Serialesitelenovelet
39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+32
pufy2010
IDILKO
iulia80
rodica
Bruni-My
vania_e
annadanna
mitzymeu
lexia
mihaela99
dlacatus65
anuta1971
elena
iulianagl
nicos66
nellys18
tiberici
clio 24
Theo_1
scumpica22
Garo
DENISA
nutzi
axxa246
lica54
alitheea
narcisa
vivi
rina-rina
dana17
florica
Admin_dea05
36 participanți

Pagina 9 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul

In jos

39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Empty Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 02 Ian 2011, 1:44 pm

La multi ani fetelor!!!..sunt si eu la o verisoara am intrat doar sa mai vad ce faceti..maine seara ne intalnim la o sueta..... 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 352762
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Empty Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de anuta1971 Dum 02 Ian 2011, 1:45 pm

Admin_dea05 a scris:La multi ani fetelor!!!..sunt si eu la o verisoara am intrat doar sa mai vad ce faceti..maine seara ne intalnim la o sueta..... 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 352762
La multi ani Dea, distractie placuta, te asteptam la sueta 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 517793
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Dum 02 Ian 2011, 1:51 pm

39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 134607 in emisiunea aceea i-a aratat si pe Tuba, Cansel,Nesrin,Etahm,Nakie,cu mesaje de ANUL NOU, tare scurte eu am pierdut din ele tot incercind sa intru aici,se poate revedea emisiunea daca vreti, dati pe ora 12;50 si se vede in reluare.39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 134607Buna Anuta,o zi frumoasa iti doresc 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 296580

Ultima editare efectuata de catre florica in Dum 02 Ian 2011, 1:57 pm, editata de 1 ori
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Dum 02 Ian 2011, 1:53 pm

Admin_dea05 a scris:La multi ani fetelor!!!..sunt si eu la o verisoara am intrat doar sa mai vad ce faceti..maine seara ne intalnim la o sueta..... 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 352762
LA MULTI ANI cu sanatate si de toate ce-ti doresti 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Dum 02 Ian 2011, 1:55 pm

florica a scris:39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 134607 in emisiunea aceea i-a aratat si pe Tuba, Cansel,Nesrin,Etahm,Nakie,cu mesaje de ANUL NOU, tare scurte eu am pierdut din ele tot incercind sa intru aici,se poate revedea emisiunea daca vreati, dati pe ora 12;50 si se vsde in reluare,buna ANUTA, o zi buna 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 134607
si eu am putut intra foarte greu pe forum... acum vad ca merge mai binisor
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 02 Ian 2011, 2:13 pm

anuta1971 a scris:
si eu am putut intra foarte greu pe forum... acum vad ca merge mai binisor
Si eu am intrat f greu..pupiceiii si ne intalnim maine fetelor... 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 155656
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 02 Ian 2011, 2:17 pm

tyna0201 a scris:[(
La multi ani , tyna! 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 9027 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 161472 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 251638 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 269352
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Dum 02 Ian 2011, 2:17 pm

Admin_dea05 a scris:Si eu am intrat f greu..pupiceiii si ne intalnim maine fetelor... 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 155656
Te asteptam 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 517793
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Dum 02 Ian 2011, 2:32 pm

daca tot am ramas singura ies si eu... ne citim mai tarziu 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 517793

nou de la Mihaela

anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Dum 02 Ian 2011, 3:17 pm

39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 158717_135394503188319_135390826522020_17667_1284_tam fost de am alimentat ,,bendeiul'' 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 02 Ian 2011, 6:20 pm

Ei!buna seara iubitele mele dragi!Ati mancat ati baut ati petrecut astazi va-ti odihnit ca maine o luati de la capat cu servici copii si grija zilei de maine.Eu va doresc sa incepeti o noua saptamana cu bine si plina de bucurii.Va tuc kiss kiss kiss kiss dulce si va inbratisez cu multa dragoste si sa auzim numai de bine. 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 745790 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 745790
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 02 Ian 2011, 7:38 pm

Buna seara ce mai faceti?Am gasitGönülçelen’de başrolü paylaştığı Cansel Elçin’le sık sık görüntülenen Büyüküstün, dizinin diğer oyuncusu Onur Saylak’la birlikte olduğu iddia edildi. Akşam’dan Abdullah Malkoç’un haberine göre ilişkisini gizlemek için ise Elçin’i kullanıyor.

Gönülçelen’ dizisindeki rol arkadaşı Cansel Elçin ile birlikte olduğu konuşulan Tuba Büyüküstün’ün gerçek sevgilisi ortaya çıktı. İddialara göre ünlü oyuncu yine aynı dizide birlikte kamera karşına geçtiği Onur Saylak ile birlikte. Görüntü yönetmeni sevgilisi Sami Saydan’dan ayrıldıktan sonra Saylak ile beraber olmaya başlayan Büyüküstün bu aşkı saklamak için de Beren Saat’in eski sevgilisi Cansel Elçin’in arkadaşlığından yararlanıyor. Üç arkadaş birlikte çıktıkları gece eğlencelerinde basını şaşırtmak için yanlarından Cansel Elçin’i ayırmıyor. Hatta Elçin’le kol kola yürüyen Tuba Büyüküstün böylece dikkatleri Onur Saylak’ın üzerinden çekiyor. Görüntü yönetmeni sevgilisi Sami Saydan’dan birkaç ay önce ayrılan Tuba Büyük-üstün’ün Cansel Elçin için bu aşkı bitirdiği konuşulmuş ama güzel oyuncu defalarca bu haberleri yalanlamıştı.

Nazar değdi, bir haftadır küsler!

Tuba Büyüküstün’ün ‘Hasret’ karakteriyle ekrana geldiği ‘Gönülçelen’ dizisinde Onur Saylak, ‘Hasret’e aşık olan ‘yapımcı Levent’ rolünü canlandırıyor. Sık sık kavga ettikleri öğrenilen Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak’ın son bir haftadır tek bir kelime bile etmedikleri ise konuşulanlar arasında… ceva si nu inteleg o iota nici macar cu goagale.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de IDILKO Dum 02 Ian 2011, 8:02 pm

Eu am inteles ca dupa despartirea de Sami Saydan(director cu imaginea la filmul ASI) Tugba s-a cuplat cu Onur Saylak(actorul ce il interpreteza pe Levent in Gonulcelen) si nu cu Cansel Elcin,asa cum crede toata lumea.De altfel Cansel a negat ca s-a despartit de prietene lui pentru Tugba B.
Iesirile in oras ale lui Cansel si Tugba sunt de fapt pentru a ascunde adevarata relatie.
Sper ca am inteles bine ce ai postat tu in limba turca,desi ,sincer nu prea imi cade bine aceasta stire.

IDILKO
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 04/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 02 Ian 2011, 8:04 pm

IDILKO a scris:Eu am inteles ca dupa despartirea de Sami Saydan(director cu imaginea la filmul ASI) Tugba s-a cuplat cu Onur Saylak(actorul ce il interpreteza pe Levent in Gonulcelen) si nu cu Cansel Elcin,asa cum crede toata lumea.De altfel Cansel a negat ca s-a despartit de prietene lui pentru Tugba B.
Iesirile in oras ale lui Cansel si Tugba sunt de fapt pentru a ascunde adevarata relatie.
Sper ca am inteles bine ce ai postat tu in limba turca,desi ,sincer nu prea imi cade bine aceasta stire.

Mersi iubita nici mie dar cred ca e tocmai invers. kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 02 Ian 2011, 8:23 pm

[iuliana aceasta stire a mai fost si prin decembrie comentata nuti face griji kiss
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 02 Ian 2011, 8:34 pm

lica54 a scris:[iuliana aceasta stire a mai fost si prin decembrie comentata nuti face griji kiss

Aia e?Eu credeam ca e altceva ca am inteles ca au iesit trei persoane la masa printre care si Beren Saat de aceea am adus aceasta stire ca poate eu am inteles gresit.In fine deci nimic nou sub soare.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Dum 02 Ian 2011, 8:36 pm

39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 24823_329455758086_7225298086_3651485_100948_n buna seara fetelor,curioasa treaba ii si asta sa fii cu unul si sa te plimbi cu altul,care barbat ar accepta postura asta,si pina la urma nu inteleg nici care ar fi interesul sa ascunda legatura indiferent cu cine ar fi,poate ca sint manevre de ale sokatilor ,cind pe unul cind pe altul ii cupleaza cu cine apuca. 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 419114 O seara placuta sa avem 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de vivi Dum 02 Ian 2011, 8:40 pm

TIPS FOR EPISODE 34.
Hasret and Bahar meet face to face. Hasret becomes much surprised when she gets to know Bahar’s true identity.
Kadir and his friends are going to make a present for Murat (What a lucky man Murat is, everybody tries to make him a present).
Someone comes to help to Nesrin while she is trying to get acc...ustomed to her new life.
Murat and Hasret make a new agreement. I hope they will succeed to implement this agreement
vivi
vivi
vip
vip

Data de inscriere : 09/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 02 Ian 2011, 8:54 pm

vivi a scris:TIPS FOR EPISODE 34.
Hasret and Bahar meet face to face. Hasret becomes much surprised when she gets to know Bahar’s true identity.
Kadir and his friends are going to make a present for Murat (What a lucky man Murat is, everybody tries to make him a present).
Someone comes to help to Nesrin while she is trying to get acc...ustomed to her new life.
Murat and Hasret make a new agreement. I hope they will succeed to implement this agreement

Hasret si Bahar se intalnesc fata in fata.Hasret devine mult mai surprinsa cand afla adevarata identitate a lui Bahar.Kadir si prietenii lui au de gand sa-i faca un cadou lui Murat.Cineva vine in ajutorul lui Nesrin sa se acomodeze la noul stil de viata.Murat si Hasret fac o noua intelegere..Sa speram ca vor reusi sa puna in aplicare aceasta intelegere.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Dum 02 Ian 2011, 9:09 pm

39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 738690 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 322763 Vivi si Iuliana pt.noutati si traducere.Eu m-am gindit la Saime ca v-a fi cea care o v-a ajuta-o pe Nesrin sa se acomodeze cu noua ei potura,in ce v-a consta oare noua intelegere Murat-Hasret sa faca un album impreuna?Parerea mea ,voi ce spuneti? 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 359517
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 02 Ian 2011, 9:15 pm

florica a scris:39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 738690 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 322763 Vivi si Iuliana pt.noutati si traducere.Eu m-am gindit la Saime ca v-a fi cea care o v-a ajuta-o pe Nesrin sa se acomodeze cu noua ei potura,in ce v-a consta oare noua intelegere Murat-Hasret sa faca un album impreuna?Parerea mea ,voi ce spuneti? 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 359517

Si eu tot la Saime si Murat sa compuna pt. noul ei album m-am gandit, dar sunt curioasa ce o sa zica Nesrin de Bahar si acum ca Hasret stie secretul sunt sigura ca o sa fie mai atenta la Bahar si poate o sa-i vada si masina si atunci o sa-si dea seama Hasret ca Bahar ii vrea raul.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 02 Ian 2011, 9:21 pm

Eu ma intreb cum va reactiona Levent cand va afla ca Hasret ia dus pianul lui Murat si au cantat impreuna ce rol va mai avea el pe langa Hasret.
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Dum 02 Ian 2011, 9:31 pm

iulianagl a scris:

Si eu tot la Saime si Murat sa compuna pt. noul ei album m-am gandit, dar sunt curioasa ce o sa zica Nesrin de Bahar si acum ca Hasret stie secretul sunt sigura ca o sa fie mai atenta la Bahar si poate o sa-i vada si masina si atunci o sa-si dea seama Hasret ca Bahar ii vrea raul.
Ar fi bine daca Hasret ar vedea cui apartine masina care a speriat-o si sa isi dea seama de intentiile Baharei,in acest caz si Murat ar trebui sa intervia mai serios cu vorba buna nu faci nimic cu BU-HU-HU,sper sa o socheze serios pe Nesrin indentitatea Buhai ,sa mai afle care i-au fost intentiile initial poate mai are si legatura cu falimentul lor,bine ca totusi Hasret si Murat sint impruna si sper asa sa si ramina 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Dum 02 Ian 2011, 9:37 pm

lica54 a scris:Eu ma intreb cum va reactiona Levent cand va afla ca Hasret ia dus pianul lui Murat si au cantat impreuna ce rol va mai avea el pe langa Hasret.
Cred ca Levent nu mai are nimic de zis a vazut ca Hasret il iubeste pe Murat si invers,nu cred ca el mai spera la ceva si asa ar fi cel mai bine, sa se recunoasca invins in relatia cu Hasret si sa ramana prietenul de-o viata a lui Murat 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 02 Ian 2011, 9:39 pm

florica a scris: Ar fi bine daca Hasret ar vedea cui apartine masina care a speriat-o si sa isi dea seama de intentiile Baharei,in acest caz si Murat ar trebui sa intervia mai serios cu vorba buna nu faci nimic cu BU-HU-HU,sper sa o socheze serios pe Nesrin indentitatea Buhai ,sa mai afle care i-au fost intentiile initial poate mai are si legatura cu falimentul lor,bine ca totusi Hasret si Murat sint impruna si sper asa sa si ramina 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 296580

Eu cred de mai mult timp ca Bahar si cel Nejdet sunt falimentul lui Ethem.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 9 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum