18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
alitheea
anuta1971
florica
sasa
vania_e
dana sandulescu
michiper68
smara
rodica
alimar
Motzişor
Admin_dea05
lica54
paula33
teodora_roman
IDILKO
iulia80
lexia
axxa246
pufy2010
DENISA
andradamaria
vally14v
27 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
dap, să vezi ce o caută vreo 2 episoade pe Yaso
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
andradamaria a scris:si uite cum scapam de filofteia ceva vreme
Nicio grijă Yavuz a pus să fie urmărită
pufy2010 a scris:dap, să vezi ce o caută vreo 2 episoade pe Yaso
pufy 2 episoade luam o scurta pauza nu ?
andradamaria a scris:si uite cum scapam de filofteia
dacă nu ați observat, în trailer Yaso se plimba pe faleza Dunării din Brăila
nu au dat trailer sau mi-a scăpat mie ???
vally14v a scris:
pufy 2 episoade luam o scurta pauza nu ?
nu, ne uităm pentru pelin
DENISA a scris:nu au dat trailer sau mi-a scăpat mie ???
ba da, Yaso împingea de cărucior prin fața unei mașini în care se afla Yavuz
yas is also staring at the sea somewhere else in a different city.
It ends here...
TRAÝLER: Yavuz has had yas followed so he knows where she is.. he can see her pass by while he is sitting in his car..
It ends here...
TRAÝLER: Yavuz has had yas followed so he knows where she is.. he can see her pass by while he is sitting in his car..
cum sa scapam din vedere asa ceva iti apartine in exclusivitate dar sa nu zici nimic daca o sa apara si yavuzpufy2010 a scris:
dacă nu ați observat, în trailer Yaso se plimba pe faleza Dunării din Brăila
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mar 25 Ian 2011, 10:47 pm, editata de 2 ori
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
pufy nu te pot aproba, ca nu am fost atent la detaliu, ma tinea unu de vorba pe mess tre sa apara traileru pe youtube si o sa confirm
gece tüm iyi
gece tüm iyi
buna seara la spartul targului! ce-am pierdut?
marioara ti-ai schimbat avatarul?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
pana la urma savas unde a ajuns dupa ce a luat biletu de la soacrasa? ca nu am putut sa-mi dau seama :D
AŞK VE CEZA 43. bölüm fragmanı
in seara asta mi-a placut yaso,nu mi s-a mai parut defazata sau absenta si chiar arata bine...si totusi cine i-a dat pantofii aia???????nu se potriveau cu tinuta,din punctul meu de vedere,deloc,dar tucoaicele poarta si cizme de iarna la rochii de vara asa ca ce sa mai intreb cine-i ...resposabil
mai si chiar se adeveresc presupunerile noastre de pe la inceputuri...dispare,pana are Omer 5 ani NUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!Savas este baiat destept si o regaseste dar intai sa scape de cicec ca din floare s-a transformat in scai
mai si chiar se adeveresc presupunerile noastre de pe la inceputuri...dispare,pana are Omer 5 ani NUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!Savas este baiat destept si o regaseste dar intai sa scape de cicec ca din floare s-a transformat in scai
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mar 25 Ian 2011, 11:04 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
andradamaria a scris:... dar sa nu zici nimic daca o sa apara si yavuz
Yavuz cu tot clanul lui nu are cum să se descurce în Braila
Bună Iulia !! ai pierdut doar câteva secvenţe în care Fulgerică arăta bestial ...
http://dizifrm.com/izle/ask-ve-ceza-42bolum-izle
[img:2df8]http://
http://dizifrm.com/izle/ask-ve-ceza-42bolum-izle
[img:2df8]http://
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 25 Ian 2011, 11:04 pm, editata de 1 ori
dar Yasemin nu trece pe langa Savas in trailer;se vede o caciula exact cum are si ea
ma insel oare?
ma insel oare?
IDILKO- membru activ
Data de inscriere : 04/08/2010
IDILKO a scris:dar Yasemin nu trece pe langa Savas in trailer;se vede o caciula exact cum are si ea
ma insel oare?
nu , prin faţa maşinii lui Yavuz , ăsta pare mai maniac decât Moranul senior , ăsta zâmbeşte şi taie , e uns cu toate alifiile .
da iubita ,mie mi-a placut si guz si asiiulia80 a scris:buna seara la spartul targului! ce-am pierdut?
DENISA :merci: :merci: :merci: IULIA MIE MI-A PLCUT EPISODUL, s-ar putea sa zici -deja vu- dar cand ai timp ..nu-l rata
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mar 25 Ian 2011, 11:14 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
mie sincer nu prea imi place musteata ...dar asa pt ca o poarta Fulgerica las de la mine...
deci concluzia..fuge Filoftica? mai dar de rodica nu ati aflat nik?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Salut lumeeeeee. Să vă spun ce am înţeles eu: că Yasomica se plimbă pe faleza Dunării din Brăila şi atunci Fulgeraş vine şi el în România, la noi adică , îşi recuperează copiii sau nu, pe Yasomica o cucereşte Morunul taliban, dar nici Savaş nu suferă tare că noi ne dotăm cu minitextile a la Denisa şi îl consolăm. Şi pe Cicek o lasă în grija lui Sahnur , că noi fiind aşa frumoase, nici că se mai întoarce la clanul ce îi dă bătăi de cap. Fetelor, sunteţi de acord?
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Fulgerică parcă s-a tuns , mai bine îi stătea înainte .
Teodora dacă se adevereşte ce spui mă duc frate acasă să nu ratez întâlnirea
Teodora dacă se adevereşte ce spui mă duc frate acasă să nu ratez întâlnirea
am si fara mustata, pentru tine la semnatura, dar pe rodica n-am zarit-o decat de dimineata,iulia80 a scris:mie sincer nu prea imi place musteata ...dar asa pt ca o poarta Fulgerica las de la mine...
andradamaria- vip
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum