41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
vania_e
Theo_1
Gloxinia2010
annadanna
lica54
alitheea
dlacatus65
anuta1971
pufy2010
Garo
nicos66
axxa246
vivi
Luana
dana17
DENISA
Admin_dea05
iulianagl
narcisa
florica
24 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
iulianagl a scris:[1
Mersi iubita le-am vazut.[/quote]ca sa visezi frumos.....offff! vroiam sa-i vad impreuna la emisiune ..chiar nu-i inteleg de ce au venit separat ( in culise cred totusi ca au plecat impreuna ..doar nu lasa fata la asa ora tarzie sa se duca singura acasa... )
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
sarut mana esti grozava... ai vazut cat timp ia... m-ai ajutat foarte multiulianagl a scris:Anuta....Am terminat vezi daca e bine.
Noapte buna fetelor sa aveti o saptamana cat mai usoara
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:
sarut mana esti grozava... ai vazut cat timp ia... m-ai ajutat foarte mult
Nici o problema draga mea asteptam si partile celelalte.Noapte buna.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
fetelor dar voi la ce lucrati?anuta1971 a scris:sarut mana esti grozava... ai vazut cat timp ia... m-ai ajutat foarte multiulianagl a scris:Anuta....Am terminat vezi daca e bine.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:fetelor dar voi la ce lucrati?
Completam iubita ce lipseste.
iulianagl- moderator
Bună seara dragele mele
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Bună seara dragele mele
iulianagl- moderator
Bună Axxaaxxa246 a scris:fete dragi, multumesc de traduceri!
noapte buna si saptamana usoara!
Narcis, nu ma uita cu secventa aia pe care o cautai si tu aseara.
Îți explic cum am văzut eu aseară secvența. Am verificat și în seara asta și am văzut din nou. Sper să poți vedea și tu.
Pasul 1 dai clic pe linkul de mai jos
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntv
Se deschide postul ATV unde a fost emisiunea.
Pasul 2 Sub imaginea cu ecranul sunt trei rânduri. Pe primul sunt minutele scrise așa: - 5, -1, + 1+ 5, Go live.
Dacă dai pe - 5 vezi cu cinci minute în urmă și tot așa de câte ori dai click pe - 5
Sub acest rând mai e un rând cu o bară roșie gradată unde sunt orele. Te duci pe ea și dai click la ora 23, 40 atunci a venit Tuba și s-a ridicat Kenan. E o secvență foarte scurtă trebuie să fii atentă. Dacă a început filmulețul de prezentare al Tubei înseamnă că ai trecut de fază și dai iar înapoi. Foarte important: pe rândul trei unde sunt trecute zilele săptămânii în căsuțe să dai click pe căsuța cu data de 15 cumartezi.
Așa am văzut eu, dacă are cineva înregistrarea și ți-o poate da ar fi mult mai ușor.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Bună Axxa
Îți explic cum am văzut eu aseară secvența. Am verificat și în seara asta și am văzut din nou. Sper să poți vedea și tu.
Pasul 1 dai clic pe linkul de mai jos
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntv
Se deschide postul ATV unde a fost emisiunea.
Pasul 2 Sub imaginea cu ecranul sunt trei rânduri. Pe primul sunt minutele scrise așa: - 5, -1, + 1+ 5, Go live.
Dacă dai pe - 5 vezi cu cinci minute în urmă și tot așa de câte ori dai click pe - 5
Sub acest rând mai e un rând cu o bară roșie gradată unde sunt orele. Te duci pe ea și dai click la ora 23, 40 atunci a venit Tuba și s-a ridicat Kenan. E o secvență foarte scurtă trebuie să fii atentă. Dacă a început filmulețul de prezentare al Tubei înseamnă că ai trecut de fază și dai iar înapoi. Foarte important: pe rândul trei unde sunt trecute zilele săptămânii în căsuțe să dai click pe căsuța cu data de 15 cumartezi.
Așa am văzut eu, dacă are cineva înregistrarea și ți-o poate da ar fi mult mai ușor.
Mi-ai adus aminte de Gulnaz:Cobra n-o sa auda, 1,2,5 sau 10 urlete o sa auda milioane. Nopate buna iubita si o saptamana cat mai placuta.
iulianagl- moderator
Noapte bună Iuliana.iulianagl a scris:
Mi-ai adus aminte de Gulnaz:Cobra n-o sa auda, 1,2,5 sau 10 urlete o sa auda milioane. Nopate buna iubita si o saptamana cat mai placuta.
Un început de săptămână uşor pentru toată lumea.
Am completat şi eu traducerile.
narcisa- vip
Dragalaselor buna dimineata o zi buna si un inceput de saptamina pe placul tuturor va doresc.Va poftesc sa savuram inpreuna o si un fierbinte ca afara e frig.Va multumesc pentru tot ceia ce faceti si ca existati in viata mea eu ma iau foarte mult cu voi imi faceti zilele mai frumoase va pup dulce si va imbratisez cu multa dragoste din bunicuta :love3: :love3:
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata fetelor,micul dejun va asteapta un inceput de saptamina usor ,o zi cu spor ,Lica multam de si de
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
O zi buna tuturor...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
dana17- vip
dana17 a scris:[]
Multumim Dana,
are maini frumoase, oare Tubei ii plac?
annadanna- membru activ
Data de inscriere : 21/08/2010
Buna Annadanna , oare ....??? Probabil stie sa sa le foloseasca nu doar pt a vorbi cu ele... Vezi ca ti-am rapuns la MP...annadanna a scris:
Multumim Dana,
are maini frumoase, oare Tubei ii plac?
dana17- vip
dana17- vip
Fete dragi va pup si va doresc o zi minunata si o saptamana cat mai buna
un clip superb
un clip superb
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Ce distanta este intre ei...
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t16p540-cansel-elcin#88676
Admin_dea05- Admin
[quote="dana17"]
Bună seara tuturor! Să aveti o săptămână cum va doriti!
In fotografiile de la teledon, este asa de frumoasă , că nici măcar nu o merită! Sigur este părerea mea!
Bună seara tuturor! Să aveti o săptămână cum va doriti!
In fotografiile de la teledon, este asa de frumoasă , că nici măcar nu o merită! Sigur este părerea mea!
Gloxinia2010- membru activ
Data de inscriere : 02/09/2010
O seara buna tuturor...
dana17- vip
Buna seara fetelor!
Va salut cam tarziu, dar am ajuns tarziu acasa. Ma odihnesc putin la voi....
V-am adus ceva:
JUST WHEN YOU THOUGHT YOU HAD SEEN EVERYTHING...
- HAND DANCE -
Here is a video of an Irish Hand Dance from two who have toured with the Riverdance Troupe.
To create this video, they spent five days working with film director Johnny Reed, rehearsed another five days, and then set the hand dancing to electro beat song "We No Speak Americano." Then it took two hours to film, although the final video is only 2 minutes and 20 seconds long.
It’s pretty cool and a lot of fun to watch:
https://www.youtube.com/watch?v=S4_5k8kWMe8
Va salut cam tarziu, dar am ajuns tarziu acasa. Ma odihnesc putin la voi....
V-am adus ceva:
JUST WHEN YOU THOUGHT YOU HAD SEEN EVERYTHING...
- HAND DANCE -
Here is a video of an Irish Hand Dance from two who have toured with the Riverdance Troupe.
To create this video, they spent five days working with film director Johnny Reed, rehearsed another five days, and then set the hand dancing to electro beat song "We No Speak Americano." Then it took two hours to film, although the final video is only 2 minutes and 20 seconds long.
It’s pretty cool and a lot of fun to watch:
https://www.youtube.com/watch?v=S4_5k8kWMe8
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Merge f. greu in seara asta topicul. Nu prea ma vrea...
V-am adus si un ceai, e cam rece afara, asa ca merge:
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Admin_dea05 a scris:[Ce distanta este intre ei...
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t16p540-cansel-elcin#88676
Buna seara la toata lumea.
Ce distanta e intre ei dar ce aproape e Kenan de ea.
Cu siguranta e ceva la mijloc ma refer la strategie adica merg in vizita la copii impreuna si se comporta foarte natural si vin in emisiune separati.Eiii ce spune-ti?
iulianagl- moderator
Luana a scris:Merge f. greu in seara asta topicul. Nu prea ma vrea...
]
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum