41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
vania_e
Theo_1
Gloxinia2010
annadanna
lica54
alitheea
dlacatus65
anuta1971
pufy2010
Garo
nicos66
axxa246
vivi
Luana
dana17
DENISA
Admin_dea05
iulianagl
narcisa
florica
24 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Uite o poza frumoasa de la vyk.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte buna dragelor... Somn usor... Cine a zis ca se termina serialul ? De unde au scos-o ?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
si mai este ceva:nu trebuie sa uitam de Bahar...oare chiar a renuntat la tot?...nu cred si nu pot uita incercarea ei de-a o accidenta pe Hasret; nu cred ca ramine fara urmari(de ce a mai notat nr.masinii Nesrin daca tot nu-l foloseste)
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Garo a scris:si mai este ceva:nu trebuie sa uitam de Bahar...oare chiar a renuntat la tot?...nu cred si nu pot uita incercarea ei de-a o accidenta pe Hasret; nu cred ca ramine fara urmari(de ce a mai notat nr.masinii Nesrin daca tot nu-l foloseste)
Poate aia a pus ochii pe dr de nebuni ca a zis ca parca se cunosc de o vesnicie.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
ei na ca la asta nu m-am gindit
de unu am scapat...mai ramine Levent
Garo- vip
Garo a scris:ei na ca la asta nu m-am gindit
iulianagl- moderator
pa, noapte buna cu vise cit mai placute!
Garo- vip
dana17 a scris:[]
Pa iubita noapte buna.
iulianagl- moderator
Garo a scris:pa, noapte buna cu vise cit mai placute!
Noapte buna si sa visezi frumos.
iulianagl- moderator
Buna dimineata zanute , saptamana asta termin cu ASI si intru la normalitate , sa nu credeti ca v-am uitat
uitati ce v-am adus de prin vecini
Let Me Be Your Teddy Bear (Gonulcelen)
https://www.facebook.com/group.php?gid=105610722816671&v=wall#!/video/video.php?v=128367147229683&comments
https://www.facebook.com/group.php?gid=105610722816671&v=wall#!/video/video.php?v=128367147229683&comments
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Dragalaselor buna dimineata sa aveti un inceput de saptamana frumos si usor.Va poftesc la o si un fierbinte sa va incalziti inainte de a pleca la drum ca aveti de inotat prin nametii de zapada.Bunicuta va dulce si va doreste sa aveti spor in tot ceia ce faceti va imbratisez cu drag
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata la toata lumea,buna Lica si multam de a mea afost cu lapte dar am baut-o in parte cu aragazul si imprejurimile,poftiti la micul dejun ,trebuie sa va hraniti serios ca sa rezistati la ,zapada si adaugati si ceata, va doresc o saptamana usoara si imbelsugata ,o zi cu multe bucurii,si-un cald.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
multumesc ALI pt. ASI Ma tot chiorasc dar nu inteleg ce tin in mana
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
nu-l poti pune deschis?alitheea a scris:Buna dimineata zanute , saptamana asta termin cu ASI si intru la normalitate , sa nu credeti ca v-am uitat
buna dimineata, o zi frumoasa iti doresc
Garo- vip
ursuletul- buna dimin. , bun mic dejun ne-ai adus; o zi buna iti doresc, ai grija de tine ca este polei afara,florica a scris:multumesc ALI pt. ASI Ma tot chiorasc dar nu inteleg ce tin in mana
Garo- vip
de la vecine- oare chiar se termina?
Garo- vip
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
imi place melodia asta foarte mult si este foarte ,foarte bun filmul dar de le ep 34 nu am mai reusit sa vad
dana4699- vip
dana4699- vip
Thank you Rina !!!rina-rina a scris:
Way they changer the program ? Is not a mistake ? Is safe ?
Sucks .... Even a stupid ... I do not like....Playing with our nerves...
dana17- vip
Buna ziua fetelor sa inteleg ca ATV au schimbat programul pentru Gonulcelen.de la 22.20 pacat. pentru toate fetele
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dragelor...O zi buna tuturor...
dana17- vip
[quote="dana17
[/quote]Buna Elena , cand ne mai scrii da-ne si cheia , caci eu na nu pricep ce vrei sa zici ... Am incercat si cu saracul goagalul , dar el a parut si mai nedumerit ca mine... A stai ca m-am prins , o fi ceva , un cod strategic folosit de voi in armata pt derutarea adversarului... Dar tot nu pricep cine-i adversarul....??????[/quot
Pai TU ai adus in discutie POKERUL in actiunea acestui serial si ai uitat sa spui de CACEALMA tu ai spus ca iti place jocul cu focul in dragoste [[ iar eu am spus ca tu care spui acest lucru niciodata nu te ai juca cu focul]]
tu infrumusetezi tu atribui actiunii personajelor noi trasee in existenta lor
cind aduci in discutie acest lucru cum vezi tu jocul personajelor acestui serial [[ poker]] spune si ce implica acest joc spune ca este periculos pentru un novice sa joace asa spune ca fair play nu exista exista responsabilitate-- angajament [[ asumare]] SI TE POTI ARDE
o zi buna iti doresc si multa sanatate
[/quote]Buna Elena , cand ne mai scrii da-ne si cheia , caci eu na nu pricep ce vrei sa zici ... Am incercat si cu saracul goagalul , dar el a parut si mai nedumerit ca mine... A stai ca m-am prins , o fi ceva , un cod strategic folosit de voi in armata pt derutarea adversarului... Dar tot nu pricep cine-i adversarul....??????[/quot
Pai TU ai adus in discutie POKERUL in actiunea acestui serial si ai uitat sa spui de CACEALMA tu ai spus ca iti place jocul cu focul in dragoste [[ iar eu am spus ca tu care spui acest lucru niciodata nu te ai juca cu focul]]
tu infrumusetezi tu atribui actiunii personajelor noi trasee in existenta lor
cind aduci in discutie acest lucru cum vezi tu jocul personajelor acestui serial [[ poker]] spune si ce implica acest joc spune ca este periculos pentru un novice sa joace asa spune ca fair play nu exista exista responsabilitate-- angajament [[ asumare]] SI TE POTI ARDE
o zi buna iti doresc si multa sanatate
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Continut sponsorizat
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum