de la distanţă cred că-i mai plăcut să o ai aproape , eu nu aş refuza un asemenea cadou dacă mi l-ar trimite fetele pe Fulgerică.
DENISA a scris:... cred că-i mai plăcut să o ai aproape ...
pot fi dezamăgit dacă e prea aproape, așa că prefer distanța
ai dreptate deni pai daca-i place omului nu trebuie sa refuzeDENISA a scris:Pufy nu te forţăm dar dacă o admiri de la distanţă cred că-i mai plăcut să o ai aproape , eu nu aş refuza un asemenea cadou dacă mi l-ar trimite fetele pe Fulgerică.
Admin_dea05- Admin
vrei sa ramana un mister..ti-e teama ca se va pierde apoipufy2010 a scris:DENISA a scris:... cred că-i mai plăcut să o ai aproape ...
pot fi dezamăgit dacă e prea aproape, așa că prefer distanța
Admin_dea05- Admin
Gata, v-ați propus voi să mă combinați cu Yaso, în speranța că aveți cale liberă către Savaș. Vă dau o veste proastă: trebuie să stați la coadă pentru Fulgerică; și e o coadă lungă de arăboaice, turcoaice, rusoaice și bulgăroaice
Admin_dea05 a scris:vrei sa ramana un mister..ti-e teama ca se va pierde apoi
vreau să rămân un Mister
Dea cred că îi e teamă să nu aibă vreo traumă vizuală dacă o vede de aproape .
Andrada somn uşor !!!
Andrada somn uşor !!!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 04 Ian 2011, 11:50 pm, editata de 1 ori
cred ca naturala e superrr si nervoasa sexi..DENISA a scris:Dea cred că îi e teamă să nu aibă vreo traumă vizuală dacă o vede deaproape .
Andrada somn uşor !!!
Admin_dea05- Admin
Thank you ...thank you ...thank you denisa but i want to tell you that i didnot like this episode
they canot act well ..the scenario too week and they catch bashir in an easy and silly way if they complete like this
they will lose many fans and i am the first one ...sorry
they canot act well ..the scenario too week and they catch bashir in an easy and silly way if they complete like this
they will lose many fans and i am the first one ...sorry
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum