41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
vania_e
Theo_1
Gloxinia2010
annadanna
lica54
alitheea
dlacatus65
anuta1971
pufy2010
Garo
nicos66
axxa246
vivi
Luana
dana17
DENISA
Admin_dea05
iulianagl
narcisa
florica
24 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara Danaxb ,ce mai faci? cum te simti?cind vine ?
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
axxa246 a scris:
daaa, ezel in fiecare seara
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Eu am terminat de adaugat la traducere de la Fadia si chiar mi-au placut discutiile de la cei din mahala.Si acum va spu noapte buna si cine trage ultimul cortina sa dea drumul si la catei. :rf<: :rf<:
iulianagl- moderator
noapte buna cu somn usor!
de la vecine un clip nou...
de la vecine un clip nou...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
multumim Denisa pt. noutati,mai santeti pe aici careva ca dau drumul la ham-ham.noapte buna ,somn usor si vise placute,
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
Dragalaselor multam frumos de noutati Tuba in revista Tuba in Maroc frumoasa foc si desteapta fata noastra ei Astazi nu am zarito deloc pe Ali cei cu ea.Daca nu mai este nimeni pe aici am vazut ca Florica o dat drumu la caine eu am sa sting lumina si trag draperiile.Dar nu inainte de a va de noapte buna somn usor vise placute ce visati sa strangeti in brate va imbratisez cu drag
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
i just read that the movie that tuba and bereen will act in will most likely start shooting in february...if that is true what will happen to GC!!!
will tuba act in both GC and the movie??!!!
will tuba act in both GC and the movie??!!!
Bine v-am gasit zanute , am terminat de urcat Asi pe megaupload , daca mai e cineva care doreste linkurile sa imi trimita un mp
Noapte buna si vise frumoase
Noapte buna si vise frumoase
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Multumesc scumpa mea pentru grija , sunt bine , doar ca nu am intrat ca am vrut sa termin de urcat episoadele . Gata , de maine sunt a voastralica54 a scris:Dragalaselor multam frumos de noutati Tuba in revista Tuba in Maroc frumoasa foc si desteapta fata noastra ei Astazi nu am zarito deloc pe Ali cei cu ea.Daca nu mai este nimeni pe aici am vazut ca Florica o dat drumu la caine eu am sa sting lumina si trag draperiile.Dar nu inainte de a va de noapte buna somn usor vise placute ce visati sa strangeti in brate va imbratisez cu drag
alitheea- vip
Buna dimineata.
Azi 26.01 Gc are 1 an.
Azi 26.01 Gc are 1 an.
iulianagl- moderator
buna dimineata zanutelor,
La multi ani pentru Gc , si sa speram ca acu daca e mare si are un an va fi mai cuminte si mai destept
La multi ani pentru Gc , si sa speram ca acu daca e mare si are un an va fi mai cuminte si mai destept
alitheea- vip
Dragalaselor buna dimineata.Buna ALI buna IULIANA si LA MULTI ANI GONULCELEN si la mai mult.Sa ne tina unite cat mai mult.Poftiti la o si un ferbinte sa va incalzeasca inimoarele.La noi este ger si ceata.Va dulce si va doresc o zi buna cu multa caldura in suflet va imbratisez cu drag bunicuta.
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=284
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=284
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Continut sponsorizat
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum