Serialesitelenovelet
17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+22
sasa
Admin_dea05
demiruta
alitheea
florica
dana sandulescu
IDILKO
dana4699
Nicky
alimar
michiper68
elena
rodica
kh69
lica54
teodora_roman
lexia
iulia80
Motzişor
andradamaria
pufy2010
DENISA
26 participanți

Pagina 12 din 40 Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Urmatorul

In jos

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 Empty Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de IDILKO Vin 14 Ian 2011, 2:37 pm

BUNA,

PENTRU ACESTE EPISOADE VA TREBUI SA AI RABDARE.
PRIETENELE NOASTRE INCA NU LE-AU TRADUS.

IDILKO
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 04/08/2010

Sus In jos

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 Empty Buna

Mesaj Scris de dana4699 Vin 14 Ian 2011, 2:40 pm

Multumesc mult . voi avea rabdare deoarece este filmul meu preferat . sper ca in viitorul apropiat sa devenim prietene , daca vrei . inca odata merci mult si sunteti cele mai tari.
dana4699
dana4699
vip
vip

Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt

Sus In jos

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 Empty Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Vin 14 Ian 2011, 3:22 pm

Bună fetelor !! Bună Pufy !!!

Am votat cu toată inima ASI şi Demir
17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 536676

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 14 Ian 2011, 3:27 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de dana sandulescu Vin 14 Ian 2011, 3:23 pm

Buna fetelor ,va rog frumos puteti sa imi dati si mie link-urile de la ep 35,36,37 de pe megaplod la serialul ask ve ceza.
.Multumesc frumos
dana sandulescu
dana sandulescu
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 14 Ian 2011, 3:26 pm

fetelor ştiţi ceva despre serial ???

[quote="ralu"]Dragelor,
Sunt noua pe forum. Ma uit la multe seriale turcesti, desi nu sunt tanara, si imi plac. Am descoperit o lume despre care stiam putine lucruri si am inceput sa cercetez.
Ma uit la Ask ve ceza la turci. Dupa ce am stat cu sufletul la gura pentru Savas, acum cand a aparut am inteles ca urmatorul episod este de abia pe 2 martie. Stie cineva de ce? iara fac pauza?
Oricum te tine in priza.
Halit Ergenc joaca intr-un serial de epoca ce de abia a inceput.
cu drag,
ralu
[/quote]

Bună Dana !! Cum te simţi ???? sigur te va ajuta Motzi cu serialul .

ep. 37 pe Megaupload

http://www.megaupload.com/?d=IF99PWL1
http://www.megaupload.com/?d=TFQOB62M

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 14 Ian 2011, 3:35 pm

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 8317. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 8617. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 8717. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 8417. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 8217. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 8517. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 79
17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 6547298157199110751917. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 7617. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 8017. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 7817. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 77

SUMMARY OF EPISODE 41

I cannot live without you Yasemin...

Savas returns form Iran and the first thing he goes is to go to Yas's house.

When he was leaving her he did not leave her on good terms but now he wants to tell her he cleared his name, he sorted everything out and he cannot be without her. He will ask one last chance for their relationship to continue from Yasemin.

However he will be surprised with the scene he sees in Yas's house and everyone will be surprised to see him as they believe he is dead.

Savaþ is double shocked seeing his mom in Yas's house.

Fidan is ecstatic with happiness when she learns savas is alive and when pala returns home. there will be a celebration dinner in the baldar house and nazan is also invited. savas reveals all the truth about what has been happening to his family.

Yas is waiting to tell savas about Ömer's possible illness and at the same time Çiçek and savas are on friendlier terms. both victims in this marriage will talk and give a mutual decision.

Fidan is suspicious that pala knows something so she explains haldun's kidnapping looking for signs that pala knows something about this. Nazan starts to see Bora's real character as Bora realizes he cannot run the Baldar holding with savas's return and he is cross.

Savas and Yas who are in love with the same enthusiasm as before are even closer together in order to overcome an upsetting situation (ömer's illness I guess..)

Pelin and Hakan are getting closer but lara is becoming more withdrawn when Pelin is around. Hakan asks Çiçek's help for lara and invites çiçek to his house.

while all this is happening something happens to çiçek and both the clans are in alarm again. everyone is in chock. yavuz goes insane and yas and savas are waiting for Ömer's test results. but this new development with çiçek will again mean hard days for yas and savas.

Eu nu pot trăi fără tine Yasemin ...

La revenirea din Iran primul lucru pe care-l face Savaş este de a merge la casa lui Yasemin .

Când el a plecat nu s-au despărţit în termeni prea buni, dar acum vrea să-i spună că şi-a curăţat / spălat numele şi el nu poate trăi fără ea. El îi va cere o ultimă şansă pentru relaţia lor .

Totuşi, el va fi surprins de scena ce o vede în casa lui Yasemin şi toată lumea va fi surprinsă să-l vădă deoarece ei îl credeau mort.

Savaş este şocat văzând - o pe mama lui în casa lui Yasemin.

Fidan este extaziată de fericire când Pala se întoarce acasă, atunci când ea află că Savas este în viaţă , va fi o cină de sărbătoare în casă Baldar unde şi Nazan este de asemenea invitată. Savaş dezvăluie familiei sale tot adevărul despre cele ce s-au întâmplat .

Yasemin aşteaptă să -i spună lui Savaş despre posibila boală a lui Ömer dar în acelaşi timp Cicek şi Savaş sunt destul de prietenoşi. Ambele victime ale aceastei căsătorii vor vorbi şi vor lua o decizie comună.

Fidan este suspicioasă faţă de Pala ,ea povesteşte de răpirea lui Haldun , ea crede că Pala ştie ceva despre asta. Nazan începe să vadă adevăratul caracter al lui Bora , Bora realizează că el nu poate merge la holdingul Baldar odată cu întoarcerea lui Savaş şi el se înfurie ..

Savaş şi Yasemin sunt îndrăgostiţi cu acelaşi entuziasm ca şi înainte , sunt chiar mai apropiaţi pentru a depăşi situaţia dificilă (boala lui Omer cred ..)

Pelin şi Hakan se apropie, dar Lara devine tot mai retrasă atunci când este în apropierea lui Pelin. Hakan cere ajutorul lui Cicek pentru Lara şi o invită pe Cicek la el acasă.

In acest timp se întâmplă ceva , i se întâmplă lui Cicek şi ambele clanuri sunt în alarmă din nou. Toată lumea se susţine reciproc( ca un stâlp , se sprijină unul pe altul ). Yavuz merge ca un nebun ( sau înebunit ) iar Yasemin şi Savaş aşteaptă rezultatele testelor lui Ömer. Această nouă evoluţie ( progres ) a lui Cicek va însemna din nou zile grele pentru Yasemin şi Savaş.

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 14 Ian 2011, 4:25 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 14 Ian 2011, 4:24 pm

DENISA a scris:http://www.askveceza.tv/images/83.jpg[/img]ges/77.jpg
Denisa, sărumânaaaaa! Minunate poze, traducerea e ţuţ, ne vom uita la film doar aşa din solidaritate cu eroul.
Am dus traducerea şi pe Port, să nu te superi.
Şi am adormit... fiindcă sunt zdrobită de oboseală, dar asta doar din cauza unei zile lungi de tot de lucru. kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 14 Ian 2011, 4:26 pm

:hello2: dragilor, am intrat sa va salut ,sa va spun weekend placut!
trebuie sa plec, voi reveni peste cateva zile.
Multumiri multe Denisa!!!!!!! I love you
17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 517793 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 517793
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 14 Ian 2011, 4:27 pm

Rezumatul tradus

Eu nu pot trăi fără tine Yasemin ...

La revenirea din Iran primul lucru pe care-l face Savaş este de a merge la casa lui Yasemin .

Când el a plecat nu s-au despărţit în termeni prea buni, dar acum vrea să-i spună că şi-a curăţat / spălat numele şi că el nu poate trăi fără ea. El îi va cere o ultimă şansă pentru relaţia lor .

Totuşi, el va fi surprins de scena ce o vede în casa lui Yasemin şi toată lumea va fi surprinsă să-l vădă deoarece ei îl credeau mort.

Savaş este şocat văzând - o pe mama lui în casa lui Yasemin.

Fidan este extaziată de fericire când Pala se întoarce acasă, atunci când ea află că Savas este în viaţă , va fi o cină de sărbătoare în casă Baldar unde şi Nazan este de asemenea invitată. Savaş dezvăluie familiei sale tot adevărul despre cele ce s-au întâmplat .

Yasemin aşteaptă să -i spună lui Savaş despre posibila boală a lui Ömer dar în acelaşi timp Cicek şi Savaş sunt destul de prietenoşi. Ambele victime ale aceastei căsătorii vor vorbi şi vor lua o decizie comună.

Fidan este suspicioasă faţă de Pala ,ea îi povesteşte de răpirea lui Haldun , ea crede că Pala ştie ceva despre asta. Nazan începe să vadă adevăratul caracter al lui Bora , Bora realizează că el nu poate merge la holdingul Baldar odată cu întoarcerea lui Savaş şi el se înfurie ..

Savaş şi Yasemin sunt îndrăgostiţi cu acelaşi entuziasm ca şi înainte , sunt chiar mai apropiaţi pentru a depăşi situaţia dificilă (boala lui Omer cred ..)

Pelin şi Hakan se apropie, dar Lara devine tot mai retrasă atunci când este în apropierea lui Pelin. Hakan cere ajutorul lui Cicek pentru Lara şi o invită pe Cicek la el acasă.

In acest timp se întâmplă ceva , i se întâmplă lui Cicek şi ambele clanuri sunt în alarmă din nou. Toată lumea se susţine reciproc( ca un stâlp , se sprijină unul pe altul ). Yavuz merge ca un nebun ( sau înebunit ) iar Yasemin şi Savaş aşteaptă rezultatele testelor lui Ömer. Această nouă evoluţie ( progres ) a lui Cicek va însemna din nou zile grele pentru Yasemin şi Savaş.

Oare ce mai face şi ameţita de Çiçek ???

Andrada te aşteptăm să revii cu bine în ogradă , fetelor dar nu găsesc trailerul
sad sad
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 Empty buna

Mesaj Scris de dana4699 Vin 14 Ian 2011, 4:35 pm

multumesc denisa si bine v-am gasit . sper sa ne intelegem bine.
buna si la celelalte fete.
dana4699
dana4699
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 14 Ian 2011, 4:39 pm

DENISA a scris:Rezumatul tradus

[color=darkblue][b]

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 59954 sau poate isi da foc sau o rapeste clanul lui besir..daca ajung morani si baldarii ..SA se sprijinE, si-si Crying or Very sad pe umar Smile Smile variante pentru AMETITA Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 14 Ian 2011, 4:42 pm

dana4699 a scris:multumesc denisa si bine v-am gasit . sper sa ne intelegem bine.
17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 648483 dana
BINE AI VENIT!!!!!!!!! floare floare
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 Empty buna din nou

Mesaj Scris de dana4699 Vin 14 Ian 2011, 4:46 pm

da dar ai mai uitat un detaliu , poate yasmine ii va spune lui savas ca este si insarcinata .
dana4699
dana4699
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana4699 Vin 14 Ian 2011, 4:46 pm

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 648483 floare
dana4699
dana4699
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 14 Ian 2011, 4:50 pm

dana4699 a scris:multumesc denisa si bine v-am gasit . sper sa ne intelegem bine.

bun venit în ogradă !!! noi suntem paşnice , ne mai războim ptr tutela lui Fulgerică .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 14 Ian 2011, 4:52 pm

nu cred că îi va spune prea curând că este însărcinată , poate cu tensiunile din clanul Baldarilor pierde sarcina şi poate atunci află Savaş.
17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 Dsc_6298_d17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 Dsc_6307_d17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 Dsc_7167_d17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 Dsc_7177_d17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 Dsc_7184_d17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 Dsc_7195_d17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 Dsc_7201_d17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 Dsc_7296_d17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 Dsc_8338_d

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 14 Ian 2011, 5:04 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dana4699 Vin 14 Ian 2011, 4:55 pm

:hello2: Andra

imi cer scuze daca raspund mai greu dar trebuie sa am grija si de copilasi

mi-ar parea rau sa piarda sarcina , dar nu cred , eu cred ca asa il va salva pe Omer de leucemie.
dana4699
dana4699
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 14 Ian 2011, 5:08 pm

DENISA a scris:
bun venit în ogradă !!! noi suntem paşnice , ne mai războim ptr tutela lui Fulgerică .
Dragelor şi dragul, ziarul ,,Gândul" l-aţi citit? Acum mi-a raportat mama că a apărut un articol despre Murat şi Nurgul!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu azi nu mai apuc să fac nimic, eventual mâine seară vi-l pot aduce scanat dacă nu daţi voi de el în alt mod. Încă mă simt bucăţi-bucăţele, vă las :))
Dana4699, bun venit, să-ţi trăiască puişorii 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 155520 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 155520 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 155520
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana4699 Vin 14 Ian 2011, 5:10 pm

eu sigur nu dau de el , o seara placuta daca pleci. 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 155656 floare

multumesc mult Motzisor
dana4699
dana4699
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 14 Ian 2011, 5:16 pm

Motzi unde ?? l-am puricat dar nik

http://www.gandul.info/
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dana4699 Vin 14 Ian 2011, 5:21 pm

este ca mi-a spus sa-mi traiasca puisorii
dana4699
dana4699
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 14 Ian 2011, 5:27 pm

DENISA a scris:Motzi unde ?? l-am puricat dar nik

...
Denisa, scuze, dormeam dusă, am lămurit acum, în Programul TV editat de ziarul ,,Gândul" e articolul.
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 14 Ian 2011, 5:31 pm

17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 Serialesitelenoveletro
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 14 Ian 2011, 5:33 pm

DENISA a scris:
https://2img.net/r/ihimizer/img508/5240/serialesitelenoveletro.jpg
Deni, eşti o pasăre măiastră! 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 357595 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 357595 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 357595 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 357595 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 357595
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana4699 Vin 14 Ian 2011, 5:35 pm

da 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 357595 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 357595 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 357595 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 357595 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 357595 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 357595 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 357595 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 357595 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 357595 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 12 357595
dana4699
dana4699
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 12 din 40 Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum